2015 Şubat Anneleri

Benim de 14 kg gitti.. Başladığım kiloya dönmem için 7 kg daha vermem lazim.Bisey de yapamiyorum emzirmekten başka.aksam sadece salata yiyim dedim yanina da bi ton ekmek yedim.oldu nu simdi
Ben hicc dikkat etmiyorum yememe homini gırtlak tumba yatak

Cocuk dr'u mu? Ne dedi nasil cesaretlendirdi?

KOPYALAdim yapistirdim dosyama
saol canim zahmet oldu sana ikinci kere yazdiridm
yarin yapayim ben bunu yumurtam az matkete gitmek lazim

1 aylıkken dr sormuştum arada yeşil diye Bir sorun yok demişti
ama 1 haftadır hep yeşil olunca bi sorun varmı merak ettim yarın dr u aricam getir derse giderim benimkide sadece anne sütü alıyor

sen deyince aklima geldi yazmayi unutmustum
benimki bugun yapti son kakalari yesildi

çok yedigi için oluyor yani emdigi için ( sadece anne sutu alan bebek için geçerli )

Karnı tok gazi yok ve altı temiz ve agliyorsa uykusu var demektir normal olarak:) kucağıma alıyorum biraz pispisliyorum uyumak üzereyken yatağa koyuyorum hemen ağzına emzik çok uykusu varsa bir iki sefer kucağIna alarak durumu kurtariyirum ama çok uykusu yoksa daha fazla kucağıma almak zorunda kalıyorum bazen bunların hiçbirisi olmuyor kucağında uyuduğu da oluyor. Aslında ben pek bişey yapmıyorum bebeğim huysuz değil o bana yardımcı oluyor:)

1 aylıkken dr sormuştum arada yeşil diye Bir sorun yok demişti
ama 1 haftadır hep yeşil olunca bi sorun varmı merak ettim yarın dr u aricam getir derse giderim benimkide sadece anne sütü alıyor
1 haftadir yesilse çocugun baya sancisi olmasi lazim, hazimsizlik sancisi çok fena
benimki bugun agladi durdu ne kucak ne baska bisey napsam susmadi : ( sadece emzirince susuyor hatta ondada agliyor

seninki aglamiyormu?
dr a gidince baya kilo almis olucak gorursun :)

Kırkım çıktı bir gün sonra adet oldum hemde öyle böyle değil yani söküle söküle

Cocuk dr'u mu? Ne dedi nasil cesaretlendirdi?
Yani herzamanki şeyler yatağına koy bırak ağlasin böylelikle alışır yoksa sen çok zorlanirsin dedi çok rahat söyledi anladinmi bırak ağlasin bende düşündüm yani şimdi 5,500 gr. İlerde ben perişan olurum yine kucağıma alıyorum ama eskisi gibi degil

eşim bgn de bunu yapıyor :))) butun mozaigi tek başıma bitirdim de :) yazık geldi bgn baktı dolaba pasta yok :))) oturdu yenisini yapıyor :)))
afiyet olsun canim, yarasin sut olsun eylul hanima

dur bende baklava yaptirayim benimkineee :)))) eksik kalmayim
istedim diye yapmaz ama sut yapiyormus dersem belki yapar ogluna :)))))))))

Kaç aylık bebeğin canım ??

Kadın doktorum 1sene sonra hamile kalabilirsiniz dedi ama ben hemen istiyorum sezeryanliuim bu durumda olan varmı yani yada çevresinde yasayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…