- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
kaç ölçek veriyorsun mamayı
Memnunuz canım tobb etu hastanesinde Dr. Levent Şükrü Akgüngör çıkurambarda muayenehanesi de varCanim cocuk dr un kim?memnun musun haftaya ank da olcaz insallah kontrol istiyorum
Anladım canım, bende yarın sağlık Ocağına tattırmaya götüreceğim, ilerleme yoksa bende mama veririm.günde 2 defa veriyorum sadece
kilo alımı durdu
sütüm inanılmaz duru
kızlar hep verme yeter sütün dedi ama az sonra sağıp fotosunu yollayacağım
inan sadece su çıkıyor
doktor verdi zaten
1 ay deneyeceğiz bakalım
bizde 20 gün sonra 3 ayı bitireceğiz o zaman alacağım
Canim ben gunlerce verdim drmamaya karistir demisti burdada yazdilar direk vermek tehlikeliymis ben direkde verdim ama ise yaramamisti kendiliginden 5, gunde yapti zeytinyagiyla poposuna masaj da yapabilirsin[/QUOTE]Cevap veren yokmu kız lar
Biz sali sabahi asi olduk cumartesi yika dediYara mı olacak.valla mı
Ne kadar yara. Ya şu şu olursa önemli değil ama şu olursa dr git dedi o sırada acıdan beynim yerinde değildi hiç hatırlamıyorum.of off
Ne zaman banyo yapabilir.
Rota için mayısta gel dedi.
Harbi denk geldi..@Kiz dur kasinti deme yaw:)) ssaka takiliyom:)
Anladım canım, bende yarın sağlık Ocağına tattırmaya götüreceğim, ilerleme yoksa bende mama veririm.
Bizim burda cocuk doktoru yok aile hekimidw zeytinyagi kesinlikle vermeyin demis sizin doktorunuzun bilgisi varmizeytinyagi verilmesiyle ilgili
SMA önerdi eczacı tadı buruk şekersiz anne sütüne en yakın mama dedi onu aldım üzerinde ikranın kilosu ve ayına göre 5 ölçek 150 ml diyor ama ben 1 ölçek hazırlıyorum 30 ml suya
onu veriyorum sadece sabah akşam
onun dışında emince suyla doyuyor karnı bende tekrar sütümü sağıp içiriyorum
fazla vermmekte iyi edersin çünkü emiyor
bende en başından beri veriyorum mama
önce emiyor sonra doyana kadar mama yiyor
şuan 150 cc yemesi gerekiyor ama ben o kadar vermiyorum bazen 120 çogu zamanda 90 cc veriyorum
benim sütüm az damla damla işte ne giderse midesine
sütün sonradan mı sulandı önceden nasıldı
Hımm, kötü olmuş çok üzülmüşsündür, olsun canım bak mamalar var, toparlar hemencecik alamadığı kilolaları alır, benim bebişte Zayıf, aslında kilo alımı güzelde, erken Doğduğu için Zayıf. Hala bir ay geriden geliyor.benimki 3 hafta boyunca 1 gram bile almadı en sonunda pes ettim verdim mamayı
ama doktorum emzirmeyi bırakma diye tembihledi birde
bende salı günü gittim kaka yapamıyor diye
bana mamanın içine zeytinyağı karıştır dedi
söyledim tehlikeliymiş diye
bilmediğin markayı alma kaliteli zeytinyağı kullan saf olduğunu kokusundan anlarsın zaten dedi
bunu söyleyen doktor aynı zamanda benimde ilk doktorummuş şimdi ben kızımı götürdüm
Ortadan dalcam konuya ama kızınız oğlumun kopyası sanki. Hele pembe şapkalı fotoğrafı var ya aynı oğlum. Görümce şok oldum o renk şapkamız olsa benim oğlumu koymuşlar diycektim.Bizde Bugün 2.Ay Aşımızı Olduk 2 Bacak 1 Kol Yavrumm Çok Ağladı O Ağladı Ben Ağladım Keşke Bütün Aşılar Ağızdan Damla Şeklinde Olsa Ağlamasalar Canları Yanmasa
Hımm, kötü olmuş çok üzülmüşsündür, olsun canım bak mamalar var, toparlar hemencecik alamadığı kilolaları alır, benim bebişte Zayıf, aslında kilo alımı güzelde, erken Doğduğu için Zayıf. Hala bir ay geriden geliyor.
baştan beri böyleydi hatta ilk günlerde şıpır şıpır akıyordu göğüslerim dolunca üstüm başım süt oluyordu
şimdide emmeyi geciktirsin kendiliğinden akıyor her yerimiz ıslanıyor ikrayla
ama süt değil yani görsen bu ne dersin
o beyaz kıvamlı süt bende damla damla en sonda geliyor
mesela pompayla 10 dk sağıyorsam ilk 8 dk su gibi geliyor tazikli fışkırıyor sonra birden kesiliyor ve damla damla beyaz geliyor
emerken doyuyor sonra mamayı içmiyor bende önce 30 cc mama veriyorum sonra emziriyorum
Valla benim kanguru ablamdan yeni almadım zaten ağır benim kız çok fazla kullanamam sanıyorum şuan 6200 belim ağrıyor kendim çok kilolu Değilim sonuçta yoruyor beninasıl kanguru kullanıyorsun sen
ben daha almadım 3 ayın dolmasını bekliuorum
birde önceden emerken hiç kusmuyordu 2 gündür mama da veriyorum kusmaya başladı bağlantılı olabilirmi
Aşılara yalnız gitmemek lazım. Bebişin canı yanında etrafta be oluyır kim ne diyor duymuyorum bile.Harbi denk geldi..@
ya bu rota aşısını bana ebe söylemedi bişey
siz kendinizmi istediniz
bana mayısta kilo ve boy için gel dedi bende sormayı unuttum
Masallah masallahbakıcıdan cok memnunum aklım gerıde kalmıyor. :)
Maşallah Azra bebişe. Tahin helvasını hala yiyor musun? Gaz yapıyor diye bir onu yiyemiyorum habire süt Yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum. Yesem mi kiValla benim kanguru ablamdan yeni almadım zaten ağır benim kız çok fazla kullanamam sanıyorum şuan 6200 belim ağrıyor kendim çok kilolu Değilim sonuçta yoruyor beni
Benimkide hiç kusmadı sadece emziriyorum 2 gündür emdikten sonra biraz kusuyor neden bilmiyorum bende
Canım önce ince battaniyesine sarıyorum ben sonrada kalın battaniyeye sarıyorum rüzgar varsada ayaklığını ve tentesini kullanıyorum.kızlar bebeklerinizle dışarı çıktığınızda ne kullanıyorsunuz
yani şunu diyorum
ben dışarı çıkmak istiyorum ama üşür korkusundan çıkamıyorum
pusetin üzerine battaniye örtsem üşürmü
yada sadece pusetteyken ikranın üzerini örtsem battaniyeyle
puset tulumu veya ikranın tulumu yok
onun yerine polar alt üst takım var kıyafetlerinin üzerine onu giydiriyorum çıkarken zaten kalınlar gayet
ama genelde sabit noktada olduğumuzdan bilemiyorum şimdi
dışarı çıksam 2-3 saat dolaşsam üşürmü
hava sıcaklığı 23 derece
Canım sen sağdın mı hiç sütünü?fazla vermmekte iyi edersin çünkü emiyor
bende en başından beri veriyorum mama
önce emiyor sonra doyana kadar mama yiyor
şuan 150 cc yemesi gerekiyor ama ben o kadar vermiyorum bazen 120 çogu zamanda 90 cc veriyorum
benim sütüm az damla damla işte ne giderse midesine
sütün sonradan mı sulandı önceden nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?