Annem de aynısını söyledi ama ben birtürlü yapamadım neden yapamıyorum kiAlisiyolar zamanla en kotu ocagi kapatir ilgilenirsin.ac kalinca sinirli oluyorum ben:)zaten uykusuzluj tavan
Bende becel haric yag kullanmiyorum daha saglikli geliyo.dogru soyluyosun yagi azaltabilurizBen yaptığım hiçbir kurabiyeye yüz gramdan fazla yağ koymuyorum. Zaten kurabiye de çok yapmam. Esobanın dediği gibi yağ yiyoruz sonunda. Bu yaptığın tarifi az yağlı da yapabilirsin afiyet bal şeker olsun
Ben de yapamıyorum dairesel hareket. Bebişi kaldıramıycam diye korkuyorum.Yaa çok geçmiş olsun, dairesel hareket yapamıyorum mesela..Düzelmiyor, en fazla yerinde sayıyordur ağrının şiddeti..İnternetten de araştırayım dedim iyice sinir oldum hemen ameliyat diyorlar her şeye
Konun sebebi suçluluk duygusundan kurtulamamam, iki hafta sonra tekrar çağırdı, hipnotize etmedi. Depresyon kimini şişmanlatıcı kimini zayıflatırmış, beni zayıflatmış.Konuyu bilmiyorum ama bir seansta mı anladı sorunu? Hipnotize mi etti? Zayıflamanın sebebi bu muymuş?
carrefour da mi buldun :)Burda president buldum ben de onu kullanıyorum :)
Kız nasıl çocuk onlar hep yesinler hep yesinler kilo almasınlar.dun benim çocuklar oturup agladi pastayi sqadece bi dilim yedik diye :)
hafta sonu yapmistim misafirden yuyememis garipler
soz verdim yapicam diyede oyle sustular, yaws oda çok bulasik çikariyor hiç sevmiyorum yapmasiniii
Zaten hep suçlu o babalar. Erkek milleti.Psikoloğa gittim, görüşme iyi geçti. Sorunun ana kaynağı Çocukluğumda babamın beni hep suçlayarak büyütmesinden Kaynaklı oldugunu söyledi.
Ben de yapamıyorum dairesel hareket. Bebişi kaldıramıycam diye korkuyorum.
Biraz önce atv de vardı sankiIki haftadır maç yok bir de ben tam selini uyutmak istediğimde hiçbir kanalda olmuyor sinir oluyorum.
haha ne bilemKız nasıl çocuk onlar hep yesinler hep yesinler kilo almasınlar.
Zaten hep suçlu o babalar. Erkek milleti.
Iki haftadır maç yok bir de ben tam selini uyutmak istediğimde hiçbir kanalda olmuyor sinir oluyorum.
Eczaneden aldım ben kullanıyorum.. Ne fark eder markası şusu busu. Çift kilitli üstünde miktar ve tarih etiketi var. O işte.
Ayyy. En kötüsü binbir zorlukla uyutup da peşinden viyaaakkk demesi.
Benimki ağlarken anneee diyor.
Poposuna baktın mı pişik olduğunda da öyle uyumuyorlar.
haha unuttum orda pahali demi tereyagi :)))Oldu canımm. Dandik kurabiyeye 250 gr trreyağı mı koyacam.gidip şu ikea da satılandan alırım daha ucuza gelir.
Bence poşet al. Kavanozu birde yıka dezenfekte et.yok kız markadan değil acaba sağlammıdır diye sordum yoksa ben 30 cc lik cam kavanozlardan almayı düşündüm bir koli
aynen öyle valla tam uyuttum telefonu elime aldım açtı gözleri
pişik sorunumuz yok bizim çok şükür
keyif yapıyor
babasını beklemiş sıpa
babası geldi azıcık oynadılar emerken uyuyakaldı
az once benim oglan ilk defa aglamadi bez degisirkenKızım üstünü giymek istemiyor. Banyodan çıkınca çıplak dursun istiyor.
Altını açınca bez takmamızı istemiyor.
Yaz olsun soyup atacam suya.
Sizin oraların yağı tam tam Halis mulis Tereyağ olur hani
Maral ya âlemsin.... Elektrik Faturası için fırın açmamak, kıt kanaat geçiniyoruz ama inan aklıma gelmez. ben şu tararrufu öğrenemicem galiba.. Allah dan eşimin eli bol yoksa çok zorluk yaşardım :)haha ne bilem
kiz bildigin iskelet iki senedir ayni kiloda ama boyun yasitlarin uzun
oglanin da kilo su az ama boyu kisa oldugu için gostermiyor :)
her gun yapsam yerler de benb elektrik faturasi çok geliyor diye firin açmiyorum çok :))))
ama bur cuburu sekeri çikolotasi yok pek çocuklarin,gun içinde tadimik yerler, ekmek çok az yerler
karbonhidrat olarak bi patatesle pilav yiyolar valla oda her zaman olmuyor
gelecegin karataycisi benimkiler aglayan pastayi saymazsak
nasil yaptin banada ogretBir senedir yazıyorum aha ilk kez çoklu alıntı yapmayı. Başardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?