2015 Şubat Anneleri

böyle şeyler okursak kafayı yeriz. sonuçta kendi ailesinde şiddet gören çocuklar var enseste maruz kalanlar var. ne yapalım aile olmayalım mı.
hamileyken olumsuz şeyleri yazmayalım diyorduk şimdi de böyle şeyleri boşverin. hepimiz anneyiz bilip bilmeden bırakmayız kimseye bebeklerimizi

Canım sadece anne sütü alıyorsa boşver kımseyı takma nede olsa anne sütü, eltimin oğlu bir aylık çocuk sadece mamayla ayda 2 kilo almış doktor demediğini bırakmamış.
Çok şükür canm sütüm yetiyo hiç mama vermedim...dr sıkıntı yaratacak gibi tepki verdiği için tedirgin oldum..

çok aşırı mı gürültü geliyor üst kattan.
komşun pek ukala konuşmuş ama enerjisini atamayan evde duran çocuk çok ses yapıyor. ben sabah erken olursa engel oluyorum yoksa eli kolu bağlı oturamıyor. çocuk büyüyünce anlıyor insan

Haa seninki de iyiymiş benim üst kat ekstradan evde topuklu terlikle geziyor halı da yok evde.Eşim diyor bir gün beni şöyle tüylü topuklu terlikle karşılamadın :/

Ay mide derdi de fenadir allah sifani versin canim

Ya kiloya cok takilmiyorum da azicik gobegim var onu toparlamam lazim. Zaten dumduz degildi vardi. Ilk dogurdugumda bildigin poset gibiydi ya cok korkmustum simdi toparladi yine. Bu kizla anca havalar guzellessin oyle cikariz disari falan yuruyuse anca o. Bi de evde plates yapmayi dusunuyorum da vakit olursa.

Benim ailemin boyu uzundur hep kocamin tarafi pek uzun degil. Kizim bana benziyo ama elleri ayaklari bile benim gibi uzun :)) senin durumunu anlasalarmis aslinda tedavisi var. Benim dayimin kizi 5.sinifa gidiyo gorsen ortasona gidiyo dersin. Takip ediliyo doktor tarafindan. Cunku bi anda buyuyen cocuk bi anda da oyle kalirmis ayni senin dedigin gibi.

Canim 1 yil gece calismamak senin yasal hakkin. Kurumsal bi yer degil mi burasi? Gerci bizim memlekette sirketlerin kurumsalligi anca lafta. Ne pislik vicdansiz insanlar var ya sen olmazsan baskasi olur gozuyle bakiyolar mecbur ediyolar.

Baska is baksan o da cok zor olur di mi?

hergun parka gotursun atsin enerjisini tamam cocuk anlamaz evdede yapar ama herseyin bi sınıri var yaaa gece gunduz boyle onceden rahatsiz olmazdim ama artik cocugum sicrayarak uyaniyosa tirnaklarimi cikaririm

Ya ben harika çocuk yetiştiriyorum mikemmmelim tarzında bir kadın gece 11 de basket topu vurmasın en azından uyku saati yok mu gelişmesi için dedim.Bir de güneşli havada bile evde top oynuyor çocuğu ya giy eşofmanını al çocuğunu bi güneş görsün bi koşturun top oynayın yokk kahve sigara balkon ohh yazık çocuklara ben ailelere kızıyorum yoksa çocuk yani oynasın.

anladım canım ben bazen çok mahçup oluyorum alt komşuma. anlayışlı biri ama sabahın 7 sinde kalkıyor oğlum laminette araba sürüyor. hemen yatak odalarından çıkarıyorum mutfakta oyalıyorum en azından millet uyansın diye.

cama o kaymak kısmı yapısiyor ben sevemedim cami canım..lansinoh posetlerde sakliyorm ben ellerinin arasında hafif ileri geri hareket yapınca homojenlesiyor süt..biliyorsun öyle calkalamak yok anne sütünü

Nette de tam tersi yazmışlar da ondan camı sordum tamamdır poşet alayım :/

otel canım ama malesef böyleler hamileykende yasal hakkımdı çalışmamak o zamanda çalıştırdılar
başka iş bakarım ama maddi açıdan bu kadar rahat olmam açıkçası dışarıda asgari ücretle iş çok ama asgari ücretin 2 katı maaş alıyorum biraz bu yüzden ses çıkaramıyorum 3 sene dayanmak zorundayım ama bu 3 senede benden neler gidecek bilemiyorum

3 bitti 4 aylık mi oluyorlar artık bu yaş hesabı bende hep sikintidir :)) ben zaten bikaç hafta önce aldım oyuncak yani 2.5 aylıkken falan ilk önce ilgilenmedi şimdi oynuyor
Dört oluyormuş ablam öyle dedi. Ben şu anda 2'5 diyorum o zaman şimdi de üç oluyor

Burada bi arkadaş demişti kim olduğunu hatırlamıyorum, akşam onda bi büyüme hormonu salgılanıyormuş. Bende o saatleri kaçırmamaya çalışıyorum. Ama her zaman olmuyor tabi
Uyutamiyorum hanimefendiyi gece 1di 12 ye cektim yavas yavas bende 10u gecirmeemyi istiyorum ise baslayinca bana zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…