Evet zaten en iyi biz birbirimizi anlayabiliyoruz ben bebeğimi tanimiyodum yani her ağladığında meme veriyordum ne bilim meme emerken agliyodu mesela o zaman gazi varmış anlamıyodum şimdi hemen hemen tanıdım ne istediğini biliyorum. Bundan bir-iki hafta once kadar senin gibiydim . Bak su an mesela uykudan deliriyor ağladı aldım kucağıma hemen uyudu koydum yerine uyandı 3-4 defa aldım kucağıma şimdi uyuyor gibi gece daha başarılıyız.
Bu saatte bı ben ayaktayım sanırım..evlâtcım 2 de kalktı ve ben hala onu sallıyorum uyusun dıye ..
benımde dun bıttı bıttıkce yenıden yapıyorum 2 gun once marketten 4 pkt margarın nişasta aldım. Resmen stoklarım eve malzemelerı.. Iyı hoş tadı da sunumu da yapmasıda cok kolay ama sağlam kılo yapıyor 4 kılo aldım bunun yüzünden .. Yapmıcam yeöıcem dıyom duramıyorum kahveyle çağla süper gıdıyor en ıyısı kabartma tozunu Yada maya yı suda erıtıp ıcmek Süt derdıne ıyyykkkk ıgrenc
Annemin köyü öyle bizim çankırı ama yazın doluyor köy orada da.
Gelebilirsin tabii :)) eşimin ailesinin evi var köyde babam da kısmetse bu sene temelini atacak evin çifte ev olacak bana yani :))
Evet ikisi de var balkonda oturuyorsun yeşillerin arasindan deniz manzarasi denizle köyün arasında bi anayol var o kadar
Bizimkiler gocmen oldugu icin koyumuz yok, direkt sehir merkezine gelip yerlesmisler. Kayinannemin malatyada koyu var ama kocis yolunu bilmez, uc yildir evliyiz daha ne koy gordum ne koy yolu. Gerci kv de bana merakli degil :)
Boydan benim de yok otururken falan. Zaten doğru düzgün fotoğraf da Çekmez eşim zorlayayım da bir iki tane çeksin bari Hatıra olarak. Sen de Çek Hatıra olur işte boşver kiloyu.
Biz de habire bebegi cekiyoru kendimiz cekilmedik bebekle. Profesyonel fotosu istiyorum dogumda fotocu ayarlayamadik millet 20 foto icin 1500 liradan acti agzini, yaz geliyor acik havada cayirda cimende cekilsek ne guzel olur, ayy cok heveslendim :)
Biz de habire bebegi cekiyoru kendimiz cekilmedik bebekle. Profesyonel fotosu istiyordum dogumda fotocu ayarlayamadik millet 20 foto icin 1500 liradan acti agzini, yaz geliyor acik havada cayirda cimende cekilsek ne guzel olur, ayy cok heveslendim :)
Kizz gecen gün trilece yaptım ilk defa.eşim İstanbulda yemis anlata anlata bitiremedi.senden de duymuştum trileceyi zaten
Simdi de fsntali kek.dur bi de ona bakiyim.
Ya kizlar ben ilk kizima 52 kilo ile hamile kaldim. Beyzaya 62 kilo ile... Dogumda 74 kiloydum.suan tam 66 kiloyum.1 aydir kilo vermemisim hic... 5 kilo versem bende iyi olacak ama tik yok arkadas..