iyi yapmi$in canimSağlığı için.
ilaçlari doktorlarin yarisi onermiyo ise yaramadigi içinBebektekj gaz icin bana onereceginiz bisiler var mi
subat anneleri zor sueumdayim damlalar bi ise yaramio yani sizin denwdigini olumlu sonuc aldiginiz bir seyler yavrum cok ikinio ama bir turlu gaz cikaramio bu arada 50 gunluk oldu doymadigi icin mamada veriyorum
Benim kızımda da var aynı yerde kıo kırmızılıklar geçiyor sonra.benim öbürlerinde vardı aynı yerde
7saat emzirmeyince sütünü sağıyor musun?Yoo ya emin ol benim kadar sağlıksız beslenen yoktur içinizdehergün Fanta cips Çiğ köfte Allah ne verdiyse bu saat oldu mesela sabah kahvaltısıyla duruyorum akşam kesin dışardan tost falan yerim sonra Çay Çiğdem tatlı :) helva yemiyorum özellikle ama olsa onu da affetmem 10 kilo verdim 2 kilo kaldı odalar arası koşturmaktan iki gram yediğim de eriyor yani bana bakmayın hiç sağlıklı ve çok beslenmiyorum Allah rızası için biri Yemeğe çağırırsa ANCA o zaman aç karnım doyuyor ama işte süt yapıyor demekki bu kadarı da Allah'a şükür lokum yiyorum mesela belki etkisi vardır bide saatli emzirme saatli uyutma tabi bence bu daha önemli gece hiç kalkmıyor mesela Azra 1 de yatıyor sabah 8 de Kalkıyor emiyor birdaha uyuyor 11 de Kalkıyor gündüz uyutma çok yok sadece 4 te 1 saat akşam 7 de 1 saat 9da 1 saat düzeni oturttuk sayılır
Henüz babası izin vermiyo. Doktorumuz kız güzeli diyodu hakkaten öyleymişAaa varmı instagramda resim bi bakım merak ettim bakim benim kısın erkek versyonu nasılmış
E duruma göre inceltiyorum işteBaşka bir şey kaldı mı evde sarmadığın? Ne yaptun daa.
Biz 5 kiloyuz ama kullanıyorum 3 numara pampers prima. 2 taşırıyo kakayıEmek bebek 6 kiloyu gecti mi? Bez 3 numara kullanmaya başladınız mı Prima yeşil mi?
2-3 ay sonra kabuk bağlayacak desi bana hemşire. Sakın kapama yada krem sürme dedi. O zaman belirginleşecek heralde.Hani o iz kalan aşı kalkmıştı.
Bende iz yok.
Bizim şükür pişik derdimiz yok.çok mu değiştiriyorum acep. Birde her açmada krem sürüyorum sebamed.
Ben öyle indirim falan hiç takip edemiyorum.
Aşırı müsrifim. Hemşire pamukçuktan dolayı emziği değiştir diyince gittim 25 tl emziğe verdim.benle hep dalga geçtiler emziğe o kadar para mı verilirmiş.
Rahat olabilsem kesin ben ve bebişim mutlu olucazBide aslında bebeğim aç mı kalacak diye düşünmemek Lazım bence hiç düşünmüyorum yani evet bazen çok ağlıyor hemen acaba aç mı diye düşünmüyorum üstünü soyuyorum banyo yaptırıyorum onla oynuyorum müzik açıp dans ediyoruz onunla konuşmaya çalışıyorum agu diyor artık çok net spor yapıyoruz o Yüzden rahat olmak Şart bence
Huggies 2 numara çok emici 7 kiloya kadar kullanılabiliyor canım.Ev alışverişini sen yapmiyorsun o zaman? Çünkü insan ister istemez görüyor alışverişe gidince nerde ne var.aslında muhasebeciler cimri olmazlar mi. Cimrilik bende biraz var ama hic para da biriktiremiyorum
Ben primadan supheleniyorum pisik için.geçmişti can bebe filan kullandim paket bitince prima alınca tekrardan pisik oldu.ben de sık sık degistiriyorum doktora gittiğimizde söyledim kakasinda mantar olabileceğini onun da sık pisige yol açacağını söyledi damla verdi.birkaç gündür kullanıyorum inş. Faydası olsun bebisime.
Selinin de gurulduyorikra emerken karnı gurul gurul ses çıkarıyor üşütüyormu acaba
2 numara beyaz primadan pişik oldu. Bir numarada olmamıştı.3 numarada yine olursa diye ödüm kopuyorBiz 5 kiloyuz ama kullanıyorum 3 numara pampers prima. 2 taşırıyo kakayı
Huggies 2 numara çok emici 7 kiloya kadar kullanılabiliyor canım.
Ya biz bu çevremizdeki insanları çok takıyoruz.Cok haklısın canm ben o kdr dikkat ettim hep et suyu fln içtim çaylar Bi yandan ama üzüntüden gitti süt . Cok doğru bence moralle ilintisi
Olmadı pişik için yazdım.Yanlış alıntı mi oldu acaba
Biliyorum da yakında yok a101 i bilmiyodum.Bimi bilmiyordur bence
Selinin de gurulduyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?