Yap hakketen yoksa belimİz sakkatlancak:)) bu gece pek başarılı olamadım kucağımda uyuduktan sonra koydum yatağa bi saattir yatır kaldır yapıyorum kucağımda sızdı . Benimki de uyumaya yakın çıldırıyor en fazla 10dk genelde 5dk sonra uyuyor. Gündüz daha zor uyutmakgaza geldim bende yapicam benimki kanguruda uyumaya alisti
gece memede gunduz kanguruda uyyor
hatta uykusu gelince deli gibi agliyor susturamiyorum uyutamiyorumdakanguruya koydugum gibi gozlerini kapatiyor çok acayip bisey
hey maaşallah benimki ole çok tombul deıl aslında görüntüde. 7aylik olunca kaç kg olur bilmiyorumBenimki de 7 aylık kız :)
Ve aynı kilodalar :)
Ben de iki hafta önce kucağımda uyutuyordum şükür şimdilerde emziği biraz biraz tutuyor da yatağında yatıyor
Bi yerde etimek sordugunu okusdm sanki ama bulamadm.ben yaparim cok ta severim.1 pkt tuzsuz etimek borcama diz.1 sb su ve sekeri 5 dk kaynat kapatirken iki damla limon sik.sicakken etimeklerin ustune dok.1litre suda 4 tepeleme ksk nisasta karitirarak kaynat.ilik etimeklerin ustune yay.krem santi de yapabilirsin ustune ben yaglu old icin bunu yapiyorum sekeersiz hemdeBen de evde su yoktu eşimden su almasını istedim. Getirdi verirken fişi de düşürmüş baktım sularla birlikte iki de Nestle çikolatalı gofret almış. Dedim herhalde birini bana verecek. Bekledim yok bişey. Sonra sordum neredeler dedim ikisini de yemiş :)
Benimde aşı var. Dizi dedinde hannibal başladı mı acaba. Bak aklıma geldi şimdiçocuklar uyuyor ben dizi izledim. 4 bölüm birden düşmüş.
kendim kaşınıyorum sonra uykusuzum diye ağlıyorum
sabah da aşı var
reklamını gördüm cnm yerini bilmiyorum ben de :)) 6 katlı olacakmış dünyadaki 10 mağazadan biri olacakmış 22 nisanda açılacakmis :)) 23 nisanda gitmek farz oldu :)))Canim alakasiz olucak ama h&m caddenin neresine aciliyo biliyomusun boynerin oralarmi acep:)
bnm kocisin kardeşlerinden biri Gastronomi okuyor dedim onun yerine sen okumaliymissin yanlış meslek secmissin :))) mutfağa yeni şeyler denemeye yeni tatlara çok düşkün :))hahha ona kolay kiz , senin kocanin yaptigini bilmezki :))))))))
hazir baklava yufkasi kullaniriz tabikisine :) o kadarcik hilesi olsun
kadayif,kabak daha ne tatlialr yapiyormisda ben gormedim pek bisey yalan soyluyodur belki
lahana gaz yapmaz mi hem de suyuSlm kizlar bu kiloyu napicam ya aynaya baktikca moralim cok bozuluyo ben daha onceden lahana suyuyla kilo vermistim simdo benimki hem emiyo ama cogunluk mama yiyo acaba gunde 2 bardak lahana suyu icsem zarari olurmuki bi denesemmi diyorum ya
bnm kocisin kardeşlerinden biri Gastronomi okuyor dedim onun yerine sen okumaliymissin yanlış meslek secmissin :))) mutfağa yeni şeyler denemeye yeni tatlara çok düşkün :))
uykun geliyorsa yat uyyu kiz dinlenmis olman lazim :) benimki ni bugun geri uyutmayi absardim 6 dan sonraÇok yorgunum. Biz ne zaman dinleneceğiz.
Gece 11 de uyuyor
Tam bir ohh çekiyorum.uykum geliyor.sonra sabahın köründe kalk
bu filmi gordum facebookda, çok guzelmis
ozellikle siz yeni annelerin mutlaka izlemesi lazim galiba
bende izliycem tabiki ilk firsatta
Eşimi hiç görmüyorum uyursam. 2 dk muhabbet edelim diyorum. Biraz sonra sigara içmeye gidiyor yukarı gelene kadar ben mefta.uykun geliyorsa yat uyyu kiz dinlenmis olman lazim :) benimki ni bugun geri uyutmayi absardim 6 dan sonra
benim çocuklar 18 ayda gece uykusunu duzene sokuyoalr her çocuk farkli tabiki
kizimi emzirmiyordum ama kalkip biberon istiyordu
oglanda zaten emdigi için uyanip duryordu
ama asam gibi aksam yemegini 18 ayda yiyolar diyebilirim
bakalim bu napicak
dun gece guzel uyuudu,4-5 saat uyudu emdi geri o kadar uyudu hep boyle olur ins
Disleksi ne demkBiliyorum bu filmi disleksi çocuk. öğrencimin babası dvd ye kaydedip bütün öğretmenlerine dağıtmıştı öğrencimin. Konuşulduğu halde hiçbiri önemsemiyordu durumunu
adam 3 aptaldaki adam mi izlemeyen varsa 3 aptal da süper film :))
bu filmi gordum facebookda, çok guzelmis
ozellikle siz yeni annelerin mutlaka izlemesi lazim galiba
bende izliycem tabiki ilk firsatta
Evt ayniymis galibsadam 3 aptaldaki adam mi izlemeyen varsa 3 aptal da süper film :))
benım 60. gün biraz coğaldı gibiBenimde öyle oldu adet evet ben 54. günümde oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?