2015 Şubat Anneleri

Merhaba kanguru alacağım boba4 kullanan var mı Aranızda 2 aylık okacağız yada başka kanguru önerisi olan varmı yardım pls

Ortadan dalcam konuya ama kızınız oğlumun kopyası sanki. Hele pembe şapkalı fotoğrafı var ya aynı oğlum. Görümce şok oldum o renk şapkamız olsa benim oğlumu koymuşlar diycektim.

Aaa varmı instagramda resim bi bakım merak ettim bakim benim kısın erkek versyonu nasılmış

Tuvalet olayını hic sorma zaten kapı kapamayı filan unutun benim kiz hemen geliyor yanıma dislerimi fircalasam kendi fırçasının ister, tırnaklarımi kessem tırnaklarını uzatir benimkini de kes diye,kolonya sursem anne ko anne ko (kolonyanin kısaltılmışı ) diye ellerini açarak pesimde gezer :))) ne diyim hiçbir şeyi zaten kendi basıma yapamiyorum.tuvalete gidemedigine inanirim canım ben 2 haftadır ayak tirnaklarimi kesicem kiz da ister diye kesemedim bi turlu.onunkileri kesiyorum sonra kendiminkilere geciyotum mumkunati yok ağlıyor kes diyor hâlâ
Yemek konusunda aslında ilk evlendigimizde yemek yapmasını bilmiyordum sonradan alistim çok iddialı değilim ama elim lezzetlidir diyelim. Yemek sitelerine bakıyorum o kadar güzel yemekler yapıyorlar ki hatunlar ama benim ne zamanım var o kadar şaşalı yemekler yapmaya ne de halim.neyse biz de çocuklar büyüyünce yaparız

izle mutlaka.gerçekten çok güzel.yalnız bu hintlilerin filmleri pek uzun oluyor.bi kerede bitirebilir misin bilmem.ben genelde müziklerini danslarını atlarım ama bu filmin müzikleri çok güzel ve duygusal
iki seferde izleriz bizde napalim :)

Ne aşısı bu esoba ayin ortasında? Kaçırdığı Bisey mi var?

Maşallah canım gerçekten. Ben de bir keresinde hiçbişey yememiştim ama mutlu hissetmiştim. Belki de bu kadar yeme içmede aramayayım mutlu olmaya bakayım ben de.
Cok haklısın canm ben o kdr dikkat ettim hep et suyu fln içtim çaylar Bi yandan ama üzüntüden gitti süt . Cok doğru bence moralle ilintisi

Bimi bilmiyordur bence

Bize hastanede vermişti belediye.

Oba can bebeyi dene mutlaka.ben memnun kalmistim bi de evy baby de hoşuma gitti.ama primanin da aylık paketlerinde indirim varmış indirimi gorunce iki kıza birden aldım aylık paket ama küçük kizin poposu yine pisik oldu.primada var bi numaralar kalitesi mi düştü ne oldu anlamadım.

Aşıdan dolayıdır keyifsizliği Ateş'i yoksa uyut rahatlasın sende dinlen gece takip etmen için kolay olur ben aşı vurulduğu gün saat başı alarm kurdum kontrol ettim Kafasında vardı ateş yani
10 da vuruldu şimdilik ateş olmadı.
Feyza bir şey sorcam.sen hiç.sigara içtin mi?

Rota aşısı ne zaman yaptırılıyor ? Biz yaptırmadık 2.5 aylık olduk geç mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…