2015 Şubat Anneleri

sabah sağlık ocağına gideceğiz ikrayı 2 battaniyeye sardım kucağımda kundak olmuş duruyordu
arabada beklesin diye babasına verdim
bir döndüm ne battaniye kalmış ne bişey
çocuk perişan olmuş 10 dakkikada
bırakamıyorum güvenip alt üst ediveriyor
dediğin gibi bakıcıya hayatta güvenmem
resim nasıl ekleniyordu buraya ekleyeyim yazıyı kendiniz okuyun

Di mi İlla ki lazım olacak atayım sağıp. Hiç olmadı bebe bisküvisini ıslatırım :/

ben çok etkilendim bu olaydan

Eklentiler

• image.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 70
Kizlar bebeklerinizi gunduz kac saat uyutuyosunuz yani emzirip oynasip hemen uyutuyo musunuz? Oğlum gunduz mama yiyo biraz bakinip gulucukler atiyo sonra mizirdanip esnemeye baslayinca uyutuyorum aksam hava kararinca yatak odasina goturuyorum biz yatana kadar orada uyanmadan saati gelince mamasini yiyo uyumaya devam ediyo ama sabaha karsi saat 5-6 gibi uyaniyo agliyo tekrar uyumasi cok zaman aliyo tabi bende uykusuz kaliyorum acaba gunduz uykuyu aldigi icin mi uyaniyo yada gece gec mi yatirsam siz nasil yapiyosunuz?

ben çok etkilendim bu olaydan
Bende okudum kuzum bunu cok uzulmustum Allah insanlarin icine iyi niyet versin bide az once facete okudum kadinin biri cocuguyla parka gitmis 3 yasindaki cocugu baska cocugu aglatmis annesi gelip bu cocugun kafasina vurmus sen benim ogluma nasil vurursum diye agzim acik kaldi ne kotu kalpli insanlar var yaaa

valla biz arkadaşımızla kavga edince birde eve glip annemizden dayak yerdik neden güzel güzel oynamıyorsunuz diye
bizim nasıl olacağımız belli olmaz ama Allah nasip ederse kızıma evetide öğreteceğim hayırıda
şimdiki çocuklar herşeye sahip oldukları için mutsuz büyüyor bence
hiçbişeyin kıymetini bilmiyorlar

Ya komsumun 4 tane cocugu var apt koridorunda at gibi kosuyolar merdivenden atliyolar hic dusunce yok bu kadinda doğu uyuyo onlarin gurultusune sicriyo kuzum

Ne sütü inek sütü mu kendi sutun mu

Tabiki baska cocuk oglumu aglatsa kizarim ama gidip bende ona vurmam boyle bi hakkim yok cocuk onlar ne dogru ne yanlis bilemiyolar annesini uyarirsin olur biter vurmak ne demek...

Ya komsumun 4 tane cocugu var apt koridorunda at gibi kosuyolar merdivenden atliyolar hic dusunce yok bu kadinda doğu uyuyo onlarin gurultusune sicriyo kuzum

Aaa lütfen olur mu hiç bizim üst kattakine rica ettik cevap şu. Kusura bakmayın çocuğumun özgürlüğünü kısıtlayamam istediğini yapabilir yapma etme demek psikolojik olarak çok etkiliyor çocukları hanımefendi hem doğa mı kaldı nerde oynayacaklar bu çocuklar lütfen anlayışılı olun dedi.Siz de bahçeli bir eve çıkın yemeyin içmeyin o zaman dedim madem çocuğunuzu düşünüyorsunuz bu kadar salın doğaya dedim.

Canim eylul 4 aylik oldu dimi? Sesli renkli oyuncaklara tepki veriyodur yeni mi basladi 2-3 aylikken falan mi?
3 bitti 4 aylık mi oluyorlar artık bu yaş hesabı bende hep sikintidir :)) ben zaten bikaç hafta önce aldım oyuncak yani 2.5 aylıkken falan ilk önce ilgilenmedi şimdi oynuyor

Canim eylul 4 aylik oldu dimi? Sesli renkli oyuncaklara tepki veriyodur yeni mi basladi 2-3 aylikken falan mi?
Sen görüp görmediğinden endiselisin snrm bu aylarda 15 cm uzunluğundaki cisimleri takip edebilirlermis bi dene bakalım..bence oyuncak ilgisini cekmemistir..görüyordur

sağlık ocagındaki ebe ne anlar sütten kaliteden.

3 bitti 4 aylık mi oluyorlar artık bu yaş hesabı bende hep sikintidir :)) ben zaten bikaç hafta önce aldım oyuncak yani 2.5 aylıkken falan ilk önce ilgilenmedi şimdi oynuyor

Sütü buzlukta saklamak için cam kavanoz oluyormuş Hangi markada var bilgni var mı?

ben eskiden çocuk sesine çok tahammülsüzdüm ama artık etkilenmiyorm..Çocukların yaptığı gürültüye de lafım yok da temizlik gürültüsü deli ediyor beni üstteki komşu hergün koltukları sandalyeleri çekip temizlik yapıyor takıntılı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…