2015 Şubat Anneleri

Gunduz uyumayinca huzursuzluk yapmiyo mu 11'den 4'e kadar nasil uyanik kaliyo? Kac aylik azra?

Aşılara yalnız gitmemek lazım. Bebişin canı yanında etrafta be oluyır kim ne diyor duymuyorum bile.
Eşim işe geç kalmıştı beraber gittik ama içeri girmedi kaçtı hemen geç kaldım diye.
Eften tüften bir şey olsa boşver işi der.

Emek bebek 6 kiloyu gecti mi? Bez 3 numara kullanmaya başladınız mı Prima yeşil mi?
Geçti. 3 kullanıyorum iki seferdir.en son beyaz prima aldım. Yine sırtından kaka çıkıyor. Ben güzel bez bulamayqcağım heralde.bu bitsin Canbebe ve molfix deneyeceğim. Molfix yenidoğan kullanmıştım.
Hiç beğenmezsen en son Bimden jenivili alacam valla. Sen belkide hiç bime gitmemilsindir.

Senin o oğlanı yicem zaten :) ya maşallah Paşa'ya bizimkiler obur olcak sanırım :)
Mesallah Azra da guzel kılo almıs.
Ben ufak ufak bırseyler deydıeıyorum dılıne dudagına oyle heyecanlanıyoekı bayolıyorum...

Kızlar benim süt iyice gitti gibi ya ne güzel bi ara 120 cc kadar çıkıyodu.şimdi iki göğüsten 30 cc anca. Tabi çocuk mama da yiyor yoksa nasıl doyacak. Suyla hiç aram yoktur ama sırf süt için bol bol içiyorum. Ihlamura başladım bugün, bide a101 den sırf tahin helvası aldım. İnşaAllah işe yarar. Bide bazı bünyeler fazla süt üretemezmiş acaba öylemiyim bende

Mesallah Azra da guzel kılo almıs.
Ben ufak ufak bırseyler deydıeıyorum dılıne dudagına oyle heyecanlanıyoekı bayolıyorum...
Bende Alışsın diye yapıyorum onu kendi mayaladığım yoğurt özellikle bayılıyor su veriyorum az az tatlı vermiyorum şekere alışmasın doktorda tatlı verme dedi. Bakalım sağlıklı büyüsünler de başka bişey istemiyorum

Bize hastanede vermişti belediye.

Molfixten de çıkıyor deneme hiç bütün çıtçıylı badiler kaka oldu çıkmıyor da bende Prima denecektim oda mı işe yaramıyor

Benim oturma yeri bezden geniş.
Çok para verdim boşa gitsin istemiyorum.
Pefff diyene bak. 3 ayımız dolsun bakayım biraz bebek canlansın
.Benimki dağcı çantası gibi bir şey.kaba yani.

Molfixten de çıkıyor deneme hiç bütün çıtçıylı badiler kaka oldu çıkmıyor da bende Prima denecektim oda mı işe yaramıyor
Sırtından cıkıyor Huggies çıkarmıyor ama o da çok kalın ve bebeğin poposuna yapışıyor

Bebeklerimiz benziyormuş :) allaha Şükür benim bebeğimde pek huysuz değil. Aynı yöntemi kullanıyoruz uyutmak için. Gece kolay uyuyor da gündüz zor oluyor işte. Bide onu halledersem tamam :)

Benim oturma yeri bezden geniş.
Çok para verdim boşa gitsin istemiyorum.
Pefff diyene bak. 3 ayımız dolsun bakayım biraz bebek canlansın
.Benimki dağcı çantası gibi bir şey.kaba yani.
Evde tak dene emin ol rahat etcektir zaten bez çocuğun bacaklarını ayırıyor bezden bizimkide büyük ama çok seviyor kanguruyu

Evde tak dene emin ol rahat etcektir zaten bez çocuğun bacaklarını ayırıyor bezden bizimkide büyük ama çok seviyor kanguruyu
Denedim bacaklarını yerleştiremedim çığlık attı ter bastı bana daha da deneyemedim.
Sen rahatmışssın ben çok stresliyim.
Aşı olduya bugünün zehir.
Başım çatlıyor hep ağlamak üzereyim.
Bebişin hiç keyfi yok.

Aşıdan dolayıdır keyifsizliği Ateş'i yoksa uyut rahatlasın sende dinlen gece takip etmen için kolay olur ben aşı vurulduğu gün saat başı alarm kurdum kontrol ettim Kafasında vardı ateş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…