2015 Şubat Anneleri

Kuzucanım ne çok ağladı aşıda
Yine günüm zindaann oldu.
Ablam sağlık ocağının aşıları tazedir oraya yaptır dedi ama bir daha oraya gitmek istemiyorum.hiç güvenmiyorum onlara

Aşı yaparken iğnenin ucu havaya kalktı. Bebeği tut diyor kafasına bastır diyor ama benim zaten aklım çıkıyor kafadan bacaktan mı haberim var.
O sıkıntıyla ne kilosunu duydum ne boyunu. Sabah kalktım dudaklarında beyaz nokta var. Meğersem pamukcuk olmuş. Birde ona canım sıkıldı.ağzını silmek için ilaç verdi. Birde fitil verdi.
Ayrıca bana bacaktan demişti birisi sanki Ama aşayı koldan yaptılar.
Hiç ağlamasın istiyorum ama ağlamadan çocuk mu büyür.
Günün olayı; aşıdan sonra dr sırası beklerken bebek basbas ağlıyor hemen yurdum insanı ninem aç yavrum meme ver dedi

Bizde Bugün 2.Ay Aşımızı Olduk 2 Bacak 1 Kol Yavrumm Çok Ağladı O Ağladı Ben Ağladım Keşke Bütün Aşılar Ağızdan Damla Şeklinde Olsa Ağlamasalar Canları Yanmasa

Verem koldan oluyor. Ucunu iyice batirmiyor ignenin. Derinin hemen altina yapiyor. Kabuk baglayscak yara olacak yeri. Iz kalacak. Peh. Biz de bugun yaptrdik
4 aylik olana kadar asi yok sukur

Verem deri altına yapıldığı için iğnenin üçünün kalkması normaldir canım. Pamukçuk için bir cay kaşığı karbonatı bir cay bardağı kaynamış soğutulmuş suda karıştırıp parmağını tülbente sarıp baktırıyorsun Pamukçuk olan yerlere gezdiriyorsun. Nineyi Boğasım geldi en azından mama ver dememiş

Bana kendine merhametli ol dedi.
Merhametten öte kendini sev canım her gün kendin için bişey yap. Bir defterin olsun yaz. Ben de dişimi sıkmaktan sağlam dişlerimden olucaktım. Stresi böyle sindirmeye çalışmışım. Iki haftadır sabah akşam dişlikle geziyırum. Gece bazen dişlerimi sıkarken uyanıyorum. Cene basıncımız bilmem kaç tonmuş. krizantemcik daha iyi bilir. Sonuçta kendimize zarar veriyoruz. Kendimizi sevmenin güvenmenin zamanı geldi de geçiyor bile.

Kiloya takilmayin diyrum hep ama niye 700 aldi bu kiz. Baskasina soylerken iyi de biri de bana soylesin

Kendimi seviyorum spora baslicsm. Bakalim hersey daha guzel olacak ins

Kizlar benim kizin sol memesinin yaninda kucuk bi kizariklik vardi simdi biraz buyumus dokununca hafif sis gibi neden olur acaba ya haftaya doktora goturcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…