2015 Şubat Anneleri

DUN utu yaparken gecen haftaki beyaz showa bakdim netden
hakan altun varmis everim kendiisni, bayadir tv dizi film muzik falan dinlemiyordum izlemiyordum ozlemesim yaws sarki dinlemeyi
bende izledim cok severim sesini yorumunu

Benim düzelmedi
Ya sizinki o degildir ama bi ihtimal sonucta. Anjioödem olabilir mi? Ben kurdesenle bogustugum icin gunlerdir biliyorum. vucut su topluyo ve belirli yerler sisiyo. Daha dun bilegim elim sisti uyustu. Ama sizde agri var di mi o degildir o zaman. ihmal etmeyin.

Ben burda mis gibi yag yiyorum valla o konuda sansliyim :)

Kiz sana yazdigim islak kek tarifini denedin mi?

kremsanti bi paket yetmezmi, agir oluyor sanki biraz krem santi bana

ben bunu deneyim abri hep merak ederim ama hiç denemedim, yedigimide hatirlamiyorum
bu arada etimek dedigin su kuru ekmek demi?
kremsanti keyfin bilir bitane uzerini tam kapatmiyo bana gore evet tuzsuz kuru etimek

BEN GIDIYORUM sizinki kadar çok uzun surmuyor, çocuklarin okul saati olunca maalesef kisa oluyor biraz
bugun camiye gittim mesela sabah, oglani emzirdim uyudu sesi çikmadi :)
Bızım 2 cesıt sohbet var haftada 3 4 gun 2 saat süren sohbetını kendım yaptıgım bırden oglen namazda başlayıp aksam 5 te bıten.. Komple dua kıtaplarını bıtırıyoruz kuranlar okuyoruZ bırde sohbet yapıyoruz halıyle uUn sürüyor amaz müthiş dolu gecıyor

Mercimekli haşhaşlı lokur ne
O ilgimi çekTi
Yoğurtlu bir şey olsun istiyorum.
Turşu kavurması hayatta yemem
mercimekli ve hashasli lokur .. ben afyonluyum yoresel hamur isimiz :)

yogurtlu makarna

salatayi sen yeme misafirler yer

çok guzelmis gerçekten çok sanslisin
burda çocuklarin okul saatini azalttilar : ( 2 saate geri aliyoruz çocuklari okula koyunca

yok denemedim sirasini bekliyor :) yapilacak tarifler arasinda :)
yarin yapsammiki :)

islak Kek Tarifi'nin Malzemeleri3 adet yumurta1,5 su bardağı şeker1,5 su bardağı süt1 su bardağı sıvı yağ1 paket kakao (25g)1 paket kabartma tozu1 paket vanilya2 su bardağı un

üst sosunu hazırlama için

1 su bardağı kakaolu karışım (bu karışımı kek hamurunu yaparken ayıracağız)yarım su bardağı süt

Üzeri için:

CevizIslak Kek Tarifi'nin Yapılışı

Yumurta, şeker iyice çırpıldıktan sonra süt, sıvı yağ, kakao eklenerek tekrar çırpılır. Bu karışımdan bir su bardağı ayrılır. Kalan karışıma kabartma tozu, vanilya ve un karıştırılarak kek hamuru oluşturulur. Yağlanmış tepsiye dökülerek 170 derecede fırına sürülür. Keki beklerken üzeri için ayırdığınız karışıma yarım bardak süt ilave ederek 1 taşım kaynatılır. Fırından çıkan kekin ilk sıcaklığı çıktıktan sonra 10 dk kadar sonra üzerine yavaş yavaş soğuk şerbet dökülür. Üzerine ceviz serpilir.

bu senin tarif demi ?

Kv dogum yaptığımda fırın tepsısı büyüklüğü de kete yapıp gondermıs esım telefonda söylemıs annesıne benım sevdıgımı ve süt olsun yapıp gönder dıye ..20 tane falan vardı hepsı bıttı.. Annemden hamileliğinin son gunlerınde 5 6 tepsı. Patateslı kol boregı yaptı onlarda bıttı.. Yanına bı salata tatlı yetıyordu.. Allah'tan mevlıd okuttumda cogunlugu oyle çıkardım aradan .. Ama benım en cok sevdıgım mısafır tıpı benı hıc tanımadığı halde oğluma hedıyesını takısını gönderen ogrencı velılerı oldu :))) zahmetsıZ mıss gıbı

hahaaahaaa kahkaha attim vallaa aslan haaa
ek$imik ne bu arada demin tiramisuda demis sormayi unuttum

karatayin gozunu seveyim, ben o kadar et yiyemem zehirlenirim bunyem alsik deil
Sen orda mı büyüdün yav. Yarım yamalak her şey. Ekşimik, çökelek bildiğin. Yağsız peynir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…