2015 Şubat Anneleri

2-3 ay suruyor tamamen iyilesmesi. Bizim kollarimizda iz var ya onun gibi oluyor sonunda

Bunlarin hafif ustunde iyi bari
Bizde kabuk olmadi tutmadimi acaba ebe asidan 1 ay aonra bakariz tutmadiysa verem savasa gidersin dedi dun dr a dedim doktor ilk kezz boyle biseyi senden duyuyorum tuttuysa tuttu tutmadiysa da islem yapilmaz dedi kafam karisti benim kaynimdada ayni sey olmus kv verem savasa goturmus haberiniz varmi sizede oyle bisey dedilermi he bide dr tutmamis gozukuyo ama yapcak bisey yok dedi

kızlar şu termoslar varya mamaları sıcak tutan
onların içine sütümüzü koysak nasıl olur onlarda 6 saate kadar sıcak tutuyormuş

Cevap veren yokmu kız lar[/QUOTE]
Yapar cnm sen arada karnina masaj yap, titresimli ana kuvagin varsa ona otuturt iyi geliyor o hazini da rahat atiyor, sıcak havlu koy karnina ama yakma cocugu, zeytinyagini gunde yarım ç.k ver

Ne zaman düzen alır acaba uykusu bu yavruların bütün işimi yemeği uyanikken yapıyorum yattığı yerde ağlamasın yok ama derin derin uyusun istiyorum besiginden çıkamıyorum artık dönence dönüyor habire azıcık ağlıyor sonra yatıyor ama yarım saat anca sonra tekrar uyusun diye çaba veriyorum. Okuyorum bol bol acıyor gözünü gülüyor bana çok değişik bi cocuk ya :) bu da geçecek elbet düzene girecek diyorum. Ah ahh hiç abisine cekmemis :)

Ben henüz aşı yaptırmadan çünkü nezle burnu akıyor 10 gün sonra inş o zamana kadar düzelir umarım. ..

Seninkinin tarifi nasil
Aynıdır eminim ya 4 yumurta 1 bardak şeker 2 yemek Kaşıdı süt 1 k.tozu 1çay bardağı kakao 1.5 bardak un 1 yemek kaşığı Sıvı ya piştikten sonrada 2 bardak sütle ıslatıp krem şanti ve çikolata sosu yapıyorum üstüne mmm off bak canım çekti

Ay maşallah size beni
Cok ates yaptimi
Hiç ateş yapmadı çok şükür..[/QUOTE]
Bizde salı günü olduk 2 tane bıçaktan veremi de koldan kolda hiç nokta göremedim bacaklarda varda sizin kollarda var mı acaba tutmadı mı ki

bilmiyorum ki tam ne zaman kabuk oldu hatırlamıyorum oğlumun ki. ama 3 ay falan sürmüştü tamamen iyileşmesi.
kabuk tutmayınca aşı tutmaz diye birşey de duymadım hiç

üstünün sütlü kreması krem şantisiz benimkinde. çikolata sosuna da üşendim yapmadım. daha pratik oldu

topikçe bir tatlı aşkına tutulmuşuz.akşamda tarifleri döktürmüşünüz sabah okurken yanlışlıkla yemek topiğine mi girdim ki dedim

üstünün sütlü kreması krem şantisiz benimkinde. çikolata sosuna da üşendim yapmadım. daha pratik oldu
Ben sadece krem şanti yapıyorum ama üstüne bi kot veya 1 paket kakaolu Muhallebi yapsan da güzel oluyor spangle gibi

Benim kızımın da alnında ve sol göz kapağında kırmızılık var.. İlk zamanlar çok belliydi şimdi silikleşti gibi ama arada yine kırmızılığı artıyo sanki..
Benimki de öle hem alnının ortasında hemde sağ göz kapağında :) ağlayınca kızarıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…