2015 Şubat Anneleri

2 gündür leke gibi kanamam var
adet mi olyorum acaba
adet oluyorsam miktarı neden bu kadar az
ilk oldugu için mi

Dört oluyormuş ablam öyle dedi. Ben şu anda 2'5 diyorum o zaman şimdi de üç oluyor
Hiç sevmem yaş hesabını ben 30 yaşındayım diyorum eşim 31 denir ona diyor biten yaş söylenir diyorum bana maçtan örnek veriyor 4:50de gol olursa o 5.akika sayilirmis falan hehe diyorum :))) bana ne ben 30 yaşındayım :)

Ya canim conformil erimiyo biberonu tikiyo cocuk icemedi sen sicak suyla hazirlayip da mi sonrami sogutuyosuun bu mama nasi erir ya

Ben zaten mamayı ılık yapmıyorum canım biraz sıcak yapıyorum mamayı içine koyunca soğuyor mama soğuk mama daha çok gaz yapıyormuş aslında sıcaktada ılıktada eriyor ama şişeyi çok sallamak gerekiyor canım

Evet canim soylemistin otel oldugunu ondan sasirdim kurumsal sirket sonucta ama bizim ulkeyi dusunursek kurumsallik lafta kaliyo ne yazikki.

Cok iyi anliyorum seni mecbur birakiyolar. Ne yazik ki ozellikle kadinlarin durumu is hayatinda patronlarinin vicdanina kaliyor. Yasa masa hak getire. Iste bu yuzden hep memur olmak istedim de kismet olmadi.

Uzulme canini sikmamaya calis. Ne yapiyosan evladin icin sonucta. Uc sene yine cok degil biraz dayanmaktan baska caren yok :/ ben de tekrar ise basliycam bulursam ama benim de sartlarim farkli olmayacaktir. lanet ozel sektor iste..

Ben yaş hesabını eşin gibi yapıyorum ama o maçlarda 50. Dk yazıyor onlar 51 diyorya illet oluyorum.

Kafayı yedim sonunda
Kızım düzenli emmiyo sanırım sütüm kesilecek bu gidişle
Moralim de bozuk zaten kemik erimesini duyan doktor çok gençsin yazık diyor kilomu gören 21 olacağıma inanmıyor ama en çok kızımı yeterince emziremeyeceğim korkusu beni üzüyor

Yani sicakta erir diyosun mama soguk verilmez tabi ama ne sicak ne soguk olmaliymis bilege damlatinca iyice sicakta yapipicme sicakligina oylegetiriyim o zaman

İlk adetin gören oldu mu kızlar?? Ben bazen kahverengi damla akıntı geliyor bir damla veya iki. Bir kaç gün sonra kesiliyor hiç kırmızı kan veya adet olmadım. 3 aylık olacağız yakinda. Emzordigim den mi acep ya... Puff

İlk çocuğum uykudan gözünü açmaz di buda uyumak istemiyor (( allah tan yaygara falan çıkarmıyor uykusu gelince azıcık ağlıyor sonra uyuyor oda 1 saatte iki kere kalkmak üzere (

Hic öyle tedavilik biseyim olduğunu düşünmedim açıkçası. Boyum 161 cm ama mesela 12 yaşından önceki halimi görenler uzun ve iri olacagimi dusunebilirlerdi.halbuki simdi normal boyda ve zayıf bi yapım var.neyse ki çok uzun olmamisim eşimin de boyu çok uzun degil zaten uzun olsaydım yakismazdim kocamin yanina

Eski halimize dönmek biraz zaman alir.pilates fikri guzel ama ben Nasil yapılır hic bilmiyorum. Evde bisiklet var aslında ona binebilirim.bi de ben hic yurumuyorum çocuklar aglamadan yada uyanmadan bi yerlere gidip geleyim diye her yere arabayla gidiyorum.hani hızlı olsun diye.zaten bel agrilarim da geçmedi azıcık ayakta kalsam yurusem belim çatlar.e Nasil spor yapicam.yemeği de kisamam.hamurisi tatlilardan vazgecemem.ekmeği birakamam. Napcam bennn

Kahverengi akıntı bende de oldu 2 gün surdu adet sandım ama su an yok.neydi acaba o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…