- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Valla evde cam biberon varsa bi dene ben hiç sevmedim ama belki sen seversinNette de tam tersi yazmışlar da ondan camı sordum tamamdır poşet alayım :/
anne sütünün içinde canlı hücreler var zarar gorurmusNeden calkalanmiyo?
Hiç sevmem yaş hesabını ben 30 yaşındayım diyorum eşim 31 denir ona diyor biten yaş söylenir diyorum bana maçtan örnek veriyor 4:50de gol olursa o 5.akika sayilirmis falan hehe diyorum :))) bana ne ben 30 yaşındayım :)Dört oluyormuş ablam öyle dedi. Ben şu anda 2'5 diyorum o zaman şimdi de üç oluyor
Ilk adet çok olurmuş daha adet değildir belki bende de öyle oldu sonra kesildi durmadim üstünde2 gündür leke gibi kanamam var
adet mi olyorum acaba
adet oluyorsam miktarı neden bu kadar az
ilk oldugu için mi
Ya canim conformil erimiyo biberonu tikiyo cocuk icemedi sen sicak suyla hazirlayip da mi sonrami sogutuyosuun bu mama nasi erir ya
yazıyor canımFos/gos ilaveli yaziyomu
Ilk adet çok olurmuş daha adet değildir belki bende de öyle oldu sonra kesildi durmadim üstünde
Benimde öyle oldu adet evet ben 54. günümde oldum2 gündür leke gibi kanamam var
adet mi olyorum acaba
adet oluyorsam miktarı neden bu kadar az
ilk oldugu için mi
Evet canim soylemistin otel oldugunu ondan sasirdim kurumsal sirket sonucta ama bizim ulkeyi dusunursek kurumsallik lafta kaliyo ne yazikki.otel canım ama malesef böyleler hamileykende yasal hakkımdı çalışmamak o zamanda çalıştırdılar
başka iş bakarım ama maddi açıdan bu kadar rahat olmam açıkçası dışarıda asgari ücretle iş çok ama asgari ücretin 2 katı maaş alıyorum biraz bu yüzden ses çıkaramıyorum 3 sene dayanmak zorundayım ama bu 3 senede benden neler gidecek bilemiyorum
Ben yaş hesabını eşin gibi yapıyorum ama o maçlarda 50. Dk yazıyor onlar 51 diyorya illet oluyorum.Hiç sevmem yaş hesabını ben 30 yaşındayım diyorum eşim 31 denir ona diyor biten yaş söylenir diyorum bana maçtan örnek veriyor 4:50de gol olursa o 5.akika sayilirmis falan hehe diyorum :))) bana ne ben 30 yaşındayım :)
Desene ona sen ilk dogdugunda 1 yasinda miydin diye?Hiç sevmem yaş hesabını ben 30 yaşındayım diyorum eşim 31 denir ona diyor biten yaş söylenir diyorum bana maçtan örnek veriyor 4:50de gol olursa o 5.akika sayilirmis falan hehe diyorum :))) bana ne ben 30 yaşındayım :)
Yani sicakta erir diyosun mama soguk verilmez tabi ama ne sicak ne soguk olmaliymis bilege damlatinca iyice sicakta yapipicme sicakligina oylegetiriyim o zamanBen zaten mamayı ılık yapmıyorum canım biraz sıcak yapıyorum mamayı içine koyunca soğuyor mama soğuk mama daha çok gaz yapıyormuş aslında sıcaktada ılıktada eriyor ama şişeyi çok sallamak gerekiyor canım
Ay mide derdi de fenadir allah sifani versin canim
Ya kiloya cok takilmiyorum da azicik gobegim var onu toparlamam lazim. Zaten dumduz degildi vardi. Ilk dogurdugumda bildigin poset gibiydi ya cok korkmustum simdi toparladi yine. Bu kizla anca havalar guzellessin oyle cikariz disari falan yuruyuse anca o. Bi de evde plates yapmayi dusunuyorum da vakit olursa.
Benim ailemin boyu uzundur hep kocamin tarafi pek uzun degil. Kizim bana benziyo ama elleri ayaklari bile benim gibi uzun :)) senin durumunu anlasalarmis aslinda tedavisi var. Benim dayimin kizi 5.sinifa gidiyo gorsen ortasona gidiyo dersin. Takip ediliyo doktor tarafindan. Cunku bi anda buyuyen cocuk bi anda da oyle kalirmis ayni senin dedigin gibi.
Canim 1 yil gece calismamak senin yasal hakkin. Kurumsal bi yer degil mi burasi? Gerci bizim memlekette sirketlerin kurumsalligi anca lafta. Ne pislik vicdansiz insanlar var ya sen olmazsan baskasi olur gozuyle bakiyolar mecbur ediyolar.
Baska is baksan o da cok zor olur di mi?
İlk adetin gören oldu mu kızlar?? Ben bazen kahverengi damla akıntı geliyor bir damla veya iki. Bir kaç gün sonra kesiliyor hiç kırmızı kan veya adet olmadım. 3 aylık olacağız yakinda. Emzordigim den mi acep ya... Puff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?