Ben niye bakmadım diye bir anda düşündüm :) Tatlıysa ondan canımız tatlı istiyor.Tatlı. Krizantemcik bakmış diye bende baktım
Bu gece dikkat et bizimki bütün gün çıkmadı gece çıktıBugun asiya gittik, ana kiz karsilikli agladik asi olurkenatesini olctum simdi 36 saat basi mi olcecem?
Ya bak tek hayır diyemediğim şey Ağlayan pastaAglayan pastayi aglattim bir suru yedim.
Simdi 350 liraya spor ayakkabi aldim kosu bandi icin
Ahaha
O nasıl bişey? Mattika yazınca da düşündüm nasıl nişey ki diyeYa bak tek hayır diyemediğim şey Ağlayan pastaolsada yesem
Ne kadar küçüksünnn
Sen de mi Şubat doğumluydun
Her işte vardır bir hayır canım.Selam güzel anneler ara ara girip bakiniyorum ama yazasm olmuyor pek. Henüz sağlıklı bir psikolojide değilim sanırım uzunca bir süre olmam da cok zortam biseyleri kabullenip önüme bakayım diyorum ustune yenisini koyuyor hayat. Bedenen ruhen ciddi anlmda tukendim pskiyatriye gitmem sart fakat cok az da olsa süt sagdigim icin ona da gidemiyorum. Biyerde hık diye düşüp kalıcam o kadar güçsüz ve yorgunum ki. Büyük kızım ust uste yasanilanlari ve kardeş pskojisni cok ciddi bir travma seklinde odetiyor. gece gunduz abartisiz el kadar cocuktan pskolojik eziyet görüyoruz. Hiçbir yöntem kar etmiyor her daim kiyamet KopaRtan herseye isyamn eden surekli hukmeden bagiran sınır kabul etmeyen bizimle resmen oyun oynayan bir cocuk oldu. esim de ben de sabri tahammulu yitirdik. Bigun bilincimi yitirip ya kendme ya ona bir zarar vericem korkum o Pskolog arıyorum ona da caresizligin dibine vurduk rabbim acısın.
Kücümenim de hastane ayriliginin acısını fena çıkartır oldu. Beslnme konusuna girmek istemiyorum o zaten kanayan yaram fakat uyku diye birşey kalmadi cocukta. Gunduz toplam bir saat uyuuor o da parcali uykunun toplami. Gece uykusuna 10 11 gibi geciyor o da binbir nazla.Sabah 4 5 gibi uyaniyor daha da uyumuyor. Gun boyu toplam 8 saat etmiyor uykusu. Surekli salla pispisla helak olsak da bes dk dalip geri aciyo gözünü cin gibi de enerjik. Dünya para verdik salincak aldik otomatik uyur ya da sallmktan kurtuluruz diye o da cozum olmadi. Zombi gibiyim zaten dogum sonrasi ameliyat sonrası nekahat dönemini yasayamadim bunye diye bisey kalmadi iyice göctüm sallanıyorum yaprak gibi. Bir de dalamama sorunu yasiyorum uykuya ki evlere senlik. Gece bir saatcik uyuyacahm araligi da kaçırıyorum. Ki zaten buyuk kiz gece saat basi başka bir isknce yontemi ile bagrip uyandriyor. Velev ki uyumayi basarmis olaym onda da ziplatiyor yataktan. Bebegi uyandrmasn diye bin kere yat kalk cinnet gecir kafami vurup parcalayasim geliyor her gece. Bu kadari cok agir ya ben taşıyamaz oldum bu yükü. Ablam da gidiyor ne yapicagim bilmiyorum hic destek olcak kimsem de yok. Yatili bir yardımcm olsun o kadar isterdim ki kredi vb borç dolu mümkün degil yardimci opsiyonum da yok. Biyerden duzelse derken bin yerden patliyor resmen.
IZnim bu cuma bitiyor bakicak biri olsa ise donerdm belki iyi gelirdi bilmiyorum. 30gunluk rapor ayarlyabldk bugunden basladi o da bes gunu bosa gitti. Sonrasında yine gerekcek bakalm bisklde idare ederz umarım.
Merak edip soranlar olmus tesekkur ederim ahvalim ic karartici agit yakici hep diye yazasim gelmiyordu görüp geciyor olmayaym dedm
Tamam canım telefonu biryere koydum bulunca ekliycem hemenBenden küçükler var aramızda hatta tiramisu 27 yaşında 3. Çocuğu :)))
Ben çocuğu önce yaptım işte iş hayatıma atılmadan.
Evet Ben 23 yağmur 26 sı. Çok istedim işte ama gelmedi doğum günümde.
İg da ben de istek yolladım sana takip için. Adım soyadım açık açık yazıyor bir de "aşk artık 3 kişilik" in altı da elbereth yazıyor
Ayyy. En kötüsü binbir zorlukla uyutup da peşinden viyaaakkk demesi.
Benimki ağlarken anneee diyor.
Çikolatayı yiyemiyorum kisütü azaltıyormuş
Yattığın için olmuştur belki. Kafein etkiliyormuş.Ben benzetiyorum gibi geliyor yağmur da öyle ağlıyor eşim de gidiyor başına baba de kızımm diyor
Dün gece çikolatalı süt içip yattım uyandığımda dolmuştu iki göğsüm de
Benim iki bileğimde ağrı var.Bebeği zor tutuyorum bazen.Doğuma yakın başlamıştı.Doğumdan sonra iyice arttı.Sezeryanla doğurdum ben de..Onla ilgili olduğunu sanmıyorum.Ortopediste gittim, bi süre bekle hormonlar normalleşsin, dedi.Yoksa ameliyat gerekebilir dediBenim sağ kol bileğim çok ağrıyor bazen bebişi tutamıyorum o kadar acıyor. Sezeryan sırasında bilekleri yanlardan bağışlamışlardı ya acaba bir ara bayıldım da beni ıuandırırlarken mi çırpınıp bileğimi accıttım diye düşünüyorum.
Ben yemegi bebekle yapiyorum pusete koyuyorum.bazen dizimle puseti salliyorum Corba yaparken fln.su elinde birsuru is olan kadin cizimi varya onun gibi oluyo.sakinmiyorum artik yemek kokusundan nasilsa kimyasal degilHadi yaw ben yine açım bu aralar. Uff ya sanırım yardımcıyı gerirticem en azından yemek yerim
Ne bilim yaa analik surekli süphe duyma hali sanirim mesela az oncede iki gundur gunde iki kere kaka yapti ondan suphelendim acaba bi sorun mu var diye normalde gunde bir kere yapiyodu cunku kafayi yicemdaha oyuncak ilgisini cekmemistir ya hemen nerden geldi aklına görmediği :))
kiz niye margarin koydun,tereyagi koysaydin yaaaNişastalı. Beğenmedim ben.birde sürekli yerken içinde bir adet margarın olduğunu düşündüm.
Hadi yaw. Bende de vardı karpal tunel sendromu. Sürekli uyuşuyordu ellerimBenim iki bileğimde ağrı var.Bebeği zor tutuyorum bazen.Doğuma yakın başlamıştı.Doğumdan sonra iyice arttı.Sezeryanla doğurdum ben de..Onla ilgili olduğunu sanmıyorum.Ortopediste gittim, bi süre bekle hormonlar normalleşsin, dedi.Yoksa ameliyat gerekebilir dediKarpal Tunel Sendromu demişti hatırladığım kadarıyla.İnşallah seninki de benimki de değildir.Geçmiş olsun..
Yemeye çalışıyorum... Ama iştahım yok ama...Eksiye dusmusun desene.kuruyemiş filan yesene tatlım hem kilo yapar hem sütüne yarar
Aynen tam ben dicektim sen benden uzun yaşıycaksınkiz niye margarin koydun,tereyagi koysaydin yaaa
dun benim çocuklar oturup agladi pastayi sqadece bi dilim yedik diye :)Aglayan pastayi aglattim bir suru yedim.
Simdi 350 liraya spor ayakkabi aldim kosu bandi icin
Ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?