- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Ben eşime kırk yaşındayım diyorum yok artık o kadar da değil diyor. 76 doğumluyum
Bende nornalde çikolata bisküvi tatlı pek yemem ama emzirmeden dolayı heralde aşırı tatlı istiyor canım.Kek sıvı yağla oluyor da kurabiye çok zor. Afiyet olsun canım bol bol süt olsun. Birkaç gün yağ konusunda cimri olursun olur biter. Ben de habire betit beurre Bisküvi yiyip duruyorum canım tatlı bişiler yemek istiyor.
Eczaneden aldım ben kullanıyorum.. Ne fark eder markası şusu busu. Çift kilitli üstünde miktar ve tarih etiketi var. O işte.http://www.e-bebek.com/weewell-wms800-sut-saklama-poseti-25-adet_WEE-WSM800
fiyat uygun geldi bana ama nasıldır bilemedim
poşet kullanan varmı
Ne kadar küçüksünnn39 yaşındasın canım. eşim de 83 lü 33 diuor yaşına oysa ki eylülde dolduracak 32 yi. Büyük görünmeye pek merakli
Ben de 89 şubat doğumluyum 26 yaşındayım tam 27 den gidiyorum.
Şöyle düşün ben 2007 şubatında 18 i doldurdum da reşit oldum. Ocakta 18 saymıyordu devlet beni.
Ayyy. En kötüsü binbir zorlukla uyutup da peşinden viyaaakkk demesi.ay kızı yeni uyuttum zar zor bu yazını okuyunca bir kahkaha attım geri uyandı
bende devlet memuru olmak istedim hep ama olmadı dershaneye bile gittim ama matematiğim olmadığı için yapamadım
çok isterdim şuan öğretmen olmak
Yok yaaa yaşı küçük eş iyi değil. Erkekler zaten kuş kafalı. Birde yaşı küçük olunca hiç çekilmiyorlar.Eşimin annesi de babasından bir yaş büyük bir iki yaş çok gözükmüyor aynı yaşta gibi Anlaşılıyor da arada ondan daha fazla yıl farkı varsa anlaşması zor olabilir. Yirmili yaşlar ne zaman geçti bilmiyorum otuzlular bile geçmiş Kırka merdiven dayamışım.
Poposuna baktın mı pişik olduğunda da öyle uyumuyorlar.bu sefer 8 dakika uyudu yine açtı gözleri kucağımda uyuyor yerine yatırınca uyanıyor
Çikolatayı yiyemiyorum kieşim dün mozaik yaptı çok kolay petit beurreyi öyle tüket istersen :))))
Hahaha kız 350 tl ayıkkabı mı olur?Aglayan pastayi aglattim bir suru yedim.
Simdi 350 liraya spor ayakkabi aldim kosu bandi icin
Ahaha
Takam o otuz desin kendisineben de 1 yaş buyugum esimden :))
Sizin.Belli olmuyor.ben de 1 yaş buyugum esimden :))
Sen de mi Şubat doğumluydun39 yaşındasın canım. eşim de 83 lü 33 diuor yaşına oysa ki eylülde dolduracak 32 yi. Büyük görünmeye pek merakli
Ben de 89 şubat doğumluyum 26 yaşındayım tam 27 den gidiyorum.
Şöyle düşün ben 2007 şubatında 18 i doldurdum da reşit oldum. Ocakta 18 saymıyordu devlet beni.
Buluştunuz mu?Sizin.Belli olmuyor.
Çok yakışıyorsunuz.
Çok güldüm yaw :)Yok yaaa yaşı küçük eş iyi değil. Erkekler zaten kuş kafalı. Birde yaşı küçük olunca hiç çekilmiyorlar.
Bizimkiler birde genç kalan tiplerden ben göçer giderim bu kazık çakar.
Çok uzun yaşıyorlar. Sülalelerinde vefat eden yoktu bu sene kadar.
105 yaşında büyük büyük nineleri balkonda abdest alırken düşümüş de ölmüş.
Yoksa yaşayacakmış.
3 tane ben gömer.
Maşallah
Süt tatlı mı? Tadına mı baktın?Bende nornalde çikolata bisküvi tatlı pek yemem ama emzirmeden dolayı heralde aşırı tatlı istiyor canım.
Süt tatlıya ona şeker mi gerekli acabaaa
Ah inşallah Bebişlerle buluşuruz yaa çok güzel olurYok canım instagram dan
Sensiz olur mu
Tatlı. Krizantemcik bakmış diye bende baktımSüt tatlı mı? Tadına mı baktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?