2015 Şubat Anneleri

Molfixten de çıkıyor deneme hiç bütün çıtçıylı badiler kaka oldu çıkmıyor da bende Prima denecektim oda mı işe yaramıyor
Bazen oyle bır kaka yapıyorkı hangı brz olursaolsun tasırıyor. Bızımkı artık gunde bırkez falan yapıyor yapıncada kaka patlaması oluyor resmen enseden saca degıcek neredeyse...

Kaç kilo şuanda? Bende üZülüyorum bebeğim ufak diye ama sonra derdimiz bu olsun sağlıklı olsunlarsa kilo bu alır yani.

Bizim şükür pişik derdimiz yok.çok mu değiştiriyorum acep. Birde her açmada krem sürüyorum sebamed.
Ben öyle indirim falan hiç takip edemiyorum.
Aşırı müsrifim. Hemşire pamukçuktan dolayı emziği değiştir diyince gittim 25 tl emziğe verdim.benle hep dalga geçtiler emziğe o kadar para mı verilirmiş.

Verilir tbi, sevmezse napcaz mecbur :)

Molfixten de çıkıyor deneme hiç bütün çıtçıylı badiler kaka oldu çıkmıyor da bende Prima denecektim oda mı işe yaramıyor

ben molfix kullanıyorum memnunum çıkmıyor kaka iyi bağlayınca

Kaç kilo şuanda? Bende üZülüyorum bebeğim ufak diye ama sonra derdimiz bu olsun sağlıklı olsunlarsa kilo bu alır yani.

4,400 şimdi
ek gıdaya geçince bu kadar üzülmem diye düşünüyorum
şimdi sütümden dolayı alamıyor diyorum ama o zaman herşeyi yediği halde almasa üzülmem bu kadar

Çokkk tatlııı.
Bizde görelim o günleri.

2 aylıkken bizde 4500 dük.

ben soguk suyla sabunla çitiliyorum kurumadan, 40 derecede makineye atiyorum çikiyor lekeler

bu canim

Rota aşısı ne zaman yaptırılıyor ? Biz yaptırmadık 2.5 aylık olduk geç mi acaba
3. ayda , son asidan en az 30 gun sonra yapiliyor canim
3. aydan sonra yapilmiyor yanetkisi olan bagirsak dugumlenmesi riski fazla diye o zamani geçince
Evet canım o bizim kontesimiz ne isi var bimde
hehehe :)))

cimcimesultan kendini ek gidaya çok sartlandirma canim
once zaten tattiriyorsun,zamanla porsiyonlar buyyor ama çocuga ahim sahim kilo aldirmiyor
benim çocuklar bi buçuk yasina kdr olmeyecek kdr yiyolar sonra duzeliyor yemeleri

o ihtimalide koy aklina bi kenara

hugiies çok guzel ama onu hiç ucuzluga koymuyolar
elimdeki pampers bitsin tovbe almiycam bi daha, huggies alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…