2015 Şubat Anneleri

Bim değil de şok markete gitmişliğim var. Bim olsa ona da giderim burdan biri mantısı güzel diyordu.

Bim değil de şok markete gitmişliğim var. Bim olsa ona da giderim burdan biri mantısı güzel diyordu.

Kim dedi onu? Ben pek sanmıyorum genelde içine kıyma namına Bisey koymiyorlar.kupada bi hazır manti var tokana marka.onu çok begeniyorum

ilaçlari doktorlarin yarisi onermiyo ise yaramadigi için
kanguruda tasi yada ayakda salla, hareket etmesi lazim
kakasini yapiyormu, onun içinde ikinabilir
Yapio kakasini suan ayagimda salliyorum sadece bu sekilde sallaninca sakinlesio zaten ne yapacagimi sasirdim ilaclarida kullaniyorum cayda yapiyorum bu benim 3. Cocugum ama elimi ayagama dolastirdi

Annem de bana su içirmiyordu habire tatlı yediriyordu bak aklıma geldi acaba öyle mi yapmak gerek

evde tatlı olsa yiyeceğim ama bişey kalmadıki
market yok burada yakınımda
burda pastalar kekler konuşuldukça çok canım istiyor ama gidemiyorum almaya
en yakın market 15 dk mesafede yürüyerek
ayda 1 defa gidiyorum toplu alıyorum ama o da bana 5 gün dayanıyor

Ben molfix 3 numara kullanıyorum daha hiç bezden çıkma filan olmadı. Bel kısmını çok gevşek bırakmıyorum. bir de benim kızım genelde bez kapalıyken değil de altını açtığımda kaka yapıyor.
Karnından seslerin gelmesi gazdan dolayı. Benim kızım emerken o sesler gelince huysuzlanıyor kıvranıyor hemen.
bugün de zaten doğru düzgün hiç uyumadı.
ağzına emzik verdim ilk gün iyiydi şimdi sürekşi düşürüyor ağzından uyuyamıyor sürekli uyanıyor.
emziği de istiyor. Şuan aldım ağzından uyutmaya çalışıyorum ama ağlıyor.
inatlaşıyorum bakalım kim kazanacak

Bu emzik olayını ne yapacağım vrmekle iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.
emerken iyi sakin de sürekli düşürüyor ağzından. tekrar alıp veriyorum. Uyuyunca emziği ağzından düşünce tekrar uyanıyor bi düzenli uyuyamadı.
bir de gaz bizi mahvediyor gaz kelimesinden nefret ettim artık.
herşeyi yiyebilenlere çok özeniyorum.
bende öyle yapayım dedim ama biz de olmadı o iş tüm gün sancıdan ağlayıp duruyor.
gaz diyetine girdim bakalım işe yarayacak mı.
ama yiyebildiklerim çok sınırlı kafayı yicem

sigara içesin mi var millete soruyosun
benim bile içesim var ta oğluma hamile kalınca bırakmıştım
ev hayatı=bunalım
Bende kızda bırakıp 7 yıl sonra basşadım yıne ogluma hamıleykeen bıraktım yıne baslarım dıye dusınuyprum. En cokta esımle karsılıklı sıgara ıcmeyı ozledım. Yemekten yenı kalktık suan o balkonda tutturuyo cayınıda aldı oh...

Benim oğlan biberon emzik ayırt etmiyor bende biraz büyüsün vermiyecegim inş

niye öyleler acaba
bugün çayların hiçbirini içmedim sadece rezene ve lactamil içtim
çok çay içtiğim içinde sulu oluyor galiba süt.
Bol bakliyat ve kirmizi et tuket suda iç ama bunlarda bolca te.. Önemli olan sütun bolluğu değil besleyici ligi..su sagliktir ama kilo yapmaz sen demedim mi sarimsak yedim sutum kokuyordu diyen..
sigara içesin mi var millete soruyosun
benim bile içesim var ta oğluma hamile kalınca bırakmıştım
ev hayatı=bunalım
Esim geçenlerde yavv sen ne kadar çok cay iciyorsun öyle dedi ne o gözüne mi batti istiyorsan sigaraya baslayim dedim sustu :) bu aralar herkesin aklindan ayni şey geçiyorzaar herkes bunalimlarda ..
Dun aksam puding yaptim.hazirlardan .. 2 bkasede yedim sabah ustum basim
islanmisti sutten.. Ki normalde gogsum bile dolmazdi..

Coook acaip tokezledim cok. Beceremiyorum sanirim. Ya da bu surec gecici. Annem varken ne guzeldi :/ benim sanssizligim esimin bazi geceler nobetci olmasi bi de. Kimse yok yanimda. Bunu bilmek bile kotu hissettiriyo.

Kiz artik eskisi gibi uyumuyo uc saat. Bu saat uyusa opup basima koyarim. O da kuş uykusu gibi ih mih ettikce sallayacaksin.

Surekli huysuz her an krize girecekmia gibi. Birakip gitsem tuvalete ikinci dakika aglamaya basliyo.

Yemesi icmesi cisi kakasi iyi. Bu o iyi zaten masallah. Off allahin gucune gidecwk cok sukur saglikli. Huysuz olsun napalimm.

Yarin kalca ultrasonu var. Yarin gece yine krizi tutacak kesin yandik.

Uc gundur yikanamadim. Yarin kirkimiz cikiyo artik yarin da yikanabilirim herhalde kiz izin verirse.

Gozlerimin alti mosmor. Kullandigimilaci bi gece icmesem kurdeseb geri geliyo. Her yerim şişiyo. Dişim antibiyotikle gecti ama cekilmesi lazim daha. Off.

Doktoruma kontrole gitmem lazim. Agda yapmam lazim ama nasil ne zaman.

Evi temizlemem lazim, utu yapmam lazim. Kv ve gorumce de yok ist a gezmeye gittiler iki hafta. Yardim isteyebilecegim kimse yok ve yetemiyorum tek basima. Allahtan kocam elinden geldigince yardimci evde oldugu zamanlarda.

Cok mu dertlenmisim ne.

Benim oğlan biberon emzik ayırt etmiyor bende biraz büyüsün vermiyecegim inş
Düşürmese ben vereceğim ama ya atıyor kendi ya düşürüyor sonra mızmızlanıyor istiyor tekrardan. Sürekli emzik tutturuyorum ağzına.
bunun bi çözümü olmalı ya

Bol bakliyat ve kirmizi et tuket suda iç ama bunlarda bolca te.. Önemli olan sütun bolluğu değil besleyici ligi..su sagliktir ama kilo yapmaz sen demedim mi sarimsak yedim sutum kokuyordu diyen.. ..
Kesinlikle et iyi süt yapıyor. ben gaz yapmasın diye kuzu eti yiyorum artık bakalım farkedecek mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…