2015 Şubat Anneleri

Kızlar uykular nasıl ya lütfen yazın son iki haftadır düzgün uykusu yok gündüzleri anam bi yatar 4 saat anca kalkardi şimdi kesik kesik yatıp kalkıyor

Nişastalı. Beğenmedim ben.birde sürekli yerken içinde bir adet margarın olduğunu düşündüm.
Kek sıvı yağla oluyor da kurabiye çok zor. Afiyet olsun canım bol bol süt olsun. Birkaç gün yağ konusunda cimri olursun olur biter. Ben de habire betit beurre Bisküvi yiyip duruyorum canım tatlı bişiler yemek istiyor.

Kek pişti, kurabiye sırada
Spor aleti yolda.
Bir gariplik var bu işte.
Diyet kola ile hamburger yemeye benzedi.

ay kızı yeni uyuttum zar zor bu yazını okuyunca bir kahkaha attım geri uyandı

bende devlet memuru olmak istedim hep ama olmadı dershaneye bile gittim ama matematiğim olmadığı için yapamadım
çok isterdim şuan öğretmen olmak

Yok ölçtürmedim yarın 8 buçukta doktora gideceğim kanımda kalsiyum ve diğer eksik olan maddeler tespit edilecek sonrasında da Osteoporoz (kemik erimesi ) doktoruna yönlendirileceğim kemik erimesi ilâçlarıyla tedaviye başlanacak bakalım

Bende eşimden bir yaş büyüğüm
Eşimin annesi de babasından bir yaş büyük bir iki yaş çok gözükmüyor aynı yaşta gibi Anlaşılıyor da arada ondan daha fazla yıl farkı varsa anlaşması zor olabilir. Yirmili yaşlar ne zaman geçti bilmiyorum otuzlular bile geçmiş Kırka merdiven dayamışım.

Benim sağ kol bileğim çok ağrıyor bazen bebişi tutamıyorum o kadar acıyor. Sezeryan sırasında bilekleri yanlardan bağışlamışlardı ya acaba bir ara bayıldım da beni ıuandırırlarken mi çırpınıp bileğimi accıttım diye düşünüyorum.

Bizim ust komsu da hergun 2 kere ev supuruyor. Hasta galiba. Suan da bile supurge sesi. Bebekleri yok ona mi supurge aciyorlar desem.

eşim dün mozaik yaptı çok kolay petit beurreyi öyle tüket istersen :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…