2015 Şubat Anneleri

Bende de aynısı var. Ben normal doğum yaptım. Bazen sanki burkulmuş gibi ağrıyor son günlerde baya düzeldi ilk zamanlar ben de kızı kucağima bile alamıyordum. Uyanıyordu gece eşim kucağıma yerlestiriyordu meme için.

Ben yemegi bebekle yapiyorum pusete koyuyorum.bazen dizimle puseti salliyorum Corba yaparken fln.su elinde birsuru is olan kadin cizimi varya onun gibi oluyo.sakinmiyorum artik yemek kokusundan nasilsa kimyasal degil
Ben de uyutayım da öyle yapayım diyorum birtürlü uyumayınca mutfağa giremiyorum. Dediğin gibi deneyeyim bakalım. Bir kez aspiratörü açıp et kızartmıştım durmuştu arabasında.

Psikoloğa gittim, görüşme iyi geçti. Sorunun ana kaynağı Çocukluğumda babamın beni hep suçlayarak büyütmesinden Kaynaklı oldugunu söyledi.

dun benim çocuklar oturup agladi pastayi sqadece bi dilim yedik diye :)
hafta sonu yapmistim misafirden yuyememis garipler
soz verdim yapicam diyede oyle sustular, yaws oda çok bulasik çikariyor hiç sevmiyorum yapmasiniii
Nasıl yapılıyor?

Psikoloğa gittim, görüşme iyi geçti. Sorunun ana kaynağı Çocukluğumda babamın beni hep suçlayarak büyütmesinden Kaynaklı oldugunu söyledi.
Konuyu bilmiyorum ama bir seansta mı anladı sorunu? Hipnotize mi etti? Zayıflamanın sebebi bu muymuş?

Kurabiyeyi beğenmediM çok tatlı. KeKte normal kekten farklı değil
Kurabiyeyi beğenmediM çok tatlı. KeKte normal kekten farklı değil.
Ben dun sioyle bi kurabiye yaptim hafif oldu sekeri bence ii.2 yum 1 sb pudra sekeri 1 pkt eritilmis becel 1 sb dan az yogurt vanilya kabartma tozu aldigi kdr un damla cikolta icine kattim ben yogurdum.eti cay keyfi gibi oldu:)

Ben doğumdan biraz sonra gittim.İşte lohusalık süresinin sonunu kastederek 15-20 gün sonra bakalım dedi.Hormonal değişikliklerden olabilir dedi,Kas gevşetici bi krem verdi.Sonra da geçmezse ameliyat bunun çözümü, demişti.Bugün 52. gün hala geçmedi Tekrar gitmeye cesaretim yok, başka bir doktora daha gideyim bakalım..

Ben de uyutayım da öyle yapayım diyorum birtürlü uyumayınca mutfağa giremiyorum. Dediğin gibi deneyeyim bakalım. Bir kez aspiratörü açıp et kızartmıştım durmuştu arabasında.

Selin maç sesinde sakinleşiyordu sanki ben tv yi açıp gidiyorum mutfağa arada kontrol ediyorum o sırada yemek yapıyorum uyumuyorsa da. En kötü ihtimal yanima aliyorum

Benim düzelmedi

Benim de tam düzelmedi ama eskisinden iyi en azından. Bazen bandajla sarıyorum iyi geliyor. Ikisi birden bir de benim

Ben dun sioyle bi kurabiye yaptim hafif oldu sekeri bence ii.2 yum 1 sb pudra sekeri 1 pkt eritilmis becel 1 sb dan az yogurt vanilya kabartma tozu aldigi kdr un damla cikolta icine kattim ben yogurdum.eti cay keyfi gibi oldu:)
Ben yaptığım hiçbir kurabiyeye yüz gramdan fazla yağ koymuyorum. Zaten kurabiye de çok yapmam. Esobanın dediği gibi yağ yiyoruz sonunda. Bu yaptığın tarifi az yağlı da yapabilirsin afiyet bal şeker olsun

Allah bilir , ikimizde çok yasayalim:)
ben margarinli tarifleri tereyagiyla yapiyorum
karatay hazir tereyagii nin margarinden farki yok diyor ama olsunnnn:)

Halamın yağını bitirdim kv nin getirdikleri de bitmek üzere hazır yağa döneceğim ben de mecburen
kebir kullanıyorum vakfıkebir in yaği gerçeğe en yakı yağlardan oradaki köylerden toplanıyormuş sütler

Iki haftadır maç yok bir de ben tam selini uyutmak istediğimde hiçbir kanalda olmuyor sinir oluyorum.

Alisiyolar zamanla en kotu ocagi kapatir ilgilenirsin.ac kalinca sinirli oluyorum ben:)zaten uykusuzluj tavan

Yaa çok geçmiş olsun, dairesel hareket yapamıyorum mesela..Düzelmiyor, en fazla yerinde sayıyordur ağrının şiddeti..İnternetten de araştırayım dedim iyice sinir oldum hemen ameliyat diyorlar her şeye

O nasıl bişey? Mattika yazınca da düşündüm nasıl nişey ki diye
islakekin ustunde pasta kremasi dusun ( beyaz ) ve onun ustunede çikolota sosu , ama keki çok guzel tam islak kek deil de benziyor goruntu :))

ben çok yaparim, arkadaslarin çocuklari ozel siparis ediyolar bana analarina yaptiramadiklari için :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…