Emin misin bu kadar erken Olmasını istediğinden?Kadın doktorum 1sene sonra hamile kalabilirsiniz dedi ama ben hemen istiyorum sezeryanliuim bu durumda olan varmı yani yada çevresinde yasayan
Kaşınıyorsun sanki.Simdi benim kizan gazsiz ya azcik gazlansa noluranasida kilo verir arada
Aynen bende kaç kere diyecektim Allah aşkına şu saati 14:30 diye yaz. Üşenmiyorda yazarken.Senin şu saatleri yazısına hastayım :)))
Böyle sora sora bizi zayıflatacaksın :)Sen kaç kilosun tatlım?
Bence deKaşınıyorsun sanki.
Bana kendine merhametli ol dedi.Hic psikolog deneyimim yok. Kendm icin az cokk.biliyorum sorunlarin sebebini. Faydali oldu mu sence. Cozum olur mu. Gitsem mi diye cok dusunur oldum ben de
Verem koldan oluyor. Ucunu iyice batirmiyor ignenin. Derinin hemen altina yapiyor. Kabuk baglayscak yara olacak yeri. Iz kalacak. Peh. Biz de bugun yaptrdikKuzucanım ne çok ağladı aşıda
Yine günüm zindaann oldu.
Ablam sağlık ocağının aşıları tazedir oraya yaptır dedi ama bir daha oraya gitmek istemiyorum.hiç güvenmiyorum onlara
Aşı yaparken iğnenin ucu havaya kalktı. Bebeği tut diyor kafasına bastır diyor ama benim zaten aklım çıkıyor kafadan bacaktan mı haberim var.
O sıkıntıyla ne kilosunu duydum ne boyunu. Sabah kalktım dudaklarında beyaz nokta var. Meğersem pamukcuk olmuş. Birde ona canım sıkıldı.ağzını silmek için ilaç verdi. Birde fitil verdi.
Ayrıca bana bacaktan demişti birisi sanki Ama aşayı koldan yaptılar.
Hiç ağlamasın istiyorum ama ağlamadan çocuk mu büyür.
Günün olayı; aşıdan sonra dr sırası beklerken bebek basbas ağlıyor hemen yurdum insanı ninem aç yavrum meme ver dedi
Verem deri altına yapıldığı için iğnenin üçünün kalkması normaldir canım. Pamukçuk için bir cay kaşığı karbonatı bir cay bardağı kaynamış soğutulmuş suda karıştırıp parmağını tülbente sarıp baktırıyorsun Pamukçuk olan yerlere gezdiriyorsun. Nineyi Boğasım geldiKuzucanım ne çok ağladı aşıda
Yine günüm zindaann oldu.
Ablam sağlık ocağının aşıları tazedir oraya yaptır dedi ama bir daha oraya gitmek istemiyorum.hiç güvenmiyorum onlara
Aşı yaparken iğnenin ucu havaya kalktı. Bebeği tut diyor kafasına bastır diyor ama benim zaten aklım çıkıyor kafadan bacaktan mı haberim var.
O sıkıntıyla ne kilosunu duydum ne boyunu. Sabah kalktım dudaklarında beyaz nokta var. Meğersem pamukcuk olmuş. Birde ona canım sıkıldı.ağzını silmek için ilaç verdi. Birde fitil verdi.
Ayrıca bana bacaktan demişti birisi sanki Ama aşayı koldan yaptılar.
Hiç ağlamasın istiyorum ama ağlamadan çocuk mu büyür.
Günün olayı; aşıdan sonra dr sırası beklerken bebek basbas ağlıyor hemen yurdum insanı ninem aç yavrum meme ver dedi
Kapali ya da gizli grup olarak
Merhametten öte kendini sev canım her gün kendin için bişey yap. Bir defterin olsun yaz. Ben de dişimi sıkmaktan sağlam dişlerimden olucaktım. Stresi böyle sindirmeye çalışmışım. Iki haftadır sabah akşam dişlikle geziyırum. Gece bazen dişlerimi sıkarken uyanıyorum. Cene basıncımız bilmem kaç tonmuş.Bana kendine merhametli ol dedi.
Bence onun kullandığı makine öyle yazıyor3h30 falan :))))
Takılma canım. Bence de kız oldukları için öyle.Kiloya takilmayin diyrum hep ama niye 700 aldi bu kiz. Baskasina soylerken iyi de biri de bana soylesin
Kendimi seviyorum spora baslicsm. Bakalim hersey daha guzel olacak insMerhametten öte kendini sev canım her gün kendin için bişey yap. Bir defterin olsun yaz. Ben de dişimi sıkmaktan sağlam dişlerimden olucaktım. Stresi böyle sindirmeye çalışmışım. Iki haftadır sabah akşam dişlikle geziyırum. Gece bazen dişlerimi sıkarken uyanıyorum. Cene basıncımız bilmem kaç tonmuş.krizantemcik daha iyi bilir. Sonuçta kendimize zarar veriyoruz. Kendimizi sevmenin güvenmenin zamanı geldi de geçiyor bile.
Yani oglum cok cok kusardi ama ilk 3 ay ayda 1 kilo almisti. Dogum kilosu da azdi kiza gore.Takılma canım. Bence de kız oldukları için öyle.
Lansinoh poset oneriyorlar genelde. Ben lansinoh poset ve avent via kaplardan aldim.http://www.e-bebek.com/weewell-wms800-sut-saklama-poseti-25-adet_WEE-WSM800
fiyat uygun geldi bana ama nasıldır bilemedim
poşet kullanan varmı
Kiz dur kasinti deme yaw:)) ssaka takiliyom:)Kaşınıyorsun sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?