2015 Şubat Anneleri

Hahaha kız 350 tl ayıkkabı mı olur?
Benim cihaz senin ayakkabıdan ucuz.
Topuklarim agriyor sert zemine basinca. Ogretmen hastaligi topuk dikeni. Gittim en rahat ayakkabiyi aldim daha 500 e bile vardi.
Artik ayakkabiya o kadar para verdim diye mecbur cikarim kosu bandina

Ben yiyip içip yürümeyi düşünüyorum. Eve sekiz litre süt aldım Sütlaç yapıcam. Eskiden annem etimek Tatlısı yapardı güzel olurdu tarifini bilen var mı?
Havalar isinsa o yuruyusleri bende yapicam sahilde ama hala soguk buralar. Etimek tatlisini ben bilmiyorum ne yazikki :/

Kiz sen tok adami aciktirirsin ne guzel anlatiyon oyle :)) ay canim cekti oyyy. Elin de pratiklesmistir senin uc cocukla.

Bu arada keske imkan olsa yakin olsak yapardim bi cheesecake kopegin olsun :) zordur yapmasi biraz ama ayiptir soylemesi disardakinden de guzel yaparim :) benim koca da tatli duskunu. bazen evde bisey bulamasa toz seker yer o kadar tatli krizine giriyo ondan kiyamiyorum hep tatli biseyler olurdu mutfakta bizim. Bu aralar yapamadim iste yapayim bi ara.

bende devlet memuru olmak istedim hep ama olmadı dershaneye bile gittim ama matematiğim olmadığı için yapamadım
çok isterdim şuan öğretmen olmak
Al benden de o kadar. Ogretmen olana kadar da surunuyosun atama beklerken gerci. Bu ulkede hersey zor.

ben ne zaman isterse oo zaman uyutuyorum
sadece gunduz erken saatde gece uykusuna geçmesini engellemeye çaliisiyorum

Butun dertlerine care versin rabbim.

Dukancı olsunlar o size daha yakın

Yaa çok geçmiş olsun, dairesel hareket yapamıyorum mesela..Düzelmiyor, en fazla yerinde sayıyordur ağrının şiddeti..İnternetten de araştırayım dedim iyice sinir oldum hemen ameliyat diyorlar her şeye

Bazen ters bir hareket yapınca artıyor ama eskisi kadar etkilemiyor günlük hayatımı.
Gideceğim bir ara fırsat bulursam dr a ben de ben birkaç gün bandaja sardım dönüşümlü iyi geldi

Yeni.icatlar öyle çıkıyor demek
Yok daha yeni yaptım
Günümüz var haftaya beğenseydim o zamana yapacaktım
Artık yardım edersiniz o zaman.denenmiş güzel tariflerden

Psikoloğa gittim, görüşme iyi geçti. Sorunun ana kaynağı Çocukluğumda babamın beni hep suçlayarak büyütmesinden Kaynaklı oldugunu söyledi.
Hic psikolog deneyimim yok. Kendm icin az cokk.biliyorum sorunlarin sebebini. Faydali oldu mu sence. Cozum olur mu. Gitsem mi diye cok dusunur oldum ben de

Cikolata sosu yapmadim ben. Hazir sosun tadini sevmiyorum

Valla ben ne kadar uyutmaya calissamda gece 1 den once uyumaz oda cok nadir genelde 2 de uyur sabah kalkar yer bi daha uyur ama 2, uykusu derin olmuyo en gec 11 de kalkar bi dahada geceye kadar uyumaz anca kucakta uyur yerine koyinca kalkar kendibasinada durmaz hep kucakta olcak bigun dr a dedim gece 6 saate kadar uyandirma dedi gunduz de 5 dk bile gozunu kapasa yeter dedi herkes sasiriyo boyle az uyuyan bebekmi olur diye ama oluyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…