Fos/gos ilaveli yaziyomucanım baktım conformil milupa olandan kullanıyoruz ama milupa ile nutricia arasındaki fark nedir bilmiyorum
Sen canini sıkma ben sadece mama verdigim halde ayda 1 kilo almis kapasite bu demekki acken agliyo deli gibi araniyo biberonu verince iciyo doyunca öldursen agzini acmiyo dudaklarini büzüyo ne kadar bebekte olsalar doyduklarini biliyolar fazlasini almiyolar alsalar kusuyolar saglikli olsunlar yeter cok kilo alsa bu kez obez olacak diye diyet verecekler kücücük bebelereMamaya rağmen sınırda alıyorsa bünyesi o demekki. Bide benim evlatçığım çok hareketli. O etki edermi ki ?
çocuklar yoktur kesın.inşallah gelebilirim daha hiçbişey belli değilki
sabahtan beri herkes aradı neden gelmedin diye
geleceğim bakıcı bulamadım pazartesi geleceğim diyorum neden ayarlamadın şimdiye kadar diyorlar
4 de gel bari diyorlar sanki 4 de bakıcı gelecek gibi hem ne alaka yani ben gece çalışmayacağım ama onlar çalıştıracak belli
benim yasal hakkım var gündüz mesaisinde 1 yıl devam etmek gibi kusura bakmayın gelemem 4 de dedim
benimkide öyle doyuyor en son beyazlaşma var ama ona gelene kadar suyla doyuyor gibi geliyor
3,170 doğdu 2900 e düştü şimdi 4,400 3 haftadır
Bizimkiler gocmen oldugu icin koyumuz yok, direkt sehir merkezine gelip yerlesmisler. Kayinannemin malatyada koyu var ama kocis yolunu bilmez, uc yildir evliyiz daha ne koy gordum ne koy yolu. Gerci kv de bana merakli degil :)
eğer evde emzirdikten sonra ilgilencek biri varsa sağıyorum da yoksa uyuyunca sağıyorum benKizlar emzirdikten sonra sagmak icin 1 saat bekliyo musunuz yoksa diger gogsu hemen sagiyo musunuz?@esoba?krizantemcik ?
ben fantalı yapmayayım sağlıklı olsun oğluşum da yiyor. doğal süt yumurta var en azından içindeBende eve gelirken alcam malz.hem fantalı kek hemde kırabiye yapacam. yiyelim gitsin. Başlarım kilosuna.Yav perişanız yorgunluktan uyuku yok düzgün beslenme yok kilo duruyor
ne aleti bu
ŞUben fantalı yapmayayım sağlıklı olsun oğluşum da yiyor. doğal süt yumurta var en azından içinde
ya benim kilom gitmez düzenli yaşamadan yürüyüş yapmadan. koşu bandı hala açılmadı. eşime dedim akşamları yarım saat yürüyeyim. gündüz oğlan uyuduğunda yürüyecekmişim. peh
ne aleti bu
Off yaaa nasil birakicaz onlari...sen hallettin mi canim isini sartlarini kabul ettiler mi annen bakacak mi?
1200 almış yani. Benimkide 1100.
çocuklar yoktur kesın.
sankı bakıcıya karar vermek ve bakacak bırını bulmak o kadar kolay.
Bizimde oyle gece gogsum sertlesmis oluyor sabahta sıkınti yok ama aksama dogru cildiriyoruz. Gun boyu emdigi icinde gogsum dolu dolu olmuyor. Yumus yumuşiyi bari sevindim adına. bizim de zaman zaman emiyor. az geldiğinde emmek istemediğini farkettim.
uyyorsa 2-3 saat gidiyor benimkiYa kuzu haklısında öle bi konuşuyorlarki insan muallakta kalıyo ..benimki de baktığında tonbiş durmuyo çok şükür sadece gıdık var yüzde ton ton :)
Canm sen kaç saatte bir emziriyosun..ben gündüz 2.5 saatte çoğu zaman bazen 2 oluyo..gecede 12 gibi emiyo sabah 6 -7 kadar uyuyo onunla..
evet orijinali oyleymisSut reçeli kullanmadim da krema filan kullandım canım . aslında trilece 3 çeşit sütten yapılıyormuş ama nerden bulcam öyle sütleri .dayadim inek sütunu . Sultan tatlisina bakmadim canım bakayım bi.
BENDE çok endıselıyım o konuda. her yerı kamera dahı doldursam, bebegı yataktan alırken sert bıle alsa aklım çıkar kesin. eşim bazen alıyor kucağına haldur huldur aklım çıkıyor.valla her anım ağlamakla geçiyor şimdi bile ağladım
2 ayda 1200 almış ilk ay 500 gram almıştı ikinci ay almış o kadar
yok tabi hepsi bekar ama görsen evlilik uzmanı hepsi herşeye karışıyorlar
bakıcı konusunda geçen gün facebook ta bir yazı okudum tüylerim diken diken oldu
hayatta bakıcıya teslim edemem çocuğumu
50Hamile kalmadan önce kaç kiloydun??
benım bır ara sütüm çok fazlaydı, ağrı yapıyordu.Bir de bi göğsüm çok hızlı doluyor diğeri normal o göğüs ağrı yapıyor onu sık sık sağsam buzluğa atsam olur mu Ya da en azından önden gelen sulu kısmı sağıp atayım diyorum buzluğa nasıl yapılıyor ? Bi yeşillensem:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?