- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Benim iki bileğimde ağrı var.Bebeği zor tutuyorum bazen.Doğuma yakın başlamıştı.Doğumdan sonra iyice arttı.Sezeryanla doğurdum ben de..Onla ilgili olduğunu sanmıyorum.Ortopediste gittim, bi süre bekle hormonlar normalleşsin, dedi.Yoksa ameliyat gerekebilir dediKarpal Tunel Sendromu demişti hatırladığım kadarıyla.İnşallah seninki de benimki de değildir.Geçmiş olsun..
Ben de uyutayım da öyle yapayım diyorum birtürlü uyumayınca mutfağa giremiyorum. Dediğin gibi deneyeyim bakalım. Bir kez aspiratörü açıp et kızartmıştım durmuştu arabasında.Ben yemegi bebekle yapiyorum pusete koyuyorum.bazen dizimle puseti salliyorum Corba yaparken fln.su elinde birsuru is olan kadin cizimi varya onun gibi oluyo.sakinmiyorum artik yemek kokusundan nasilsa kimyasal degil
Benim düzelmediBende de aynısı var. Ben normal doğum yaptım. Bazen sanki burkulmuş gibi ağrıyor son günlerde baya düzeldi ilk zamanlar ben de kızı kucağima bile alamıyordum. Uyanıyordu gece eşim kucağıma yerlestiriyordu meme için.
Allah bilir , ikimizde çok yasayalim:)Aynen tam ben dicektim sen benden uzun yaşıycaksın
Nasıl yapılıyor?dun benim çocuklar oturup agladi pastayi sqadece bi dilim yedik diye :)
hafta sonu yapmistim misafirden yuyememis garipler
soz verdim yapicam diyede oyle sustular, yaws oda çok bulasik çikariyor hiç sevmiyorum yapmasiniii
Burda president buldum ben de onu kullanıyorum :)Allah bilir , ikimizde çok yasayalim:)
ben margarinli tarifleri tereyagiyla yapiyorum
karatay hazir tereyagii nin margarinden farki yok diyor ama olsunnnn:)
Konuyu bilmiyorum ama bir seansta mı anladı sorunu? Hipnotize mi etti? Zayıflamanın sebebi bu muymuş?Psikoloğa gittim, görüşme iyi geçti. Sorunun ana kaynağı Çocukluğumda babamın beni hep suçlayarak büyütmesinden Kaynaklı oldugunu söyledi.
Kurabiyeyi beğenmediM çok tatlı. KeKte normal kekten farklı değil
Ben dun sioyle bi kurabiye yaptim hafif oldu sekeri bence ii.2 yum 1 sb pudra sekeri 1 pkt eritilmis becel 1 sb dan az yogurt vanilya kabartma tozu aldigi kdr un damla cikolta icine kattim ben yogurdum.eti cay keyfi gibi oldu:)Kurabiyeyi beğenmediM çok tatlı. KeKte normal kekten farklı değil.
Ben doğumdan biraz sonra gittim.İşte lohusalık süresinin sonunu kastederek 15-20 gün sonra bakalım dedi.Hormonal değişikliklerden olabilir dedi,Kas gevşetici bi krem verdi.Sonra da geçmezse ameliyat bunun çözümü, demişti.Bugün 52. gün hala geçmediHadi yaw. Bende de vardı karpal tunel sendromu. Sürekli uyuşuyordu ellerimbir de çabucak bitireyim diye el işi yapmıştım sağ bileğim ondan demek ki bak doğumdan önce de ağrıyordu azdı ama ağrıyordu doğru. Üzerine falan yattım sanıyordum. Eyvah ameliyat mı dedi Dr. Hangi hormonlar normalleşicekmiş ki acaba.
Ben de uyutayım da öyle yapayım diyorum birtürlü uyumayınca mutfağa giremiyorum. Dediğin gibi deneyeyim bakalım. Bir kez aspiratörü açıp et kızartmıştım durmuştu arabasında.
Benim düzelmedi
Tarif konusuyoruz ya sekerim:)tirilice fantali kek:)Aaa kuru iftiraya bak ben mi demisim
Ben yaptığım hiçbir kurabiyeye yüz gramdan fazla yağ koymuyorum. Zaten kurabiye de çok yapmam. Esobanın dediği gibi yağ yiyoruz sonunda. Bu yaptığın tarifi az yağlı da yapabilirsin afiyet bal şeker olsunBen dun sioyle bi kurabiye yaptim hafif oldu sekeri bence ii.2 yum 1 sb pudra sekeri 1 pkt eritilmis becel 1 sb dan az yogurt vanilya kabartma tozu aldigi kdr un damla cikolta icine kattim ben yogurdum.eti cay keyfi gibi oldu:)
Allah bilir , ikimizde çok yasayalim:)
ben margarinli tarifleri tereyagiyla yapiyorum
karatay hazir tereyagii nin margarinden farki yok diyor ama olsunnnn:)
Iki haftadır maç yok bir de ben tam selini uyutmak istediğimde hiçbir kanalda olmuyor sinir oluyorum.Selin maç sesinde sakinleşiyordu sanki ben tv yi açıp gidiyorum mutfağa arada kontrol ediyorum o sırada yemek yapıyorum uyumuyorsa da. En kötü ihtimal yanima aliyorum
Benim de tam düzelmedi ama eskisinden iyi en azından. Bazen bandajla sarıyorum iyi geliyor. Ikisi birden bir de benim
Alisiyolar zamanla en kotu ocagi kapatir ilgilenirsin.ac kalinca sinirli oluyorum ben:)zaten uykusuzluj tavanBen de uyutayım da öyle yapayım diyorum birtürlü uyumayınca mutfağa giremiyorum. Dediğin gibi deneyeyim bakalım. Bir kez aspiratörü açıp et kızartmıştım durmuştu arabasında.
Sizin oraların yağı tam tam Halis mulis Tereyağ olur haniHalamın yağını bitirdim kv nin getirdikleri de bitmek üzere hazır yağa döneceğim ben de mecburen
kebir kullanıyorum vakfıkebir in yaği gerçeğe en yakı yağlardan oradaki köylerden toplanıyormuş sütler
Yaa çok geçmiş olsun, dairesel hareket yapamıyorum mesela..Düzelmiyor, en fazla yerinde sayıyordur ağrının şiddeti..İnternetten de araştırayım dedim iyice sinir oldum hemen ameliyat diyorlar her şeyeBende de aynısı var. Ben normal doğum yaptım. Bazen sanki burkulmuş gibi ağrıyor son günlerde baya düzeldi ilk zamanlar ben de kızı kucağima bile alamıyordum. Uyanıyordu gece eşim kucağıma yerlestiriyordu meme için.
islakekin ustunde pasta kremasi dusun ( beyaz ) ve onun ustunede çikolota sosu , ama keki çok guzel tam islak kek deil de benziyor goruntu :))O nasıl bişey? Mattika yazınca da düşündüm nasıl nişey ki diye
Oldu canımm. Dandik kurabiyeye 250 gr trreyağı mı koyacam.gidip şu ikea da satılandan alırım daha ucuza gelir.kiz niye margarin koydun,tereyagi koysaydin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?