Aynı valla işte.ben birde çalışıyorumHersey hallolur, bizim kizin yarim saatlik uykusu var üç defa uyur, birinde kahvaltimi yapiyorum birinde evi topluyorum birinde de tvye bakiyorum. Onun disinda butun gun kucagimda, utu isini vs aksamlari taksit taksit yapiyorum. Yemek yapamıyorum, ne zaman yapmaya kalksam kiz krizlere giriyor disardan spyleyip yiyoruz
Evde sürekli eşimin sevdiği yemekler pişiyor amma şadtlandırmışım kendimi. Doğru tabii Söyleyeyim kadına öyle yapsınhaha esin ne istiyprsa yesin sen gaz yapmuypr dedigini ye, bulasici deil ya bu mubarek
yemege gelin kadinin isi o iki çesit yapsin
Benimki de oyle. Cikolata al desen isim vermen gerekir. Ben olsam her alisveriste degisik birsey alirim. Onlarinki iyi aslinda tasarruf acisindansizinkiler yine aliyor
benimki daha ben demeden çop le gelmedi eve , bi çocuklara topitop alip geliyor arada :)
eline verdigim listedekilerden uçer beser paket alir ama yazmiyorsa almaz, kendi yedugini sevdiginu bile
basta çok kafaya takiyordim ama bakdim adamin huyu o birakdim artik kendi halineee
d vit veriyorum ama hiç denemedimBir iki ggündür pipili de hem emmek istiyor hem elleriyle beni itiyor ayakta dolaniyorum sakunleyince oturuyorum alismasin diye ..ama ben kullandigim d vitaminine görüyorum onu vermedigum gün gayet sakin verdiğim gün saatlerce agliyor ve hiçbirşey sakinlestiremiyor
İlk defa kkocanla ilgili iyi bbirşey duydum agzindan.. :))ben senin yerinde olsam soyle yemekler yapardim.. Kasaptan kusbasi et al domates biberle kavur al sana yemek.. yine kofte alabilirsin hemen tavada kizartip yuyebilirsin..Konserveden uzak dur derim ..ev tipi manti satanlar var buzlugunda bulundur ..yaza bisey kalmadi domates salatalikla karpuzla kavunla gun gecer.. Bi corba kaynatmak kac dk alir .. Biraz kaliteli beslen bi elinle bebegini tut bi elinle yemegini yap..herkes sen gibi kacimizin cocugu saatlerce uyuyor ki.. Bugun tam 3 ay so ra buzdolabinin ic ortuleini yikayabildigimi farkettim daha silemedim bile icini..
Üç saat yine çabuk atıyormuş bizim sekiz saat sürüyor. Sanki biryeri çok acıyormuş gibi. Di mi aynen öyleTam olarak gaz yapiyor gibi degil aslinda ama bir yeri agrir gibi agliyor..3 saat kadar sürüyoro 3 saat iiçinde ne emiyir ne uyuyor koca gün yorulmuyirum o 3 saatte yoruldugum kadar.. 2 gündür vermedim boyle giderse tamamen kesecem
Basketboll da mı izliyorsun?Fenerbahçe Ülker Maccabi tel Aviv'i basketballda yendi. Selinim bunu da sevdi
haha keske tasarruf için yapsa gam yemiycem bildigin odunlukBenimki de oyle. Cikolata al desen isim vermen gerekir. Ben olsam her alisveriste degisik birsey alirim. Onlarinki iyi aslinda tasarruf acisindan
Sen de spora basla. Su an kosu bandini kurdu esim.dizi cikmis sut kokulu esofmanlarim altinda da spor ayakkabilarim spor yapicamİçesim yok ama seen yazmıştınya spora başlıycam kendimi seveceğim diye.
Düşündüm nasıl eskiye dönerim eksik nerde diye, ben nasıl diyete başlıycam gücüm nerde diye.sonra sigara geldi aklıma.
İçsem çok mutlu olacaktım ama bebek için buluttan nem kaparken günde kırk.kere emzik kaynatırken nasıl sigara içerim.
Boyda o kadar etkili oluyor ku ki. Kafası için gerekiyor biliyırum. Bir arkadaşım Amerika'da doğurdu hiç d vitamini vermemiş Dr u da germe demiş sadece bıngıldağı geç kapanmış o kadar. Bana çok vermeyin d vitamini dedi bir çocuğun kafatasını kırmak zorunda kalmışlar bıngıldak kapanmışd vit veriyorum ama hiç denemedim
ama yapsada verrim ben
ogluma vermedim duzenli olarak boyu yasitlarindan kisa : ( benim suçum belkide : ((
ben gecen gun isladim,dudukluye attim hamur olmus , misafir vardi o gundeGaz gaz diye konuşuncaa aklima geldi yarinin yemeği..
Kuru fasulyegidiyim uyumadan islayim bari..
Ilk bulaştığı anda sucak su ve sabunla çıkıyor. Beklerse kurursa çıkmıyor.Sürekli bitki çay koyup icemiyordum sin nda çözümü 500ml lik termista buldum öğlen yapıyorum akşama kadar sıcak. Bu arada bu kaka lekesi nasıl çıkar resmen sapsarı boya
Evet gazi olan çocuk ikinir sıkılır elleriyle yüzünü ovsalar her turlu belli eder ana bu daha çok karni falan agrir gibi ağlama sekli ..ilaci hep öğlen ayni saatlerde veriyorum aksam 6-9 arasi cildiriyirdu çocuk. BBende çocuk huysuz diyip duruyordum..vermeyi unuttuğum gün nasip sakin geçtiğiniggörünce hususi bugünde vermedim ve duauncem doğru ciktiÜç saat yine çabuk atıyormuş bizim sekiz saat sürüyor. Sanki biryeri çok acıyormuş gibi. Di mi aynen öyle
Buzdolabinin ic ortusu ne kiBir iki ggündür pipili de hem emmek istiyor hem elleriyle beni itiyor ayakta dolaniyorum sakunleyince oturuyorum alismasin diye ..ama ben kullandigim d vitaminine görüyorum onu vermedigum gün gayet sakin verdiğim gün saatlerce agliyor ve hiçbirşey sakinlestiremiyor
İlk defa kkocanla ilgili iyi bbirşey duydum agzindan.. :))ben senin yerinde olsam soyle yemekler yapardim.. Kasaptan kusbasi et al domates biberle kavur al sana yemek.. yine kofte alabilirsin hemen tavada kizartip yuyebilirsin..Konserveden uzak dur derim ..ev tipi manti satanlar var buzlugunda bulundur ..yaza bisey kalmadi domates salatalikla karpuzla kavunla gun gecer.. Bi corba kaynatmak kac dk alir .. Biraz kaliteli beslen bi elinle bebegini tut bi elinle yemegini yap..herkes sen gibi kacimizin cocugu saatlerce uyuyor ki.. Bugun tam 3 ay so ra buzdolabinin ic ortuleini yikayabildigimi farkettim daha silemedim bile icini..
Ayy ne komik bunlar ne çabuk hemen nutellayı tanıdı.Yok cnm, ben dun nutellaya ucunu batirip verdim cak cuk etti emdi sonra atti. Simdi nutellasiz almiyor
kurumadan soguk suda sabunla çitiliyorumSürekli bitki çay koyup icemiyordum sin nda çözümü 500ml lik termista buldum öğlen yapıyorum akşama kadar sıcak. Bu arada bu kaka lekesi nasıl çıkar resmen sapsarı boya
Ben aksamdan islarim sabaha direkt duduklude pisiririm 20 dk da immm bayilirim.. Haslama yapmiyorum bende bimden alirim butun bakliyatimi..ben gecen gun isladim,dudukluye aHaşlama falan yapmur olmus , misafir vbütün bakliyao gunde
bu sefer direk islamadan dudukluye attim ayniydi islanmamisla :)))) bim den almistim fasulyeyi gecen yaz
TR den getirdigim fasulyemde bitti yawss(
Ne güzel liste bu yaw. Baba liste yap dediklerinde kalıyorum hiç bunlar aklıma gelmiyor.kiz nasil marasli senin esin :)
kombeyi, lahmacunu yemezmi
içli kofte yesen? baharat kattirmazsin
kisir ye taze sogan koymadan ( pismisi sut yapar soganin )
etli a$ diyolar ya bulgur pilavi ye bol tereyagli ( bulgur kesnlikle sut yapar )
tavuklu pirinç pîlavi ye
balik ye
patatesle kemikli et haslama yani pilav , yanina meyva kompostosu
arada kiymzli yumurta omlet olabilir oglen yada aksama hastanede bana hep omlet getiriyolazrdi ( yumurta gaz yapar deme furrum senii buyugum demem)
ben kendime bu kadar menu bulmuyorum ki birsurru yemek çikdi bak
patatesli mucver oluyormus bide buyuk ihtimalle kabak yerine patates rendeleniypdur
ne bilem ben oyle dunsuyorumBoyda o kadar etkili oluyor ku ki. Kafası için gerekiyor biliyırum. Bir arkadaşım Amerika'da doğurdu hiç d vitamini vermemiş Dr u da germe demiş sadece bıngıldağı geç kapanmış o kadar. Bana çok vermeyin d vitamini dedi bir çocuğun kafatasını kırmak zorunda kalmışlar bıngıldak kapanmışbugün söyledi bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?