- 15 Nisan 2015
- 6
- 2
- 1
- 40
tam cuma vakti bir bucuk iki sizin... nasil büyümesi sütünüz varmi ya ben mama da veriorum arada :-(hoşgeldin.benim prensesle aynı doğum günleri.saglıkla büyüsün.dogum saatiniz kaç.
Ortadan dalcam konuya ama kızınız oğlumun kopyası sanki. Hele pembe şapkalı fotoğrafı var ya aynı oğlum. Görümce şok oldum o renk şapkamız olsa benim oğlumu koymuşlar diycektim.
Massallah cnm.verdgm olcu 3.5 doganlar içindi, seninki kiuçuk dogmus ama yakalamis o kiloda doganlariMaşallah benim kızım 56 cm 4910 kilo 37.5 baş çevresi 2940 doğmuştu
17 yasinda geldim, burda evlendim 23 yasimdakaç senedir fransadasın.evlenip mi gittin daha önceden mi
Duzen muzen
Duzen muzen kalmiyo daha bi cocukta iki ya da uc olsa nolur bilmiyorum. Benim bi de duzen takintim varsir hayatta herseyim duzenlidir. Vallahi su an ikinci cocuk fikri bile beni delirtmeye yeter :)
Aslinda ayni sehirde olanlar bulusabilir ama dedigin gibi coluk cocuk ia gucten firsat olmazki. Cok yakin olcaksin anca o zaman. Benim yasadigim yerde yasayan da yok sanirim subat annelerinde zaten :) istanbuldakileri hic sorma ben daha rahat bulusurum onlar bulusamaz o sehirde :))
Benim de hamurisi yapmaya ayri bi merakim ve yetenegim var. Yemekte cok iddaali degilim ama pasta borek guzel yaparim. Zamanla daha da iyi oluyo insan dedigin gibi. Ama su siralar cocuklu hayata alismaya calisiyorum yemek yapabilsem ne ala. Bugun tuvalete gidemedim bi ara inanir misin. Bi de bir cocukla. Sen nasi basariyosun helal olsun vallahi.
Saglik icaginda ebe boyunu olctu 56 dedi. Digeri yaZmadigi icin unutup bir daha olctu 58 cikti :)
Oracikta 2 cm uzadi bizimki haha
iki seferde izleriz bizde napalim :)izle mutlaka.gerçekten çok güzel.yalnız bu hintlilerin filmleri pek uzun oluyor.bi kerede bitirebilir misin bilmem.ben genelde müziklerini danslarını atlarım ama bu filmin müzikleri çok güzel ve duygusal
Denedim bacaklarını yerleştiremedim çığlık attı ter bastı bana daha da deneyemedim.
Sen rahatmışssın ben çok stresliyim.
Aşı olduya bugünün zehir.
Başım çatlıyor hep ağlamak üzereyim.
Bebişin hiç keyfi yok.
Cok haklısın canm ben o kdr dikkat ettim hep et suyu fln içtim çaylar Bi yandan ama üzüntüden gitti süt . Cok doğru bence moralle ilintisiMaşallah canım gerçekten. Ben de bir keresinde hiçbişey yememiştim ama mutlu hissetmiştim. Belki de bu kadar yeme içmede aramayayım mutlu olmaya bakayım ben de.
Hangi filmmisssiki seferde izleriz bizde napalim :)
anormal deil kiz :)Kız bu ne şimdi ideal olması gereken mi bizim Kızın boy:61 cm
Kilo:6200
Baş: 41
Anormal mi bunlar ?
Geçti. 3 kullanıyorum iki seferdir.en son beyaz prima aldım. Yine sırtından kaka çıkıyor. Ben güzel bez bulamayqcağım heralde.bu bitsin Canbebe ve molfix deneyeceğim. Molfix yenidoğan kullanmıştım.
Hiç beğenmezsen en son Bimden jenivili alacam valla. Sen belkide hiç bime gitmemilsindir.
hahaha hep çi$ kaka konuscak halimiz yok yaatopikçe bir tatlı aşkına tutulmuşuz.akşamda tarifleri döktürmüşünüz sabah okurken yanlışlıkla yemek topiğine mi girdim ki dedim
bunu litchiye mi dedin :))))))))Bimi bilmiyordur bence
Bize hastanede vermişti belediye.
10 da vuruldu şimdilik ateş olmadı.Aşıdan dolayıdır keyifsizliği Ateş'i yoksa uyut rahatlasın sende dinlen gece takip etmen için kolay olur ben aşı vurulduğu gün saat başı alarm kurdum kontrol ettim Kafasında vardı ateş yani
bunu litchiye mi dedin :))))))))
tahmin etmk geldi içimden :)
Bende var amla bence çok kaba.Merhaba kanguru alacağım boba4 kullanan var mı Aranızda 2 aylık okacağız yada başka kanguru önerisi olan varmı yardım pls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?