2015 Şubat Anneleri

DUN utu yaparken gecen haftaki beyaz showa bakdim netden
hakan altun varmis everim kendiisni, bayadir tv dizi film muzik falan dinlemiyordum izlemiyordum ozlemesim yaws sarki dinlemeyi

Seninki cok ugrastirici. Amanin

yok anam sabah ogla aksam etmi yeni iyyyyyy
geecen gun eczanede gozume çarpti dukan urunleri, yarim kilo uu 15 kg normal un parasi :)
batariz vallaa
Ben bir sene yaptım 26 kilo verdim
Battık diyebilirim. Bonfile pirzola
Yulaf kepeği 9 tl burda ama ben 7/24 et yiyebilirim hiç şikayet etmedim. 15 gün ekşimike yumurta kırıp yediğimi bilirim akşamları.
Kanım 9 dan 14 e çıkmıştı.
Eşim evde aslan besliyoruz diyordu

Hepsini yersen bir kalıp yağ yemiş oluyorsuN. DiğDiğerlerini saymıyorum. Ama sen aktif kadınsın yakarsın vesselam.
Daha toplantılara gidemiyor musun!?
Toplantılara başlamadım henüz cocuğu hasta etmekten korkuyorum açıkcası .. Bızım toplantılar bı haylı uzun sürüyor 5 saat boyunca 20 kısıye yakın kalabalıkta pek rahat edebılecegımı dusunmedıgımden bırde.. Zaten havalar ısınsın taşınma ıslerı var .. Bütün zayıflama hayallerımı o günlere erteledım.. Esım bugun yüzün neden şiş senın dedı.. Sonrada sen baya kılo almışsın dedı uyuzun baskanı yüzüme ne zamandır bakmıyoduysa yenı farketmıs zaar. 10 kılo var verılecek Allah buyuk

Yeni.icatlar öyle çıkıyor demek
Yok daha yeni yaptım
Günümüz var haftaya beğenseydim o zamana yapacaktım
Artık yardım edersiniz o zaman.denenmiş güzel tariflerden
haftaya bebek gormeye gelecekler

makarna salatasi
mercimekli hashasli lokur
fasulye tursuu kavurmasi
çatal kurabiye
sultan tatlisi olucak

herkes bisey yapma diyor ama olmaz oyle , ben bugune kadar hiç gormedim ikramda bulunmayani
esim evdeyken yetistirmeye çalisicam artik

Hey maşallah. Daha ne istiyorsun yav. İstersen akşama kadar da uyusun. Bizimki gece 3 kez uyanıyor dündüz bir saat ancak uyuyor. Sadece sabah 9 dan 11 e kadar uyuyor.

ne toplantisi kiz

etimek tatlisi 2.5 bardak su 3 bardak seker koy kaynasin kaynar kaynamaz kapat dinlensin etimekleri tepsiye diz ben 1 paket birindende 2 tane kullandim tepsime gore serbet kaynar haldeyken etimeklerin uzerine dok 2 kepce ayir onuda biraz bekle oyle dok bir kilo sutten bir bardak ayir gerisine 9 kasik irmik dokuz kasik seker koy pisir kivamini alip koyulasinca az margarin ve vanilin ekle istege bagli sogumus etimeklerin ustune dok bu da soguyunca ayirdigin 1 bardak sutle 2 paket kremsantiyi cirp soguyan tatlinin ustune dok Biraz karsik oldu ben yillardir bu tarifle yaparim begenirler internette degisikleride var serbet cok dersen biraz azaltabilirsin

hahaaahaaa kahkaha attim vallaa aslan haaa
ek$imik ne bu arada demin tiramisuda demis sormayi unuttum

karatayin gozunu seveyim, ben o kadar et yiyemem zehirlenirim bunyem alsik deil

kremsanti bi paket yetmezmi, agir oluyor sanki biraz krem santi bana

ben bunu deneyim abri hep merak ederim ama hiç denemedim, yedigimide hatirlamiyorum
bu arada etimek dedigin su kuru ekmek demi?

Mercimekli haşhaşlı lokur ne
O ilgimi çekTi
Yoğurtlu bir şey olsun istiyorum.
Turşu kavurması hayatta yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…