BENDE çok endıselıyım o konuda. her yerı kamera dahı doldursam, bebegı yataktan alırken sert bıle alsa aklım çıkar kesin. eşim bazen alıyor kucağına haldur huldur aklım çıkıyor.
keşke böyle olmasam ama elımde degıl.
sabah sağlık ocağına gideceğiz ikrayı 2 battaniyeye sardım kucağımda kundak olmuş duruyordu
arabada beklesin diye babasına verdim
bir döndüm ne battaniye kalmış ne bişey
çocuk perişan olmuş 10 dakkikada
bırakamıyorum güvenip alt üst ediveriyor
dediğin gibi bakıcıya hayatta güvenmem
resim nasıl ekleniyordu buraya ekleyeyim yazıyı kendiniz okuyun
Çok şükür canm sütüm yetiyo hiç mama vermedim...dr sıkıntı yaratacak gibi tepki verdiği için tedirgin oldum..Canım sadece anne sütü alıyorsa boşver kımseyı takma nede olsa anne sütü, eltimin oğlu bir aylık çocuk sadece mamayla ayda 2 kilo almış doktor demediğini bırakmamış.
çok aşırı mı gürültü geliyor üst kattan.Aaa lütfen olur mu hiç bizim üst kattakine rica ettik cevap şu. Kusura bakmayın çocuğumun özgürlüğünü kısıtlayamam istediğini yapabilir yapma etme demek psikolojik olarak çok etkiliyor çocukları hanımefendi hem doğa mı kaldı nerde oynayacaklar bu çocuklar lütfen anlayışılı olun dedi.Siz de bahçeli bir eve çıkın yemeyin içmeyin o zaman dedim madem çocuğunuzu düşünüyorsunuz bu kadar salın doğaya dedim.
ben eskiden çocuk sesine çok tahammülsüzdüm ama artık etkilenmiyorm..Çocukların yaptığı gürültüye de lafım yok da temizlik gürültüsü deli ediyor beni üstteki komşu hergün koltukları sandalyeleri çekip temizlik yapıyor takıntılı heralde
Ay mide derdi de fenadir allah sifani versin canimKiz daha kırkın çıkmamış , bizim bebeler 1 hafta sonra 3 aylık olacaklar, haline sukret bence.. Normal kilona dönsen dahi göbeğin gitmeyebilir mekik filan cekebilirsin mesela,çok da vakit kalıyor ya
Tatlı nahvetti beni yaa bende gastrit var zaten tatlı yiyince midem çıldırıyor, sizin hamilelik bitti mide olayları da bitmiştir ne güzel ama ben aynen devam.. Benim de bazen şekerim düşüyor gibi elim Ayağım boşalıyor aniden birşeyler yeme isteği geliyor çok fazla AC kalmamak lazim azar azar da olsa yemek lazim..
Senin de boyun concon gibi uzunmus.azıcık daha uzun olsaydınız mankenlerle yarisirdinizben adet olduktan sonra boyumun uzaması durdu.bıçak gibi kesildi resmen.12 yaşındaydım ama yasitlarima gore bayağı iriydim herkes beni sınıfta kalmis filan sanıyordu.sonra herkes büyüdü ben kuculdum.Benjamin button gibiyim
Canim 1 yil gece calismamak senin yasal hakkin. Kurumsal bi yer degil mi burasi? Gerci bizim memlekette sirketlerin kurumsalligi anca lafta. Ne pislik vicdansiz insanlar var ya sen olmazsan baskasi olur gozuyle bakiyolar mecbur ediyolar.sonunda aile hekiminden rapor aldım
7 günlük verdi
çok şükür 22 nisana kadar rahatım
ama çok canım yanıyor ben böyle olacağımı tahmin etmemiştim
işyeri şartları kabul etmiyor pazar günü izin veremezlermiş hafta içi herhangi bir gün olacakmış iznim
gece vardiyasına şimdilik olumlu bakıyorlarmış gündüz gidecekmişim ama 1-2 ay sonra duruma göre gece vardıyasıda yazacaklarmış
deli olacağım ihtiyacım olmasa onlara eyvallah etmem yüklü miktar kredi çektim mecburum çalışmaya şimdi
allah kimseyi zalimlerin eline düşürmesin
hergun parka gotursun atsin enerjisini tamam cocuk anlamaz evdede yapar ama herseyin bi sınıri var yaaa gece gunduz boyle onceden rahatsiz olmazdim ama artik cocugum sicrayarak uyaniyosa tirnaklarimi cikaririmAaa lütfen olur mu hiç bizim üst kattakine rica ettik cevap şu. Kusura bakmayın çocuğumun özgürlüğünü kısıtlayamam istediğini yapabilir yapma etme demek psikolojik olarak çok etkiliyor çocukları hanımefendi hem doğa mı kaldı nerde oynayacaklar bu çocuklar lütfen anlayışılı olun dedi.Siz de bahçeli bir eve çıkın yemeyin içmeyin o zaman dedim madem çocuğunuzu düşünüyorsunuz bu kadar salın doğaya dedim.
çok aşırı mı gürültü geliyor üst kattan.
komşun pek ukala konuşmuş ama enerjisini atamayan evde duran çocuk çok ses yapıyor. ben sabah erken olursa engel oluyorum yoksa eli kolu bağlı oturamıyor. çocuk büyüyünce anlıyor insan
biraz daha var o zaman zorlamayayim :)))3 bitti 4 aylık mi oluyorlar artık bu yaş hesabı bende hep sikintidir :)) ben zaten bikaç hafta önce aldım oyuncak yani 2.5 aylıkken falan ilk önce ilgilenmedi şimdi oynuyor
anladım canım ben bazen çok mahçup oluyorum alt komşuma. anlayışlı biri ama sabahın 7 sinde kalkıyor oğlum laminette araba sürüyor. hemen yatak odalarından çıkarıyorum mutfakta oyalıyorum en azından millet uyansın diye.Ya ben harika çocuk yetiştiriyorum mikemmmelim tarzında bir kadın gece 11 de basket topu vurmasın en azından uyku saati yok mu gelişmesi için dedim.Bir de güneşli havada bile evde top oynuyor çocuğu ya giy eşofmanını al çocuğunu bi güneş görsün bi koşturun top oynayın yokk kahve sigara balkon ohh yazık çocuklara ben ailelere kızıyorum yoksa çocuk yani oynasın.
Evet ondan endiseliyim ama az once oyuncagi gezdirdim gozunun onunde takip etti goruyo sanirim insSen görüp görmediğinden endiselisin snrm bu aylarda 15 cm uzunluğundaki cisimleri takip edebilirlermis bi dene bakalım..bence oyuncak ilgisini cekmemistir..görüyordur
cama o kaymak kısmı yapısiyor ben sevemedim cami canım..lansinoh posetlerde sakliyorm ben ellerinin arasında hafif ileri geri hareket yapınca homojenlesiyor süt..biliyorsun öyle calkalamak yok anne sütünü
cama o kaymak kısmı yapısiyor ben sevemedim cami canım..lansinoh posetlerde sakliyorm ben ellerinin arasında hafif ileri geri hareket yapınca homojenlesiyor süt..biliyorsun öyle calkalamak yok anne sütünü
Canim 1 yil gece calismamak senin yasal hakkin. Kurumsal bi yer degil mi burasi? Gerci bizim memlekette sirketlerin kurumsalligi anca lafta. Ne pislik vicdansiz insanlar var ya sen olmazsan baskasi olur gozuyle bakiyolar mecbur ediyolar.
Baska is baksan o da cok zor olur di mi?
Dört oluyormuş ablam öyle dedi. Ben şu anda 2'5 diyorum o zaman şimdi de üç oluyor3 bitti 4 aylık mi oluyorlar artık bu yaş hesabı bende hep sikintidir :)) ben zaten bikaç hafta önce aldım oyuncak yani 2.5 aylıkken falan ilk önce ilgilenmedi şimdi oynuyor
Uyutamiyorum hanimefendiyi gece 1di 12 ye cektim yavas yavas bende 10u gecirmeemyi istiyorum ise baslayinca bana zor olacakBurada bi arkadaş demişti kim olduğunu hatırlamıyorum, akşam onda bi büyüme hormonu salgılanıyormuş. Bende o saatleri kaçırmamaya çalışıyorum. Ama her zaman olmuyor tabi
Hahahaha tüylü topuklu terlik demek haa :))Haa seninki de iyiymiş benim üst kat ekstradan evde topuklu terlikle geziyor halı da yok evde.Eşim diyor bir gün beni şöyle tüylü topuklu terlikle karşılamadın :/
zorlama ya yazık :))biraz daha var o zaman zorlamayayim :)))
daha oyuncak ilgisini cekmemistir ya hemen nerden geldi aklına görmediği :))Evet ondan endiseliyim ama az once oyuncagi gezdirdim gozunun onunde takip etti goruyo sanirim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?