benim esimde is yeri sahibi,çocuk parasi verirken gelire bakmiyoalr burdaburda öyle şans yok is veren değilsen biz is vereniz elimin 4 çocuğu var ama öyle şansı yok maalesef
Bizim okulda var şok marketŞok a mecbur gidersin çünkü piyasadaki çoğu marketi şok yaptılar.gidiyoruM ülkerin ürünleri almak istemiyorum ama ya Coca-Cola nın ürünleri ya ülkerin.
Ya senin eşindi de mi gofret iki tane alıp ikisinide yiyen. Yazıyı bulamadım ama ne güldüm.Öyle gerçekten. Can'ları istesin yeter.
pisik neysede su yiyeceklerin gaz yapmasi dusuncesinden nasil kurtaricaz yaws litciyiSenin en büyük derdin pişik ve yiyecekler gaz yapar.
Yuhhh bu kadar olurBizim okulda var şok market
aynı durum bende de var.Ikisi de bebişi olumsuz etkiliyor. Uykusundan uyandırıyor doğru düzgün yemek yiyemiyor
Bugün kendim için bir meyve Çayı yaptım ama içemedim. Bakalım bu da bir adım.Ben Günde 3 tane İçiyorum genelde uyuduğunda ve yeni emzirdikten sonra onuda içmessem kafayı yerim herhalde çok bunalıyorum çünkü
Sen ne dersen de o dediğim dedik.pisik neysede su yiyeceklerin gaz yapmasi dusuncesinden nasil kurtaricaz yaws litciyi
Yapmıyor değil bnde sizin gibi düşündüm dedim tamam süt içicem artık içtim ama kızım nası huzursuz bana da gaz yaptı zaten.pisik neysede su yiyeceklerin gaz yapmasi dusuncesinden nasil kurtaricaz yaws litciyi
sizinkiler yine aliyorYa senin eşindi de mi gofret iki tane alıp ikisinide yiyen. Yazıyı bulamadım ama ne güldüm.
Kendimi gördüm.
Ben bişey yemedim yine oldu.aynı durum bende de var.
gaz diyeti yapcam işe yararsa söylerim sana da.
süt süt ürünldri bakliyat limon çikolta fındık fıstık türevleri
tatlılar hazır gidalar
hamur işleri
dana eti filan kestim 2gündür
yiyecek bişey kalmadı ama neyapayım
gaz sıkıntısından iyidir.
ev tatlı börek çörek kaynıyor yiyemiyrum çok gıcık
Hepisini yiyorum resmen benim yediklerimi saydın. Bende gaz tavan ama bebekte yok.aynı durum bende de var.
gaz diyeti yapcam işe yararsa söylerim sana da.
süt süt ürünldri bakliyat limon çikolta fındık fıstık türevleri
tatlılar hazır gidalar
hamur işleri
dana eti filan kestim 2gündür
yiyecek bişey kalmadı ama neyapayım
gaz sıkıntısından iyidir.
ev tatlı börek çörek kaynıyor yiyemiyrum çok gıcık
valla ben çocuklarla yarisiyorum gibi, ikisinin toplamindan daha çok sut içiyorum galiba :)))))))Yapmıyor değil bnde sizin gibi düşündüm dedim tamam süt içicem artık içtim ama kızım nası huzursuz bana da gaz yaptı zaten.
çikolata yediğim gün yine öyle.
pırasa kurufasülye lahana keza öyle
Evet :) ama çok sert davranmadım gecenin dördünde yurt dışından gelip havaalanından dönerken evde su yok diye bir benzinciyr girip almış. Akşam bişey yemediği için de aç olduğundan ikisini de yemiş.Ya senin eşindi de mi gofret iki tane alıp ikisinide yiyen. Yazıyı bulamadım ama ne güldüm.
Kendimi gördüm.
:))) ee biz sana ne diyoruz iki aydir :)Ben bişey yemedim yine oldu.
Bilmiyor demek. Benimki almayı çok sever. Her akşam arar şunu alayım bunu alayım diye. Abur cubur pasta lokum sanki ihtiyacım var. Fırçalayana kadar taşırsizinkiler yine aliyor
benimki daha ben demeden çop le gelmedi eve , bi çocuklara topitop alip geliyor arada :)
eline verdigim listedekilerden uçer beser paket alir ama yazmiyorsa almaz, kendi yedugini sevdiginu bile
basta çok kafaya takiyordim ama bakdim adamin huyu o birakdim artik kendi halineee
Neyse mazereti varmış.Evet :) ama çok sert davranmadım gecenin dördünde yurt dışından gelip havaalanından dönerken evde su yok diye bir benzinciyr girip almış. Akşam bişey yemediği için de aç olduğundan ikisini de yemiş.
Dedim ki kabak sebze ondan bişey olmaz. Internette arastırma Gereği bile duymadım. Yedim gaz oldu şaşırdım bir Aradım kabak da gaz yapıyormuş. Her gün mantı yemeği planlıyorum.valla ben çocuklarla yarisiyorum gibi, ikisinin toplamindan daha çok sut içiyorum galiba :)))))))
çikolotayla aram yok onu yemiyorum pek
baskada yemek ayirmiyorum kurufasulye nohut lahana çesitleri, sogan sarimsak,hastanede bana yesil sebze de gaz yapar dediler ( litchi duymasin bunu :) )
eee ne yiycez biz , butun gun ekmek makarna yersek duba gibi oluruz canimda istemez benim valla
ha yiyorum gazi yok diyemem ama ben yemesemde gaz olacagina inaniyorum
bagirsaklardan kana ordan sute nasil geçicek gaz :)
geçsede cani saolsun , az kaldi 1-2aya bitecek gaz olayi
kiloyuda guzzel aliyor benim için hersey yolunda aglamasi hariç :) aglamadan çocukj buyumez deyip onu eliyorum oldu bittiii
Biz evlenmeden önce benim eşim de öyleydi. Artık bişey almıyor. Özellikle duty freeden kocaman çikolatalar getirirdi şimdi sadece kendine sigara alıyor.Bilmiyor demek. Benimki almayı çok sever. Her akşam arar şunu alayım bunu alayım diye. Abur cubur pasta lokum sanki ihtiyacım var. Fırçalayana kadar taşır
Bütün yaz bana dondurma almadan gelmez
Kendi Ağzına sürmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?