Rica ederim canim ne demek. Yumurtalar buyukse 3 tane de olur. Fazla sekerli dersen 1 bucuk bardak seker de olur keyfine kalmis. ama yumurta ve sekeri mikserle iyice cirp :) bi de findik ya da cevizi iri parca koy.KOPYALAdim yapistirdim dosyama
saol canim zahmet oldu sana ikinci kere yazdiridm
yarin yapayim ben bunu yumurtam az matkete gitmek lazim
emzirmek kalori yakdiriyor dogru ama artik nasil enerjik kalorili besleniyorsak yaka yaka bitiremiyor :)) yani yememize dikkat etsek gider kilolar emzirmeyle benceEşimi hiç görmüyorum uyursam. 2 dk muhabbet edelim diyorum. Biraz sonra sigara içmeye gidiyor yukarı gelene kadar ben mefta.
Sen birde 3 tanenin uykusuna göre ayarlıyorsun kendini. Vucut alışmış demek.
Bende birde işi düşünmek zorundayım işte.
Yaz geliyor. Sıcak beni öldürüyor.şimdiden terim hiç soğumuyor
Emzirmek zayıflatırdı güya kilo takıldı orda duruyor
Çok dertliymişim.
ben sos ayiriyoruz diye 2 saniyordum 1.5 yapayim o zamanRica ederim canim ne demek. Yumurtalar buyukse 3 tane de olur. Fazla sekerli dersen 1 bucuk bardak seker de olur keyfine kalmis. ama yumurta ve sekeri mikserle iyice cirp :) bi de findik ya da cevizi iri parca koy.
Senin şu saatleri yazısına hastayım :)))emzirmek kalori yakdiriyor dogru ama artik nasil enerjik kalorili besleniyorsak yaka yaka bitiremiyor :)) yani yememize dikkat etsek gider kilolar emzirmeyle bence
ama ben yapamiyorum ekmegi azalttim bi kaç gundur bakalim nolcak sonuç
buyuklerin uyku zorlugu pek yok, aksam 20h30 da en geç yataga girip uyyolar , sabah okula hazirlamasi var tabi 7h30 da
ben de az goruyorum kocayi, baska kari kocalar hangi saatlerde gorusuyor onuda çok merak ediyorum :)
devlet memuru olmayanlar az goruyor galiba
Buyuk cocuk gibi gece 6-7 saat uyursa az kilo alir tabi.
700 gram almis.
Sutum ilk aya gore daha cok. hep sulu kismi emmekten belki de. Ozaman biraz diyet yapayim sut azalsin. Bu defa da ac kaldim diye aglar mi.
Kiz oldugi icin az kilo aliyordur belki. maral sen liste eklemistin nerde ki.
Boyu kafasi guzel.
Rotayi da 3 ve 5 te yaptircaz
ha ha niye kizzzSenin şu saatleri yazısına hastayım :)))
Evet ayni adam ve cok güzel filmkeri var nerdeyse hepsini izledim fana , ganjini , 3 aptal vs vsadam 3 aptaldaki adam mi izlemeyen varsa 3 aptal da süper film :))
kiz ben gidip^su çocugu yine uyandirsammiSenin şu saatleri yazısına hastayım :)))
gel kiz arada emzirirken uyutuken falan gir iste :))iyi günler hanımlar herkese , işe yopun bı sekılde başladım ve cok giremedim foruma ozledım hepınızı umarım her sey yolundadır hepınız ıyısınızdır
bebısle büyüdükçe bıraz daha alıştık ve duruma hakımız dıe düşünüyorum ıns hasta fln olmadan su zamnları atlatırız mutlu mutlu :)
Pişik ve gaz yüzünden çok ağlıyor yawrum. Pişiği geçmişti geçen gün okula gittim eşim altını değiştirmiş Islak mı kaldı bilmiyorum ta sırt tarafında pişik olmuş. Bezin yumuşak olmayan kısmına gelmiş.petit beure biskuvi benim midemi mahvediyor
severdim sutle yemeyi ama artik agzima surmuyorum
sen saglam mideyi hasta edicen onu yiye yiye
sen niye yemek yapamiyordun , çocuk durmuyormu hiç?
Petit beurre bisküviyi süt yapıyor diye yiyorum. Süt yapar demişler bazı yerlerdegidip çay koyucam sonrada emzairicem oglani yeter yaws, az sonra lahvaltida rahat oluuyum bari
Bende pçtk yaSenin şu saatleri yazısına hastayım :)))
Ben hicc dikkat etmiyorum yememe homini gırtlak tumba yatak
3h30 falan :))))ha ha niye kizzz
nasil yaziyorumki :))))))))
hani uyuyan çocuk Uyandırılmazdi :)))kiz ben gidip^su çocugu yine uyandirsammi
aslinda emse geri uyusa super olur :))))))
Disleksi ne demk
Simdi benim kizan gazsiz ya azcik gazlansa nolurlahana gaz yapmaz mi hem de suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?