2015 Şubat Anneleri

Kiloyla yaşın ne alakası var.kaç kilosun ki

Kek pişti, kurabiye sırada
Spor aleti yolda.
Bir gariplik var bu işte.
Diyet kola ile hamburger yemeye benzedi.
Burdaki tarif cilginligindan sonra hergun evde hamurisi bulunur oldu.bise degil kilom hamilelik oncesine dondu ama gobek portledi.zaten inmemisti tam.geri almm yakindir

Ahanda aynı benim eşim. Kardeş olabilirler mi acaba

Burdaki tarif cilginligindan sonra hergun evde hamurisi bulunur oldu.bise degil kilom hamilelik oncesine dondu ama gobek portledi.zaten inmemisti tam.geri almm yakindir
Yaw ne zaman kim ne tarifi verdi? Hepsini kaçırmışım. Süt yapan şeyler miydi?

E tamam gayet standart bi boyun var bence :) ben onu belirttim cunku yeni nesilde cok oluyo. Birden buyuyup gelisim sonra duruyo. ciddi bi sorun olabilir bilincli olmak lazim cocuklarimiza karsi.

Sen uc cocuga kosturmaktan vence evde bile kilo verebilirsin ya. Ben bi tane ve ev isleriyle gayet hareketliyim bayagi yiyorum ama iyiyim en azindan kilo almiyorum. Ama ben hamurisini cok sevsem de yapmiyorum ve yemiyorum. Nefsim kuvvetlidir benim. Hamileyken de canim cok cekse de hamurisi yememistim. Olan simdi kocama oluyo. Cok sever tatliyi. Ozellikle pasta falan cok yapardim ben. Ay kiyamam ya bak simdi uzuldum yapayim ben ona bi ara bi cheesecake :)

Senin sütün çok değil miydi yaw birsürü akıyor diyordun. Yazık diyenler kendine baksın. Allah çekilmeyecek dert vermesin. Kilonu da şimdi düşünme ard Arda iki hamilelik yaşadın. Ben de ard Arda yaşadım birsürü vitaminler ek gıdalar aldım kiloda en önemlisi stres. Stres yaptıkça kilo alıyorsun. Biraz mutlu ol canım. Oğlunun kızının Gülen yüzüne bak. Başkalarının dediklerini düşünme. Mutluluk sütü de arttırıyormuş. Hem sendeki bu negatifliği kızın da hissediyor. Onların altıncı hissi o kadar kuvvetli ki. Sadece onlarla ilgilen kendin için tedavini yap başka birşeye takılma.

Haklısın

Ben yiyip içip yürümeyi düşünüyorum. Eve sekiz litre süt aldım Sütlaç yapıcam. Eskiden annem etimek Tatlısı yapardı güzel olurdu tarifini bilen var mı?

Kurabiyeyi beğenmediM çok tatlı. KeKte normal kekten farklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…