2015 Şubat Anneleri

Ah su pastalar.cheescake'e bayılırım size gelebilir miyim aksama yapmayı hic denemedim açıkçası arada eşim ozsutten alıp geliyor.diğerlerini ben yapıyorum zaten.bi de oğlan anaokulunda ya beslenme listesi var bi gün kek bi gün kurabiye filan onu bahane edip yapıyorum birşeyler zaten sık sık. Bi ara da ekmeğe acayip sarmıştım koy ekmeği yapıyordum sıcak sıcak üstüne tereyağı ve çikolata suruyordum çocuklara çok seviyorlar onu da dur ben de bi ara ekmek yapiyim bari
Sen de benim gibisin ben de eşime hic kiyamam.ama o bana kızıyor yapma hamurisi tatlı iyice kilo aldım diyor.bilmiyor ben onun bu halini çok seviyorum. Ben su an zaten kilo verme egilimindeyim sürekli geçenlerde kemer almıştım bu hafta bi tık geriye takmaya başladım kemeri.açken 57 cikiyordum simdi tokken yeni yemek yemisken 57 çıkmaya başladım. Yaz geliyor ya daha kolay veririm diye düşünüyorum.yaz yemeklerine kizartmalara hafif ve kolay olan tüm yemeklere bayılıuorum.hem yapması kolay hem yemesi güzel.. Şöyle bi şakşuka olsa da yesek sindi

Anam yine süt ve yine kilo konuşuluyor :) uzun zamandır telden girmek istiyordum meğerse tapatalk prog. Yokmuş tabletten denedim açıldı yoksa her gün yazarım. Ben günde iki bilemedim 3 kere mama veriyorum akabinde sürekli emiyor sabaha kadar da emiyor sabah 80 ml kadar mama veriyorum 3-4 saat sonra emziriyorum sonraki öğünde hem emziriyorum hemde akabinde mama veriyorum.. sütümun hiç sagmadim stres veya sıkıntı etmek istemiyorum goguslerim bazen boş gibi duruyor ama bebek emince sutum birden geliyor. Sutum yetiyor mu doğru mu yapıyorum bilemedim. Doktor iyi tamam dedi ama siz napiyorsunuz.

97 kiloyum hala bebeğim iki aylık olacak ama sadece 10 kilo gitti 70 kilo idim iki sene önce

Kiloyla yaşın bi alakası yok ki tatlım.üst üste hamilelik yasamissin kolay mi.ben de mesela ötekinin kilosunu tam veremeden 3.ye hamile kaldım.birikiyor öyle öyle.belki de rahatsızlığından dolayı kilo veremiyorsun? Tiroid filan hic olcturdun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…