2015 Şubat Anneleri

Aynı valla işte.ben birde çalışıyorum

haha esin ne istiyprsa yesin sen gaz yapmuypr dedigini ye, bulasici deil ya bu mubarek
yemege gelin kadinin isi o iki çesit yapsin
Evde sürekli eşimin sevdiği yemekler pişiyor amma şadtlandırmışım kendimi. Doğru tabii Söyleyeyim kadına öyle yapsın

Benimki de oyle. Cikolata al desen isim vermen gerekir. Ben olsam her alisveriste degisik birsey alirim. Onlarinki iyi aslinda tasarruf acisindan

d vit veriyorum ama hiç denemedim
ama yapsada verrim ben
ogluma vermedim duzenli olarak boyu yasitlarindan kisa : ( benim suçum belkide : ((

Tam olarak gaz yapiyor gibi degil aslinda ama bir yeri agrir gibi agliyor..3 saat kadar sürüyoro 3 saat iiçinde ne emiyir ne uyuyor koca gün yorulmuyirum o 3 saatte yoruldugum kadar.. 2 gündür vermedim boyle giderse tamamen kesecem
Üç saat yine çabuk atıyormuş bizim sekiz saat sürüyor. Sanki biryeri çok acıyormuş gibi. Di mi aynen öyle

Gaz gaz diye konuşuncaa aklima geldi yarinin yemeği..

Kuru fasulye gidiyim uyumadan islayim bari..

Fenerbahçe Ülker Maccabi tel Aviv'i basketballda yendi. Selinim bunu da sevdi
Basketboll da mı izliyorsun?
Ben izleyemiyorum basket maçı.aşırı heyecan yapıyorum kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor.
Sonra diyorum en iyisi izlememk.
Bir ara gençken maçlara giderdik

Benimki de oyle. Cikolata al desen isim vermen gerekir. Ben olsam her alisveriste degisik birsey alirim. Onlarinki iyi aslinda tasarruf acisindan
haha keske tasarruf için yapsa gam yemiycem bildigin odunluk
yazdiklarimi çok çok aliyor nasil olsa yine bitecek diye :)))
kiz ben gidince evdeki herkese ayri seyler buluyorum sevdigi , ne var benide dusunen biri olsa : (

Sen de spora basla. Su an kosu bandini kurdu esim.dizi cikmis sut kokulu esofmanlarim altinda da spor ayakkabilarim spor yapicam

Sürekli bitki çay koyup icemiyordum sin nda çözümü 500ml lik termista buldum öğlen yapıyorum akşama kadar sıcak. Bu arada bu kaka lekesi nasıl çıkar resmen sapsarı boya

d vit veriyorum ama hiç denemedim
ama yapsada verrim ben
ogluma vermedim duzenli olarak boyu yasitlarindan kisa : ( benim suçum belkide : ((
Boyda o kadar etkili oluyor ku ki. Kafası için gerekiyor biliyırum. Bir arkadaşım Amerika'da doğurdu hiç d vitamini vermemiş Dr u da germe demiş sadece bıngıldağı geç kapanmış o kadar. Bana çok vermeyin d vitamini dedi bir çocuğun kafatasını kırmak zorunda kalmışlar bıngıldak kapanmış bugün söyledi bunu.

Gaz gaz diye konuşuncaa aklima geldi yarinin yemeği..

Kuru fasulye gidiyim uyumadan islayim bari..
ben gecen gun isladim,dudukluye attim hamur olmus , misafir vardi o gunde
bu sefer direk islamadan dudukluye attim ayniydi islanmamisla :)))) bim den almistim fasulyeyi gecen yaz

TR den getirdigim fasulyemde bitti yawss (

Sürekli bitki çay koyup icemiyordum sin nda çözümü 500ml lik termista buldum öğlen yapıyorum akşama kadar sıcak. Bu arada bu kaka lekesi nasıl çıkar resmen sapsarı boya
Ilk bulaştığı anda sucak su ve sabunla çıkıyor. Beklerse kurursa çıkmıyor.

Eve
Üç saat yine çabuk atıyormuş bizim sekiz saat sürüyor. Sanki biryeri çok acıyormuş gibi. Di mi aynen öyle
Evet gazi olan çocuk ikinir sıkılır elleriyle yüzünü ovsalar her turlu belli eder ana bu daha çok karni falan agrir gibi ağlama sekli ..ilaci hep öğlen ayni saatlerde veriyorum aksam 6-9 arasi cildiriyirdu çocuk. BBende çocuk huysuz diyip duruyordum..vermeyi unuttuğum gün nasip sakin geçtiğiniggörünce hususi bugünde vermedim ve duauncem doğru cikti

Buzdolabinin ic ortusu ne ki

kurumadan soguk suda sabunla çitiliyorum
40 derecede makineye atiyorum çikiyorum
onceden çikaramiyordum kuruyunca temizlemeye çalistigim için galiba

ben gecen gun isladim,dudukluye aHaşlama falan yapmur olmus , misafir vbütün bakliyao gunde
bu sefer direk islamadan dudukluye attim ayniydi islanmamisla :)))) bim den almistim fasulyeyi gecen yaz

TR den getirdigim fasulyemde bitti yawss (
Ben aksamdan islarim sabaha direkt duduklude pisiririm 20 dk da immm bayilirim.. Haslama yapmiyorum bende bimden alirim butun bakliyatimi..

Ne güzel liste bu yaw. Baba liste yap dediklerinde kalıyorum hiç bunlar aklıma gelmiyor.

ne bilem ben oyle dunsuyorum
kizima veriridim duzenli boyu çok guzel maasalalh
oglana iki çocukla ugrasmakdan unuttum vermedim boy fikarasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…