Ben emzirdiğim göğsü sağmıyorum. Süt kalmıyor ondan.Kizlar emzirdikten sonra sagmak icin 1 saat bekliyo musunuz yoksa diger gogsu hemen sagiyo musunuz?@esoba? @krizantemcik ?
Bez suyunu çekmiş olmasınsapsAri koyu kivamli kaka yanlis bi seyin belirtisi olabilir mi? Benim bebe ilk defa bu kadar susuz kaka yapti...
Ya kuzu haklısında öle bi konuşuyorlarki insan muallakta kalıyo ..benimki de baktığında tonbiş durmuyo çok şükür sadece gıdık var yüzde ton ton :)aynen devam ederse benimkide o kadar olur canim
hiçde umrumda deil, ek gidaya geçjnce hareketlenince inan kilo falan aklmiyor ..
sana daha once demistim anne suutyle obez olunmuyor
doktorumda bisey demedi
sakayla patliycak bu çocuk dedi sadece :))) bence kilosu çok deil yani oyle bogum bogum bi bacak kol govde yok benim oglanda
Yok yapar yapmaz degistirdim..Bez suyunu çekmiş olmasın
Benim eşimin doğum yerinde istanbul yazıyorBizimkiler gocmen oldugu icin koyumuz yok, direkt sehir merkezine gelip yerlesmisler. Kayinannemin malatyada koyu var ama kocis yolunu bilmez, uc yildir evliyiz daha ne koy gordum ne koy yolu. Gerci kv de bana merakli degil :)
Ya bosver doktoru be guzel kiloluymus iste... Ben de istiyorum benimki tontis olsun ama degil :/ hem gece uykusu da super. Sen degistir o doktoru..Ya kuzu haklısında öle bi konuşuyorlarki insan muallakta kalıyo ..benimki de baktığında tonbiş durmuyo çok şükür sadece gıdık var yüzde ton ton :)
Canm sen kaç saatte bir emziriyosun..ben gündüz 2.5 saatte çoğu zaman bazen 2 oluyo..gecede 12 gibi emiyo sabah 6 -7 kadar uyuyo onunla..
Kafasina gore takiliyor cani isterse uyuyor istemezse dikiliyor, gunudz zatne uyumaz surekli kucakta viz viz ben acliktan olurum amaArkadaşlar bebekleriniz kaçta uyuyor ve gece kaç kere uyanıyor? Bu uyku ne zaman uzun olacak yav..
Acaba dila o yuzden mi kilo almiyor? Boyu 60 cm olmus normal mi?Uykusuzluk zayıflatır derler diye biliyorum
Canim uyku terapistine giden sen miydin?Evet zaten en iyi biz birbirimizi anlayabiliyoruz ben bebeğimi tanimiyodum yani her ağladığında meme veriyordum ne bilim meme emerken agliyodu mesela o zaman gazi varmış anlamıyodum şimdi hemen hemen tanıdım ne istediğini biliyorum. Bundan bir-iki hafta once kadar senin gibiydim . Bak su an mesela uykudan deliriyor ağladı aldım kucağıma hemen uyudu koydum yerine uyandı 3-4 defa aldım kucağıma şimdi uyuyor gibi gece daha başarılıyız.
Beenim kizim gec yatiyo gece 12de uyuyo sabah 5e kadar 5de uyaniyoemiyo uykuya devamArkadaşlar bebekleriniz kaçta uyuyor ve gece kaç kere uyanıyor? Bu uyku ne zaman uzun olacak yav..
Normal. Benimde 62 cm 15 gün öndeyiz.dr üst sınır dedi boyu için. Uzun boylu ama normal yani. Boyu uzun olduğundan kilosu iyi ama boğum boğum değil bilekleri incecik.Acaba dila o yuzden mi kilo almiyor? Boyu 60 cm olmus normal mi?
Istanbul'dan sonra burasi cidden cennet gibi geldi bana da. Burada yasamak guzel, rahat. Insan diyo ki o tozun topragin o tehlikeli sokaklarin icinde nasil yasamisim boyle rahatlik varken. kime sorsan boyle bi yerde yasamak ister ama naparsin orda da is imkani cok fazla. Bizim de tekrar donme durumlari olabilir is yuzunden.Keşke orda yaşasaydım da komşu olsaydık.nasıl ihtiyacım var yeşil sakin bir yerlere.
Neden gittiniz orayaIstanbul'dan sonra burasi cidden cennet gibi geldi bana da. Burada yasamak guzel, rahat. Insan diyo ki o tozun topragin o tehlikeli sokaklarin icinde nasil yasamisim boyle rahatlik varken. kime sorsan boyle bi yerde yasamak ister ama naparsin orda da is imkani cok fazla. Bizim de tekrar donme durumlari olabilir is yuzunden.
Ama yine de balkonuma bi cikiyorum bi yanda yesil bi yanda deniz. Bosver diyorum buyuk denizde bogulmayi burasi bize yeter.
Boy da onemli basen de ben bu boy ve kiloyla alt tarafi 40-42 beden giyiyorum
He ya o ne oyle her yerde bir trilece muhabbeti, bisiye de benzetemedim ben
Esim zaten burali burda yasiyodu. Bi sure istanbulda yasadi o zaman tanistik sevgili olduk vs. Sonra burda istedigi ise girdi ve evlenince burda yasamaya karar verdik ilk etapta.Neden gittiniz oraya
Benimde 12 kg gitti kaldı 6 kg hedef 54 kg
yok kiz sut deil
sut urunu :)
sut reçeli vs iste :)
tamam sultan tatliisna bakdinmi ?
4 yıl emdi. Yok çok kıskanmıştım Ama demekki yine bir şeyler yapmışım çünkü kızımda hiç zorlanmadım.her şeyi biliyormuşum hemen hemen.
Hahahaha guldurdun beni alemsin ya :)) tam bugday ya da kepek ekmegi falan ye canim normal ekmek yeme. Ne bi yarari var bi de ustune sadece kilo yapiyo.Benim de 14 kg gitti.. Başladığım kiloya dönmem için 7 kg daha vermem lazim.Bisey de yapamiyorum emzirmekten başka.aksam sadece salata yiyim dedim yanina da bi ton ekmek yedim.oldu nu simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?