- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
BENDE çok endıselıyım o konuda. her yerı kamera dahı doldursam, bebegı yataktan alırken sert bıle alsa aklım çıkar kesin. eşim bazen alıyor kucağına haldur huldur aklım çıkıyor.
keşke böyle olmasam ama elımde degıl.
benım bır ara sütüm çok fazlaydı, ağrı yapıyordu.
sağdım süt poşetine koydum 10 tane falan buzluğa koydum.
işe başlayınca bazen sağmak zor geldi onlardan çıkardım. çoğu da ziyan oldu gitti. şimdi süt yetmiyor keşke ziyan etmeseydim daha cok koysaydım dıyorum.
o nedenle öylesıne duracak olsa bıle bence sütünüz fazla ıse zıyan etmeyın buzluğa koyun.
Bende okudum kuzum bunu cok uzulmustum Allah insanlarin icine iyi niyet versin bide az once facete okudum kadinin biri cocuguyla parka gitmis 3 yasindaki cocugu baska cocugu aglatmis annesi gelip bu cocugun kafasina vurmus sen benim ogluma nasil vurursum diye agzim acik kaldi ne kotu kalpli insanlar var yaaaben çok etkilendim bu olaydan
Bende okudum kuzum bunu cok uzulmustum Allah insanlarin icine iyi niyet versin bide az once facete okudum kadinin biri cocuguyla parka gitmis 3 yasindaki cocugu baska cocugu aglatmis annesi gelip bu cocugun kafasina vurmus sen benim ogluma nasil vurursum diye agzim acik kaldi ne kotu kalpli insanlar var yaaa
Ne sütü inek sütü mu kendi sutun muKizlar ben size c.tesi basima geleni anlatmadim dimi... cuma aksami oglumu yikadik ilk defa yikanirken aglamadi diye giydirirken ilk defa bubchen'in nemlendirici sütünden surdum kollarina bacaklarina gövdesine falan c.tesi sabahi bir baktim cocugun heryeri benek benek kirmizi nokta önce isilik mi oldu acaba dedim ama her zaman giydirdigim sekilde giydirmistim sonra anladim ki süt yapmis cok aglamisti acaba kasindi mi kasimak hic aklima gelmedi Allahtan gecti bende sütü attik gitti...
Tabiki baska cocuk oglumu aglatsa kizarim ama gidip bende ona vurmam boyle bi hakkim yok cocuk onlar ne dogru ne yanlis bilemiyolar annesini uyarirsin olur biter vurmak ne demek...valla biz arkadaşımızla kavga edince birde eve glip annemizden dayak yerdik neden güzel güzel oynamıyorsunuz diye
bizim nasıl olacağımız belli olmaz ama Allah nasip ederse kızıma evetide öğreteceğim hayırıda
şimdiki çocuklar herşeye sahip oldukları için mutsuz büyüyor bence
hiçbişeyin kıymetini bilmiyorlar
Yok canim vücut sütü nemlendirici yani...Ne sütü inek sütü mu kendi sutun mu
Hahahaha pardon yaa :))))Yok canim vücut sütü nemlendirici yani...
Canim eylul 4 aylik oldu dimi? Sesli renkli oyuncaklara tepki veriyodur yeni mi basladi 2-3 aylikken falan mi?Hahahaha pardon yaa :))))
Ya komsumun 4 tane cocugu var apt koridorunda at gibi kosuyolar merdivenden atliyolar hic dusunce yok bu kadinda doğu uyuyo onlarin gurultusune sicriyo kuzum
3 bitti 4 aylık mi oluyorlar artık bu yaş hesabı bende hep sikintidir :)) ben zaten bikaç hafta önce aldım oyuncak yani 2.5 aylıkken falan ilk önce ilgilenmedi şimdi oynuyorCanim eylul 4 aylik oldu dimi? Sesli renkli oyuncaklara tepki veriyodur yeni mi basladi 2-3 aylikken falan mi?
Sen görüp görmediğinden endiselisin snrm bu aylarda 15 cm uzunluğundaki cisimleri takip edebilirlermis bi dene bakalım..bence oyuncak ilgisini cekmemistir..görüyordurCanim eylul 4 aylik oldu dimi? Sesli renkli oyuncaklara tepki veriyodur yeni mi basladi 2-3 aylikken falan mi?
sağlık ocagındaki ebe ne anlar sütten kaliteden.Anlamadığım bir nokta var bu bebek kilosu ile ilgili. Bireysel farklılıkları ortadan kaldırmaya çalışıyor bu dr lar.Neden bazı insanlar yiyip kilo almaz ya da bazıları su içse yarar bunlar farklılık. Dr a göre 1 yaşındaki herkes yaklaşık kiloda olmalı neden sebebi de yok izafi bir saglık çizelgesi oluşturmuşlar bebekleri bu aralığa sokmaya çalışıyorlar.Avrupa gibi hepsi aynı olacak o zaman sağlıklı toplumuz yaw he hee...Bebişler aynı makineden çıkmış gibi resmen genetiği ile oynuyorlar.E nerde kaldı fiziksel ayırıcılığım.
Bir de süt kalitesiz ne demek ya çok ayıp anne sütü tahlil edilemiyor tıbbı olarak bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.
3 bitti 4 aylık mi oluyorlar artık bu yaş hesabı bende hep sikintidir :)) ben zaten bikaç hafta önce aldım oyuncak yani 2.5 aylıkken falan ilk önce ilgilenmedi şimdi oynuyor
zor gibi görünüyor.
ben eskiden çocuk sesine çok tahammülsüzdüm ama artık etkilenmiyorm..Çocukların yaptığı gürültüye de lafım yok da temizlik gürültüsü deli ediyor beni üstteki komşu hergün koltukları sandalyeleri çekip temizlik yapıyor takıntılı heraldeAaa lütfen olur mu hiç bizim üst kattakine rica ettik cevap şu. Kusura bakmayın çocuğumun özgürlüğünü kısıtlayamam istediğini yapabilir yapma etme demek psikolojik olarak çok etkiliyor çocukları hanımefendi hem doğa mı kaldı nerde oynayacaklar bu çocuklar lütfen anlayışılı olun dedi.Siz de bahçeli bir eve çıkın yemeyin içmeyin o zaman dedim madem çocuğunuzu düşünüyorsunuz bu kadar salın doğaya dedim.
cama o kaymak kısmı yapısiyor ben sevemedim cami canım..lansinoh posetlerde sakliyorm ben ellerinin arasında hafif ileri geri hareket yapınca homojenlesiyor süt..biliyorsun öyle calkalamak yok anne sütünüSütü buzlukta saklamak için cam kavanoz oluyormuş Hangi markada var bilgni var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?