2015 Şubat Anneleri

Valla konuşuyorum da zamanım yok tarifleri uzun uzun yazmaya.bugün mutfak islerinden ziyade temizlik hakim bizim evde mutfağın perdesini yikadim camlarını sildim.birazdan oğlanı okula götürüp temizliğe devammm
Olsun bacim aklima dusurdunuz iste:)hem senn nickin yeter:)bugun ben de utu yaptim birazdan supurge tutcam

Duzen muzen Duzen muzen kalmiyo daha bi cocukta iki ya da uc olsa nolur bilmiyorum. Benim bi de duzen takintim varsir hayatta herseyim duzenlidir. Vallahi su an ikinci cocuk fikri bile beni delirtmeye yeter :)

Aslinda ayni sehirde olanlar bulusabilir ama dedigin gibi coluk cocuk ia gucten firsat olmazki. Cok yakin olcaksin anca o zaman. Benim yasadigim yerde yasayan da yok sanirim subat annelerinde zaten :) istanbuldakileri hic sorma ben daha rahat bulusurum onlar bulusamaz o sehirde :))

Benim de hamurisi yapmaya ayri bi merakim ve yetenegim var. Yemekte cok iddaali degilim ama pasta borek guzel yaparim. Zamanla daha da iyi oluyo insan dedigin gibi. Ama su siralar cocuklu hayata alismaya calisiyorum yemek yapabilsem ne ala. Bugun tuvalete gidemedim bi ara inanir misin. Bi de bir cocukla. Sen nasi basariyosun helal olsun vallahi.

Benim ilk oğlumun verem aşısı tutmamıştı hemşire başka aşısı için gittiğimde baktı sanki tutmamış verem Savaş'a git dedi gittim orada test Yaptılar gerçekten tutmamış bir daha Yaptılar aşıyı.

aa ilk defa duydum. nasıl bi test yaptılar peki

kızlar bebeklerinizle dışarı çıktığınızda ne kullanıyorsunuz
yani şunu diyorum
ben dışarı çıkmak istiyorum ama üşür korkusundan çıkamıyorum
pusetin üzerine battaniye örtsem üşürmü
yada sadece pusetteyken ikranın üzerini örtsem battaniyeyle
puset tulumu veya ikranın tulumu yok
onun yerine polar alt üst takım var kıyafetlerinin üzerine onu giydiriyorum çıkarken zaten kalınlar gayet
ama genelde sabit noktada olduğumuzdan bilemiyorum şimdi
dışarı çıksam 2-3 saat dolaşsam üşürmü
hava sıcaklığı 23 derece

Üşümez bende senin gibi bi kat daha giydiriyorum kanguruya koyup ince bi battaniye ile dıştan sarıyorum dün çarşı pazar dolaştım 1 saat yüzü bile sıcaktı yani

uyumadı bugün şuan derin uykuda olması gerekirken kucağımda gülücükler saçıyor
beraber kk da takılıyoruz

Üşümez bende senin gibi bi kat daha giydiriyorum kanguruya koyup ince bi battaniye ile dıştan sarıyorum dün çarşı pazar dolaştım 1 saat yüzü bile sıcaktı yani

nasıl kanguru kullanıyorsun sen
ben daha almadım 3 ayın dolmasını bekliuorum

birde önceden emerken hiç kusmuyordu 2 gündür mama da veriyorum kusmaya başladı bağlantılı olabilirmi

Verem koldan oluyor. Ucunu iyice batirmiyor ignenin. Derinin hemen altina yapiyor. Kabuk baglayscak yara olacak yeri. Iz kalacak. Peh. Biz de bugun yaptrdik
4 aylik olana kadar asi yok sukur
Yara mı olacak.valla mı
Ne kadar yara. Ya şu şu olursa önemli değil ama şu olursa dr git dedi o sırada acıdan beynim yerinde değildi hiç hatırlamıyorum.of off
Ne zaman banyo yapabilir.
Rota için mayısta gel dedi.

nasıl kanguru kullanıyorsun sen
ben daha almadım 3 ayın dolmasını bekliuorum

birde önceden emerken hiç kusmuyordu 2 gündür mama da veriyorum kusmaya başladı bağlantılı olabilirmi
Cimcime sen neden mamaya başladın ki ? Bende kanguru almayı düşünüyorum, 3.5 aylık olduk biz....

ya bu rota aşısını bana ebe söylemedi bişey
siz kendinizmi istediniz
bana mayısta kilo ve boy için gel dedi bende sormayı unuttum

Cimcime sen neden mamaya başladın ki ? Bende kanguru almayı düşünüyorum, 3.5 aylık olduk biz....

günde 2 defa veriyorum sadece
kilo alımı durdu
sütüm inanılmaz duru
kızlar hep verme yeter sütün dedi ama az sonra sağıp fotosunu yollayacağım
inan sadece su çıkıyor
doktor verdi zaten
1 ay deneyeceğiz bakalım
bizde 20 gün sonra 3 ayı bitireceğiz o zaman alacağım

Cevap veren yokmu kız lar
Yapar cnm sen arada karnina masaj yap, titresimli ana kuvagin varsa ona otuturt iyi geliyor o hazini da rahat atiyor, sıcak havlu koy karnina ama yakma cocugu, zeytinyagini gunde yarım ç.k ver[/QUOTE]
Kivi de ise yariyormus simdi bebis yiyemedigi icin anne bolca yesin ek gidaya baskayinca bebisede verirsin dediler bana :)

Olabilir canım. Zaten süt için yiyordum Cumartesi birisi gelicek anlaşırsak düzenli yemek yapıcak bakalım

kaç ölçek veriyorsun mamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…