2015 Şubat Anneleri

Canim cocuk dr un kim?memnun musun haftaya ank da olcaz insallah kontrol istiyorum

Bakiciyla hayat nasil gidiyo?

Senin şu saatleri yazısına hastayım :)))

Aynen bende kaç kere diyecektim Allah aşkına şu saati 14:30 diye yaz. Üşenmiyorda yazarken.

Bence onun kullandığı makine öyle yazıyor

:))))))))))) ay o fransizcsi :)))))) benim jeton yeni dustu :)
niye daha once demediniz ben farkinda deilimkii fr kisaltma yaptigimin
sabah sabah hiç gulecegim yokdu
saatde oglen olmus ama neyse iste :)

Kiloya takilmayin diyrum hep ama niye 700 aldi bu kiz. Baskasina soylerken iyi de biri de bana soylesin
saglikli olsun da canim kilo yu az alir çok alir her ay ayni olmuyor
sabah ahberleerde rabia bebegi gordum, içim gitti çok uzuldum : (
500 gr da alsa sikayet etmiycem ben ..

:))))))))))) ay o fransizcsi :)))))) benim jeton yeni dustu :)
niye daha once demediniz ben farkinda deilimkii fr kisaltma yaptigimin
sabah sabah hiç gulecegim yokdu
saatde oglen olmus ama neyse iste :)
Telefondan mi o ekledigin liste okunmuyor

Yani oglum cok cok kusardi ama ilk 3 ay ayda 1 kilo almisti. Dogum kilosu da azdi kiza gore.
Kardes de olsa kiyaslamamak lazim
kiyaslama canim
benim oglan ilk ay ablasuyla abisinin aldigini bi ayda aldi
bu haftada azalmis kilo almasi
neye gore degisiyor bilmiyorumda degisiyor iste :)

Ahh ahh friends'i izledin mi bilmiyorum,bi cafe vardı hep orda bulusurlardi filan,birbirinize yakin olsaydık cidden herşeye destek olurduk ne güzel.tabii öyle diyorum ama mesela burada izmirden kızlar var buludabiliyor muyuz sanki.feyza var ama o da bana uzakta oturuyor tabii arabayla gidilmicek yol değil aslında ama Nasil gideyim üç çocukla.İstanbul da oturan çok onlar da gorusemitorlar sanırım.harbiden forumda birbiriyle görüşen hic var mi,telefonda olsa bile???

Annem sadece börek yapardı canım yıllarca ev kekine hasret kaldım derslerim çok ağırdı ve zordu benim için o zamanlar mutfağa girip birşeyler yapmaya hic calismadim.evlenince artik yavaş yavaş kek yapmaya başladım ilk denemeler çok basarili değildi ama kendince buldum doğru yolu sonunda sonra da diğerleri izledi iste duskunum o tarz şeylere cheescake yapması zor diye duymuştum zaten onu yapabiliyorsan elin hamarattir demek ki.çocuk olunca insan alışıyor herşeyi hızlı ve kolayindan yapmaya.hiçbir şeye zaman yok ki.çocuk sayisi arttıkça daha da pratiklesiyor insan yoksa hiçbir ise güç yetecek gibi değil sen de ikinciyi filan yaparsan daha iyi anlarsın sözlerimi

saglikli olsun da canim kilo yu az alir çok alir her ay ayni olmuyor
sabah ahberleerde rabia bebegi gordum, içim gitti çok uzuldum : (
500 gr da alsa sikayet etmiycem ben ..
Benim kizin alninda hafif bir dogum lekesi var. Az once bakici annanemizdeydik ona soyledim uzuldum diye. Bi tanidiginun cocugunun rahmi yokmus dogustan. Simdi 14 yasindaymis adet olamayinca anlasilmis. Bugunumuze yatip kalkip sukretnemiz lazim.
Kiloyu da takmadim da gece emzirmeyi denesem mi diye dusundum. Dr a da gitmicez bu ay fikir alsam.

Tarif konusuyoruz ya sekerim:)tirilice fantali kek:)

Valla konuşuyorum da zamanım yok tarifleri uzun uzun yazmaya.bugün mutfak islerinden ziyade temizlik hakim bizim evde mutfağın perdesini yikadim camlarını sildim.birazdan oğlanı okula götürüp temizliğe devammm

Hadi hayirlisiyla tatlım..

Verem koldan oluyor. Ucunu iyice batirmiyor ignenin. Derinin hemen altina yapiyor. Kabuk baglayscak yara olacak yeri. Iz kalacak. Peh. Biz de bugun yaptrdik
4 aylik olana kadar asi yok sukur
Ne zaman kabuk bağlayacak peki?? Pazartesi günü yaptırdık biz ama baktım kabuk mabuk yok

emzir gitsin :)

OTE="alingirli, post: 40525582, member: 575023"]Kızıma iki gündür 4 damla yani yarım çay kaşığı zeytinyağı veriyorum bugunde versem zararı olur mu kızlar. Yapamadi kakasini yine ikinmaktan gobisi sisti uyanikken agliyor sürekli[/QUOTE]
Cevap veren yokmu kız lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…