2015 Şubat Anneleri

Yok cnm, ben dun nutellaya ucunu batirip verdim cak cuk etti emdi sonra atti. Simdi nutellasiz almiyor
Ben de geri aldım emziği vermiyorum elini emme çıkardı illa emecek birşeyler.
2 gün misafirim geldi biraz uzak kaldık sürekli elden ele gezdi ondan sonra emmeye başladı elini.
benim yokluğumu onunla mı tatmin etmek istedi anlamadm. Ya da emeceği vardı bilemiyorum.
normalde evim sessiz sakin bi kızım ben sürekli birlikteyiz. her uyandığında benim kucağımdaydı.
ogün belki de yine o davranışları aradı ama beni bulamadı ondan elini emdi.
bilmiyorum kafamda kurup duruyorm illa psikolojk bi sebep bulacam.

1- alışveriş derken biz öyle pazara çıkıp ya da marketten sebze falan almıyoruz. Kırk yılın başı yemek yaparsam yani harbi yemek gidip 3 patlıcan 2 kabak vb.alırım.
2-hiç Bir şeyin fiyatını bilmem.sadece geçen gün 4 tane patates aldım 5 tl dedi pahalı geldi.
3-cebimdeki paradan haberim yok.para üstü alıp büzüştürüp cebime sokarım biri alsa gitse ya da düşse hiç haaberim olmaz.
4-pişik çişle ilgiliymiş. Ablam diyo ek gıdaya geçince çişinde içeriği değiştiğinden o zamaan daha çok pişik olurmuş

Felak nas okuyaydin
arada okuyorum unutuyorum bazen iste esim zaten uyutmak icin ayakta yasin okuyo butun dualari okuyordu ama simdi yatagina yavas yavas alisinca onuda biraktik simdi pis pis sssit siit yerine la ilahe illallah diyorum boyle zikir gibi oluyor onu duyunca sakinlesiyor subhanallah

Biz tulum ya da alt ust takimla tutuyoruz, corap yelek vs yok, dila zaten sicagi sevmiyor, battaniyesini de atiyor ustunden.
benimkide oyle , body bi pyjama tulumu oluyor
ustunude aciyor
yuz ustu yatan 1.5 aylik bebek uzerinde battaniye koymuyor hayret biseyyy

Yok kız benimkide emiyor şimdi emerlermiş.

esim haberlerde gormus
patatesin çuvali çeyrek altinla ayniymis , devlet mudahale etmis piyasaya

emin degilim iste gonlumuzdeki ama 3 tane olsa cok iyi olurdu cocuk parasindan burda ev alanlar super gecinenler var bilirsin
haha o çocukllar verilen paradan sentim koymazlar sana :)))))))
3 çocuk parasi iyiymis ama kesilmiyorda çocuk 3 yasini geçince
ama ben fransanin tapusunu verseler yapmam uçunucuyu erkenden diyordum 2. den sonra
omrumden 20 sene gitti iki senede :))))

kucagimda dik tutuyorum su an, durup durup gaz çikariyor ama bitmiyorrr

burda öyle şans yok is veren değilsen biz is vereniz elimin 4 çocuğu var ama öyle şansı yok maalesef

Düşürmese ben vereceğim ama ya atıyor kendi ya düşürüyor sonra mızmızlanıyor istiyor tekrardan. Sürekli emzik tutturuyorum ağzına.
bunun bi çözümü olmalı ya
Büyük oğlum 2 yaşına kadar emdi. Buda elini emiyor ama bilmiyorum işte ne yapsam

Bim değil de şok markete gitmişliğim var. Bim olsa ona da giderim burdan biri mantısı güzel diyordu.
Şok a mecbur gidersin çünkü piyasadaki çoğu marketi şok yaptılar.gidiyoruM ülkerin ürünleri almak istemiyorum ama ya Coca-Cola nın ürünleri ya ülkerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…