- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
kaç cc içtin doğru söyle :)) hani şu geçen gün biberon dolduramadim diyordun o gün mu içtin :)))Sen girdin kanıma.
Ben hicc dikkat etmiyorum yememe homini gırtlak tumba yatakBenim de 14 kg gitti.. Başladığım kiloya dönmem için 7 kg daha vermem lazim.Bisey de yapamiyorum emzirmekten başka.aksam sadece salata yiyim dedim yanina da bi ton ekmek yedim.oldu nu simdi
6-7 gibi başlıyor bebeklerin günleri cnmYani o sabaha karsi 5-6 gibi uyanmalari olmasin istiyorum cok sey mi istiyorum 7-8 8-9 olsa tadindan yenmez
Cocuk dr'u mu? Ne dedi nasil cesaretlendirdi?Evet ama gerek kalmadı doktora gittik bize çocuk ağlama merkezi diye biyer varmis adını belki yanlış dedim simdi hatırlamıyorum neyse aradik aradık bi turrlu ulaşamadık bende başımın çaresine baktım doktorun cesaretlendirmesiyle basladim
KOPYALAdim yapistirdim dosyamaDenemekle bisey kaybetmezsin zor bi tarif degil :)
Ben boyle yazmamistim ama benziyo.
Benimkinde 4 yumurta 2 sb sekerle cirpiliyo
2 sb sut
1 sb siviyag
3 yemek kasigi kakao eklenip karisimdan 1 bucuk su bardagi ayriliyo kenara.
Sonra 2 pk kb tozu
Kek kivamina gelene kadar un
Icine ceviz ya da findik
Sonra 180 derecede isitilmis borcama koyuluyo. Bu olculer buyuk dikdortgen borcam icin. Kek pistikten sonra 5 dk dinlendirilip sosu dokuyosun. Sos yumurta kokmuyo ama yine de cig yumurtadan rahatsiz olurum dersen bi taşim kaynatabilirsin.
Tek yumurta dondurulmasi yasak diye biliyorum ama embriyo olarak dondurulabilir..dusunuyorsan dondurmayi da dusun
gerçi sen biyolog dun demi :)))
hahahha maya kilo yapmaz amaSütü kete degıl aslında maya yapıyor kabartma tozuda yapıyor mesela.. Ama kete dururken maya yermıyım tabıkı hyr
Benimki cami hocasi 5-6 gibi basliyo6-7 gibi başlıyor bebeklerin günleri cnm
sen deyince aklima geldi yazmayi unutmustum
benimki bugun yapti son kakalari yesildi
çok yedigi için oluyor yani emdigi için ( sadece anne sutu alan bebek için geçerli )
Karnı tok gazi yok ve altı temiz ve agliyorsa uykusu var demektir normal olarak:) kucağıma alıyorum biraz pispisliyorum uyumak üzereyken yatağa koyuyorum hemen ağzına emzik çok uykusu varsa bir iki sefer kucağIna alarak durumu kurtariyirum ama çok uykusu yoksa daha fazla kucağıma almak zorunda kalıyorum bazen bunların hiçbirisi olmuyor kucağında uyuduğu da oluyor. Aslında ben pek bişey yapmıyorum bebeğim huysuz değil o bana yardımcı oluyor:)Valla ben ne zaman banyo yaptırsam uykular bize haram. Normalde çocuk rahatlar uyur dimi hiç uyumuyor. Gündüzleri de iki buçuk saati geçmiyor maalesef uykusu. Oda ya kucağımda yada arabasınsayken ve gezerken :) peki nasıl uyutuyorsun bebeğini?
1 haftadir yesilse çocugun baya sancisi olmasi lazim, hazimsizlik sancisi çok fena1 aylıkken dr sormuştum arada yeşil diye Bir sorun yok demişti
ama 1 haftadır hep yeşil olunca bi sorun varmı merak ettim yarın dr u aricam getir derse giderim benimkide sadece anne sütü alıyor
guzele benziyor ama tovbeee yemem ben o biskuviyi
Az önce cvpladim maralcim. bebeğim bugün7haftalik birde Cok sert gecis yapmıyorum yoksa aglamaktan helak olur yavrum bazen kucağında uyumasina izin veriyorumNE YApiyorsun canim tam olarak,n bide bebegin kaç aylik?
eşim bgn de bunu yapıyor :))) butun mozaigi tek başıma bitirdim de :) yazık geldi bgn baktı dolaba pasta yok :))) oturdu yenisini yapıyor :)))guzele benziyor ama tovbeee yemem ben o biskuviyi
midemi yakiyor : ((
Kırkım çıktı bir gün sonra adet oldum hemde öyle böyle değil yani söküle söküleİlk adetin gören oldu mu kızlar?? Ben bazen kahverengi damla akıntı geliyor bir damla veya iki. Bir kaç gün sonra kesiliyor hiç kırmızı kan veya adet olmadım. 3 aylık olacağız yakinda. Emzordigim den mi acep ya... Puff
Yani herzamanki şeyler yatağına koy bırak ağlasin böylelikle alışır yoksa sen çok zorlanirsin dedi çok rahat söyledi anladinmi bırak ağlasin bende düşündüm yani şimdi 5,500 gr. İlerde ben perişan olurum yine kucağıma alıyorum ama eskisi gibi degilCocuk dr'u mu? Ne dedi nasil cesaretlendirdi?
afiyet olsun canim, yarasin sut olsun eylul hanimaeşim bgn de bunu yapıyor :))) butun mozaigi tek başıma bitirdim de :) yazık geldi bgn baktı dolaba pasta yok :))) oturdu yenisini yapıyor :)))
Kaç aylık bebeğin canım ??Yani herzamanki şeyler yatağına koy bırak ağlasin böylelikle alışır yoksa sen çok zorlanirsin dedi çok rahat söyledi anladinmi bırak ağlasin bende düşündüm yani şimdi 5,500 gr. İlerde ben perişan olurum yine kucağıma alıyorum ama eskisi gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?