2015 Şubat Anneleri

Benim de 2 5 ya da 3 5 ti nazara geldi

sapsAri koyu kivamli kaka yanlis bi seyin belirtisi olabilir mi? Benim bebe ilk defa bu kadar susuz kaka yapti...

Bugun asiya gittik, ana kiz karsilikli agladik asi olurken atesini olctum simdi 36 saat basi mi olcecem?

Hepsini yersen bir kalıp yağ yemiş oluyorsuN. DiğDiğerlerini saymıyorum. Ama sen aktif kadınsın yakarsın vesselam.
Daha toplantılara gidemiyor musun!?

Bizimkiler gocmen oldugu icin koyumuz yok, direkt sehir merkezine gelip yerlesmisler. Kayinannemin malatyada koyu var ama kocis yolunu bilmez, uc yildir evliyiz daha ne koy gordum ne koy yolu. Gerci kv de bana merakli degil :)

Boydan benim de yok otururken falan. Zaten doğru düzgün fotoğraf da Çekmez eşim zorlayayım da bir iki tane çeksin bari Hatıra olarak. Sen de Çek Hatıra olur işte boşver kiloyu.
Biz de habire bebegi cekiyoru kendimiz cekilmedik bebekle. Profesyonel fotosu istiyorum dogumda fotocu ayarlayamadik millet 20 foto icin 1500 liradan acti agzini, yaz geliyor acik havada cayirda cimende cekilsek ne guzel olur, ayy cok heveslendim :)

Biz de habire bebegi cekiyoru kendimiz cekilmedik bebekle. Profesyonel fotosu istiyordum dogumda fotocu ayarlayamadik millet 20 foto icin 1500 liradan acti agzini, yaz geliyor acik havada cayirda cimende cekilsek ne guzel olur, ayy cok heveslendim :)

Ya kizlar ben ilk kizima 52 kilo ile hamile kaldim. Beyzaya 62 kilo ile... Dogumda 74 kiloydum.suan tam 66 kiloyum.1 aydir kilo vermemisim hic... 5 kilo versem bende iyi olacak ama tik yok arkadas..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…