2015 Şubat Anneleri

Normal. Benimde 62 cm 15 gün öndeyiz.dr üst sınır dedi boyu için. Uzun boylu ama normal yani. Boyu uzun olduğundan kilosu iyi ama boğum boğum değil bilekleri incecik.
Bizde bilek kalinligi genetik bileklerimiz kalin :) hem el hem ayak bilekleri

iyi bari sevindim adına. bizim de zaman zaman emiyor. az geldiğinde emmek istemediğini farkettim.

Kiz daha kırkın çıkmamış , bizim bebeler 1 hafta sonra 3 aylık olacaklar, haline sukret bence.. Normal kilona dönsen dahi göbeğin gitmeyebilir mekik filan cekebilirsin mesela,çok da vakit kalıyor ya
Tatlı nahvetti beni yaa bende gastrit var zaten tatlı yiyince midem çıldırıyor, sizin hamilelik bitti mide olayları da bitmiştir ne güzel ama ben aynen devam.. Benim de bazen şekerim düşüyor gibi elim Ayağım boşalıyor aniden birşeyler yeme isteği geliyor çok fazla AC kalmamak lazim azar azar da olsa yemek lazim..
Senin de boyun concon gibi uzunmus.azıcık daha uzun olsaydınız mankenlerle yarisirdiniz ben adet olduktan sonra boyumun uzaması durdu.bıçak gibi kesildi resmen.12 yaşındaydım ama yasitlarima gore bayağı iriydim herkes beni sınıfta kalmis filan sanıyordu.sonra herkes büyüdü ben kuculdum.Benjamin button gibiyim

ikra 2 gündür gözümün içine bakıyor gözünü bile kırpmadan
yavrum işe gideceğimi anladı sanki ne kucağımdan iniyor ne başından ayırıyor
2 dk tuvalete gittim uyutup hemen uyandı ağlamaya başladı
yanına geldim elini tuttum sımsıkı yapıştı parmağıma
:'(

2.ay aşımızı olduk geldik. Ateşimiz olmaz inşallah. Boyumuz 58 cm olmuş kilomuzda 5100. Azami almış ddi. Sütün kalitesiz dedi hemşire. Moralim bozuldu. 600 gr.almış sizce azmı ? Aç değil doyuyo farkındayım. Fazla fazla emiyo hatta. Nasıl kaliteli olacak bu süt? Sütümün rengi tam beyaz değil saydam biraz

Sensin kalitesiz deseydin. Basi boyu normal buyumusse tamamdir ne bu et meraki yaw

Uykusuzluk zayıflatır derler diye biliyorum
cok asiri uykusuz kalinca zayiflatir ki bilmem ama ben yeterince uyumayinca ayakta kalmak icin yemege saldiriyorum. Iremin kurabiyeyi yaptm 2 gunde bitti. Daha da yapmam ama simdi de aglayan kek yaptim. Oglum seviyor ev yapimi yesin derken hepsini ben yiyorum. Hem kilo vemeliyim diyorun hem her an ne yesem fikrindeyim. Psikologluk vaka benim bu yeme isi

bizde 58 cm ama kilomuz 4,400 bizede ebe dahil bütün doktorlar sütün kalitesiz dedi
dediğin gibi emiyor doyuyor aç kalmıyor ama sütüm beslemiyor
çünkü benim sütümde saydam
az önce yine sağdım ve ağladım sağarken
çünkü beyaz değil bildiğin su sağdım
yoğurt suyu gibi aynı
çok moralim bozuluyor benimde
artık mamaya başladım ben
dün içiremedim bir türlü çünkü kız biberon almamaya başladı
ama bu sabah 3 saat emzirmedim sonra 30 ml mama hazırladım onu içti üzerine emzirdim birde
emzirdikten sonra yine sütüm 120 ml çıktı
doyurucu olsa hiç mamaya gerek kalmasa keşke
ama yapacak bişey yok

Hoşt deseydin hemşireye, sesnsin kalitesiz! Sınırda kilo alımı dila gibi

comformilin tadı nasıl baktınız mı beğendi mi bebişler,gaz yapmıyormuş galiba,aptamil gibi mi ki tadı?biz mama konusunda baya sıkıntı yaşıyoruz da

Aptamil gibi değil canım değişik bir kokusu var ama içiyor bebişler merak etme ben çok memnunum

Sensin kalitesiz deseydin. Basi boyu normal buyumusse tamamdir ne bu et meraki yaw
Herşey normal ama ayda 1 kİlo alan bebeklerde var belki eoktor mama başlatır ddi. İstemiyorum ben mama. Az kaldı zaten ek gıdaya. 4 aylıkken yavaş yqvaş bsşlanıyormuş. Sütüm de çok hani. Niye böyle bilemedim.

Kalitesiz ne demek ya.Canım her bebek aynı kiloda aynı boyda olmuyor ki aynı kalıptan çıkmıyor ki bebeklerimiz.Genetiğine anne babaya göre değişiyor.Sonuçta almış 600 gr. Sen sıkma canını her gün bir yumurta yiyor musun?Protein ağırlıklı beslenirsen sütü yağlandırır.

Kiloya takimayin diyorum ama yarin bizim de asi ve tarti gunu. Ins almistir kilo. Benimkinin boyu uzamadi sanki bu ay. Hala hastane cikislarini giyiyor 2 aylik oldu. Kiz oldugu icin mi acaba

Ya biz etli butlu boylu poslu bebek istiyoruz ama kilo almiyorlar napalim, tamam süt kaliteli degil de iki aydir bu bebek nasıl uzadı kafa cevresi nasıl gelişti. D vitamini dogru duzgun kullanmadim bile ama boyu da uzamis kafasi da buyumus, bıngıldagı da kapanmamış, gülüşü el kol hareketi ben takip etmesi maşallahı var. Zayıf ve sağlıklı. Yeter ki hasta olup da bünyeleri zayıf düşmesin! Allah sağlıklı uzun ömürler versin daha çok kilo da alır boyu da uzar.

Malesef iyi beslenemiyorum. 2 öğün yiyebiliyorum günde. Ama bakliyat et süt balık tavuk yumurta hafta içinde tüketmiş oluyorum. Öğün az ama çeşit çok yiyorum. Proteine yöneliyim o zaman

çekmiş
Canım kendi kendini doldurma zor olur senin için. Daha seni tanımıyor bile.altı aydan sonra tanıyacakmış.
Şimdi onla ilgilenen herkes aynı onun için.
Hem gelip emzirecekmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…