2015 Şubat Anneleri

Mamaya rağmen sınırda alıyorsa bünyesi o demekki. Bide benim evlatçığım çok hareketli. O etki edermi ki ?
Sen canini sıkma ben sadece mama verdigim halde ayda 1 kilo almis kapasite bu demekki acken agliyo deli gibi araniyo biberonu verince iciyo doyunca öldursen agzini acmiyo dudaklarini büzüyo ne kadar bebekte olsalar doyduklarini biliyolar fazlasini almiyolar alsalar kusuyolar saglikli olsunlar yeter cok kilo alsa bu kez obez olacak diye diyet verecekler kücücük bebelere

çocuklar yoktur kesın.
sankı bakıcıya karar vermek ve bakacak bırını bulmak o kadar kolay.

Bizimkiler gocmen oldugu icin koyumuz yok, direkt sehir merkezine gelip yerlesmisler. Kayinannemin malatyada koyu var ama kocis yolunu bilmez, uc yildir evliyiz daha ne koy gordum ne koy yolu. Gerci kv de bana merakli degil :)

Bizim babalar kuzen olduğundan köyler de ayni hatta evler yan yana öyle gördüm de aşık oldum zaten

Kizlar ben size c.tesi basima geleni anlatmadim dimi... cuma aksami oglumu yikadik ilk defa yikanirken aglamadi diye giydirirken ilk defa bubchen'in nemlendirici sütünden surdum kollarina bacaklarina gövdesine falan c.tesi sabahi bir baktim cocugun heryeri benek benek kirmizi nokta önce isilik mi oldu acaba dedim ama her zaman giydirdigim sekilde giydirmistim sonra anladim ki süt yapmis cok aglamisti acaba kasindi mi kasimak hic aklima gelmedi Allahtan gecti bende sütü attik gitti...

Bende eve gelirken alcam malz.hem fantalı kek hemde kırabiye yapacam. yiyelim gitsin. Başlarım kilosuna.Yav perişanız yorgunluktan uyuku yok düzgün beslenme yok kilo duruyor
ben fantalı yapmayayım sağlıklı olsun oğluşum da yiyor. doğal süt yumurta var en azından içinde
ya benim kilom gitmez düzenli yaşamadan yürüyüş yapmadan. koşu bandı hala açılmadı. eşime dedim akşamları yarım saat yürüyeyim. gündüz oğlan uyuduğunda yürüyecekmişim. peh

elbereth61
spor aleti hepsiburada.com a gelmıs . indirimde 149 tl ücretsiz kargo.
ben aldım.
ne aleti bu

Aşılar yarındı hemşire sabah aradı bugün gelin canlı aşıları çarşamba sabah yapıyoruz dedi.Gittik yaptırdık 4500 olmuş kilosu :) bu ay 800 gr almış boy da baş da iyi sağlığı gelişimi güzel dedi .Rota dahil yaptı hepsini şimdilik ateş yok inş çıkmaz.Benim bebiş de hala hastane çıkışı giyiyor aynı tulumlar aynı badiler.

ŞU

Eklentiler

• Spor_3421193.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 57
Off yaaa nasil birakicaz onlari...sen hallettin mi canim isini sartlarini kabul ettiler mi annen bakacak mi?

valla her anım ağlamakla geçiyor şimdi bile ağladım

1200 almış yani. Benimkide 1100.

2 ayda 1200 almış ilk ay 500 gram almıştı ikinci ay almış o kadar

çocuklar yoktur kesın.
sankı bakıcıya karar vermek ve bakacak bırını bulmak o kadar kolay.

yok tabi hepsi bekar ama görsen evlilik uzmanı hepsi herşeye karışıyorlar

bakıcı konusunda geçen gün facebook ta bir yazı okudum tüylerim diken diken oldu
hayatta bakıcıya teslim edemem çocuğumu

sonunda aile hekiminden rapor aldım
7 günlük verdi
çok şükür 22 nisana kadar rahatım
ama çok canım yanıyor ben böyle olacağımı tahmin etmemiştim
işyeri şartları kabul etmiyor pazar günü izin veremezlermiş hafta içi herhangi bir gün olacakmış iznim
gece vardiyasına şimdilik olumlu bakıyorlarmış gündüz gidecekmişim ama 1-2 ay sonra duruma göre gece vardıyasıda yazacaklarmış
deli olacağım ihtiyacım olmasa onlara eyvallah etmem yüklü miktar kredi çektim mecburum çalışmaya şimdi

allah kimseyi zalimlerin eline düşürmesin

Anlamadığım bir nokta var bu bebek kilosu ile ilgili. Bireysel farklılıkları ortadan kaldırmaya çalışıyor bu dr lar.Neden bazı insanlar yiyip kilo almaz ya da bazıları su içse yarar bunlar farklılık. Dr a göre 1 yaşındaki herkes yaklaşık kiloda olmalı neden sebebi de yok izafi bir saglık çizelgesi oluşturmuşlar bebekleri bu aralığa sokmaya çalışıyorlar.Avrupa gibi hepsi aynı olacak o zaman sağlıklı toplumuz yaw he hee...Bebişler aynı makineden çıkmış gibi resmen genetiği ile oynuyorlar.E nerde kaldı fiziksel ayırıcılığım.

Bir de süt kalitesiz ne demek ya çok ayıp anne sütü tahlil edilemiyor tıbbı olarak bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.

Bir de bi göğsüm çok hızlı doluyor diğeri normal o göğüs ağrı yapıyor onu sık sık sağsam buzluğa atsam olur mu Ya da en azından önden gelen sulu kısmı sağıp atayım diyorum buzluğa nasıl yapılıyor ? Bi yeşillensem:/

iyi bari sevindim adına. bizim de zaman zaman emiyor. az geldiğinde emmek istemediğini farkettim.
Bizimde oyle gece gogsum sertlesmis oluyor sabahta sıkınti yok ama aksama dogru cildiriyoruz. Gun boyu emdigi icinde gogsum dolu dolu olmuyor. Yumus yumuş

uyyorsa 2-3 saat gidiyor benimki
uyaniksa saat basi emiyor canim

bugun biz tam 42 gunluguz
az once tarttirdim 5.550 geldi , dogum kilosu 3.500 hastanede 3.250 ye dusmustu,4. gunden sonra kilo almaya absladi

yani hesapla artik 40 gunden az surede kaç kg almis :)

yuzu tombik evet ama baska hiç bi kilo belirtisi yok bizde :)))

Sut reçeli kullanmadim da krema filan kullandım canım . aslında trilece 3 çeşit sütten yapılıyormuş ama nerden bulcam öyle sütleri .dayadim inek sütunu . Sultan tatlisina bakmadim canım bakayım bi.
evet orijinali oyleymis
krema da sut iste :))
ellerinz saglik, bak bakalim yapanlar oyle bi anlatiyorki resmen sutum çekdi :)))

BENDE çok endıselıyım o konuda. her yerı kamera dahı doldursam, bebegı yataktan alırken sert bıle alsa aklım çıkar kesin. eşim bazen alıyor kucağına haldur huldur aklım çıkıyor.
keşke böyle olmasam ama elımde degıl.

benım bır ara sütüm çok fazlaydı, ağrı yapıyordu.
sağdım süt poşetine koydum 10 tane falan buzluğa koydum.
işe başlayınca bazen sağmak zor geldi onlardan çıkardım. çoğu da ziyan oldu gitti. şimdi süt yetmiyor keşke ziyan etmeseydim daha cok koysaydım dıyorum.
o nedenle öylesıne duracak olsa bıle bence sütünüz fazla ıse zıyan etmeyın buzluğa koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…