2015 Şubat Anneleri

Ya kuzu haklısında öle bi konuşuyorlarki insan muallakta kalıyo ..benimki de baktığında tonbiş durmuyo çok şükür sadece gıdık var yüzde ton ton :)
Canm sen kaç saatte bir emziriyosun..ben gündüz 2.5 saatte çoğu zaman bazen 2 oluyo..gecede 12 gibi emiyo sabah 6 -7 kadar uyuyo onunla..

Bizimkiler gocmen oldugu icin koyumuz yok, direkt sehir merkezine gelip yerlesmisler. Kayinannemin malatyada koyu var ama kocis yolunu bilmez, uc yildir evliyiz daha ne koy gordum ne koy yolu. Gerci kv de bana merakli degil :)
Benim eşimin doğum yerinde istanbul yazıyor
Normalde ilçe yazar oysa.
İstanbulun genelinde doğdu sanki.

Ya bosver doktoru be guzel kiloluymus iste... Ben de istiyorum benimki tontis olsun ama degil :/ hem gece uykusu da super. Sen degistir o doktoru..

Arkadaşlar bebekleriniz kaçta uyuyor ve gece kaç kere uyanıyor? Bu uyku ne zaman uzun olacak yav..
Kafasina gore takiliyor cani isterse uyuyor istemezse dikiliyor, gunudz zatne uyumaz surekli kucakta viz viz ben acliktan olurum ama

Canim uyku terapistine giden sen miydin?

Acaba dila o yuzden mi kilo almiyor? Boyu 60 cm olmus normal mi?
Normal. Benimde 62 cm 15 gün öndeyiz.dr üst sınır dedi boyu için. Uzun boylu ama normal yani. Boyu uzun olduğundan kilosu iyi ama boğum boğum değil bilekleri incecik.

Keşke orda yaşasaydım da komşu olsaydık.nasıl ihtiyacım var yeşil sakin bir yerlere.
Istanbul'dan sonra burasi cidden cennet gibi geldi bana da. Burada yasamak guzel, rahat. Insan diyo ki o tozun topragin o tehlikeli sokaklarin icinde nasil yasamisim boyle rahatlik varken. kime sorsan boyle bi yerde yasamak ister ama naparsin orda da is imkani cok fazla. Bizim de tekrar donme durumlari olabilir is yuzunden.

Ama yine de balkonuma bi cikiyorum bi yanda yesil bi yanda deniz. Bosver diyorum buyuk denizde bogulmayi burasi bize yeter.

Neden gittiniz oraya

Boy da onemli basen de ben bu boy ve kiloyla alt tarafi 40-42 beden giyiyorum
He ya o ne oyle her yerde bir trilece muhabbeti, bisiye de benzetemedim ben

Benim boyun 161 57 kiloyum. 38 beden pantolonlarim uyuyor simdi ama tam rahatça değil.. Ama ne sevindim anlatamam eski pantolonlarım uyunca hepsi değil ama bi kısım uyuyor.içlerinde 34-36 beden olanlar da var çünkü.

Trileceyi yapın kızlar.seveceksiniz.burada hic trilece yapan yer yokmuş,aslında ben önce tadına bakacaktim ama yokmuş İzmirde,eşim İstanbul da yemiş çok beğenmiş ben de yaptım güzel oldu tavsiye ederim

Benimde 12 kg gitti kaldı 6 kg hedef 54 kg

Benim de 14 kg gitti.. Başladığım kiloya dönmem için 7 kg daha vermem lazim.Bisey de yapamiyorum emzirmekten başka.aksam sadece salata yiyim dedim yanina da bi ton ekmek yedim.oldu nu simdi

yok kiz sut deil
sut urunu :)
sut reçeli vs iste :)

tamam sultan tatliisna bakdinmi ?

Sut reçeli kullanmadim da krema filan kullandım canım . aslında trilece 3 çeşit sütten yapılıyormuş ama nerden bulcam öyle sütleri .dayadim inek sütunu . Sultan tatlisina bakmadim canım bakayım bi.

4 yıl emdi. Yok çok kıskanmıştım Ama demekki yine bir şeyler yapmışım çünkü kızımda hiç zorlanmadım.her şeyi biliyormuşum hemen hemen.

Of maasallah ya bir de çocuklar zorlu olmayınca daha kolay oluyor bakması. Bi de dediğin gibi başka yerden az da olsa tecrübe olunca insan cabuk alisiyor.oglanda nasıldım simdi Nasılım.insan rahatliyor.

Kızlar elektrik kesik sabahtan beri sizde de var mi ayni durum??

Benim de 14 kg gitti.. Başladığım kiloya dönmem için 7 kg daha vermem lazim.Bisey de yapamiyorum emzirmekten başka.aksam sadece salata yiyim dedim yanina da bi ton ekmek yedim.oldu nu simdi
Hahahaha guldurdun beni alemsin ya :)) tam bugday ya da kepek ekmegi falan ye canim normal ekmek yeme. Ne bi yarari var bi de ustune sadece kilo yapiyo.

Bende dogumda birden bire 10 kiloyu verdim. Ama gel gor ki 4 kilo yapisti ustume yaa bi aydir. Daha erken diyo annem kirkin bile cikmadi diyo. 63 kiloydum ona geri donmem lazim su an 66-67 arasi gidip geliyorum.

Boyum 1.70. kiyafetlerim hep 38 beden bazilari 40. Pantolonlarim oluyo ama o loplop gobek var ya sinir oluyorum belden sıkıyo biraz. Bizim kiz krize girince kucagimda surekli pispisliyorum bayagi hareket ediyorum benim de sporum bu :))

Bi de ben cok tatli duskunu oldum normalde cok sevmezdim acaba emziriyorum diye mi? Bazen kan sekerim dusuyo sanki hemen tatli ariyo vucudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…