Su anda 60 boyum 1.55 normal kilom 54Sen kaç kilosun tatlım?
Ayniaini ben yasiyorum. Alistirmasaydim keske diyorum. Tam daliyo dusuruyo emzigi agliyo. Bi turlu uyuyamiyo. Bazen bilerek atiyo sonra yeniden cani istiyo yine agliyo. Bazen ucu tam dudaginda dursun istiyo. Dersin dudak tiryakisi mubarek.Bu emzik olayını ne yapacağım vrmekle iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.
emerken iyi sakin de sürekli düşürüyor ağzından. tekrar alıp veriyorum. Uyuyunca emziği ağzından düşünce tekrar uyanıyor bi düzenli uyuyamadı.
bir de gaz bizi mahvediyor gaz kelimesinden nefret ettim artık.
herşeyi yiyebilenlere çok özeniyorum.
bende öyle yapayım dedim ama biz de olmadı o iş tüm gün sancıdan ağlayıp duruyor.
gaz diyetine girdim bakalım işe yarayacak mı.
ama yiyebildiklerim çok sınırlı kafayı yicem
Hersey hallolur, bizim kizin yarim saatlik uykusu var üç defa uyur, birinde kahvaltimi yapiyorum birinde evi topluyorum birinde de tvye bakiyorum. Onun disinda butun gun kucagimda, utu isini vs aksamlari taksit taksit yapiyorum. Yemek yapamıyorum, ne zaman yapmaya kalksam kiz krizlere giriyor disardan spyleyip yiyoruzCoook acaip tokezledim cok. Beceremiyorum sanirim. Ya da bu surec gecici. Annem varken ne guzeldi :/ benim sanssizligim esimin bazi geceler nobetci olmasi bi de. Kimse yok yanimda. Bunu bilmek bile kotu hissettiriyo.
Kiz artik eskisi gibi uyumuyo uc saat. Bu saat uyusa opup basima koyarim. O da kuş uykusu gibi ih mih ettikce sallayacaksin.
Surekli huysuz her an krize girecekmia gibi. Birakip gitsem tuvalete ikinci dakika aglamaya basliyo.
Yemesi icmesi cisi kakasi iyi. Bu o iyi zaten masallah. Off allahin gucune gidecwk cok sukur saglikli. Huysuz olsun napalimm.
Yarin kalca ultrasonu var. Yarin gece yine krizi tutacak kesin yandik.
Uc gundur yikanamadim. Yarin kirkimiz cikiyo artik yarin da yikanabilirim herhalde kiz izin verirse.
Gozlerimin alti mosmor. Kullandigimilaci bi gece icmesem kurdeseb geri geliyo. Her yerim şişiyo. Dişim antibiyotikle gecti ama cekilmesi lazim daha. Off.
Doktoruma kontrole gitmem lazim. Agda yapmam lazim ama nasil ne zaman.
Evi temizlemem lazim, utu yapmam lazim. Kv ve gorumce de yok ist a gezmeye gittiler iki hafta. Yardim isteyebilecegim kimse yok ve yetemiyorum tek basima. Allahtan kocam elinden geldigince yardimci evde oldugu zamanlarda.
Cok mu dertlenmisim ne.
Kesinlikle eminim hamileligim çok rahat ve sorunsuz geçti ayrıca yaşım 32 e dört tane çocuk düşününce çabuk olmam lazimEmin misin bu kadar erken Olmasını istediğinden?
Yok cnm, ben dun nutellaya ucunu batirip verdim cak cuk etti emdi sonra atti. Simdi nutellasiz almiyorDüşürmese ben vereceğim ama ya atıyor kendi ya düşürüyor sonra mızmızlanıyor istiyor tekrardan. Sürekli emzik tutturuyorum ağzına.
bunun bi çözümü olmalı ya
Tmm cnm merakla bekliyorummHenüz babası izin vermiyo. Doktorumuz kız güzeli diyodu hakkaten öyleymişkoyunca mutlaka tanırsın
Huggies iyiydi ama markette kalmamis prima aldik daha ilk gunden kakamiz tastiHadi yaw molfix de almıştım ben deneyeyim diye
Ohh maaşallah darısı başıma darısı basimaCanli ornekcvereyim ben :))) buyuk kizim 16 aylik. Beyza hnm 2 aylik. Sezeryanla dogum yaptim. Sezeryandan 5 ay sonra hamile kaldim.dikislerimde herhangi bir sorun yasamadim.erken dogum filanda olmadim.ve kaza olmadi kendim isteyerek yaptim.Allah a sukurler olsun iki tane kizim var .
Aynen bugün nazar değdi gündüz çok zor uyuttum gözünden yaşlar geldi yavrumnBebeklerimiz benziyormuş :) allaha Şükür benim bebeğimde pek huysuz değil. Aynı yöntemi kullanıyoruz uyutmak için. Gece kolay uyuyor da gündüz zor oluyor işte. Bide onu halledersem tamam :)
Biz tulum ya da alt ust takimla tutuyoruz, corap yelek vs yok, dila zaten sicagi sevmiyor, battaniyesini de atiyor ustunden.Ben de sarıyorum bir de yelek giydiriyorum çok mu giydiriyorum ki yaw. Ama ayaklar üşüyor bir külotluçorap alamadım
Felak nas okuyaydinAynen bugün nazar değdi gündüz çok zor uyuttum gözünden yaşlar geldi yavrumn
Ben Günde 3 tane İçiyorum genelde uyuduğunda ve yeni emzirdikten sonra onuda içmessem kafayı yerim herhalde çok bunalıyorum çünkü@cherish
sigara içtin mi hiç?
Cok severim hem de :)ayy benim gibi bi tane daha varmış hint filmi izleyen.
Avent indirime mi girmis ben aldigimda 33 tl idiBizim şükür pişik derdimiz yok.çok mu değiştiriyorum acep. Birde her açmada krem sürüyorum sebamed.
Ben öyle indirim falan hiç takip edemiyorum.
Aşırı müsrifim. Hemşire pamukçuktan dolayı emziği değiştir diyince gittim 25 tl emziğe verdim.benle hep dalga geçtiler emziğe o kadar para mı verilirmiş.
3. ler boyle mi oluyorkiYapio kakasini suan ayagimda salliyorum sadece bu sekilde sallaninca sakinlesio zaten ne yapacagimi sasirdim ilaclarida kullaniyorum cayda yapiyorum bu benim 3. Cocugum ama elimi ayagama dolastirdi
Ben dün başlamıştım vermeye bugün aldım artık vermemeyi düşünüyorum.Ayniaini ben yasiyorum. Alistirmasaydim keske diyorum. Tam daliyo dusuruyo emzigi agliyo. Bi turlu uyuyamiyo. Bazen bilerek atiyo sonra yeniden cani istiyo yine agliyo. Bazen ucu tam dudaginda dursun istiyo. Dersin dudak tiryakisi mubarek.
evi bosver , madem yardim edecek yok eve gelen gidende yokdurCoook acaip tokezledim cok. Beceremiyorum sanirim. Ya da bu surec gecici. Annem varken ne guzeldi :/ benim sanssizligim esimin bazi geceler nobetci olmasi bi de. Kimse yok yanimda. Bunu bilmek bile kotu hissettiriyo.
Kiz artik eskisi gibi uyumuyo uc saat. Bu saat uyusa opup basima koyarim. O da kuş uykusu gibi ih mih ettikce sallayacaksin.
Surekli huysuz her an krize girecekmia gibi. Birakip gitsem tuvalete ikinci dakika aglamaya basliyo.
Yemesi icmesi cisi kakasi iyi. Bu o iyi zaten masallah. Off allahin gucune gidecwk cok sukur saglikli. Huysuz olsun napalimm.
Yarin kalca ultrasonu var. Yarin gece yine krizi tutacak kesin yandik.
Uc gundur yikanamadim. Yarin kirkimiz cikiyo artik yarin da yikanabilirim herhalde kiz izin verirse.
Gozlerimin alti mosmor. Kullandigimilaci bi gece icmesem kurdeseb geri geliyo. Her yerim şişiyo. Dişim antibiyotikle gecti ama cekilmesi lazim daha. Off.
Doktoruma kontrole gitmem lazim. Agda yapmam lazim ama nasil ne zaman.
Evi temizlemem lazim, utu yapmam lazim. Kv ve gorumce de yok ist a gezmeye gittiler iki hafta. Yardim isteyebilecegim kimse yok ve yetemiyorum tek basima. Allahtan kocam elinden geldigince yardimci evde oldugu zamanlarda.
Cok mu dertlenmisim ne.
Aynen bugün nazar değdi gündüz çok zor uyuttum gözünden yaşlar geldi yavrumn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?