2015 Şubat Anneleri

Kiloya takimayin diyorum ama yarin bizim de asi ve tarti gunu. Ins almistir kilo. Benimkinin boyu uzamadi sanki bu ay. Hala hastane cikislarini giyiyor 2 aylik oldu. Kiz oldugu icin mi acaba
Dila Hanım da oyle cnm hastane çıkışı küçük geliyor 3-6 aylık kıyafeti de çok büyük oluyor, off ben dana kadarmışım bebekken al işte totom o günlerin eseri :)

Doyuyo fakat kilosu çok değil. Sonunda beyazlaşıyo benimki biraz. Kaç kilo doğdu ikra ?

Geçen ayda aynısını demişti bana. Ama sağlıklı olması önemli değilmi ? İlla tombiş olmak zorundamı ? Sen mama veriyormusun ?
Gunde iki öğün veriyorum canım doğduğundan beri, hastanedeyken vermeye başladık süt yoktu, eve gelince de devam ettik.

Bende eve gelirken alcam malz.hem fantalı kek hemde kırabiye yapacam. yiyelim gitsin. Başlarım kilosuna.Yav perişanız yorgunluktan uyuku yok düzgün beslenme yok kilo duruyor

Her bebek kendi başına birey, kendi genetiği var di mi? Hepsi illa tombalak olsun diye şart mı var. Belki de yedi göbek öte birine çekti, benim annem 40 yaşına kadar çiroz gibiydi, kv de zayıf. biz karı koca iriyiz ama demekki onlara çekmiş.

Mamaya rağmen sınırda alıyorsa bünyesi o demekki. Bide benim evlatçığım çok hareketli. O etki edermi ki ?
Tabi cnm ne kadar enerji harcarsa o kadar gider. Bizimki de butun gun ayakta uyuyup da depolamıyor yediğini reflu de var midenin yarısını boşaltıyor, napim. Allah ömür versin genç kız olunca belli ne olacağı :)

selam anneler ve bebişler :) yogun 1.5 ay donemi geçirdim misafir çoluk cocuk derken şükür biraz duruldum. Bebeği düzene sokmaya çalışıyorum pek uykuyu sevmiyor öğle uykusuna yatıyor yarım saatte bir Uyanıyor böyle 3-4 saat yatıyor işte. 2.5 aylık olduk boyumuz ilk 1.5 ayda 62 kilo 5 idi şimdi boyu bilmiyorum ama kilosu 6.600 herşey yolunda gibi. Artık gülücükler saçıyor agu bugu diyor bağırıyor çağırıyor :)

Valla aynı dediklerin bizdede var. Çok şükür gelişimini iyi görüyorum ben. Hemşire hanım beğenemedi işte! Sağlıklı çok şükür. Proteine ağırlık verip dert etmeyeyim. Olan sütüm de kaçmasın

Ya bosver doktoru be guzel kiloluymus iste... Ben de istiyorum benimki tontis olsun ama degil :/ hem gece uykusu da super. Sen degistir o doktoru..
Ne bileyim canm yaa ..görenlerde tonbiş olmuş falan deyince iice takmaya başladım.çok şükür süt var ki emiyor kilo alıyor tek sıkıntısı taşıma :)bi süre sonra kolları kopuyo insanın...emzirmeyi azaltmalı mıyım sence

çekmiş

Canım kendi kendini doldurma zor olur senin için. Daha seni tanımıyor bile.altı aydan sonra tanıyacakmış.
Şimdi onla ilgilenen herkes aynı onun için.
Hem gelip emzirecekmişsin.

inşallah gelebilirim daha hiçbişey belli değilki
sabahtan beri herkes aradı neden gelmedin diye
geleceğim bakıcı bulamadım pazartesi geleceğim diyorum neden ayarlamadın şimdiye kadar diyorlar
4 de gel bari diyorlar sanki 4 de bakıcı gelecek gibi hem ne alaka yani ben gece çalışmayacağım ama onlar çalıştıracak belli
benim yasal hakkım var gündüz mesaisinde 1 yıl devam etmek gibi kusura bakmayın gelemem 4 de dedim

Doyuyo fakat kilosu çok değil. Sonunda beyazlaşıyo benimki biraz. Kaç kilo doğdu ikra ?
benimkide öyle doyuyor en son beyazlaşma var ama ona gelene kadar suyla doyuyor gibi geliyor
3,170 doğdu 2900 e düştü şimdi 4,400 3 haftadır

Canım sadece anne sütü alıyorsa boşver kımseyı takma nede olsa anne sütü, eltimin oğlu bir aylık çocuk sadece mamayla ayda 2 kilo almış doktor demediğini bırakmamış.

Beenim kizim gec yatiyo gece 12de uyuyo sabah 5e kadar 5de uyaniyoemiyo uykuya devam

Burada bi arkadaş demişti kim olduğunu hatırlamıyorum, akşam onda bi büyüme hormonu salgılanıyormuş. Bende o saatleri kaçırmamaya çalışıyorum. Ama her zaman olmuyor tabi

Mamaya rağmen sınırda alıyorsa bünyesi o demekki. Bide benim evlatçığım çok hareketli. O etki edermi ki ?
Benim bebe de 2 aylıkken 58cm 5100grdı. Bizim doktor beğeniyo kilosunu boyunu. Bana az geliyo ama mamaya başlamak için sebep bana az gelmesi değil tabi doktorun dediği :) benimki de çok haraketli dötü başı ayrı oynuyo. Sütüm de az bi de kusuyo ikide bir :/

Senin sütün çoksa belki ilk sütü çok alıp yağlı kısmı alamıyodur.. İlk sütü biraz sağıp sonra vermeyi denesene bi..

İsteyen bebekten emzirme mi azaltılır kız :) onun 1 damlası bile şifa.. Emzir sen o her istediğinde hareketlenince zayıflar merak etme :)

Off yaaa nasil birakicaz onlari...sen hallettin mi canim isini sartlarini kabul ettiler mi annen bakacak mi?

Valla ben ne zaman banyo yaptırsam uykular bize haram. Normalde çocuk rahatlar uyur dimi hiç uyumuyor. Gündüzleri de iki buçuk saati geçmiyor maalesef uykusu. Oda ya kucağımda yada arabasınsayken ve gezerken :) peki nasıl uyutuyorsun bebeğini?

1200 almış yani. Benimkide 1100.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…