bende izledim cok severim sesini yorumunuDUN utu yaparken gecen haftaki beyaz showa bakdim netden
hakan altun varmis everim kendiisni, bayadir tv dizi film muzik falan dinlemiyordum izlemiyordum ozlemesim yaws sarki dinlemeyi
Ya sizinki o degildir ama bi ihtimal sonucta. Anjioödem olabilir mi? Ben kurdesenle bogustugum icin gunlerdir biliyorum. vucut su topluyo ve belirli yerler sisiyo. Daha dun bilegim elim sisti uyustu. Ama sizde agri var di mi o degildir o zaman. ihmal etmeyin.Benim düzelmedi
Ben burda mis gibi yag yiyorum valla o konuda sansliyim :)Halamın yağını bitirdim kv nin getirdikleri de bitmek üzere hazır yağa döneceğim ben de mecburen
kebir kullanıyorum vakfıkebir in yaği gerçeğe en yakı yağlardan oradaki köylerden toplanıyormuş sütler
Kiz sana yazdigim islak kek tarifini denedin mi?haftaya bebek gormeye gelecekler
makarna salatasi
mercimekli hashasli lokur
fasulye tursuu kavurmasi
çatal kurabiye
sultan tatlisi olucak
herkes bisey yapma diyor ama olmaz oyle , ben bugune kadar hiç gormedim ikramda bulunmayani
esim evdeyken yetistirmeye çalisicam artik
teşekkür ederiz canım :))) ama kendimi bebişten sonra yaslanmis hissediyorum ben
kremsanti keyfin bilir bitane uzerini tam kapatmiyo bana gore evet tuzsuz kuru etimekkremsanti bi paket yetmezmi, agir oluyor sanki biraz krem santi bana
ben bunu deneyim abri hep merak ederim ama hiç denemedim, yedigimide hatirlamiyorum
bu arada etimek dedigin su kuru ekmek demi?
Bızım 2 cesıt sohbet var haftada 3 4 gun 2 saat süren sohbetını kendım yaptıgım bırden oglen namazda başlayıp aksam 5 te bıten.. Komple dua kıtaplarını bıtırıyoruz kuranlar okuyoruZ bırde sohbet yapıyoruz halıyle uUn sürüyor amaz müthiş dolu gecıyorBEN GIDIYORUM sizinki kadar çok uzun surmuyor, çocuklarin okul saati olunca maalesef kisa oluyor biraz
bugun camiye gittim mesela sabah, oglani emzirdim uyudu sesi çikmadi :)
mercimekli ve hashasli lokur .. ben afyonluyum yoresel hamur isimiz :)Mercimekli haşhaşlı lokur ne
O ilgimi çekTi
Yoğurtlu bir şey olsun istiyorum.
Turşu kavurması hayatta yemem
çok guzelmis gerçekten çok sanslisinBızım 2 cesıt sohbet var haftada 3 4 gun 2 saat süren sohbetını kendım yaptıgım bırden oglen namazda başlayıp aksam 5 te bıten.. Komple dua kıtaplarını bıtırıyoruz kuranlar okuyoruZ bırde sohbet yapıyoruz halıyle uUn sürüyor amaz müthiş dolu gecıyor
yok denemedim sirasini bekliyor :) yapilacak tarifler arasinda :)Ya sizinki o degildir ama bi ihtimal sonucta. Anjioödem olabilir mi? Ben kurdesenle bogustugum icin gunlerdir biliyorum. vucut su topluyo ve belirli yerler sisiyo. Daha dun bilegim elim sisti uyustu. Ama sizde agri var di mi o degildir o zaman. ihmal etmeyin.
Ben burda mis gibi yag yiyorum valla o konuda sansliyim :)
Kiz sana yazdigim islak kek tarifini denedin mi?
benim koca da tatli duskunu. bazen evde bisey bulamasa toz seker yer o kadar tatli krizine giriyo ondan kiyamiyorum hep tatli biseyler olurdu mutfakta bizim. Bu aralar yapamadim iste yapayim bi ara.
/QUOTE]
Benimkini mi anlattınn
hahaaahaaa kahkaha attim vallaa aslan haaa
ek$imik ne bu arada demin tiramisuda demis sormayi unuttum
karatayin gozunu seveyim, ben o kadar et yiyemem zehirlenirim bunyem alsik deil
Ekşimik,minzi, lor aynı şey isim farkı var canım
Yasitiz galiba senle..doldurulan yas sayildigi icin agustosa kadar ben 38'im ama@krizantemcik in eşine göre 40 I'm. Eşim 42 yaşında
islak Kek Tarifi'nin Malzemeleri3 adet yumurta1,5 su bardağı şeker1,5 su bardağı süt1 su bardağı sıvı yağ1 paket kakao (25g)1 paket kabartma tozu1 paket vanilya2 su bardağı unYa sizinki o degildir ama bi ihtimal sonucta. Anjioödem olabilir mi? Ben kurdesenle bogustugum icin gunlerdir biliyorum. vucut su topluyo ve belirli yerler sisiyo. Daha dun bilegim elim sisti uyustu. Ama sizde agri var di mi o degildir o zaman. ihmal etmeyin.
Ben burda mis gibi yag yiyorum valla o konuda sansliyim :)
Kiz sana yazdigim islak kek tarifini denedin mi?
Evet ilk yarıda uyudu selin ikinci Yarıda yatağına yatırdım :) Manisa GS maçıydıBiraz önce atv de vardı sanki
5 yaşına kdr içtiğin yetmedi şimdi de emek in sütlerini mi asiriyorsun :)))
Kv dogum yaptığımda fırın tepsısı büyüklüğü de kete yapıp gondermıs esım telefonda söylemıs annesıne benım sevdıgımı ve süt olsun yapıp gönder dıye ..20 tane falan vardı hepsı bıttı.. Annemden hamileliğinin son gunlerınde 5 6 tepsı. Patateslı kol boregı yaptı onlarda bıttı.. Yanına bı salata tatlı yetıyordu.. Allah'tan mevlıd okuttumda cogunlugu oyle çıkardım aradan .. Ama benım en cok sevdıgım mısafır tıpı benı hıc tanımadığı halde oğluma hedıyesını takısını gönderen ogrencı velılerı oldu :))) zahmetsıZ mıss gıbıhaftaya bebek gormeye gelecekler
makarna salatasi
mercimekli hashasli lokur
fasulye tursuu kavurmasi
çatal kurabiye
sultan tatlisi olucak
herkes bisey yapma diyor ama olmaz oyle , ben bugune kadar hiç gormedim ikramda bulunmayani
esim evdeyken yetistirmeye çalisicam artik
Tuvalete gitmeye Zaman'ım olmuyor ki :)netten aç eski maçları falan olmaz mi t den gerekiyorsa da bilgisayari tv ye bağlayabilirsin.
Başka programlar da deneyebilirsin
Yani o sabaha karsi 5-6 gibi uyanmalari olmasin istiyorum cok sey mi istiyorum 7-8 8-9 olsa tadindan yenmezHey maşallah. Daha ne istiyorsun yav. İstersen akşama kadar da uyusun. Bizimki gece 3 kez uyanıyor dündüz bir saat ancak uyuyor. Sadece sabah 9 dan 11 e kadar uyuyor.
Dr denize atın bacağına da ip bağlayın arada çekersiniz demişti :)Kızım üstünü giymek istemiyor. Banyodan çıkınca çıplak dursun istiyor.
Altını açınca bez takmamızı istemiyor.
Yaz olsun soyup atacam suya.
Sen orda mı büyüdün yav. Yarım yamalak her şey. Ekşimik, çökelek bildiğin. Yağsız peynir.hahaaahaaa kahkaha attim vallaa aslan haaa
ek$imik ne bu arada demin tiramisuda demis sormayi unuttum
karatayin gozunu seveyim, ben o kadar et yiyemem zehirlenirim bunyem alsik deil
Süpersin valla. Varsa bize de gönder ondan.Yani o sabaha karsi 5-6 gibi uyanmalari olmasin istiyorum cok sey mi istiyorum 7-8 8-9 olsa tadindan yenmez
Dr denize atın bacağına da ip bağlayın arada çekersiniz demişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?