Benim kizin alninda hafif bir dogum lekesi var. Az once bakici annanemizdeydik ona soyledim uzuldum diye. Bi tanidiginun cocugunun rahmi yokmus dogustan. Simdi 14 yasindaymis adet olamayinca anlasilmis. Bugunumuze yatip kalkip sukretnemiz lazim.
Kiloyu da takmadim da gece emzirmeyi denesem mi diye dusundum. Dr a da gitmicez bu ay fikir alsam.
Benim kızımın da alnında ve sol göz kapağında kırmızılık var.. İlk zamanlar çok belliydi şimdi silikleşti gibi ama arada yine kırmızılığı artıyo sanki..Benim kizin alninda hafif bir dogum lekesi var. Az once bakici annanemizdeydik ona soyledim uzuldum diye. Bi tanidiginun cocugunun rahmi yokmus dogustan. Simdi 14 yasindaymis adet olamayinca anlasilmis. Bugunumuze yatip kalkip sukretnemiz lazim.
Kiloyu da takmadim da gece emzirmeyi denesem mi diye dusundum. Dr a da gitmicez bu ay fikir alsam.
Cok ates yaptimi[/QUOTE][QUiparkatre, post: 40529358, member: 600583"]Ne zaman kabuk bağlayacak peki?? Pazartesi günü yaptırdık biz ama baktım kabuk mabuk yok
Bence onun kullandığı makine öyle yazıyor
Benim sorunum kendimi affedemiyorum,Merhametten öte kendini sev canım her gün kendin için bişey yap. Bir defterin olsun yaz. Ben de dişimi sıkmaktan sağlam dişlerimden olucaktım. Stresi böyle sindirmeye çalışmışım. Iki haftadır sabah akşam dişlikle geziyırum. Gece bazen dişlerimi sıkarken uyanıyorum. Cene basıncımız bilmem kaç tonmuş. @krizantemcik daha iyi bilir. Sonuçta kendimize zarar veriyoruz. Kendimizi sevmenin güvenmenin zamanı geldi de geçiyor bile.
Cevap veren yokmu kız lar[/QUOTE]OTE="alingirli, post: 40525582, member: 575023"]Kızıma iki gündür 4 damla yani yarım çay kaşığı zeytinyağı veriyorum bugunde versem zararı olur mu kızlar. Yapamadi kakasini yine ikinmaktan gobisi sisti uyanikken agliyor sürekli
Maşallah benim kızım 56 cm 4910 kilo 37.5 baş çevresi 2940 doğmuştu2. ay kiz için
boy 56.75
kilo 5.100
bas 39.2
Bunlar 62 günlük ölçüler :)Maşallah benim kızım 56 cm 4910 kilo 37.5 baş çevresi 2940 doğmuştu
o kırmızılıklar geçiyor sonra.benim öbürlerinde vardı aynı yerdeBenim kızımın da alnında ve sol göz kapağında kırmızılık var.. İlk zamanlar çok belliydi şimdi silikleşti gibi ama arada yine kırmızılığı artıyo sanki..
kaç senedir fransadasın.evlenip mi gittin daha önceden mi:))))))))))) ay o fransizcsi :)))))) benim jeton yeni dustu :)
niye daha once demediniz ben farkinda deilimkiifr kisaltma yaptigimin
sabah sabah hiç gulecegim yokdu
saatde oglen olmus ama neyse iste :)
Canli ornekcvereyim ben :))) buyuk kizim 16 aylik. Beyza hnm 2 aylik. Sezeryanla dogum yaptim. Sezeryandan 5 ay sonra hamile kaldim.dikislerimde herhangi bir sorun yasamadim.erken dogum filanda olmadim.ve kaza olmadi kendim isteyerek yaptim.Allah a sukurler olsun iki tane kizim var .Kadın doktorum 1sene sonra hamile kalabilirsiniz dedi ama ben hemen istiyorum sezeryanliuim bu durumda olan varmı yani yada çevresinde yasayan
hoşgeldin.benim prensesle aynı doğum günleri.saglıkla büyüsün.dogum saatiniz kaç.selam kizlar bende araniza yeni katilldim... 27.02.15 bir prenses dunyaya geldi... büyümeye calisiyoruz. Annelerin hakki hakkaten odenmezmis...
2-3 ay suruyor tamamen iyilesmesi. Bizim kollarimizda iz var ya onun gibi oluyor sonundaNe zaman kabuk bağlayacak peki?? Pazartesi günü yaptırdık biz ama baktım kabuk mabuk yok
Bunlarin hafif ustunde iyi bari2. ay kiz için
boy 56.75
kilo 5.100
bas 39.2
ayy benim gibi bi tane daha varmış hint filmi izleyen.Evet ayni adam ve cok güzel filmkeri var nerdeyse hepsini izledim fana , ganjini , 3 aptal vs vs
3520 dogdu. Bugun 5320 cikti.Dr lar ay olarak değil ortalama bakıyor kiloya Gökçe 2 aylık toplamda kaç kilo almış ikiye böl aylık kiloyu böyle hesaplıyor en azından dr a her gidişimde bu hesabı yapıyor :/ Gerçekten iyi kilosu için rahat etmyecekse benimki bi ara az aldığında düşük kilolu doğunca dr haftalık bakıyordu kiloya gece dokunma ama gündüz 2 saate saatbaşı emzir kusarsa yarım saat sonra zorla yine emsin demişti. Gerçi sen tecrübelisin benimki öneri :/
Agladiginda belli olur kirmizilik. Bi arjadasin oglunda vardi normalde yoktu aglayinca gorunuyordu.Benim kızımın da alnında ve sol göz kapağında kırmızılık var.. İlk zamanlar çok belliydi şimdi silikleşti gibi ama arada yine kırmızılığı artıyo sanki..
izle mutlaka.gerçekten çok güzel.yalnız bu hintlilerin filmleri pek uzun oluyor.bi kerede bitirebilir misin bilmem.ben genelde müziklerini danslarını atlarım ama bu filmin müzikleri çok güzel ve duygusal
bu filmi gordum facebookda, çok guzelmis
ozellikle siz yeni annelerin mutlaka izlemesi lazim galiba
bende izliycem tabiki ilk firsatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?