Bende kıyafeti sıkı giydiriyorum k.çorap üstüne çorap giydiriyorum dışarı çıkarken ama sekiz battaniyeye sarmıyorum.Ben de sarıyorum bir de yelek giydiriyorum çok mu giydiriyorum ki yaw. Ama ayaklar üşüyor bir külotluçorap alamadım
Yediklerimiz sütün tadını oluşturuyormuş ek gıdaya geçince bebişler de o tatları arıyormuş azar azar hepsinden yiyelim benceaynı durum bende de var.
gaz diyeti yapcam işe yararsa söylerim sana da.
süt süt ürünldri bakliyat limon çikolta fındık fıstık türevleri
tatlılar hazır gidalar
hamur işleri
dana eti filan kestim 2gündür
yiyecek bişey kalmadı ama neyapayım
gaz sıkıntısından iyidir.
ev tatlı börek çörek kaynıyor yiyemiyrum çok gıcık
Hastanede de öyle gördüm bir bizimkiydi Sarılı olan.Bende kıyafeti sıkı giydiriyorum k.çorap üstüne çorap giydiriyorum dışarı çıkarken ama sekiz battaniyeye sarmıyorum.
Bugün sağlık ocağına gittim ben mont giydirmiştim bir kadın geldi 2 aylık bebek kafası açık üstünde de sadece kıyafeti vardı.sarma falan yok.
İçesim yok ama seen yazmıştınya spora başlıycam kendimi seveceğim diye.sigara içesin mi var millete soruyosun
benim bile içesim var ta oğluma hamile kalınca bırakmıştım
ev hayatı=bunalım
mantimi :)))Dedim ki kabak sebze ondan bişey olmaz. Internette arastırma Gereği bile duymadım. Yedim gaz oldu şaşırdım bir Aradım kabak da gaz yapıyormuş. Her gün mantı yemeği planlıyorum.
Ye yavrum yeDedim ki kabak sebze ondan bişey olmaz. Internette arastırma Gereği bile duymadım. Yedim gaz oldu şaşırdım bir Aradım kabak da gaz yapıyormuş. Her gün mantı yemeği planlıyorum.
Gelecek olan kadın mantıyı güzel yapıyormuş Cumartesi gelicek bir konuşucaz.Ye yavrum ye
Esim de birakti oglum dogunca. Yanindaki icerken daha zorBende kızda bırakıp 7 yıl sonra basşadım yıne ogluma hamıleykeen bıraktım yıne baslarım dıye dusınuyprum. En cokta esımle karsılıklı sıgara ıcmeyı ozledım. Yemekten yenı kalktık suan o balkonda tutturuyo cayınıda aldı oh...
Bir iki ggündür pipili de hem emmek istiyor hem elleriyle beni itiyor ayakta dolaniyorum sakunleyince oturuyorum alismasin diye ..ama ben kullandigim d vitaminine görüyorum onu vermedigum gün gayet sakin verdiğim gün saatlerce agliyor ve hiçbirşey sakinlestiremiyorememiyor agliyor yine gazi var v
İlk defa kkocanla ilgili iyi bbirşey duydum agzindan.. :))Bilmiyor demek. Benimki almayı çok sever. Her akşam arar şunu alayım bunu alayım diye. Abur cubur pasta lokum sanki ihtiyacım var. Fırçalayana kadar taşır
Bütün yaz bana dondurma almadan gelmez
Kendi Ağzına sürmez.
ben senin yerinde olsam soyle yemekler yapardim.. Kasaptan kusbasi et al domates biberle kavur al sana yemek.. yine kofte alabilirsin hemen tavada kizartip yuyebilirsin..Konserveden uzak dur derim ..ev tipi manti satanlar var buzlugunda bulundur ..yaza bisey kalmadi domates salatalikla karpuzla kavunla gun gecer.. Bi corba kaynatmak kac dk alir .. Biraz kaliteli beslen bi elinle bebegini tut bi elinle yemegini yap..herkes sen gibi kacimizin cocugu saatlerce uyuyor ki.. Bugun tam 3 ay so ra buzdolabinin ic ortuleini yikayabildigimi farkettim daha silemedim bile icini..Dedim ki kabak sebze ondan bişey olmaz. Internette arastırma Gereği bile duymadım. Yedim gaz oldu şaşırdım bir Aradım kabak da gaz yapıyormuş. Her gün mantı yemeği planlıyorum.
benimkide oyle bi body pyjamayla goturuyorum parka, battaniyeye bile hep sarmiyorumBende kıyafeti sıkı giydiriyorum k.çorap üstüne çorap giydiriyorum dışarı çıkarken ama sekiz battaniyeye sarmıyorum.
Bugün sağlık ocağına gittim ben mont giydirmiştim bir kadın geldi 2 aylık bebek kafası açık üstünde de sadece kıyafeti vardı.sarma falan yok.
O saydıklarının Peynirli haricini eşim yemez ben de peynirli pek sevmem ama sabahları dere Otlu peynirli Poğaça fena olmaz hanimantimi :)))
ne deyim afiyet olsun :)
manti niye yiyorsun o zaman paso hamur isine geç
baharat atmamalarini soylersin ( hamuru yogurdukdan sonra aklina ne geliyorsa koy içine al sana yemek
kiymali patatesli patlicanli pide pizza lahmacun borek hersey olurr
Devit3 mü kullanıyorsun bize kesinlikle gaz yapıyorBir iki ggündür pipili de hem emmek istiyor hem elleriyle beni itiyor ayakta dolaniyorum sakunleyince oturuyorum alismasin diye ..ama ben kullandigim d vitaminine görüyorum onu vermedigum gün gayet sakin verdiğim gün saatlerce agliyor ve hiçbirşey sakinlestiremiyor
İlk defa kkocanla ilgili iyi bbirşey duydum agzindan.. :))
çok soyledim, ama ben anlamam sen gidince alirsin diye geçistiriyorBilmiyor demek. Benimki almayı çok sever. Her akşam arar şunu alayım bunu alayım diye. Abur cubur pasta lokum sanki ihtiyacım var. Fırçalayana kadar taşır
Bütün yaz bana dondurma almadan gelmez
Kendi Ağzına sürmez.
haha esin ne istiyprsa yesin sen gaz yapmuypr dedigini ye, bulasici deil ya bu mubarekO saydıklarının Peynirli haricini eşim yemez ben de peynirli pek sevmem ama sabahları dere Otlu peynirli Poğaça fena olmaz hani
Neden kırkın çıkmadan gezmeye gittiler bir bebeği kırklasalardı.Coook acaip tokezledim cok. Beceremiyorum sanirim. Ya da bu surec gecici. Annem varken ne guzeldi :/ benim sanssizligim esimin bazi geceler nobetci olmasi bi de. Kimse yok yanimda. Bunu bilmek bile kotu hissettiriyo.
Kiz artik eskisi gibi uyumuyo uc saat. Bu saat uyusa opup basima koyarim. O da kuş uykusu gibi ih mih ettikce sallayacaksin.
Surekli huysuz her an krize girecekmia gibi. Birakip gitsem tuvalete ikinci dakika aglamaya basliyo.
Yemesi icmesi cisi kakasi iyi. Bu o iyi zaten masallah. Off allahin gucune gidecwk cok sukur saglikli. Huysuz olsun napalimm.
Yarin kalca ultrasonu var. Yarin gece yine krizi tutacak kesin yandik.
Uc gundur yikanamadim. Yarin kirkimiz cikiyo artik yarin da yikanabilirim herhalde kiz izin verirse.
Gozlerimin alti mosmor. Kullandigimilaci bi gece icmesem kurdeseb geri geliyo. Her yerim şişiyo. Dişim antibiyotikle gecti ama cekilmesi lazim daha. Off.
Doktoruma kontrole gitmem lazim. Agda yapmam lazim ama nasil ne zaman.
Evi temizlemem lazim, utu yapmam lazim. Kv ve gorumce de yok ist a gezmeye gittiler iki hafta. Yardim isteyebilecegim kimse yok ve yetemiyorum tek basima. Allahtan kocam elinden geldigince yardimci evde oldugu zamanlarda.
Cok mu dertlenmisim ne.
Tam olarak gaz yapiyor gibi degil aslinda ama bir yeri agrir gibi agliyor..3 saat kadar sürüyoro 3 saat iiçinde ne emiyir ne uyuyor koca gün yorulmuyirum o 3 saatte yoruldugum kadar.. 2 gündür vermedim boyle giderse tamamen kesecemDevit3 mü kullanıyorsun bize kesinlikle gaz yapıyor
Gazı olunca ağlamak için atıyorlar.al bir iki pıtpıt yap geri yatır emziği verAyniaini ben yasiyorum. Alistirmasaydim keske diyorum. Tam daliyo dusuruyo emzigi agliyo. Bi turlu uyuyamiyo. Bazen bilerek atiyo sonra yeniden cani istiyo yine agliyo. Bazen ucu tam dudaginda dursun istiyo. Dersin dudak tiryakisi mubarek.
kiz nasil marasli senin esin :)O saydıklarının Peynirli haricini eşim yemez ben de peynirli pek sevmem ama sabahları dere Otlu peynirli Poğaça fena olmaz hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?