2015 Şubat Anneleri

gaza geldim bende yapicam benimki kanguruda uyumaya alisti
gece memede gunduz kanguruda uyyor
hatta uykusu gelince deli gibi agliyor susturamiyorum uyutamiyorumdakanguruya koydugum gibi gozlerini kapatiyor çok acayip bisey

afiyet olsun canim, yarasin sut olsun eylul hanima

dur bende baklava yaptirayim benimkineee :)))) eksik kalmayim
istedim diye yapmaz ama sut yapiyormus dersem belki yapar ogluna :)))))))))
Geçen benim canım ikindi vakti patates kızartması istedi eşimden istedim işyerinden getirecekti çok yoğun olmuş lokanta o da Yarınki gün marketten hazır almış gelmiş vaktim olmuyo diye attım fırına 200 dereceye çıtır çıtır oldu mis :) ama süt yaptı mı hayır !!!

hatta uykusu gelince deli gibi agliyor susturamiyorum uyutamiyorumdakanguruya koydugum gibi gozlerini kapatiyor çok acayip bisey
Benim de öyle oluyordu da emziği veriyorum ya da emzirirken uyuyo eğer o gün Gazlı şeyler yemediysem yoksa Cıyak Cıyak

hahah kilo yapar kiz o ne sutu :)

Benimkide bugün yerinde uyumak istemedi kucağında uyut diyor.

döverim adamı bana böyle birşey yapsa.

çocuklar uyuyor ben dizi izledim. 4 bölüm birden düşmüş.
kendim kaşınıyorum sonra uykusuzum diye ağlıyorum
sabah da aşı var

bir kaç gün önce memeden ayrılmak istemed isürekli ağladı gazi vardı sanırım bende emzik verdim emzige yapisti bu kadar çabuk alisirmiki o günden beri emziksiz yapamaz oldu emzik düşer düşmez uykusundan uyanıp ağlıyor normalmiki bu anlamadım yani emzik olmasa durmayacak emzikle susuyor

Kız kolay bişi iste bari baklava dersen yapmaz tabi :))
hahha ona kolay kiz , senin kocanin yaptigini bilmezki :))))))))
hazir baklava yufkasi kullaniriz tabikisine :) o kadarcik hilesi olsun
kadayif,kabak daha ne tatlialr yapiyormisda ben gormedim pek bisey yalan soyluyodur belki

gozelrim kipkirmizi gidip yatamiyorum : ((
çocuklar uyyor salak kafa gidip yatsana
gece uyanincada àocuga kiiziyorum

Slm kizlar bu kiloyu napicam ya aynaya baktikca moralim cok bozuluyo ben daha onceden lahana suyuyla kilo vermistim simdo benimki hem emiyo ama cogunluk mama yiyo acaba gunde 2 bardak lahana suyu icsem zarari olurmuki bi denesemmi diyorum ya

Kadın doktorum 1sene sonra hamile kalabilirsiniz dedi ama ben hemen istiyorum sezeryanliuim bu durumda olan varmı yani yada çevresinde yasayan
Eski is yerinde arkadasin karisi 8. ayda hamile kaldi, dogurdu. Favete gordum cocuk bir yasina girmis masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…