amanin kete sutmu yapiyormussssssKv dogum yaptığımda fırın tepsısı büyüklüğü de kete yapıp gondermıs esım telefonda söylemıs annesıne benım sevdıgımı ve süt olsun yapıp gönder dıye ..20 tane falan vardı hepsı bıttı.. Annemden hamileliğinin son gunlerınde 5 6 tepsı. Patateslı kol boregı yaptı onlarda bıttı.. Yanına bı salata tatlı yetıyordu.. Allah'tan mevlıd okuttumda cogunlugu oyle çıkardım aradan .. Ama benım en cok sevdıgım mısafır tıpı benı hıc tanımadığı halde oğluma hedıyesını takısını gönderen ogrencı velılerı oldu :))) zahmetsıZ mıss gıbı
yok tr DE buyudumSen orda mı büyüdün yav. Yarım yamalak her şey. Ekşimik, çökelek bildiğin. Yağsız peynir.
Bilmem kısmet. Dr um habire Yaşımı söyleyip duruyordu en son gittiğimde yumurtalarıma da baktı daha varmış.Yasitiz galiba senle..doldurulan yas sayildigi icin agustosa kadar ben 38'im ama
2.bebegi dusunuyor musun?
sen deyince aklima geldi yazmayi unutmustumbebeği yeşil kaka yapan varmı 1 haftadır yeşil pütürlü yapıyor dr a götüryüm mu sizce
dusunuyorsan dondurmayi da dusunBilmem kısmet. Dr um habire Yaşımı söyleyip duruyordu en son gittiğimde yumurtalarıma da baktı daha varmış.
Olmaxzz bana da hitap etmeli olur mu öyle.mercimekli ve hashasli lokur .. ben afyonluyum yoresel hamur isimiz :)
yogurtlu makarna
salatayi sen yeme misafirler yer
Ben de severdim keteyi de bilen yapan yokamanin kete sutmu yapiyormussssss
benim karsi komsum çok guzel yapiyor istesem yapar ikiletmez saolsun
ama onu ben yersem bi dunya olurum yaaaa
bizde kete yok ben burda arkadaslardan ogrendim yani yedim :)
Ben medela calma biberon almistim,anne memesini emer gibi cektikce geliyor diye..gecen gittigimiz yeni dr da bu biberonu onerdi.kullanacaksan bunu kullan,unutmasin emmeyi,normal biberonla seni emmek istemez dedi...ilk basta zorlandi ama simdi acken cok rahat cekiyor,bas asagi tutunca hic akmiyor...arkadaş da onu önerdi inceliyordum şimdi
chicconun o modeli ebebekte yok yaaa
kolay ama galibaBen de severdim keteyi de bilen yapan yok
Bizde öyle diyoruzda bilmeyen vardır diye öyle yazdım.yok tr DE buyudum
biz çokelek deriz eksimik demiyoruzki :)
Sütü kete degıl aslında maya yapıyor kabartma tozuda yapıyor mesela.. Ama kete dururken maya yermıyım tabıkı hyramanin kete sutmu yapiyormussssss
benim karsi komsum çok guzel yapiyor istesem yapar ikiletmez saolsun
ama onu ben yersem bi dunya olurum yaaaa
bizde kete yok ben burda arkadaslardan ogrendim yani yedim :)
Ben de evde su yoktu eşimden su almasını istedim. Getirdi verirken fişi de düşürmüş baktım sularla birlikte iki de Nestle çikolatalı gofret almış. Dedim herhalde birini bana verecek. Bekledim yok bişey. Sonra sordum neredeler dedim ikisini de yemiş :)Olmaxzz bana da hitap etmeli olur mu öyle.
Dedimya senin oğlan gibiyim önce ben yemeliyim.geçen eşim iki tane dondurma almış
Dedim biri senin mi? Yok ikisinide sana aldım dedi ama sanırım biri onundu.
İkisinide indirdim mideye.
Gariban hiç.sesi çıkmadı.
Bu aralar benim de midem ağrıyor ama Açlıktan oluyır kesin.kolay ama galiba
mayali hamuru ufak açip dinlendiriyolar,içine un ve tereyagi yedirip tekrar mayalandiiyolar galiba
oyyyyy benim midemi mahveder o varya hem yagli hem mayali
hiç bulasmayim en iyisi
Denemekle bisey kaybetmezsin zor bi tarif degil :)yok denemedim sirasini bekliyor :) yapilacak tarifler arasinda :)
yarin yapsammiki :)
Ben boyle yazmamistim ama benziyo.islak Kek Tarifi'nin Malzemeleri3 adet yumurta1,5 su bardağı şeker1,5 su bardağı süt1 su bardağı sıvı yağ1 paket kakao (25g)1 paket kabartma tozu1 paket vanilya2 su bardağı un
üst sosunu hazırlama için
1 su bardağı kakaolu karışım (bu karışımı kek hamurunu yaparken ayıracağız)yarım su bardağı süt
Üzeri için:
CevizIslak Kek Tarifi'nin Yapılışı
Yumurta, şeker iyice çırpıldıktan sonra süt, sıvı yağ, kakao eklenerek tekrar çırpılır. Bu karışımdan bir su bardağı ayrılır. Kalan karışıma kabartma tozu, vanilya ve un karıştırılarak kek hamuru oluşturulur. Yağlanmış tepsiye dökülerek 170 derecede fırına sürülür. Keki beklerken üzeri için ayırdığınız karışıma yarım bardak süt ilave ederek 1 taşım kaynatılır. Fırından çıkan kekin ilk sıcaklığı çıktıktan sonra 10 dk kadar sonra üzerine yavaş yavaş soğuk şerbet dökülür. Üzerine ceviz serpilir.
bu senin tarif demi ?
kiz yazik adama :))Olmaxzz bana da hitap etmeli olur mu öyle.
Dedimya senin oğlan gibiyim önce ben yemeliyim.geçen eşim iki tane dondurma almış
Dedim biri senin mi? Yok ikisinide sana aldım dedi ama sanırım biri onundu.
İkisinide indirdim mideye.
Gariban hiç.sesi çıkmadı.
Evet ama gerek kalmadı doktora gittik bize çocuk ağlama merkezi diye biyer varmis adını belki yanlış dedim simdi hatırlamıyorum neyse aradik aradık bi turrlu ulaşamadık bende başımın çaresine baktım doktorun cesaretlendirmesiyle basladimCanim uyku terapistine giden sen miydin?
hahah saol cnm bnm :)))Taş gibisi
petit beure biskuvi benim midemi mahvediyorBu aralar benim de midem ağrıyor ama Açlıktan oluyır kesin.
NE YApiyorsun canim tam olarak,n bide bebegin kaç aylik?Evet ama gerek kalmadı doktora gittik bize çocuk ağlama merkezi diye biyer varmis adını belki yanlış dedim simdi hatırlamıyorum neyse aradik aradık bi turrlu ulaşamadık bende başımın çaresine baktım doktorun cesaretlendirmesiyle basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?