Bazen oyle bır kaka yapıyorkı hangı brz olursaolsun tasırıyor. Bızımkı artık gunde bırkez falan yapıyor yapıncada kaka patlaması oluyor resmen enseden saca degıcek neredeyse...Molfixten de çıkıyor deneme hiç bütün çıtçıylı badiler kaka oldu çıkmıyor da bende Prima denecektim oda mı işe yaramıyor
Rota aşısı ne zaman yaptırılıyor ? Biz yaptırmadık 2.5 aylık olduk geç mi acaba
Evet...bunu litchiye mi dedin :))))))))
tahmin etmk geldi içimden :)
Kaç kilo şuanda? Bende üZülüyorum bebeğim ufak diye ama sonra derdimiz bu olsun sağlıklı olsunlarsa kilo bu alır yani.üzülmezmiyim ya ne kıyafetlerimiz oluyor ne bişey hemen yoruluyor
hala zıbınlarımızın yakasına mendil koyuyorum 2 aylık kıyafetleri bile büyük
birde 1 ayda 500 gram almalı deniyor biz daha 5 gram alamadık
inşallah toparlar mamayla
ama ek gıdaya geçince mamayı keseceğim zaten şurada 3 ay kullanacak mamayı
sonra yemeklerin sularından çorbalardan falan yedireceğim emmesine ilave
Aşı olayından geriliyorum lakin yaptırmak gerek ya. 3 Ayında kontrole götürücem o zaman sorim ben2-4 ay yada 3-6 ay arası diye biliyorum ben.bi de vurdirmadik geç kalmadan yaptirsaydik bari
Bizim şükür pişik derdimiz yok.çok mu değiştiriyorum acep. Birde her açmada krem sürüyorum sebamed.Oba can bebeyi dene mutlaka.ben memnun kalmistim bi de evy baby de hoşuma gitti.ama primanin da aylık paketlerinde indirim varmış indirimi gorunce iki kıza birden aldım aylık paket ama küçük kizin poposu yine pisik oldu.primada var bi numaralar kalitesi mi düştü ne oldu anlamadım.
Verilir tbi, sevmezse napcaz mecbur :)Bizim şükür pişik derdimiz yok.çok mu değiştiriyorum acep. Birde her açmada krem sürüyorum sebamed.
Ben öyle indirim falan hiç takip edemiyorum.
Aşırı müsrifim. Hemşire pamukçuktan dolayı emziği değiştir diyince gittim 25 tl emziğe verdim.benle hep dalga geçtiler emziğe o kadar para mı verilirmiş.
Molfixten de çıkıyor deneme hiç bütün çıtçıylı badiler kaka oldu çıkmıyor da bende Prima denecektim oda mı işe yaramıyor
Kaç kilo şuanda? Bende üZülüyorum bebeğim ufak diye ama sonra derdimiz bu olsun sağlıklı olsunlarsa kilo bu alır yani.
Ahahha içesin varsa beni alet etme hahahaha emzirme olayı yok bende biliyorsun içsem içerim de iyi böle temiz temiz ya, kokuyo sigara da cok
Çokkk tatlııı.Tuvalet olayını hic sorma zaten kapı kapamayı filan unutun benim kiz hemen geliyor yanıma dislerimi fircalasam kendi fırçasının ister, tırnaklarımi kessem tırnaklarını uzatir benimkini de kes diye,kolonya sursem anne ko anne ko (kolonyanin kısaltılmışı) diye ellerini açarak pesimde gezer :))) ne diyim hiçbir şeyi zaten kendi basıma yapamiyorum.tuvalete gidemedigine inanirim canım ben 2 haftadır ayak tirnaklarimi kesicem kiz da ister diye kesemedim bi turlu.onunkileri kesiyorum sonra kendiminkilere geciyotum mumkunati yok ağlıyor kes diyor hâlâ
Yemek konusunda aslında ilk evlendigimizde yemek yapmasını bilmiyordumsonradan alistim çok iddialı değilim ama elim lezzetlidir diyelim. Yemek sitelerine bakıyorum o kadar güzel yemekler yapıyorlar ki hatunlar ama benim ne zamanım var o kadar şaşalı yemekler yapmaya ne de halim.neyse biz de çocuklar büyüyünce yaparız
Yok canım bakayım dedim bir kamuoyu yoklaması yapayım AhaahaAhahha içesin varsa beni alet etme hahahaha emzirme olayı yok bende biliyorsun içsem içerim de iyi böle temiz temiz ya, kokuyo sigara da cok
2 aylıkken bizde 4500 dük.ben molfix kullanıyorum memnunum çıkmıyor kaka iyi bağlayınca
4,400 şimdi
ek gıdaya geçince bu kadar üzülmem diye düşünüyorum
şimdi sütümden dolayı alamıyor diyorum ama o zaman herşeyi yediği halde almasa üzülmem bu kadar
Bizim verem aşısı yoktu sağlık ocağunda bugüne kaldı canımmNe aşısı bu esoba ayin ortasında? Kaçırdığı Bisey mi var?
ben soguk suyla sabunla çitiliyorum kurumadan, 40 derecede makineye atiyorum çikiyor lekelerMolfixten de çıkıyor deneme hiç bütün çıtçıylı badiler kaka oldu çıkmıyor da bende Prima denecektim oda mı işe yaramıyor
Hangi filmmisss
3. ayda , son asidan en az 30 gun sonra yapiliyor canimRota aşısı ne zaman yaptırılıyor ? Biz yaptırmadık 2.5 aylık olduk geç mi acaba
hehehe :)))Evet canım o bizim kontesimiz ne isi var bimde
Kız benim kzım hepsini alıyor. Ne biberon ayırıyor ne emzik.Verilir tbi, sevmezse napcaz mecbur :)
hugiies çok guzel ama onu hiç ucuzluga koymuyolarBizim şükür pişik derdimiz yok.çok mu değiştiriyorum acep. Birde her açmada krem sürüyorum sebamed.
Ben öyle indirim falan hiç takip edemiyorum.
Aşırı müsrifim. Hemşire pamukçuktan dolayı emziği değiştir diyince gittim 25 tl emziğe verdim.benle hep dalga geçtiler emziğe o kadar para mı verilirmiş.
niye en pahalisini aldin o zaman :)))))))Kız benim kzım hepsini alıyor. Ne biberon ayırıyor ne emzik.
Emziği terten versen bile emer.
Sağlığı için.niye en pahalisini aldin o zaman :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?