2015 Şubat Anneleri

Alisiyolar zamanla en kotu ocagi kapatir ilgilenirsin.ac kalinca sinirli oluyorum ben:)zaten uykusuzluj tavan
Annem de aynısını söyledi ama ben birtürlü yapamadım neden yapamıyorum ki eşim bana yavaşsın dedi yavaş mıyım ki

Bende becel haric yag kullanmiyorum daha saglikli geliyo.dogru soyluyosun yagi azaltabiluriz

Yaa çok geçmiş olsun, dairesel hareket yapamıyorum mesela..Düzelmiyor, en fazla yerinde sayıyordur ağrının şiddeti..İnternetten de araştırayım dedim iyice sinir oldum hemen ameliyat diyorlar her şeye
Ben de yapamıyorum dairesel hareket. Bebişi kaldıramıycam diye korkuyorum.

Konuyu bilmiyorum ama bir seansta mı anladı sorunu? Hipnotize mi etti? Zayıflamanın sebebi bu muymuş?
Konun sebebi suçluluk duygusundan kurtulamamam, iki hafta sonra tekrar çağırdı, hipnotize etmedi. Depresyon kimini şişmanlatıcı kimini zayıflatırmış, beni zayıflatmış.

dun benim çocuklar oturup agladi pastayi sqadece bi dilim yedik diye :)
hafta sonu yapmistim misafirden yuyememis garipler
soz verdim yapicam diyede oyle sustular, yaws oda çok bulasik çikariyor hiç sevmiyorum yapmasiniii
Kız nasıl çocuk onlar hep yesinler hep yesinler kilo almasınlar.
Psikoloğa gittim, görüşme iyi geçti. Sorunun ana kaynağı Çocukluğumda babamın beni hep suçlayarak büyütmesinden Kaynaklı oldugunu söyledi.
Zaten hep suçlu o babalar. Erkek milleti.

Ben de yapamıyorum dairesel hareket. Bebişi kaldıramıycam diye korkuyorum.

AĞLAYAN PASTA

Keki için malzemeler :

4 yumurta
1,5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 su bardağı un

Muhallebisi için malzemeler :

1 paket sade kremşanti
1,5 su bardağı toz şeker
3 su bardağı süt
1 kahve fincanı un

Çikolata sosu için malzemeler :

2 çay bardağı süt
yarım çay bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı kakao
200 gr çikolata

Yapılışı ;
4 yumurta ve toz şeker iyice çırpılır. İçine kakao, süt ve sıvı yağ eklenir. Sonra da vanilya kabartma tozu ve un eklenerek iyice karıştırılır. Dikdörtgen şeklinde bir borcama dökülüp 170 c sıcak fırında 30-40 dk pişirilir. Kek ılındıktan sonra üzerine 2,5 su bardağı süt dökülerek yumuşatılır. Muhallebisi için süt, şeker ve un muhallebi kıvamına gelene kadar devamlı karıştırılarak pişirilir. Ilınınca 50 gr margarin katıldıktan sonra ara ara karıştırılarak soğutulur. Buzdolabında en az 3-4 saat bekletildikten sonra soğuk kremşantiyle iyice çırpılır. Daha sonra bu karışım kekin üzerine dökülür. Sonra çikolata sosu için süt, şeker, nişaşta ve iyice karıştırılarak pişirilir. Üzerine çikolatalar küçük küçük kırılarak ilave edilir. Tüm malzeme iyice karıştırarak çikolataların erimesi sağlanır. Piştikten sonra buzdolabında 3-4 saat soğumaya bırakılır. Pasta kare kare kesildikten sonra hazırlanan çikolata sosu üzerine dökülür.Afiyet Olsun!.

resmine googledan bak,simdi mesakkatli diye yapamayan olur vebal almayim

Kız nasıl çocuk onlar hep yesinler hep yesinler kilo almasınlar.

Zaten hep suçlu o babalar. Erkek milleti.
haha ne bilem
kiz bildigin iskelet iki senedir ayni kiloda ama boyun yasitlarin uzun
oglanin da kilo su az ama boyu kisa oldugu için gostermiyor :)

her gun yapsam yerler de benb elektrik faturasi çok geliyor diye firin açmiyorum çok :))))
ama bur cuburu sekeri çikolotasi yok pek çocuklarin,gun içinde tadimik yerler, ekmek çok az yerler
karbonhidrat olarak bi patatesle pilav yiyolar valla oda her zaman olmuyor
gelecegin karataycisi benimkiler aglayan pastayi saymazsak

Eczaneden aldım ben kullanıyorum.. Ne fark eder markası şusu busu. Çift kilitli üstünde miktar ve tarih etiketi var. O işte.

yok kız markadan değil acaba sağlammıdır diye sordum yoksa ben 30 cc lik cam kavanozlardan almayı düşündüm bir koli

Ayyy. En kötüsü binbir zorlukla uyutup da peşinden viyaaakkk demesi.
Benimki ağlarken anneee diyor.

aynen öyle valla tam uyuttum telefonu elime aldım açtı gözleri

Poposuna baktın mı pişik olduğunda da öyle uyumuyorlar.

pişik sorunumuz yok bizim çok şükür
keyif yapıyor
babasını beklemiş sıpa
babası geldi azıcık oynadılar emerken uyuyakaldı

Kızım üstünü giymek istemiyor. Banyodan çıkınca çıplak dursun istiyor.
Altını açınca bez takmamızı istemiyor.
Yaz olsun soyup atacam suya.

Oldu canımm. Dandik kurabiyeye 250 gr trreyağı mı koyacam.gidip şu ikea da satılandan alırım daha ucuza gelir.
haha unuttum orda pahali demi tereyagi :)))
en iyisi sen kurabiye yeme kilo yapiyor zaten
keki gecen gun arkadasim geldi çovuklarla
kavga ettiler valla kek için , hemde buzlukdan çikmisti :)
sen agzinin tadini bilmiyon dermisimmmm

Bence poşet al. Kavanozu birde yıka dezenfekte et.

Kızım üstünü giymek istemiyor. Banyodan çıkınca çıplak dursun istiyor.
Altını açınca bez takmamızı istemiyor.
Yaz olsun soyup atacam suya.
az once benim oglan ilk defa aglamadi bez degisirken
atesi falan mi var diye kontrol ettim çocugu :)))))

Sizin oraların yağı tam tam Halis mulis Tereyağ olur hani

Öyle :)
halamınki kendi ineği kv dem de köyden kadınlar pazarda satıtorlar taze yağ onlardan alıyor. Eskiden daha çok olurdu de işte şimdi yok fazla inek besleyen bizimkilerden. Ee olanlar da kendi çocuğu a torununa gidiyor Doğal olarak

Maral ya âlemsin.... Elektrik Faturası için fırın açmamak, kıt kanaat geçiniyoruz ama inan aklıma gelmez. ben şu tararrufu öğrenemicem galiba.. Allah dan eşimin eli bol yoksa çok zorluk yaşardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…