Topuklarim agriyor sert zemine basinca. Ogretmen hastaligi topuk dikeni. Gittim en rahat ayakkabiyi aldim daha 500 e bile vardi.Hahaha kız 350 tl ayıkkabı mı olur?
Benim cihaz senin ayakkabıdan ucuz.
Yaa çikolata sütü mü azaltıyomuş ciddenÇikolatayı yiyemiyorum kisütü azaltıyormuş
heheh elektrik faturan geldimi peki bu arada , fark varmi? :)İyi geceler herkese :)
1.5 aydır gelen giden çok oldu ki iflas ettim kekiydi Kurabiyesi abur cubur tabi oturdum bende yedim hep tiksinti geldi ama yapsam yine yetim hmmm :)
Tadina bakmana gerek yok elime damlasa yapis yapis oluyor. Cocuklar anne sutu tatli oldugundan sebzeye alisamazmis ilk yillarda.Ben niye bakmadım diye bir anda düşündüm :) Tatlıysa ondan canımız tatlı istiyor.
Havalar isinsa o yuruyusleri bende yapicam sahilde ama hala soguk buralar. Etimek tatlisini ben bilmiyorum ne yazikki :/Ben yiyip içip yürümeyi düşünüyorum. Eve sekiz litre süt aldım Sütlaç yapıcam. Eskiden annem etimek Tatlısı yapardı güzel olurdu tarifini bilen var mı?
Kiz sen tok adami aciktirirsin ne guzel anlatiyon oyle :)) ay canim cekti oyyy. Elin de pratiklesmistir senin uc cocukla.Ah su pastalar.cheescake'e bayılırım size gelebilir miyim aksamayapmayı hic denemedim açıkçası arada eşim ozsutten alıp geliyor.diğerlerini ben yapıyorum zaten.bi de oğlan anaokulunda ya beslenme listesi var bi gün kek bi gün kurabiye filan onu bahane edip yapıyorum birşeyler zaten sık sık. Bi ara da ekmeğe acayip sarmıştım koy ekmeği yapıyordum sıcak sıcak üstüne tereyağı ve çikolata suruyordum çocuklara çok seviyorlar onu da dur ben de bi ara ekmek yapiyim bari
Sen de benim gibisin ben de eşime hic kiyamam.ama o bana kızıyor yapma hamurisi tatlı iyice kilo aldım diyor.bilmiyor ben onun bu halini çok seviyorum. Ben su an zaten kilo verme egilimindeyim sürekli geçenlerde kemer almıştım bu hafta bi tık geriye takmaya başladım kemeri.açken 57 cikiyordum simdi tokken yeni yemek yemisken 57 çıkmaya başladım. Yaz geliyor ya daha kolay veririm diye düşünüyorum.yaz yemeklerine kizartmalara hafif ve kolay olan tüm yemeklere bayılıuorum.hem yapması kolay hem yemesi güzel.. Şöyle bi şakşuka olsa da yesek sindi
Al benden de o kadar. Ogretmen olana kadar da surunuyosun atama beklerken gerci. Bu ulkede hersey zor.bende devlet memuru olmak istedim hep ama olmadı dershaneye bile gittim ama matematiğim olmadığı için yapamadım
çok isterdim şuan öğretmen olmak
ben ne zaman isterse oo zaman uyutuyorumKizlar bebeklerinizi gunduz kac saat uyutuyosunuz yani emzirip oynasip hemen uyutuyo musunuz? Oğlum gunduz mama yiyo biraz bakinip gulucukler atiyo sonra mizirdanip esnemeye baslayinca uyutuyorum aksam hava kararinca yatak odasina goturuyorum biz yatana kadar orada uyanmadan saati gelince mamasini yiyo uyumaya devam ediyo ama sabaha karsi saat 5-6 gibi uyaniyo agliyo tekrar uyumasi cok zaman aliyo tabi bende uykusuz kaliyorum acaba gunduz uykuyu aldigi icin mi uyaniyo yada gece gec mi yatirsam siz nasil yapiyosunuz?
benim çocuklar tadina bakdiTadina bakmana gerek yok elime damlasa yapis yapis oluyor. Cocuklar anne sutu tatli oldugundan sebzeye alisamazmis ilk yillarda.
yedigim bogazima durdu kiz ne fantezisii 105 yasindaBalkonda abdest nedir arkadas o nasil fantezi
Butun dertlerine care versin rabbim.Selam güzel anneler ara ara girip bakiniyorum ama yazasm olmuyor pek. Henüz sağlıklı bir psikolojide değilim sanırım uzunca bir süre olmam da cok zortam biseyleri kabullenip önüme bakayım diyorum ustune yenisini koyuyor hayat. Bedenen ruhen ciddi anlmda tukendim pskiyatriye gitmem sart fakat cok az da olsa süt sagdigim icin ona da gidemiyorum. Biyerde hık diye düşüp kalıcam o kadar güçsüz ve yorgunum ki. Büyük kızım ust uste yasanilanlari ve kardeş pskojisni cok ciddi bir travma seklinde odetiyor. gece gunduz abartisiz el kadar cocuktan pskolojik eziyet görüyoruz. Hiçbir yöntem kar etmiyor her daim kiyamet KopaRtan herseye isyamn eden surekli hukmeden bagiran sınır kabul etmeyen bizimle resmen oyun oynayan bir cocuk oldu. esim de ben de sabri tahammulu yitirdik. Bigun bilincimi yitirip ya kendme ya ona bir zarar vericem korkum o Pskolog arıyorum ona da caresizligin dibine vurduk rabbim acısın.
Kücümenim de hastane ayriliginin acısını fena çıkartır oldu. Beslnme konusuna girmek istemiyorum o zaten kanayan yaram fakat uyku diye birşey kalmadi cocukta. Gunduz toplam bir saat uyuuor o da parcali uykunun toplami. Gece uykusuna 10 11 gibi geciyor o da binbir nazla.Sabah 4 5 gibi uyaniyor daha da uyumuyor. Gun boyu toplam 8 saat etmiyor uykusu. Surekli salla pispisla helak olsak da bes dk dalip geri aciyo gözünü cin gibi de enerjik. Dünya para verdik salincak aldik otomatik uyur ya da sallmktan kurtuluruz diye o da cozum olmadi. Zombi gibiyim zaten dogum sonrasi ameliyat sonrası nekahat dönemini yasayamadim bunye diye bisey kalmadi iyice göctüm sallanıyorum yaprak gibi. Bir de dalamama sorunu yasiyorum uykuya ki evlere senlik. Gece bir saatcik uyuyacahm araligi da kaçırıyorum. Ki zaten buyuk kiz gece saat basi başka bir isknce yontemi ile bagrip uyandriyor. Velev ki uyumayi basarmis olaym onda da ziplatiyor yataktan. Bebegi uyandrmasn diye bin kere yat kalk cinnet gecir kafami vurup parcalayasim geliyor her gece. Bu kadari cok agir ya ben taşıyamaz oldum bu yükü. Ablam da gidiyor ne yapicagim bilmiyorum hic destek olcak kimsem de yok. Yatili bir yardımcm olsun o kadar isterdim ki kredi vb borç dolu mümkün degil yardimci opsiyonum da yok. Biyerden duzelse derken bin yerden patliyor resmen.
IZnim bu cuma bitiyor bakicak biri olsa ise donerdm belki iyi gelirdi bilmiyorum. 30gunluk rapor ayarlyabldk bugunden basladi o da bes gunu bosa gitti. Sonrasında yine gerekcek bakalm bisklde idare ederz umarım.
Merak edip soranlar olmus tesekkur ederim ahvalim ic karartici agit yakici hep diye yazasim gelmiyordu görüp geciyor olmayaym dedm
Dukancı olsunlar o size daha yakınhaha ne bilem
kiz bildigin iskelet iki senedir ayni kiloda ama boyun yasitlarin uzun
oglanin da kilo su az ama boyu kisa oldugu için gostermiyor :)
her gun yapsam yerler de benb elektrik faturasi çok geliyor diye firin açmiyorum çok :))))
ama bur cuburu sekeri çikolotasi yok pek çocuklarin,gun içinde tadimik yerler, ekmek çok az yerler
karbonhidrat olarak bi patatesle pilav yiyolar valla oda her zaman olmuyor
gelecegin karataycisi benimkiler aglayan pastayi saymazsak
Seninkinin tarifi nasilYa bak tek hayır diyemediğim şey Ağlayan pastaolsada yesem
yok anam sabah ogla aksam etmi yeni iyyyyyyDukancı olsunlar o size daha yakın
Yaa çok geçmiş olsun, dairesel hareket yapamıyorum mesela..Düzelmiyor, en fazla yerinde sayıyordur ağrının şiddeti..İnternetten de araştırayım dedim iyice sinir oldum hemen ameliyat diyorlar her şeye
Yeni.icatlar öyle çıkıyor demekhimm
peki yedilermi?
içinde, fanta selalesi fi$kiracak hali yok :)
pamuk gibi yumusacik kek oldu guzelde kabardi, bide geç bayatliyormus
dun o dedigim arkadas yapacakdi n yanlislikla fantayi kurabiyeye dokmus
3 çocuk olunca kafa gidiyor :))))
olmus ona fantali kurabiyee
Hic psikolog deneyimim yok. Kendm icin az cokk.biliyorum sorunlarin sebebini. Faydali oldu mu sence. Cozum olur mu. Gitsem mi diye cok dusunur oldum ben dePsikoloğa gittim, görüşme iyi geçti. Sorunun ana kaynağı Çocukluğumda babamın beni hep suçlayarak büyütmesinden Kaynaklı oldugunu söyledi.
Yemezlerha o zaman olmaz tabi
sen ikeadan al ben yaptim de :)
Kız y.dışında geleni gideni nerden buldun.İyi geceler herkese :)
1.5 aydır gelen giden çok oldu ki iflas ettim kekiydi Kurabiyesi abur cubur tabi oturdum bende yedim hep tiksinti geldi ama yapsam yine yetim hmmm :)
Cikolata sosu yapmadim ben. Hazir sosun tadini sevmiyorumislakekin ustunde pasta kremasi dusun ( beyaz ) ve onun ustunede çikolota sosu , ama keki çok guzel tam islak kek deil de benziyor goruntu :))
ben çok yaparim, arkadaslarin çocuklari ozel siparis ediyolar bana analarina yaptiramadiklari için :)))
İkiz diyince çol korkuyorum. Düşünsenize bunlardan iki taneBenim arkadasim kocasindan 8 yas buyuk, tup bebek yedavisiyle 46 yasinda ikiz dogurdu
Valla ben ne kadar uyutmaya calissamda gece 1 den once uyumaz oda cok nadir genelde 2 de uyur sabah kalkar yer bi daha uyur ama 2, uykusu derin olmuyo en gec 11 de kalkar bi dahada geceye kadar uyumaz anca kucakta uyur yerine koyinca kalkar kendibasinada durmaz hep kucakta olcak bigun dr a dedim gece 6 saate kadar uyandirma dedi gunduz de 5 dk bile gozunu kapasa yeter dedi herkes sasiriyo boyle az uyuyan bebekmi olur diye ama oluyo isteKizlar bebeklerinizi gunduz kac sauyur yutuyosunuz yani emzirip oynasip hemen uyutuyo musunuz? Oğlum gunduz mama yiyo biraz bakinip gulucukler atiyo sonra mizirdanip esnemeye baslayinca uyutuyorum aksam hava kararinca yatak odasina goturuyorum biz yatana kadar orada uyanmadan saati gelince mamasini yiyo uyumaya devam ediyo ama sabaha karsi saat 5-6 gibi uyaniyo agliyo tekrar uyumasi cok zaman aliyo tabi bende uykusuz kaliyorum acaba gunduz uykuyu aldigi icin mi uyaniyo yada gece gec mi yatirsam siz nasil yapiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?