2015 Şubat Anneleri

[QUiparkatre, post: 40529358, member: 600583"]Ne zaman kabuk bağlayacak peki?? Pazartesi günü yaptırdık biz ama baktım kabuk mabuk yok [/QUOTE]
Cok ates yaptimi

Dr lar ay olarak değil ortalama bakıyor kiloya Gökçe 2 aylık toplamda kaç kilo almış ikiye böl aylık kiloyu böyle hesaplıyor en azından dr a her gidişimde bu hesabı yapıyor :/ Gerçekten iyi kilosu için rahat etmyecekse benimki bi ara az aldığında düşük kilolu doğunca dr haftalık bakıyordu kiloya gece dokunma ama gündüz 2 saate saatbaşı emzir kusarsa yarım saat sonra zorla yine emsin demişti. Gerçi sen tecrübelisin benimki öneri :/

Benim kızımın da alnında ve sol göz kapağında kırmızılık var.. İlk zamanlar çok belliydi şimdi silikleşti gibi ama arada yine kırmızılığı artıyo sanki..

Dün aşıdan sonra Defne hiç ağlamadı yavrum nasıl sakindi ateşi de çıkmadı zayıf ama pek dayanıklı herhalde :/

Bence onun kullandığı makine öyle yazıyor

Tam bilmiyorum ama bebeişler katı gıdaya geçince bizim sütten aldığı tatları damak tadını oluşturmuyor mu ? Selin bebeiş katı gıdaya geçince bisküvi ye tatlıya vermesin kendini :/ Katı gıdaya geçince zorlanırsın sanki bi araştır istersen benimki sadece ihtimal.

Benim sorunum kendimi affedemiyorum,

Cevap veren yokmu kız lar[/QUOTE]
Canim ben gunlerce verdim drmamaya karistir demisti burdada yazdilar direk vermek tehlikeliymis ben direkde verdim ama ise yaramamisti kendiliginden 5, gunde yapti zeytinyagiyla poposuna masaj da yapabilirsin

:))))))))))) ay o fransizcsi :)))))) benim jeton yeni dustu :)
niye daha once demediniz ben farkinda deilimkii fr kisaltma yaptigimin
sabah sabah hiç gulecegim yokdu
saatde oglen olmus ama neyse iste :)
kaç senedir fransadasın.evlenip mi gittin daha önceden mi

Kadın doktorum 1sene sonra hamile kalabilirsiniz dedi ama ben hemen istiyorum sezeryanliuim bu durumda olan varmı yani yada çevresinde yasayan
Canli ornekcvereyim ben :))) buyuk kizim 16 aylik. Beyza hnm 2 aylik. Sezeryanla dogum yaptim. Sezeryandan 5 ay sonra hamile kaldim.dikislerimde herhangi bir sorun yasamadim.erken dogum filanda olmadim.ve kaza olmadi kendim isteyerek yaptim.Allah a sukurler olsun iki tane kizim var .

3520 dogdu. Bugun 5320 cikti.
Aylik 900 yapiyor gayet iyi.
Oglumu da gece uyandirmadim o birer kilo almsti ama 3100 dogmustu. Kucuk dogan cabuk toparliyor. Bir de kiz erkek farki var. Kusmasin diye dikkat ediyordum ben emzireyim de kusarsa kussun bakalim

Benim kızımın da alnında ve sol göz kapağında kırmızılık var.. İlk zamanlar çok belliydi şimdi silikleşti gibi ama arada yine kırmızılığı artıyo sanki..
Agladiginda belli olur kirmizilik. Bi arjadasin oglunda vardi normalde yoktu aglayinca gorunuyordu.
Bizimki beyazlik. Dr.a goturdum pek yapilacak birsey yok dedi gunesten koru dedi. Ins buyudukce belli olmaz

bu filmi gordum facebookda, çok guzelmis
ozellikle siz yeni annelerin mutlaka izlemesi lazim galiba
bende izliycem tabiki ilk firsatta
izle mutlaka.gerçekten çok güzel.yalnız bu hintlilerin filmleri pek uzun oluyor.bi kerede bitirebilir misin bilmem.ben genelde müziklerini danslarını atlarım ama bu filmin müzikleri çok güzel ve duygusal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…