Bizde kabuk olmadi tutmadimi acaba ebe asidan 1 ay aonra bakariz tutmadiysa verem savasa gidersin dedi dun dr a dedim doktor ilk kezz boyle biseyi senden duyuyorum tuttuysa tuttu tutmadiysa da islem yapilmaz dedi kafam karisti benim kaynimdada ayni sey olmus kv verem savasa goturmus haberiniz varmi sizede oyle bisey dedilermi he bide dr tutmamis gozukuyo ama yapcak bisey yok dedi2-3 ay suruyor tamamen iyilesmesi. Bizim kollarimizda iz var ya onun gibi oluyor sonunda
Bunlarin hafif ustunde iyi bari
Ooo sorma tanıdık konu komşu eşimin tarafında pek çok daha da gelen olacak söylene söylenen kirkimdan sonra gelsinler dedim kırk çıktı millet gelmeye başladı Gina geldiKız y.dışında geleni gideni nerden buldun.
Kabuk baglama simdi degil bir iki ay sonra olacakNe zaman kabuk bağlayacak peki?? Pazartesi günü yaptırdık biz ama baktım kabuk mabuk yok
Takılma canım. Bence de kız oldukları için öyle.
Cevap veren yokmu kız lar[/QUOTE]OTE="alingirli, post: 40525582, member: 575023"]Kızıma iki gündür 4 damla yani yarım çay kaşığı zeytinyağı veriyorum bugunde versem zararı olur mu kızlar. Yapamadi kakasini yine ikinmaktan gobisi sisti uyanikken agliyor sürekli
Çok basit ama bi o kadar da tatlı internette var tarifi yapıcam bugün artık :)O nasıl bişey? Mattika yazınca da düşündüm nasıl nişey ki diye
Aynıdır eminim ya 4 yumurta 1 bardak şeker 2 yemek Kaşıdı süt 1 k.tozu 1çay bardağı kakao 1.5 bardak un 1 yemek kaşığı Sıvı ya piştikten sonrada 2 bardak sütle ıslatıp krem şanti ve çikolata sosu yapıyorum üstüne mmm off bak canım çektiSeninkinin tarifi nasil
mevlit yapmadın mı.yapıp toptan çıkarmak en iyisi.Ooo sorma tanıdık konu komşu eşimin tarafında pek çok daha da gelen olacak söylene söylenen kirkimdan sonra gelsinler dedim kırk çıktı millet gelmeye başladı Gina geldi
Ay maşallah size beniCanli ornekcvereyim ben :))) buyuk kizim 16 aylik. Beyza hnm 2 aylik. Sezeryanla dogum yaptim. Sezeryandan 5 ay sonra hamile kaldim.dikislerimde herhangi bir sorun yasamadim.erken dogum filanda olmadim.ve kaza olmadi kendim isteyerek yaptim.Allah a sukurler olsun iki tane kizim var .
Hiç ateş yapmadı çok şükür..[/QUOTE]Cok ates yaptimi
bilmiyorum ki tam ne zaman kabuk oldu hatırlamıyorum oğlumun ki. ama 3 ay falan sürmüştü tamamen iyileşmesi.Bizde kabuk olmadi tutmadimi acaba ebe asidan 1 ay aonra bakariz tutmadiysa verem savasa gidersin dedi dun dr a dedim doktor ilk kezz boyle biseyi senden duyuyorum tuttuysa tuttu tutmadiysa da islem yapilmaz dedi kafam karisti benim kaynimdada ayni sey olmus kv verem savasa goturmus haberiniz varmi sizede oyle bisey dedilermi he bide dr tutmamis gozukuyo ama yapcak bisey yok dedi
üstünün sütlü kreması krem şantisiz benimkinde. çikolata sosuna da üşendim yapmadım. daha pratik olduAynıdır eminim ya 4 yumurta 1 bardak şeker 2 yemek Kaşıdı süt 1 k.tozu 1çay bardağı kakao 1.5 bardak un 1 yemek kaşığı Sıvı ya piştikten sonrada 2 bardak sütle ıslatıp krem şanti ve çikolata sosu yapıyorum üstüne mmm off bak canım çekti
Kız bu ne şimdi ideal olması gereken mi bizim Kızın boy:61 cm2. ay kiz için
boy 56.75
kilo 5.100
bas 39.2
topikçe bir tatlı aşkına tutulmuşuz.akşamda tarifleri döktürmüşünüz sabah okurken yanlışlıkla yemek topiğine mi girdim ki dedimAynıdır eminim ya 4 yumurta 1 bardak şeker 2 yemek Kaşıdı süt 1 k.tozu 1çay bardağı kakao 1.5 bardak un 1 yemek kaşığı Sıvı ya piştikten sonrada 2 bardak sütle ıslatıp krem şanti ve çikolata sosu yapıyorum üstüne mmm off bak canım çekti
Ben sadece krem şanti yapıyorum ama üstüne bi kot veya 1 paket kakaolu Muhallebi yapsan da güzel oluyor spangle gibiüstünün sütlü kreması krem şantisiz benimkinde. çikolata sosuna da üşendim yapmadım. daha pratik oldu
Benimki de öle hem alnının ortasında hemde sağ göz kapağında :) ağlayınca kızarıyor :)Benim kızımın da alnında ve sol göz kapağında kırmızılık var.. İlk zamanlar çok belliydi şimdi silikleşti gibi ama arada yine kırmızılığı artıyo sanki..
Keşke memlekette olsak neyse herkesin kendine göre musait saati benim eşim bile 11 de iş başı yapıyormevlit yapmadın mı.yapıp toptan çıkarmak en iyisi.
Kaç aylık senin bebis persentil tablosuna pek uyan çocuk yok benimkide üst sıradaKız bu ne şimdi ideal olması gereken mi bizim Kızın boy:61 cm
Kilo:6200
Baş: 41
Anormal mi bunlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?