7haftalikKaç aylık bebeğin canım ??
gaza geldim bende yapicam benimki kanguruda uyumaya alistiYani herzamanki şeyler yatağına koy bırak ağlasin böylelikle alışır yoksa sen çok zorlanirsin dedi çok rahat söyledi anladinmi bırak ağlasin bende düşündüm yani şimdi 5,500 gr. İlerde ben perişan olurum yine kucağıma alıyorum ama eskisi gibi degil
Geçen benim canım ikindi vakti patates kızartması istedi eşimden istedim işyerinden getirecekti çok yoğun olmuş lokanta o da Yarınki gün marketten hazır almış gelmiş vaktim olmuyo diye attım fırına 200 dereceye çıtır çıtır oldu mis :) ama süt yaptı mı hayır !!!afiyet olsun canim, yarasin sut olsun eylul hanima
dur bende baklava yaptirayim benimkineee :)))) eksik kalmayim
istedim diye yapmaz ama sut yapiyormus dersem belki yapar ogluna :)))))))))
Benimki de 7 aylık kız :)7haftalik
Benim de öyle oluyordu da emziği veriyorum ya da emzirirken uyuyo eğer o gün Gazlı şeyler yemediysem yoksa Cıyak Cıyakgaza geldim bende yapicam benimki kanguruda uyumaya alisti
gece memede gunduz kanguruda uyyor
hatta uykusu gelince deli gibi agliyor susturamiyorum uyutamiyorumdakanguruya koydugum gibi gozlerini kapatiyor çok acayip bisey
hahah kilo yapar kiz o ne sutu :)Geçen benim canım ikindi vakti patates kızartması istedi eşimden istedim işyerinden getirecekti çok yoğun olmuş lokanta o da Yarınki gün marketten hazır almış gelmiş vaktim olmuyo diye attım fırına 200 dereceye çıtır çıtır oldu mis :) ama süt yaptı mı hayır !!!
Valla Maral kilo almıyorum amaceremiyorum da takıldım kaldım hergün yürüyüş yapıyorum bir Sürü iş yapıyorum şevval Harunla seyfullah bey Peşinde koşturuyorum ama yokhahah kilo yapar kiz o ne sutu :)
Kız kolay bişi iste bari baklava dersen yapmaz tabi :))afiyet olsun canim, yarasin sut olsun eylul hanima
dur bende baklava yaptirayim benimkineee :)))) eksik kalmayim
istedim diye yapmaz ama sut yapiyormus dersem belki yapar ogluna :)))))))))
Benimkide bugün yerinde uyumak istemedi kucağında uyut diyor.gaza geldim bende yapicam benimki kanguruda uyumaya alisti
gece memede gunduz kanguruda uyyor
hatta uykusu gelince deli gibi agliyor susturamiyorum uyutamiyorumdakanguruya koydugum gibi gozlerini kapatiyor çok acayip bisey
döverim adamı bana böyle birşey yapsa.Ben de evde su yoktu eşimden su almasını istedim. Getirdi verirken fişi de düşürmüş baktım sularla birlikte iki de Nestle çikolatalı gofret almış. Dedim herhalde birini bana verecek. Bekledim yok bişey. Sonra sordum neredeler dedim ikisini de yemiş :)
bir kaç gün önce memeden ayrılmak istemed isürekli ağladı gazi vardı sanırım bende emzik verdim emzige yapisti bu kadar çabuk alisirmiki o günden beri emziksiz yapamaz oldu emzik düşer düşmez uykusundan uyanıp ağlıyor normalmiki bu anlamadım yani emzik olmasa durmayacak emzikle susuyor1 haftadir yesilse çocugun baya sancisi olmasi lazim, hazimsizlik sancisi çok fena
benimki bugun agladi durdu ne kucak ne baska bisey napsam susmadi : ( sadece emzirince susuyor hatta ondada agliyor
seninki aglamiyormu?
dr a gidince baya kilo almis olucak gorursun :)
hahha ona kolay kiz , senin kocanin yaptigini bilmezki :))))))))Kız kolay bişi iste bari baklava dersen yapmaz tabi :))
SosyallesiyoruZ:)çocuklar uyuyor ben dizi izledim. 4 bölüm birden düşmüş.
kendim kaşınıyorum sonra uykusuzum diye ağlıyorum
sabah da aşı var
Çok yemiştirbebeği yeşil kaka yapan varmı 1 haftadır yeşil pütürlü yapıyor dr a götüryüm mu sizce
Eski is yerinde arkadasin karisi 8. ayda hamile kaldi, dogurdu. Favete gordum cocuk bir yasina girmis masallahKadın doktorum 1sene sonra hamile kalabilirsiniz dedi ama ben hemen istiyorum sezeryanliuim bu durumda olan varmı yani yada çevresinde yasayan
Hahaha benimki oyle bisi yapsa, ustune ucarim tekmeyledöverim adamı bana böyle birşey yapsa.
Canim alakasiz olucak ama h&m caddenin neresine aciliyo biliyomusun boynerin oralarmi acep:)Kız kolay bişi iste bari baklava dersen yapmaz tabi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?