Kız yiyeceğimden değil.haha unuttum orda pahali demi tereyagi :)))
en iyisi sen kurabiye yeme kilo yapiyor zaten
keki gecen gun arkadasim geldi çovuklarla
kavga ettiler valla kek için , hemde buzlukdan çikmisti :)
sen agzinin tadini bilmiyon dermisimmmm
kiz açiyorum da her gun deil :))) bu aralar eskiye gore çogalttim :))Maral ya âlemsin.... Elektrik Faturası için fırın açmamak, kıt kanaat geçiniyoruz ama inan aklıma gelmez. ben şu tararrufu öğrenemicem galiba.. Allah dan eşimin eli bol yoksa çok zorluk yaşardım :)
Cok huzursuz ya uyutamadik, atesi cikmadi ama agrisi var heraldeBu gece dikkat et bizimki bütün gün çıkmadı gece çıktı
Çoklu alıntı yazıyorya altta ona bastım. Okumaya devam ettim sonra başkasına bastım.nasil yaptin banada ogret
kirk kere kes yapistir disinda bi yolu varmi :)
Tereyağı köyden geliyor ondan kıymetli. Tam anlamıyla orijinalhaha unuttum orda pahali demi tereyagi :)))
en iyisi sen kurabiye yeme kilo yapiyor zaten
keki gecen gun arkadasim geldi çovuklarla
kavga ettiler valla kek için , hemde buzlukdan çikmisti :)
sen agzinin tadini bilmiyon dermisimmmm
Dr. Brownsya kızlar bana biberon tavsiye edermsiniz
ikra bugün lansinohla içiyor ama aventi ağzına almıyor ondan çekemiyor yoruluyor sanırım
lansinohun ucu daha yumuşak silikon
ebebekten sipariş vereceğim kullandığınız markalar neler
himmKız yiyeceğimden değil.
Yapma sebebim başka.
Şimdi ablamla kuzenim çok marifetli. Değişik değişik şeyler yaparlar.
Bendr şimdi bunları sizden duydumya, onlar bilmiyor. Yapıp hava atacaktım.
Şimdi bu fantalı kek desem fanta neresinde diyip dalga geçerler. Ondan hayal kırıklığına uğradım
ha o zaman olmaz tabiTereyağı köyden geliyor ondan kıymetli. Tam anlamıyla orijinal
Benim arkadasim kocasindan 8 yas buyuk, tup bebek yedavisiyle 46 yasinda ikiz dogurduSizin.Belli olmuyor.
Çok yakışıyorsunuz.
Balkonda abdest nedir arkadas o nasil fanteziYok yaaa yaşı küçük eş iyi değil. Erkekler zaten kuş kafalı. Birde yaşı küçük olunca hiç çekilmiyorlar.
Bizimkiler birde genç kalan tiplerden ben göçer giderim bu kazık çakar.
Çok uzun yaşıyorlar. Sülalelerinde vefat eden yoktu bu sene kadar.
105 yaşında büyük büyük nineleri balkonda abdest alırken düşümüş de ölmüş.
Yoksa yaşayacakmış.
3 tane ben gömer.
Maşallah
Seline karsi hata yapmak istemiyosun sedeceAnnem de aynısını söyledi ama ben birtürlü yapamadım neden yapamıyorum kieşim bana yavaşsın dedi yavaş mıyım ki
Bizimki de malatyali, 6 kardeslerMalatya :)))
Kızım üstünü giymek istemiyor. Banyodan çıkınca çıplak dursun istiyor.
Altını açınca bez takmamızı istemiyor.
Yaz olsun soyup atacam suya.
Dr. Browns
cimcimesultan bendeki chicco
bana annememesine çok yakin geldi,emdigi yer bombeli anne memesi gibi bide burnunu koymak içindeligi var :))
Bizimki gunduz uyumazKızlar uykular nasıl ya lütfen yazın son iki haftadır düzgün uykusu yok gündüzleri anam bi yatar 4 saat anca kalkardi şimdi kesik kesik yatıp kalkıyor
Bebek tasimaktandir. Ilk cocukta oldu bende. Dikkat et yuku bilegin tasimasin. Telefon vs kullanirken duz tut. Hamilelikte olan sinir sikismasindan bu da bir cesitBenim sağ kol bileğim çok ağrıyor bazen bebişi tutamıyorum o kadar acıyor. Sezeryan sırasında bilekleri yanlardan bağışlamışlardı ya acaba bir ara bayıldım da beni ıuandırırlarken mi çırpınıp bileğimi accıttım diye düşünüyorum.
him baska yer vardir satanbenimkide öyle
çok ağlayınca açıyorum altını yüzünde gülücükler açıyor
arkadaş da onu önerdi inceliyordum şimdi
chicconun o modeli ebebekte yok yaaa
Benim arkadasim kocasindan 8 yas buyuk, tup bebek yedavisiyle 46 yasinda ikiz dogurdu
enee çok kolaymis kizzzzzzzzzÇoklu alıntı yazıyorya altta ona bastım. Okumaya devam ettim sonra başkasına bastım.
Uffff ne diyorum.
Bilen anlatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?