Ben gecede emziriyorum. 3 gibi uyanıyor birde sabah5:30 -6 da aynı aldı benımkıde ikinci ay. Demek böyle alıyor. Çok alan pek yok gibi.Benim kizin alninda hafif bir dogum lekesi var. Az once bakici annanemizdeydik ona soyledim uzuldum diye. Bi tanidiginun cocugunun rahmi yokmus dogustan. Simdi 14 yasindaymis adet olamayinca anlasilmis. Bugunumuze yatip kalkip sukretnemiz lazim.
Kiloyu da takmadim da gece emzirmeyi denesem mi diye dusundum. Dr a da gitmicez bu ay fikir alsam.
Emin değilim ama Isırgan Çayı içtin mi? Ben süt Yapıcı şeyleri arıyıp duruyorum. Isırgan sütün kalitesini artırır yazıyor. Kalite beyaz kısmın artmasıysa belki işe yarayabilir.baştan beri böyleydi hatta ilk günlerde şıpır şıpır akıyordu göğüslerim dolunca üstüm başım süt oluyordu
şimdide emmeyi geciktirsin kendiliğinden akıyor her yerimiz ıslanıyor ikrayla
ama süt değil yani görsen bu ne dersin
o beyaz kıvamlı süt bende damla damla en sonda geliyor
mesela pompayla 10 dk sağıyorsam ilk 8 dk su gibi geliyor tazikli fışkırıyor sonra birden kesiliyor ve damla damla beyaz geliyor
emerken doyuyor sonra mamayı içmiyor bende önce 30 cc mama veriyorum sonra emziriyorum
Emek bebek 6 kiloyu gecti mi? Bez 3 numara kullanmaya başladınız mı Prima yeşil mi?Ben gecede emziriyorum. 3 gibi uyanıyor birde sabah5:30 -6 da aynı aldı benımkıde ikinci ay. Demek böyle alıyor. Çok alan pek yok gibi.
Yoo ya emin ol benim kadar sağlıksız beslenen yoktur içinizdeMaşallah Azra bebişe. Tahin helvasını hala yiyor musun? Gaz yapıyor diye bir onu yiyemiyorum habire süt Yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum. Yesem mi ki
Maşallah canım gerçekten. Ben de bir keresinde hiçbişey yememiştim ama mutlu hissetmiştim. Belki de bu kadar yeme içmede aramayayım mutlu olmaya bakayım ben de.Yoo ya emin ol benim kadar sağlıksız beslenen yoktur içinizdehergün Fanta cips Çiğ köfte Allah ne verdiyse bu saat oldu mesela sabah kahvaltısıyla duruyorum akşam kesin dışardan tost falan yerim sonra Çay Çiğdem tatlı :) helva yemiyorum özellikle ama olsa onu da affetmem 10 kilo verdim 2 kilo kaldı odalar arası koşturmaktan iki gram yediğim de eriyor yani bana bakmayın hiç sağlıklı ve çok beslenmiyorum Allah rızası için biri Yemeğe çağırırsa ANCA o zaman aç karnım doyuyor ama işte süt yapıyor demekki bu kadarı da Allah'a şükür lokum yiyorum mesela belki etkisi vardır bide saatli emzirme saatli uyutma tabi bence bu daha önemli gece hiç kalkmıyor mesela Azra 1 de yatıyor sabah 8 de Kalkıyor emiyor birdaha uyuyor 11 de Kalkıyor gündüz uyutma çok yok sadece 4 te 1 saat akşam 7 de 1 saat 9da 1 saat düzeni oturttuk sayılır
o su kıvamını biliyorum göğsümü sıkınca ilk şeffaf gibi akıyor sonra rengi beyazlıyor
demekki senın ki miktar olarak fazla
bi arkadaşım çok su içmek sütü şeffaflaştırır doyuruculuğunu azaltır demişti
kendisininde sütü boldu ve koyuydu suyu çok içmem sadece aşırı yerim demişti
benimki mamaya başlayınca kusmaya başladı gibi geliyor banaValla benim kanguru ablamdan yeni almadım zaten ağır benim kız çok fazla kullanamam sanıyorum şuan 6200 belim ağrıyor kendim çok kilolu Değilim sonuçta yoruyor beni
Benimkide hiç kusmadı sadece emziriyorum 2 gündür emdikten sonra biraz kusuyor neden bilmiyorum bende
Biz Pediatri söyledi Mayıs'ta yaptırcaz
Canım önce ince battaniyesine sarıyorum ben sonrada kalın battaniyeye sarıyorum rüzgar varsada ayaklığını ve tentesini kullanıyorum.
Emin değilim ama Isırgan Çayı içtin mi? Ben süt Yapıcı şeyleri arıyıp duruyorum. Isırgan sütün kalitesini artırır yazıyor. Kalite beyaz kısmın artmasıysa belki işe yarayabilir.
Canım sen sağdın mı hiç sütünü?
Senin emekle benim oglan tipkinin ayni sanki saatlerine kadaresoba .!.:Ben gecede emziriyorum. 3 gibi uyanıyor birde sabah5:30 -6 da aynı aldı benımkıde ikinci ay. Demek böyle alıyor. Çok alan pek yok gibi.
Hani o iz kalan aşı kalkmıştı.2-3 ay suruyor tamamen iyilesmesi. Bizim kollarimizda iz var ya onun gibi oluyor sonunda
Bunlarin hafif ustunde iyi bari
Bide aslında bebeğim aç mı kalacak diye düşünmemek Lazım bence hiç düşünmüyorum yani evet bazen çok ağlıyor hemen acaba aç mı diye düşünmüyorum üstünü soyuyorum banyo yaptırıyorum onla oynuyorum müzik açıp dans ediyoruz onunla konuşmaya çalışıyorum agu diyor artık çok net spor yapıyoruz o Yüzden rahat olmak Şart benceMaşallah canım gerçekten. Ben de bir keresinde hiçbişey yememiştim ama mutlu hissetmiştim. Belki de bu kadar yeme içmede aramayayım mutlu olmaya bakayım ben de.
Usumez yaa havalar isindi artik ben normalde arabasinda altinda battaniyesi oluyo bende ogluma tulum almadim disari cikarken eldivenlerini sapkasini takiyorum normal evdeki kiyafetlerinin uzerine battaniyesini sariyorum uzerine kalin battaniye atiyorum hava cok soguksa arabanin yagmurluguyla ayak kismini kapatan tulumu takiyorum puseti 2-3 kez kullandim onda altta battaniye yok sadece ruzgar olursa yanima kendi şalimi aliyorum tepe kismina onu atiyorum bide emzik aliyosa agzina mutlaka onu sokustur ki hava girmesin agzindankızlar bebeklerinizle dışarı çıktığınızda ne kullanıyorsunuz
yani şunu diyorum
ben dışarı çıkmak istiyorum ama üşür korkusundan çıkamıyorum
pusetin üzerine battaniye örtsem üşürmü
yada sadece pusetteyken ikranın üzerini örtsem battaniyeyle
puset tulumu veya ikranın tulumu yok
onun yerine polar alt üst takım var kıyafetlerinin üzerine onu giydiriyorum çıkarken zaten kalınlar gayet
ama genelde sabit noktada olduğumuzdan bilemiyorum şimdi
dışarı çıksam 2-3 saat dolaşsam üşürmü
hava sıcaklığı 23 derece
Hayir olsun benimkide 2 gundur kusuyo bide kaymak gibi degil kesik kesik degil mamayi oldugu gibi cikariyo yedikten bir sure sonranasıl kanguru kullanıyorsun sen
ben daha almadım 3 ayın dolmasını bekliuorum
birde önceden emerken hiç kusmuyordu 2 gündür mama da veriyorum kusmaya başladı bağlantılı olabilirmi
Canım kangurulu resmini çekebilir misin.Üşümez bende senin gibi bi kat daha giydiriyorum kanguruya koyup ince bi battaniye ile dıştan sarıyorum dün çarşı pazar dolaştım 1 saat yüzü bile sıcaktı yani
bilmem ki ben oğlanda olanı söyledim. iz var barışın kolunda.Hani o iz kalan aşı kalkmıştı.
Bende iz yok.
Sicaklarda kanguruda terlemicek mi? Bidegünde 2 defa veriyorum sadece
kilo alımı durdu
sütüm inanılmaz duru
kızlar hep verme yeter sütün dedi ama az sonra sağıp fotosunu yollayacağım
inan sadece su çıkıyor
doktor verdi zaten
1 ay deneyeceğiz bakalım
bizde 20 gün sonra 3 ayı bitireceğiz o zaman alacağım
Biraz ayrık duruyor sanki ölç bak bezle tam bebeği oturttuğun yer aynı cm sadece orası yanlara doğru 1 er cm büyük çok ayrık değil yani valla bizim kız bütün gün koy durur çok seviyo uyumayı kanguru daCanım kangurulu resmini çekebilir misin.
Ben koyamıyorum bacağı ayrılıyor sanki
Sicaklarda kanguruda terlemicek mi? Bidehashande 'nin kullandigi kangurunun fiyatini biliyo musun?
Hayir olsun benimkide 2 gundur kusuyo bide kaymak gibi degil kesik kesik degil mamayi oldugu gibi cikariyo yedikten bir sure sonra
cimcimesultan alıntı yapamadım
Bugün 65 günlük oldu sizle aynı yani 9 Şubat'ta doğum Yaptım 3500 Doğdu 6200 şimdi kusunca çok kusmuyosa sorun yok Demişti Dr normal Demişti Çökelek gibi olursa korkma sindirmiştir dedi ama su gibiyse sütü çıkarmıştır dedi su gibi yapmıyor bizim ki
Senin o oğlanı yicem zaten :) ya maşallah Paşa'ya bizimkiler obur olcak sanırım :)Dun rota asımız yapıldı
boy 62cm kılosu 7 olmus masallah 2800 dogmustu guzel toparladı
gece uykusuna saat 21:00 22:00 arası yatıp bırkez kalkıyor emıp yatıyor. Sabahta tekrar 10 a kadar yatıyor sonra pek uyumuyor hep kucak ıstıyo gunduzlerı ılla bırı olacak yanında konusacak pasayla.
dun bız hastanedeyken beledıyeden hedıye paketı gelmıs oglusuma baska gelen varmı sasırdım gercı ıcınde kullanmıcagom seylerde var ama yınede sevındım
Ara ara okuyorum da yazmak zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?