Ben de geri aldım emziği vermiyorum elini emme çıkardı illa emecek birşeyler.Yok cnm, ben dun nutellaya ucunu batirip verdim cak cuk etti emdi sonra atti. Simdi nutellasiz almiyor
1- alışveriş derken biz öyle pazara çıkıp ya da marketten sebze falan almıyoruz. Kırk yılın başı yemek yaparsam yani harbi yemek gidip 3 patlıcan 2 kabak vb.alırım.Ev alışverişini sen yapmiyorsun o zaman? Çünkü insan ister istemez görüyor alışverişe gidince nerde ne var.aslında muhasebeciler cimri olmazlar mi. Cimrilik bende biraz var ama hic para da biriktiremiyorum
Ben primadan supheleniyorum pisik için.geçmişti can bebe filan kullandim paket bitince prima alınca tekrardan pisik oldu.ben de sık sık degistiriyorum doktora gittiğimizde söyledim kakasinda mantar olabileceğini onun da sık pisige yol açacağını söyledi damla verdi.birkaç gündür kullanıyorum inş. Faydası olsun bebisime.
haha 4 çocukdan eminmisin peki?Kesinlikle eminim hamileligim çok rahat ve sorunsuz geçti ayrıca yaşım 32 e dört tane çocuk düşününce çabuk olmam lazim
arada okuyorum unutuyorum bazen iste esim zaten uyutmak icin ayakta yasin okuyo butun dualari okuyordu ama simdi yatagina yavas yavas alisinca onuda biraktik simdi pis pis sssit siit yerine la ilahe illallah diyorum boyle zikir gibi oluyor onu duyunca sakinlesiyor subhanallahFelak nas okuyaydin
benimkide oyle , body bi pyjama tulumu oluyorBiz tulum ya da alt ust takimla tutuyoruz, corap yelek vs yok, dila zaten sicagi sevmiyor, battaniyesini de atiyor ustunden.
Yok kız benimkide emiyor şimdi emerlermiş.Ben de geri aldım emziği vermiyorum elini emme çıkardı illa emecek birşeyler.
2 gün misafirim geldi biraz uzak kaldık sürekli elden ele gezdi ondan sonra emmeye başladı elini.
benim yokluğumu onunla mı tatmin etmek istedi anlamadm. Ya da emeceği vardı bilemiyorum.
normalde evim sessiz sakin bi kızım ben sürekli birlikteyiz. her uyandığında benim kucağımdaydı.
ogün belki de yine o davranışları aradı ama beni bulamadı ondan elini emdi.
bilmiyorum kafamda kurup duruyorm illa psikolojk bi sebep bulacam.
Yok yav bağırsaklarında sadece süt var Çıkar elbet ses.ikra emerken karnı gurul gurul ses çıkarıyor üşütüyormu acaba
emin degilim iste gonlumuzdeki ama 3 tane olsa cok iyi olurduhaha 4 çocukdan eminmisin peki?
ikinciyi yap gorrum ben seni dort istiyonmu hala :))
esim haberlerde gormus1- alışveriş derken biz öyle pazara çıkıp ya da marketten sebze falan almıyoruz. Kırk yılın başı yemek yaparsam yani harbi yemek gidip 3 patlıcan 2 kabak vb.alırım.
2-hiç Bir şeyin fiyatını bilmem.sadece geçen gün 4 tane patates aldım 5 tl dedi pahalı geldi.
3-cebimdeki paradan haberim yok.para üstü alıp büzüştürüp cebime sokarım biri alsa gitse ya da düşse hiç haaberim olmaz.
4-pişik çişle ilgiliymiş. Ablam diyo ek gıdaya geçince çişinde içeriği değiştiğinden o zamaan daha çok pişik olurmuş
haha o çocukllar verilen paradan sentim koymazlar sana :)))))))emin degilim iste gonlumuzdeki ama 3 tane olsa cok iyi olurducocuk parasindan burda ev alanlar super gecinenler var bilirsin
3. ler boyle mi oluyorki
bende basedemiyorum aglamalarla sussun diye emziriyprum hersey daha kotu oluyor
napacagimi sasiriyorum[/QUO
bende diyorumki kendi kendime ikinci cocuk olursa bu hatayi bidaha yapmam soyle davranirim falan filan acemiligimi bunda attiyim ikinci daha kolay diyordum ama sizi gorunce sasiriyorum
Benim yaşım da 27 oldu bende 3 niyetliyim ama eşim pek yanasmiyor bu duruma 30 olmadan kesin doğurmam lazım :))haha 4 çocukdan eminmisin peki?
ikinciyi yap gorrum ben seni dort istiyonmu hala :))
Senin en büyük derdin pişik ve yiyecekler gaz yapar.2 numara beyaz primadan pişik oldu. Bir numarada olmamıştı.3 numarada yine olursa diye ödüm kopuyor
burda öyle şans yok is veren değilsen biz is vereniz elimin 4 çocuğu var ama öyle şansı yok maalesefhaha o çocukllar verilen paradan sentim koymazlar sana :)))))))
3 çocuk parasi iyiymis ama kesilmiyorda çocuk 3 yasini geçince
ama ben fransanin tapusunu verseler yapmam uçunucuyu erkenden diyordum 2. den sonra
omrumden 20 sene gitti iki senede :))))
İyi bAri inş unutur emmeyi.Yok kız benimkide emiyor şimdi emerlermiş.
Ikisi de bebişi olumsuz etkiliyor. Uykusundan uyandırıyor doğru düzgün yemek yiyemiyorSenin en büyük derdin pişik ve yiyecekler gaz yapar.
Büyük oğlum 2 yaşına kadar emdi. Buda elini emiyor ama bilmiyorum işte ne yapsamDüşürmese ben vereceğim ama ya atıyor kendi ya düşürüyor sonra mızmızlanıyor istiyor tekrardan. Sürekli emzik tutturuyorum ağzına.
bunun bi çözümü olmalı ya
Şok a mecbur gidersin çünkü piyasadaki çoğu marketi şok yaptılar.gidiyoruM ülkerin ürünleri almak istemiyorum ama ya Coca-Cola nın ürünleri ya ülkerin.Bim değil de şok markete gitmişliğim var. Bim olsa ona da giderim burdan biri mantısı güzel diyordu.
Ben üşüyünce o da üşüyor sanıyorumBiz tulum ya da alt ust takimla tutuyoruz, corap yelek vs yok, dila zaten sicagi sevmiyor, battaniyesini de atiyor ustunden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?