Annem de bana su içirmiyordu habire tatlı yediriyordu bak aklıma geldi acaba öyle mi yapmak gerekniye öyleler acaba
bugün çayların hiçbirini içmedim sadece rezene ve lactamil içtim
çok çay içtiğim içinde sulu oluyor galiba sütüm
Bim değil de şok markete gitmişliğim var. Bim olsa ona da giderim burdan biri mantısı güzel diyordu.Geçti. 3 kullanıyorum iki seferdir.en son beyaz prima aldım. Yine sırtından kaka çıkıyor. Ben güzel bez bulamayqcağım heralde.bu bitsin Canbebe ve molfix deneyeceğim. Molfix yenidoğan kullanmıştım.
Hiç beğenmezsen en son Bimden jenivili alacam valla. Sen belkide hiç bime gitmemilsindir.
Öyle gerçekten. Can'ları istesin yeter.Eşim işe geç kalmıştı beraber gittik ama içeri girmedi kaçtı hemen geç kaldım diye.
Eften tüften bir şey olsa boşver işi der.
Hadi yaw molfix de almıştım ben deneyeyim diyeMolfixten de çıkıyor deneme hiç bütün çıtçıylı badiler kaka oldu çıkmıyor da bende Prima denecektim oda mı işe yaramıyor
Ben de sarıyorum bir de yelek giydiriyorum çok mu giydiriyorum ki yaw. Ama ayaklar üşüyor bir külotluçorap alamadımBaşka bir şey kaldı mı evde sarmadığın? Ne yaptun daa.
Bim değil de şok markete gitmişliğim var. Bim olsa ona da giderim burdan biri mantısı güzel diyordu.
Ben de sarıyorum bir de yelek giydiriyorum çok mu giydiriyorum ki yaw. Ama ayaklar üşüyor bir külotluçorap alamadım
sigara içesin mi var millete soruyosun@cherish
sigara içtin mi hiç?
Ama evin içinde böyleyizAnkara soğuk olur tatlım giydir sen
Yapio kakasini suan ayagimda salliyorum sadece bu sekilde sallaninca sakinlesio zaten ne yapacagimi sasirdim ilaclarida kullaniyorum cayda yapiyorum bu benim 3. Cocugum ama elimi ayagama dolastirdiilaçlari doktorlarin yarisi onermiyo ise yaramadigi için
kanguruda tasi yada ayakda salla, hareket etmesi lazim
kakasini yapiyormu, onun içinde ikinabilir
Annem de bana su içirmiyordu habire tatlı yediriyordu bak aklıma geldi acaba öyle mi yapmak gerek
Ya bu benim oğlan da da var emince mama içince karnına ağrı giriyor 3. Ay kontrol de anlatacam ama daha gelecek ayaikra emerken karnı gurul gurul ses çıkarıyor üşütüyormu acaba
Bende kızda bırakıp 7 yıl sonra basşadım yıne ogluma hamıleykeen bıraktım yıne baslarım dıye dusınuyprum. En cokta esımle karsılıklı sıgara ıcmeyı ozledım. Yemekten yenı kalktık suan o balkonda tutturuyo cayınıda aldı oh...sigara içesin mi var millete soruyosun
benim bile içesim var ta oğluma hamile kalınca bırakmıştım
ev hayatı=bunalım
Bol bakliyat ve kirmizi et tuket suda iç ama bunlarda bolca te.. Önemli olan sütun bolluğu değil besleyici ligi..su sagliktir ama kilo yapmaz sen demedim mi sarimsak yedim sutum kokuyordu diyen..niye öyleler acaba
bugün çayların hiçbirini içmedim sadece rezene ve lactamil içtim
çok çay içtiğim içinde sulu oluyor galiba süt.
Esim geçenlerde yavv sen ne kadar çok cay iciyorsun öyle dedi ne o gözüne mi batti istiyorsan sigaraya baslayim dedim sustu :) bu aralar herkesin aklindan ayni şey geçiyorzaar herkes bunalimlarda ..sigara içesin mi var millete soruyosun
benim bile içesim var ta oğluma hamile kalınca bırakmıştım
ev hayatı=bunalım
Dun aksam puding yaptim.hazirlardan .. 2 bkasede yedim sabah ustum basimevde tatlı olsa yiyeceğim ama bişey kalmadıki
market yok burada yakınımda
burda pastalar kekler konuşuldukça çok canım istiyor ama gidemiyorum almaya
en yakın market 15 dk mesafede yürüyerek
ayda 1 defa gidiyorum toplu alıyorum ama o da bana 5 gün dayanıyor
Düşürmese ben vereceğim ama ya atıyor kendi ya düşürüyor sonra mızmızlanıyor istiyor tekrardan. Sürekli emzik tutturuyorum ağzına.Benim oğlan biberon emzik ayırt etmiyor bende biraz büyüsün vermiyecegim inş
Kesinlikle et iyi süt yapıyor. ben gaz yapmasın diye kuzu eti yiyorum artık bakalım farkedecek mi.Bol bakliyat ve kirmizi et tuket suda iç ama bunlarda bolca te.. Önemli olan sütun bolluğu değil besleyici ligi..su sagliktir ama kilo yapmaz sen demedim mi sarimsak yedim sutum kokuyordu diyen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?