- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
evet orijinali oyleymis
krema da sut iste :))
ellerinz saglik, bak bakalim yapanlar oyle bi anlatiyorki resmen sutum çekdi :)))
Kafayı yedim sonunda
Kızım düzenli emmiyo sanırım sütüm kesilecek bu gidişle
Moralim de bozuk zaten kemik erimesini duyan doktor çok gençsin yazık diyor kilomu gören 21 olacağıma inanmıyorama en çok kızımı yeterince emziremeyeceğim korkusu beni üzüyor
Burdaki tarif cilginligindan sonra hergun evde hamurisi bulunur oldu.bise degil kilom hamilelik oncesine dondu ama gobek portledi.zaten inmemisti tam.geri almm yakindirKek pişti, kurabiye sırada
Spor aleti yolda.
Bir gariplik var bu işte.
Diyet kola ile hamburger yemeye benzedi.
Hiç sevmem yaş hesabını ben 30 yaşındayım diyorum eşim 31 denir ona diyor biten yaş söylenir diyorum bana maçtan örnek veriyor 4:50de gol olursa o 5.akika sayilirmis falan hehe diyorum :))) bana ne ben 30 yaşındayım :)
Kiloyla yaşın ne alakası var.kaç kilosun ki
Zaten 7 kardeşler canım 8.de olabilir :))))Ahanda aynı benim eşim. Kardeş olabilirler mi acaba
Evet dıyorum ztn eylül şimdi 1 yaşında mi diye o yenidoğan diyor :)))Desene ona sen ilk dogdugunda 1 yasinda miydin diye?
Ben eşime kırk yaşındayım diyorum yok artık o kadar da değil diyor. 76 doğumluyumZaten 7 kardeşler canım 8.de olabilir :))))
Sağolun kızlaBen ates 38 olunca verdim
Kızlar konunun başını kaçırdım anne sütünü mü sallamicakmisizanne sütünün içinde canlı hücreler var zarar gorurmus
Yaw ne zaman kim ne tarifi verdi? Hepsini kaçırmışım. Süt yapan şeyler miydi?Burdaki tarif cilginligindan sonra hergun evde hamurisi bulunur oldu.bise degil kilom hamilelik oncesine dondu ama gobek portledi.zaten inmemisti tam.geri almm yakindir
E tamam gayet standart bi boyun var bence :) ben onu belirttim cunku yeni nesilde cok oluyo. Birden buyuyup gelisim sonra duruyo. ciddi bi sorun olabilir bilincli olmak lazim cocuklarimiza karsi.Hic öyle tedavilik biseyim olduğunu düşünmedim açıkçası. Boyum 161 cm ama mesela 12 yaşından önceki halimi görenler uzun ve iri olacagimi dusunebilirlerdi.halbuki simdi normal boyda ve zayıf bi yapım var.neyse ki çok uzun olmamisim eşimin de boyu çok uzun degil zaten uzun olsaydım yakismazdim kocamin yanina
Eski halimize dönmek biraz zaman alir.pilates fikri guzel ama ben Nasil yapılır hic bilmiyorum. Evde bisiklet var aslında ona binebilirim.bi de ben hic yurumuyorum çocuklar aglamadan yada uyanmadan bi yerlere gidip geleyim diye her yere arabayla gidiyorum.hani hızlı olsun diye.zaten bel agrilarim da geçmedi azıcık ayakta kalsam yurusem belim çatlar.e Nasil spor yapicam.yemeği de kisamam.hamurisi tatlilardan vazgecemem.ekmeği birakamam. Napcam bennn
Kafayı yedim sonunda
Kızım düzenli emmiyo sanırım sütüm kesilecek bu gidişle
Moralim de bozuk zaten kemik erimesini duyan doktor çok gençsin yazık diyor kilomu gören 21 olacağıma inanmıyorama en çok kızımı yeterince emziremeyeceğim korkusu beni üzüyor
HaklısınSenin sütün çok değil miydi yaw birsürü akıyor diyordun. Yazık diyenler kendine baksın. Allah çekilmeyecek dert vermesin. Kilonu da şimdi düşünme ard Arda iki hamilelik yaşadın. Ben de ard Arda yaşadım birsürü vitaminler ek gıdalar aldım kiloda en önemlisi stres. Stres yaptıkça kilo alıyorsun. Biraz mutlu ol canım. Oğlunun kızının Gülen yüzüne bak. Başkalarının dediklerini düşünme. Mutluluk sütü de arttırıyormuş. Hem sendeki bu negatifliği kızın da hissediyor. Onların altıncı hissi o kadar kuvvetli ki. Sadece onlarla ilgilen kendin için tedavini yap başka birşeye takılma.
iremguzum maral tiramisu:) sut yapar mi bilmm de kilo yapiyo gobege:)ama ac kalmayinca sut oluyo bi de boyle dusunelim:)Yaw ne zaman kim ne tarifi verdi? Hepsini kaçırmışım. Süt yapan şeyler miydi?
Ben yiyip içip yürümeyi düşünüyorum. Eve sekiz litre süt aldım Sütlaç yapıcam. Eskiden annem etimek Tatlısı yapardı güzel olurdu tarifini bilen var mı?E tamam gayet standart bi boyun var bence :) ben onu belirttim cunku yeni nesilde cok oluyo. Birden buyuyup gelisim sonra duruyo. ciddi bi sorun olabilir bilincli olmak lazim cocuklarimiza karsi.
Sen uc cocuga kosturmaktan vence evde bile kilo verebilirsin ya. Ben bi tane ve ev isleriyle gayet hareketliyim bayagi yiyorum ama iyiyim en azindan kilo almiyorum. Ama ben hamurisini cok sevsem de yapmiyorum ve yemiyorum. Nefsim kuvvetlidir benim. Hamileyken de canim cok cekse de hamurisi yememistim. Olan simdi kocama oluyo. Cok sever tatliyi. Ozellikle pasta falan cok yapardim ben. Ay kiyamam ya bak simdi uzuldum yapayim ben ona bi ara bi cheesecake :)
Hadi yaw ben yine açım bu aralar. Uff ya sanırım yardımcıyı gerirticem en azından yemek yerimiremguzum maral tiramisu:) sut yapar mi bilmm de kilo yapiyo gobege:)ama ac kalmayinca sut oluyo bi de boyle dusunelim:)
Canım benim Allah hep güldürsün inşallahHaklısın
Kurabiyeyi beğenmediM çok tatlı. KeKte normal kekten farklı değil.Burdaki tarif cilginligindan sonra hergun evde hamurisi bulunur oldu.bise degil kilom hamilelik oncesine dondu ama gobek portledi.zaten inmemisti tam.geri almm yakindir
Ben de istiyorum kurabiye hangisi şu nişastalı olan mı? Nişastalıysa olmaz.Kurabiyeyi beğenmediM çok tatlı. KeKte normal kekten farklı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?