- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Gunduz uyumayinca huzursuzluk yapmiyo mu 11'den 4'e kadar nasil uyanik kaliyo? Kac aylik azra?Yoo ya emin ol benim kadar sağlıksız beslenen yoktur içinizdehergün Fanta cips Çiğ köfte Allah ne verdiyse bu saat oldu mesela sabah kahvaltısıyla duruyorum akşam kesin dışardan tost falan yerim sonra Çay Çiğdem tatlı :) helva yemiyorum özellikle ama olsa onu da affetmem 10 kilo verdim 2 kilo kaldı odalar arası koşturmaktan iki gram yediğim de eriyor yani bana bakmayın hiç sağlıklı ve çok beslenmiyorum Allah rızası için biri Yemeğe çağırırsa ANCA o zaman aç karnım doyuyor ama işte süt yapıyor demekki bu kadarı da Allah'a şükür lokum yiyorum mesela belki etkisi vardır bide saatli emzirme saatli uyutma tabi bence bu daha önemli gece hiç kalkmıyor mesela Azra 1 de yatıyor sabah 8 de Kalkıyor emiyor birdaha uyuyor 11 de Kalkıyor gündüz uyutma çok yok sadece 4 te 1 saat akşam 7 de 1 saat 9da 1 saat düzeni oturttuk sayılır
Kendi.dedi ama aşıyı dışardan alıp gel dedi.ya bu rota aşısını bana ebe söylemedi bişey
siz kendinizmi istediniz
bana mayısta kilo ve boy için gel dedi bende sormayı unuttum
Yoo yapmıyo oynuyoruz dışarı çıkıyoruz yürüyoruz kanguru içinde huzurluGunduz uyumayinca huzursuzluk yapmiyo mu 11'den 4'e kadar nasil uyanik kaliyo? Kac aylik azra?
Eşim işe geç kalmıştı beraber gittik ama içeri girmedi kaçtı hemen geç kaldım diye.Aşılara yalnız gitmemek lazım. Bebişin canı yanında etrafta be oluyır kim ne diyor duymuyorum bile.
Başka bir şey kaldı mı evde sarmadığın? Ne yaptun daa.Canım önce ince battaniyesine sarıyorum ben sonrada kalın battaniyeye sarıyorum rüzgar varsada ayaklığını ve tentesini kullanıyorum.
Geçti. 3 kullanıyorum iki seferdir.en son beyaz prima aldım. Yine sırtından kaka çıkıyor. Ben güzel bez bulamayqcağım heralde.bu bitsin Canbebe ve molfix deneyeceğim. Molfix yenidoğan kullanmıştım.Emek bebek 6 kiloyu gecti mi? Bez 3 numara kullanmaya başladınız mı Prima yeşil mi?
Mesallah Azra da guzel kılo almıs.Senin o oğlanı yicem zaten :) ya maşallah Paşa'ya bizimkiler obur olcak sanırım :)
Bebek bebeğe benzermiş hahaSenin emekle benim oglan tipkinin ayni sanki saatlerine kadar
bilmem ki ben oğlanda olanı söyledim. iz var barışın kolunda.
Bende Alışsın diye yapıyorum onu kendi mayaladığım yoğurt özellikle bayılıyor su veriyorum az az tatlı vermiyorum şekere alışmasın doktorda tatlı verme dedi. Bakalım sağlıklı büyüsünler de başka bişey istemiyorumMesallah Azra da guzel kılo almıs.
Ben ufak ufak bırseyler deydıeıyorum dılıne dudagına oyle heyecanlanıyoekı bayolıyorum...
Bize hastanede vermişti belediye.Dun rota asımız yapıldı
boy 62cm kılosu 7 olmus masallah 2800 dogmustu guzel toparladı
gece uykusuna saat 21:00 22:00 arası yatıp bırkez kalkıyor emıp yatıyor. Sabahta tekrar 10 a kadar yatıyor sonra pek uyumuyor hep kucak ıstıyo gunduzlerı ılla bırı olacak yanında konusacak pasayla.
dun bız hastanedeyken beledıyeden hedıye paketı gelmıs oglusuma baska gelen varmı sasırdım gercı ıcınde kullanmıcagom seylerde var ama yınede sevındım
Ara ara okuyorum da yazmak zor oluyor
Molfixten de çıkıyor deneme hiç bütün çıtçıylı badiler kaka oldu çıkmıyor da bende Prima denecektim oda mı işe yaramıyorGeçti. 3 kullanıyorum iki seferdir.en son beyaz prima aldım. Yine sırtından kaka çıkıyor. Ben güzel bez bulamayqcağım heralde.bu bitsin Canbebe ve molfix deneyeceğim. Molfix yenidoğan kullanmıştım.
Hiç beğenmezsen en son Bimden jenivili alacam valla. Sen belkide hiç bime gitmemilsindir.
Benim oturma yeri bezden geniş.Biraz ayrık duruyor sanki ölç bak bezle tam bebeği oturttuğun yer aynı cm sadece orası yanlara doğru 1 er cm büyük çok ayrık değil yani valla bizim kız bütün gün koy durur çok seviyo uyumayı kanguru da
Sırtından cıkıyor Huggies çıkarmıyor ama o da çok kalın ve bebeğin poposuna yapışıyorMolfixten de çıkıyor deneme hiç bütün çıtçıylı badiler kaka oldu çıkmıyor da bende Prima denecektim oda mı işe yaramıyor
Karnı tok gazi yok ve altı temiz ve agliyorsa uykusu var demektir normal olarak:) kucağıma alıyorum biraz pispisliyorum uyumak üzereyken yatağa koyuyorum hemen ağzına emzik çok uykusu varsa bir iki sefer kucağIna alarak durumu kurtariyirum ama çok uykusu yoksa daha fazla kucağıma almak zorunda kalıyorum bazen bunların hiçbirisi olmuyor kucağında uyuduğu da oluyor. Aslında ben pek bişey yapmıyorum bebeğim huysuz değil o bana yardımcı oluyor:)
Evde tak dene emin ol rahat etcektir zaten bez çocuğun bacaklarını ayırıyor bezden bizimkide büyük ama çok seviyor kanguruyuBenim oturma yeri bezden geniş.
Çok para verdim boşa gitsin istemiyorum.
Pefff diyene bak. 3 ayımız dolsun bakayım biraz bebek canlansın
.Benimki dağcı çantası gibi bir şey.kaba yani.
Sırtından cıkıyor Huggies çıkarmıyor ama o da çok kalın ve bebeğin poposuna yapışıyor
Denedim bacaklarını yerleştiremedim çığlık attı ter bastı bana daha da deneyemedim.Evde tak dene emin ol rahat etcektir zaten bez çocuğun bacaklarını ayırıyor bezden bizimkide büyük ama çok seviyor kanguruyu
Aşıdan dolayıdır keyifsizliği Ateş'i yoksa uyut rahatlasın sende dinlen gece takip etmen için kolay olur ben aşı vurulduğu gün saat başı alarm kurdum kontrol ettim Kafasında vardı ateş yaniDenedim bacaklarını yerleştiremedim çığlık attı ter bastı bana daha da deneyemedim.
Sen rahatmışssın ben çok stresliyim.
Aşı olduya bugünün zehir.
Başım çatlıyor hep ağlamak üzereyim.
Bebişin hiç keyfi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?