Bizde bilek kalinligi genetik bileklerimiz kalin :) hem el hem ayak bilekleriNormal. Benimde 62 cm 15 gün öndeyiz.dr üst sınır dedi boyu için. Uzun boylu ama normal yani. Boyu uzun olduğundan kilosu iyi ama boğum boğum değil bilekleri incecik.
Bende biberonla rezene veriyodum onu biraktim. Degisik pozisyinlarda veriyorum sindi. Sag gogsu futbol topu tutusuyla solu yatarak veriyodum simdi solu aliyor artik. Bir de dun disari ciktik hic sıkınti tapnadan uslu uslu emdi. Bugunde hastaneye gitmeden emdi. Bazen şaşırtıyor beni.
Hahahaha guldurdun beni alemsin ya :)) tam bugday ya da kepek ekmegi falan ye canim normal ekmek yeme. Ne bi yarari var bi de ustune sadece kilo yapiyo.
Bende dogumda birden bire 10 kiloyu verdim. Ama gel gor ki 4 kilo yapisti ustume yaa bi aydir. Daha erken diyo annem kirkin bile cikmadi diyo. 63 kiloydum ona geri donmem lazim su an 66-67 arasi gidip geliyorum.
Boyum 1.70. kiyafetlerim hep 38 beden bazilari 40. Pantolonlarim oluyo ama o loplop gobek var ya sinir oluyorum belden sıkıyo biraz. Bizim kiz krize girince kucagimda surekli pispisliyorum bayagi hareket ediyorum benim de sporum bu :))
Bi de ben cok tatli duskunu oldum normalde cok sevmezdim acaba emziriyorum diye mi? Bazen kan sekerim dusuyo sanki hemen tatli ariyo vucudum.
Ewt çok memnunum. Saklama kabi gbi açılıp kapanıyo kapağı. Islak mendili yıkayıp koyuyorum içine hem kurumuyo hemde saf suyla silmiş oluyorum oğlumun poposunuCanim memnun musun mendilleri yikayip nasil yerlestirdin kutuya
Tupper mi?Ewt çok memnunum. Saklama kabi gbi açılıp kapanıyo kapağı. Islak mendili yıkayıp koyuyorum içine hem kurumuyo hemde saf suyla silmiş oluyorum oğlumun poposunu
Ewt canımTupper mi?
Sensin kalitesiz deseydin. Basi boyu normal buyumusse tamamdir ne bu et meraki yaw2.ay aşımızı olduk geldik. Ateşimiz olmaz inşallah. Boyumuz 58 cm olmuş kilomuzda 5100. Azami almış ddi. Sütün kalitesiz dedi hemşire. Moralim bozuldu. 600 gr.almış sizce azmı ? Aç değil doyuyo farkındayım. Fazla fazla emiyo hatta. Nasıl kaliteli olacak bu süt? Sütümün rengi tam beyaz değil saydam biraz
cok asiri uykusuz kalinca zayiflatir ki bilmem ama ben yeterince uyumayinca ayakta kalmak icin yemege saldiriyorum. Iremin kurabiyeyi yaptm 2 gunde bitti. Daha da yapmam ama simdi de aglayan kek yaptim. Oglum seviyor ev yapimi yesin derken hepsini ben yiyorum. Hem kilo vemeliyim diyorun hem her an ne yesem fikrindeyim. Psikologluk vaka benim bu yeme isiUykusuzluk zayıflatır derler diye biliyorum
2.ay aşımızı olduk geldik. Ateşimiz olmaz inşallah. Boyumuz 58 cm olmuş kilomuzda 5100. Azami almış ddi. Sütün kalitesiz dedi hemşire. Moralim bozuldu. 600 gr.almış sizce azmı ? Aç değil doyuyo farkındayım. Fazla fazla emiyo hatta. Nasıl kaliteli olacak bu süt? Sütümün rengi tam beyaz değil saydam biraz
Hoşt deseydin hemşireye, sesnsin kalitesiz! Sınırda kilo alımı dila gibi2.ay aşımızı olduk geldik. Ateşimiz olmaz inşallah. Boyumuz 58 cm olmuş kilomuzda 5100. Azami almış ddi. Sütün kalitesiz dedi hemşire. Moralim bozuldu. 600 gr.almış sizce azmı ? Aç değil doyuyo farkındayım. Fazla fazla emiyo hatta. Nasıl kaliteli olacak bu süt? Sütümün rengi tam beyaz değil saydam biraz
comformilin tadı nasıl baktınız mı beğendi mi bebişler,gaz yapmıyormuş galiba,aptamil gibi mi ki tadı?biz mama konusunda baya sıkıntı yaşıyoruz da
Herşey normal ama ayda 1 kİlo alan bebeklerde var belki eoktor mama başlatır ddi. İstemiyorum ben mama. Az kaldı zaten ek gıdaya. 4 aylıkken yavaş yqvaş bsşlanıyormuş. Sütüm de çok hani. Niye böyle bilemedim.Sensin kalitesiz deseydin. Basi boyu normal buyumusse tamamdir ne bu et meraki yaw
Kalitesiz ne demek ya.Canım her bebek aynı kiloda aynı boyda olmuyor ki aynı kalıptan çıkmıyor ki bebeklerimiz.Genetiğine anne babaya göre değişiyor.Sonuçta almış 600 gr. Sen sıkma canını her gün bir yumurta yiyor musun?Protein ağırlıklı beslenirsen sütü yağlandırır.2.ay aşımızı olduk geldik. Ateşimiz olmaz inşallah. Boyumuz 58 cm olmuş kilomuzda 5100. Azami almış ddi. Sütün kalitesiz dedi hemşire. Moralim bozuldu. 600 gr.almış sizce azmı ? Aç değil doyuyo farkındayım. Fazla fazla emiyo hatta. Nasıl kaliteli olacak bu süt? Sütümün rengi tam beyaz değil saydam biraz
Malesef iyi beslenemiyorum. 2 öğün yiyebiliyorum günde. Ama bakliyat et süt balık tavuk yumurta hafta içinde tüketmiş oluyorum. Öğün az ama çeşit çok yiyorum. Proteine yöneliyim o zamanKalitesiz ne demek ya.Canım her bebek aynı kiloda aynı boyda olmuyor ki aynı kalıptan çıkmıyor ki bebeklerimiz.Genetiğine anne babaya göre değişiyor.Sonuçta almış 600 gr. Sen sıkma canını her gün bir yumurta yiyor musun?Protein ağırlıklı beslenirsen sütü yağlandırır.
Geçen ayda aynısını demişti bana. Ama sağlıklı olması önemli değilmi ? İlla tombiş olmak zorundamı ? Sen mama veriyormusun ?Hoşt deseydin hemşireye, sesnsin kalitesiz! Sınırda kilo alımı dila gibi
Canım kendi kendini doldurma zor olur senin için. Daha seni tanımıyor bile.altı aydan sonra tanıyacakmış.ikra 2 gündür gözümün içine bakıyor gözünü bile kırpmadan
yavrum işe gideceğimi anladı sanki ne kucağımdan iniyor ne başından ayırıyor
2 dk tuvalete gittim uyutup hemen uyandı ağlamaya başladı
yanına geldim elini tuttum sımsıkı yapıştı parmağıma
:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?