2015 Şubat Anneleri

KOPYALAdim yapistirdim dosyama
saol canim zahmet oldu sana ikinci kere yazdiridm
yarin yapayim ben bunu yumurtam az matkete gitmek lazim
Rica ederim canim ne demek. Yumurtalar buyukse 3 tane de olur. Fazla sekerli dersen 1 bucuk bardak seker de olur keyfine kalmis. ama yumurta ve sekeri mikserle iyice cirp :) bi de findik ya da cevizi iri parca koy.

emzirmek kalori yakdiriyor dogru ama artik nasil enerjik kalorili besleniyorsak yaka yaka bitiremiyor :)) yani yememize dikkat etsek gider kilolar emzirmeyle bence
ama ben yapamiyorum ekmegi azalttim bi kaç gundur bakalim nolcak sonuç

buyuklerin uyku zorlugu pek yok, aksam 20h30 da en geç yataga girip uyyolar , sabah okula hazirlamasi var tabi 7h30 da

ben de az goruyorum kocayi, baska kari kocalar hangi saatlerde gorusuyor onuda çok merak ediyorum :)

devlet memuru olmayanlar az goruyor galiba

Rica ederim canim ne demek. Yumurtalar buyukse 3 tane de olur. Fazla sekerli dersen 1 bucuk bardak seker de olur keyfine kalmis. ama yumurta ve sekeri mikserle iyice cirp :) bi de findik ya da cevizi iri parca koy.
ben sos ayiriyoruz diye 2 saniyordum 1.5 yapayim o zaman
iki buyuk yumurtam var da kahvaltiya kiricam onlari :)

Senin şu saatleri yazısına hastayım :)))

benimkide uyyor ha bire gece,kiloyu azaltcakmiki
ilk aya gore kilo alimi dustu hayirlisi bakalim
3 saatir uyyor goguslerim sizladi gidip uyandirmamak için kendimi zor tutuyorum , emmeyince sut azalir diye korkuyorum : (

iyi günler hanımlar herkese , işe yopun bı sekılde başladım ve cok giremedim foruma ozledım hepınızı umarım her sey yolundadır hepınız ıyısınızdır
bebısle büyüdükçe bıraz daha alıştık ve duruma hakımız dıe düşünüyorum ıns hasta fln olmadan su zamnları atlatırız mutlu mutlu :)

gel kiz arada emzirirken uyutuken falan gir iste :))
sevindim cnm herseyin yolunda olmasina

gidip çay koyucam sonrada emzairicem oglani yeter yaws, az sonra lahvaltida rahat oluuyum bari

petit beure biskuvi benim midemi mahvediyor
severdim sutle yemeyi ama artik agzima surmuyorum

sen saglam mideyi hasta edicen onu yiye yiye
sen niye yemek yapamiyordun , çocuk durmuyormu hiç?
Pişik ve gaz yüzünden çok ağlıyor yawrum. Pişiği geçmişti geçen gün okula gittim eşim altını değiştirmiş Islak mı kaldı bilmiyorum ta sırt tarafında pişik olmuş. Bezin yumuşak olmayan kısmına gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…