2015 Şubat Anneleri

Ben gecede emziriyorum. 3 gibi uyanıyor birde sabah5:30 -6 da aynı aldı benımkıde ikinci ay. Demek böyle alıyor. Çok alan pek yok gibi.

Emin değilim ama Isırgan Çayı içtin mi? Ben süt Yapıcı şeyleri arıyıp duruyorum. Isırgan sütün kalitesini artırır yazıyor. Kalite beyaz kısmın artmasıysa belki işe yarayabilir.

Maşallah Azra bebişe. Tahin helvasını hala yiyor musun? Gaz yapıyor diye bir onu yiyemiyorum habire süt Yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum. Yesem mi ki
Yoo ya emin ol benim kadar sağlıksız beslenen yoktur içinizde hergün Fanta cips Çiğ köfte Allah ne verdiyse bu saat oldu mesela sabah kahvaltısıyla duruyorum akşam kesin dışardan tost falan yerim sonra Çay Çiğdem tatlı :) helva yemiyorum özellikle ama olsa onu da affetmem 10 kilo verdim 2 kilo kaldı odalar arası koşturmaktan iki gram yediğim de eriyor yani bana bakmayın hiç sağlıklı ve çok beslenmiyorum Allah rızası için biri Yemeğe çağırırsa ANCA o zaman aç karnım doyuyor ama işte süt yapıyor demekki bu kadarı da Allah'a şükür lokum yiyorum mesela belki etkisi vardır bide saatli emzirme saatli uyutma tabi bence bu daha önemli gece hiç kalkmıyor mesela Azra 1 de yatıyor sabah 8 de Kalkıyor emiyor birdaha uyuyor 11 de Kalkıyor gündüz uyutma çok yok sadece 4 te 1 saat akşam 7 de 1 saat 9da 1 saat düzeni oturttuk sayılır

Maşallah canım gerçekten. Ben de bir keresinde hiçbişey yememiştim ama mutlu hissetmiştim. Belki de bu kadar yeme içmede aramayayım mutlu olmaya bakayım ben de.

ya herkes bol su iç diyor banada
ama zaten günde 5 bardak çaylarım var sonra kendimde gün içinde su çok içiyorum oldum olası suyu çok içerim ben
azaltayım bari biraz

benimki mamaya başlayınca kusmaya başladı gibi geliyor bana
kaç aylıksınız siz maşallah kilonuz iyiymiş
3 aydan önce kullanmayın diyorlarya ondan bekliyorum ben

Biz Pediatri söyledi Mayıs'ta yaptırcaz

bana kimse bişey demedi yahu

Canım önce ince battaniyesine sarıyorum ben sonrada kalın battaniyeye sarıyorum rüzgar varsada ayaklığını ve tentesini kullanıyorum.

ayaklık yok bende
ama battaniyelere sarayım bari bende

Emin değilim ama Isırgan Çayı içtin mi? Ben süt Yapıcı şeyleri arıyıp duruyorum. Isırgan sütün kalitesini artırır yazıyor. Kalite beyaz kısmın artmasıysa belki işe yarayabilir.

ısırgan içmedim onuda deneyeyim bari
delirmek üzereyim artık ev aktara döndü ne ararsan var süt için

Canım sen sağdın mı hiç sütünü?

sağdım hala sağıyorum ama 10 cc yi geçmiyor
son zamanlarda 5 cc bile zor buluyor
şimdi tek korkum emmeyi bırakması 3. ay da reddetme durumu oluyormuş bugün 2 ayımız bitti
tek damlada olsa emsin istiyorum

esoba .!.:
Ben gecede emziriyorum. 3 gibi uyanıyor birde sabah5:30 -6 da aynı aldı benımkıde ikinci ay. Demek böyle alıyor. Çok alan pek yok gibi.
Senin emekle benim oglan tipkinin ayni sanki saatlerine kadar

Maşallah canım gerçekten. Ben de bir keresinde hiçbişey yememiştim ama mutlu hissetmiştim. Belki de bu kadar yeme içmede aramayayım mutlu olmaya bakayım ben de.
Bide aslında bebeğim aç mı kalacak diye düşünmemek Lazım bence hiç düşünmüyorum yani evet bazen çok ağlıyor hemen acaba aç mı diye düşünmüyorum üstünü soyuyorum banyo yaptırıyorum onla oynuyorum müzik açıp dans ediyoruz onunla konuşmaya çalışıyorum agu diyor artık çok net spor yapıyoruz o Yüzden rahat olmak Şart bence

Usumez yaa havalar isindi artik ben normalde arabasinda altinda battaniyesi oluyo bende ogluma tulum almadim disari cikarken eldivenlerini sapkasini takiyorum normal evdeki kiyafetlerinin uzerine battaniyesini sariyorum uzerine kalin battaniye atiyorum hava cok soguksa arabanin yagmurluguyla ayak kismini kapatan tulumu takiyorum puseti 2-3 kez kullandim onda altta battaniye yok sadece ruzgar olursa yanima kendi şalimi aliyorum tepe kismina onu atiyorum bide emzik aliyosa agzina mutlaka onu sokustur ki hava girmesin agzindan

nasıl kanguru kullanıyorsun sen
ben daha almadım 3 ayın dolmasını bekliuorum

birde önceden emerken hiç kusmuyordu 2 gündür mama da veriyorum kusmaya başladı bağlantılı olabilirmi
Hayir olsun benimkide 2 gundur kusuyo bide kaymak gibi degil kesik kesik degil mamayi oldugu gibi cikariyo yedikten bir sure sonra

Üşümez bende senin gibi bi kat daha giydiriyorum kanguruya koyup ince bi battaniye ile dıştan sarıyorum dün çarşı pazar dolaştım 1 saat yüzü bile sıcaktı yani
Canım kangurulu resmini çekebilir misin.
Ben koyamıyorum bacağı ayrılıyor sanki

cimcimesultan alıntı yapamadım
Bugün 65 günlük oldu sizle aynı yani 9 Şubat'ta doğum Yaptım 3500 Doğdu 6200 şimdi kusunca çok kusmuyosa sorun yok Demişti Dr normal Demişti Çökelek gibi olursa korkma sindirmiştir dedi ama su gibiyse sütü çıkarmıştır dedi su gibi yapmıyor bizim ki

Sicaklarda kanguruda terlemicek mi? Bide hashande 'nin kullandigi kangurunun fiyatini biliyo musun?

Dun rota asımız yapıldı
boy 62cm kılosu 7 olmus masallah 2800 dogmustu guzel toparladı
gece uykusuna saat 21:00 22:00 arası yatıp bırkez kalkıyor emıp yatıyor. Sabahta tekrar 10 a kadar yatıyor sonra pek uyumuyor hep kucak ıstıyo gunduzlerı ılla bırı olacak yanında konusacak pasayla.
dun bız hastanedeyken beledıyeden hedıye paketı gelmıs oglusuma baska gelen varmı sasırdım gercı ıcınde kullanmıcagom seylerde var ama yınede sevındım
Ara ara okuyorum da yazmak zor oluyor

Canım kangurulu resmini çekebilir misin.
Ben koyamıyorum bacağı ayrılıyor sanki
Biraz ayrık duruyor sanki ölç bak bezle tam bebeği oturttuğun yer aynı cm sadece orası yanlara doğru 1 er cm büyük çok ayrık değil yani valla bizim kız bütün gün koy durur çok seviyo uyumayı kanguru da

Sicaklarda kanguruda terlemicek mi? Bide hashande 'nin kullandigi kangurunun fiyatini biliyo musun?

valla terlemesini hala düşünüyorum benim kız şimdiden terliyor onunlada terler diye düşünüyorum
hashandeninki gibi almayı düşünüyorum bende 155 lira fiyatı

Hayir olsun benimkide 2 gundur kusuyo bide kaymak gibi degil kesik kesik degil mamayi oldugu gibi cikariyo yedikten bir sure sonra

kesik kesik ama bolca sulu benimki
emdikten sonra oluyor genelde

hey maşallah siz ne güzel kilo almışsınız öyle
benimki su gibi kusuyor içinde süt var damar damar

Senin o oğlanı yicem zaten :) ya maşallah Paşa'ya bizimkiler obur olcak sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…