- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
E tamam gayet standart bi boyun var bence :) ben onu belirttim cunku yeni nesilde cok oluyo. Birden buyuyup gelisim sonra duruyo. ciddi bi sorun olabilir bilincli olmak lazim cocuklarimiza karsi.
Sen uc cocuga kosturmaktan vence evde bile kilo verebilirsin ya. Ben bi tane ve ev isleriyle gayet hareketliyim bayagi yiyorum ama iyiyim en azindan kilo almiyorum. Ama ben hamurisini cok sevsem de yapmiyorum ve yemiyorum. Nefsim kuvvetlidir benim. Hamileyken de canim cok cekse de hamurisi yememistim. Olan simdi kocama oluyo. Cok sever tatliyi. Ozellikle pasta falan cok yapardim ben. Ay kiyamam ya bak simdi uzuldum yapayim ben ona bi ara bi cheesecake :)
Zaten 7 kardeşler canım 8.de olabilir :))))
97 kiloyum hala bebeğim iki aylık olacak ama sadece 10 kilo gitti 70 kilo idim iki sene önce
76liysan 39 oluyorsun canım. Esin kaç yasında peki?Ben eşime kırk yaşındayım diyorum yok artık o kadar da değil diyor. 76 doğumluyum
Evet 40 değilsin sen de :))))Ben eşime kırk yaşındayım diyorum yok artık o kadar da değil diyor. 76 doğumluyum
iremguzum maral tiramisu:) sut yapar mi bilmm de kilo yapiyo gobege:)ama ac kalmayinca sut oluyo bi de boyle dusunelim:)
artırıyor sutlac Ayy bnm de cnm istedi :)) hatta üstüne tarçın da At seviyorsan tarcin da artırıyorAz önce sutlac yaptım bende :) süt yapmasına faydalı mi bilmem
Evet cnm öyle hızlı hızlı calkalamak yokSağolun kızla
Kızlar konunun başını kaçırdım anne sütünü mü sallamicakmisiz
Çok güzel o zaman :) evet seviyorum Bayılacak Bayılacak da yiyorum :)artırıyor sutlac Ayy bnm de cnm istedi :)) hatta üstüne tarçın da At seviyorsan tarcin da artırıyor
Az önce sutlac yaptım bende :) süt yapmasına faydalı mi bilmem
76liysan 39 oluyorsun canım. Esin kaç yasında peki?
Malatya :)))Oyyy 7 kardeş mi nereli eşin canım
bana da bana da :))Çok güzel o zaman :) evet seviyorum Bayılacak Bayılacak da yiyorum :)
Hadi yaw ben de bugün yoruldum diye yapmamıştım sütü artırıyorsa yarın hemen yapayımartırıyor sutlac Ayy bnm de cnm istedi :)) hatta üstüne tarçın da At seviyorsan tarcin da artırıyor
krizantemcik in eşine göre 40 I'm. Eşim 42 yaşında
annem yapardı ne güzel :) neyse haftaya gelecek yaptırırım ben de :))Hadi yaw ben de bugün yoruldum diye yapmamıştım sütü artırıyorsa yarın hemen yapayım
Nişastalı. Beğenmedim ben.birde sürekli yerken içinde bir adet margarın olduğunu düşündüm.Ben de istiyorum kurabiye hangisi şu nişastalı olan mı? Nişastalıysa olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?