Canim cocuk dr un kim?memnun musun haftaya ank da olcaz insallah kontrol istiyorumPişik ve gaz yüzünden çok ağlıyor yawrum. Pişiği geçmişti geçen gün okula gittim eşim altını değiştirmiş Islak mı kaldı bilmiyorum ta sırt tarafında pişik olmuş. Bezin yumuşak olmayan kısmına gelmiş.
Bakiciyla hayat nasil gidiyo?iyi günler hanımlar herkese , işe yopun bı sekılde başladım ve cok giremedim foruma ozledım hepınızı umarım her sey yolundadır hepınız ıyısınızdır
bebısle büyüdükçe bıraz daha alıştık ve duruma hakımız dıe düşünüyorum ıns hasta fln olmadan su zamnları atlatırız mutlu mutlu :)
Yapiyodurda onunla bslenmen senin ivin sagliksizPetit beurre bisküviyi süt yapıyor diye yiyorum. Süt yapar demişler bazı yerlerde
700 iyidir masallah de gec :)Kiloya takilmayin diyrum hep ama niye 700 aldi bu kiz. Baskasina soylerken iyi de biri de bana soylesin
Senin şu saatleri yazısına hastayım :)))
Aynen bende kaç kere diyecektim Allah aşkına şu saati 14:30 diye yaz. Üşenmiyorda yazarken.
Bence onun kullandığı makine öyle yazıyor
saglikli olsun da canim kilo yu az alir çok alir her ay ayni olmuyorKiloya takilmayin diyrum hep ama niye 700 aldi bu kiz. Baskasina soylerken iyi de biri de bana soylesin
Telefondan mi o ekledigin liste okunmuyor:))))))))))) ay o fransizcsi :)))))) benim jeton yeni dustu :)
niye daha once demediniz ben farkinda deilimkiifr kisaltma yaptigimin
sabah sabah hiç gulecegim yokdu
saatde oglen olmus ama neyse iste :)
kiyaslama canimYani oglum cok cok kusardi ama ilk 3 ay ayda 1 kilo almisti. Dogum kilosu da azdi kiza gore.
Kardes de olsa kiyaslamamak lazim
niye okunmuyor kiTelefondan mi o ekledigin liste okunmuyor
Havalar isinsa o yuruyusleri bende yapicam sahilde ama hala soguk buralar. Etimek tatlisini ben bilmiyorum ne yazikki :/
Kiz sen tok adami aciktirirsin ne guzel anlatiyon oyle :)) ay canim cekti oyyy. Elin de pratiklesmistir senin uc cocukla.
Bu arada keske imkan olsa yakin olsak yapardim bi cheesecake kopegin olsun :) zordur yapmasi biraz ama ayiptir soylemesi disardakinden de guzel yaparim :) benim koca da tatli duskunu. bazen evde bisey bulamasa toz seker yer o kadar tatli krizine giriyo ondan kiyamiyorum hep tatli biseyler olurdu mutfakta bizim. Bu aralar yapamadim iste yapayim bi ara.
Al benden de o kadar. Ogretmen olana kadar da surunuyosun atama beklerken gerci. Bu ulkede hersey zor.
Benim kizin alninda hafif bir dogum lekesi var. Az once bakici annanemizdeydik ona soyledim uzuldum diye. Bi tanidiginun cocugunun rahmi yokmus dogustan. Simdi 14 yasindaymis adet olamayinca anlasilmis. Bugunumuze yatip kalkip sukretnemiz lazim.saglikli olsun da canim kilo yu az alir çok alir her ay ayni olmuyor
sabah ahberleerde rabia bebegi gordum, içim gitti çok uzuldum : (
500 gr da alsa sikayet etmiycem ben ..
Cok silik okuyamadim benniye okunmuyor ki
olabilir telefon ben gormustum ekledigimde simdi nerde bilmiyorum da :)
Tarif konusuyoruz ya sekerim:)tirilice fantali kek:)
Yok ölçtürmedim yarın 8 buçukta doktora gideceğim kanımda kalsiyum ve diğer eksik olan maddeler tespit edilecek sonrasında da Osteoporoz (kemik erimesi ) doktoruna yönlendirileceğim kemik erimesi ilâçlarıyla tedaviye başlanacak bakalım
Ne zaman kabuk bağlayacak peki?? Pazartesi günü yaptırdık biz ama baktım kabuk mabuk yokVerem koldan oluyor. Ucunu iyice batirmiyor ignenin. Derinin hemen altina yapiyor. Kabuk baglayscak yara olacak yeri. Iz kalacak. Peh. Biz de bugun yaptrdik
4 aylik olana kadar asi yok sukur
Bu arada sabah yedide ütüyü fişe takmıştım şimdi hatırladım
2. ay kiz içinCok silik okuyamadim ben
Böyle sora sora bizi zayıflatacaksın :)
emzir gitsin :)Benim kizin alninda hafif bir dogum lekesi var. Az once bakici annanemizdeydik ona soyledim uzuldum diye. Bi tanidiginun cocugunun rahmi yokmus dogustan. Simdi 14 yasindaymis adet olamayinca anlasilmis. Bugunumuze yatip kalkip sukretnemiz lazim.
Kiloyu da takmadim da gece emzirmeyi denesem mi diye dusundum. Dr a da gitmicez bu ay fikir alsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?