Olsun bacim aklima dusurdunuz iste:)hem senn nickin yeter:)bugun ben de utu yaptim birazdan supurge tutcamValla konuşuyorum da zamanım yok tarifleri uzun uzun yazmaya.bugün mutfak islerinden ziyade temizlik hakim bizim evdemutfağın perdesini yikadim camlarını sildim.birazdan oğlanı okula götürüp temizliğe devammm
bakıcıdan cok memnunum aklım gerıde kalmıyor. :)Bakiciyla hayat nasil gidiyo?
65 günlük bugünKaç aylık senin bebis persentil tablosuna pek uyan çocuk yok benimkide üst sırada
Duzen muzen kalmiyo daha bi cocukta iki ya da uc olsa nolur bilmiyorum. Benim bi de duzen takintim varsir hayatta herseyim duzenlidir. Vallahi su an ikinci cocuk fikri bile beni delirtmeye yeter :)Ahh ahhfriends'i izledin mi bilmiyorum,bi cafe vardı hep orda bulusurlardi filan,birbirinize yakin olsaydık cidden herşeye destek olurduk ne güzel.tabii öyle diyorum ama mesela burada izmirden kızlar var buludabiliyor muyuz sanki.feyza var ama o da bana uzakta oturuyor tabii arabayla gidilmicek yol değil aslında ama Nasil gideyim üç çocukla.İstanbul da oturan çok onlar da gorusemitorlar sanırım.harbiden forumda birbiriyle görüşen hic var mi,telefonda olsa bile???
Annem sadece börek yapardı canım yıllarca ev kekine hasret kaldım derslerim çok ağırdı ve zordu benim için o zamanlar mutfağa girip birşeyler yapmaya hic calismadim.evlenince artik yavaş yavaş kek yapmaya başladım ilk denemeler çok basarili değildi ama kendince buldum doğru yolu sonundasonra da diğerleri izledi iste duskunum o tarz şeylere cheescake yapması zor diye duymuştum zaten onu yapabiliyorsan elin hamarattir demek ki.çocuk olunca insan alışıyor herşeyi hızlı ve kolayindan yapmaya.hiçbir şeye zaman yok ki.çocuk sayisi arttıkça daha da pratiklesiyor insan yoksa hiçbir ise güç yetecek gibi değil sen de ikinciyi filan yaparsan daha iyi anlarsın sözlerimi
Benim ilk oğlumun verem aşısı tutmamıştı hemşire başka aşısı için gittiğimde baktı sanki tutmamış verem Savaş'a git dedi gittim orada test Yaptılar gerçekten tutmamış bir daha Yaptılar aşıyı.Bizde kabuk olmadi tutmadimi acaba ebe asidan 1 ay aonra bakariz tutmadiysa verem savasa gidersin dedi dun dr a dedim doktor ilk kezz boyle biseyi senden duyuyorum tuttuysa tuttu tutmadiysa da islem yapilmaz dedi kafam karisti benim kaynimdada ayni sey olmus kv verem savasa goturmus haberiniz varmi sizede oyle bisey dedilermi he bide dr tutmamis gozukuyo ama yapcak bisey yok dedi
aa ilk defa duydum. nasıl bi test yaptılar pekiBenim ilk oğlumun verem aşısı tutmamıştı hemşire başka aşısı için gittiğimde baktı sanki tutmamış verem Savaş'a git dedi gittim orada test Yaptılar gerçekten tutmamış bir daha Yaptılar aşıyı.
kızlar bebeklerinizle dışarı çıktığınızda ne kullanıyorsunuz
yani şunu diyorum
ben dışarı çıkmak istiyorum ama üşür korkusundan çıkamıyorum
pusetin üzerine battaniye örtsem üşürmü
yada sadece pusetteyken ikranın üzerini örtsem battaniyeyle
puset tulumu veya ikranın tulumu yok
onun yerine polar alt üst takım var kıyafetlerinin üzerine onu giydiriyorum çıkarken zaten kalınlar gayet
ama genelde sabit noktada olduğumuzdan bilemiyorum şimdi
dışarı çıksam 2-3 saat dolaşsam üşürmü
hava sıcaklığı 23 derece
Üşümez bende senin gibi bi kat daha giydiriyorum kanguruya koyup ince bi battaniye ile dıştan sarıyorum dün çarşı pazar dolaştım 1 saat yüzü bile sıcaktı yani
Yara mı olacak.valla mıVerem koldan oluyor. Ucunu iyice batirmiyor ignenin. Derinin hemen altina yapiyor. Kabuk baglayscak yara olacak yeri. Iz kalacak. Peh. Biz de bugun yaptrdik
4 aylik olana kadar asi yok sukur
Cimcime sen neden mamaya başladın ki ? Bende kanguru almayı düşünüyorum, 3.5 aylık olduk biz....nasıl kanguru kullanıyorsun sen
ben daha almadım 3 ayın dolmasını bekliuorum
birde önceden emerken hiç kusmuyordu 2 gündür mama da veriyorum kusmaya başladı bağlantılı olabilirmi
Cumartesi yeni birini çağırdık bakalım.Yapiyodurda onunla bslenmen senin ivin sagliksiz
Yara mı olacak.valla mı
Ne kadar yara. Ya şu şu olursa önemli değil ama şu olursa dr git dedi o sırada acıdan beynim yerinde değildi hiç hatırlamıyorum.of off
Ne zaman banyo yapabilir.
Rota için mayısta gel dedi.
Yok damla demedim şırıngayla veriliyor doğruSen rota yaptırmıştın ağzına damla yaptı dedin sanki bizimki 2 cc şırınga ile sıktı. Normali nasıl ki Rotanın ?
Lor peyniride deniyoryok tr DE buyudum
biz çokelek deriz eksimik demiyoruzki :)
Cimcime sen neden mamaya başladın ki ? Bende kanguru almayı düşünüyorum, 3.5 aylık olduk biz....
Yapar cnm sen arada karnina masaj yap, titresimli ana kuvagin varsa ona otuturt iyi geliyor o hazini da rahat atiyor, sıcak havlu koy karnina ama yakma cocugu, zeytinyagini gunde yarım ç.k ver[/QUOTE]Cevap veren yokmu kız lar
Olabilir canım. Zaten süt için yiyordum Cumartesi birisi gelicek anlaşırsak düzenli yemek yapıcak bakalımTam bilmiyorum ama bebeişler katı gıdaya geçince bizim sütten aldığı tatları damak tadını oluşturmuyor mu ? Selin bebeiş katı gıdaya geçince bisküvi ye tatlıya vermesin kendini :/ Katı gıdaya geçince zorlanırsın sanki bi araştır istersen benimki sadece ihtimal.
kaç ölçek veriyorsun mamayıgünde 2 defa veriyorum sadece
kilo alımı durdu
sütüm inanılmaz duru
kızlar hep verme yeter sütün dedi ama az sonra sağıp fotosunu yollayacağım
inan sadece su çıkıyor
doktor verdi zaten
1 ay deneyeceğiz bakalım
bizde 20 gün sonra 3 ayı bitireceğiz o zaman alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?