Nişastalı. Beğenmedim ben.birde sürekli yerken içinde bir adet margarın olduğunu düşündüm.
Kek sıvı yağla oluyor da kurabiye çok zor. Afiyet olsun canım bol bol süt olsun. Birkaç gün yağ konusunda cimri olursun olur biter. Ben de habire betit beurre Bisküvi yiyip duruyorum canım tatlı bişiler yemek istiyor.Nişastalı. Beğenmedim ben.birde sürekli yerken içinde bir adet margarın olduğunu düşündüm.
Cümlemizi canım cümlemizi :)Canım benim Allah hep güldürsün inşallah
Bende eşimden bir yaş büyüğümkrizantemcik in eşine göre 40 I'm. Eşim 42 yaşında
Kızlar uykular nasıl ya lütfen yazın son iki haftadır düzgün uykusu yok gündüzleri anam bi yatar 4 saat anca kalkardi şimdi kesik kesik yatıp kalkıyor
Uyutamiyorum hanimefendiyi gece 1di 12 ye cektim yavas yavas bende 10u gecirmeemyi istiyorum ise baslayinca bana zor olacak
Kek pişti, kurabiye sırada
Spor aleti yolda.
Bir gariplik var bu işte.
Diyet kola ile hamburger yemeye benzedi.
Evet canim soylemistin otel oldugunu ondan sasirdim kurumsal sirket sonucta ama bizim ulkeyi dusunursek kurumsallik lafta kaliyo ne yazikki.
Cok iyi anliyorum seni mecbur birakiyolar. Ne yazik ki ozellikle kadinlarin durumu is hayatinda patronlarinin vicdanina kaliyor. Yasa masa hak getire. Iste bu yuzden hep memur olmak istedim de kismet olmadi.
Uzulme canini sikmamaya calis. Ne yapiyosan evladin icin sonucta. Uc sene yine cok degil biraz dayanmaktan baska caren yok :/ ben de tekrar ise basliycam bulursam ama benim de sartlarim farkli olmayacaktir. lanet ozel sektor iste..
Yok ölçtürmedim yarın 8 buçukta doktora gideceğim kanımda kalsiyum ve diğer eksik olan maddeler tespit edilecek sonrasında da Osteoporoz (kemik erimesi ) doktoruna yönlendirileceğim kemik erimesi ilâçlarıyla tedaviye başlanacak bakalımKiloyla yaşın bi alakası yok ki tatlım.üst üste hamilelik yasamissin kolay mi.ben de mesela ötekinin kilosunu tam veremeden 3.ye hamile kaldım.birikiyor öyle öyle.belki de rahatsızlığından dolayı kilo veremiyorsun? Tiroid filan hic olcturdun mu?
Uyutmasam uyumuyor sallıyorum pışpışlıyorum anca bir birbucuk saat uyuyor
Eşimin annesi de babasından bir yaş büyük bir iki yaş çok gözükmüyor aynı yaşta gibi Anlaşılıyor da arada ondan daha fazla yıl farkı varsa anlaşması zor olabilir. Yirmili yaşlar ne zaman geçti bilmiyorum otuzlular bile geçmiş Kırka merdiven dayamışım.Bende eşimden bir yaş büyüğüm
Saatlerce uyumayıp sızıyorlar. Niye uyumayacağıö diye diretiyorlar bilmemah yine birbucuk saat çok iyisiniz bizim uykumuz 20 dakika
bugün saat tuttum toplamda 20 dakika uyudu şimdi zor uyuttum inşallah uyur
Aglayan pastayi aglattim bir suru yedim.Kek pişti, kurabiye sırada
Spor aleti yolda.
Bir gariplik var bu işte.
Diyet kola ile hamburger yemeye benzedi.
Bizim ust komsu da hergun 2 kere ev supuruyor. Hasta galiba. Suan da bile supurge sesi. Bebekleri yok ona mi supurge aciyorlar desem.ben eskiden çocuk sesine çok tahammülsüzdüm ama artık etkilenmiyorm..Çocukların yaptığı gürültüye de lafım yok da temizlik gürültüsü deli ediyor beni üstteki komşu hergün koltukları sandalyeleri çekip temizlik yapıyor takıntılı heralde
Saatlerce uyumayıp sızıyorlar. Niye uyumayacağıö diye diretiyorlar bilmem
Evet bizimkiler 2, 5 aylik dogum tarihimiz ayni :)Dört oluyormuş ablam öyle dedi. Ben şu anda 2'5 diyorum o zaman şimdi de üç oluyor
eşim dün mozaik yaptı çok kolay petit beurreyi öyle tüket istersen :))))Kek sıvı yağla oluyor da kurabiye çok zor. Afiyet olsun canım bol bol süt olsun. Birkaç gün yağ konusunda cimri olursun olur biter. Ben de habire betit beurre Bisküvi yiyip duruyorum canım tatlı bişiler yemek istiyor.
ben de 1 yaş buyugum esimden :))Bende eşimden bir yaş büyüğüm
bizimkinin de yok bebisi..ztn süpürge sesi değil de koltukları sandalyeleri surukleme sesi gicik ediyor beniBizim ust komsu da hergun 2 kere ev supuruyor. Hasta galiba. Suan da bile supurge sesi. Bebekleri yok ona mi supurge aciyorlar desem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?