2015 Şubat Anneleri

[QUOkizimda olsitchi, post: 40540574, member: 522935"]Üç saat yine çabuk atıyormuş bizim sekiz saat sürüyor. Sanki biryeri çok acıyormuş gibi. Di mi aynen öyle[/QUOTE]
Hep kizim olsun diye dua ettim gazi olmaz derler ya güya Kizlar.. Anam benim kiz yasina girene kadar delirirdi sancidan gazdan..gece gundu gazmi olur.. 2 klasik nohut yucem diye bütün nohutun tek tek kabuğunu soymuslugum var gaz olmasin diye ama nafile.. Çekilecek bu gaz derdi ille

MaKizimda post: 40540727 .!.:
ne bilem ben oyle dunsuyorum
kizima veriridim duzenli boyu çok guzel maasalalh
oglana iki çocukla ugrasmakdan unuttum vermedim boy fikarasi
Yok beee. Kizima doğru düzgünkullanmadim sşuan persentilin de üstüne kilosuda boyunda.. Genetik bunlar senin gibi bir prof nasip olurdaboyle kkonuşur

Ne güzel liste bu yaw. Baba liste yap dediklerinde kalıyorum hiç bunlar aklıma gelmiyor.
unutma o zaaman çikdisini al sen bunun :)
hafta nin her gunune bi yemek koy
pazartesi balik , sali tavuk, çarsamba kofte gunu gibi
bak daha makarna yok listede
lazanya gaz yapmaz
offffff olsada yesem lazanyayi

esim sevmiyor diye yapmiyorum

Yok beee. Kizima doğru düzgünkullanmadim sşuan persentilin de üstüne kilosuda boyunda.. Genetik bunlar senin gibi bir prof nasip olurdaboyle kkonuşur
hahah ne profu kiz benden çomez olur ancak :=))
oglanin boyu konusunda hassasim valla herseyi dusunurum, kendinden iki ay kuçugun çocugun omzuna geliyor

kizim sinifindaki en uzunlardan ama kilosunuda gostermiyor bildigin çop bacaklar kollar afrikalilar gibi :))

Herkeslere iyi geceler anacim.. Sabah 6 da ayaktayiz biz... Her sabah aksama 8 de yatacam diye hayiflaniyorum uykudan gozumu acamayinca aksam da olunca 12 fen önce uyumuyorum ..
Haydenn selametle

unutma o zaaman çikdisini al sen bunun :)
hafta nin her gunune bi yemek koy
pazartesi balik , sali tavuk, çarsamba kofte gunu gibi
bak daha makarna yok listede
lazanya gaz yapmaz
offffff olsada yesem lazanyayi

esim sevmiyor diye yapmiyorum
Bundan önceki yardımcıda sorunumuz alışverişi benim yapmamdı. Kadın eve yemek pişirmeye geliyordu pişirecek malzeme yoktu. Ben Migros'tan online alışveriş yaparsam anca malzeme geliyordu. Şimdi dicem yeni gelene. Market on dakikalık mesafede. Gidip günlük yapacağı yemekler için ihtiyaçları alsın.

Valla mı? Amanınnn.
Biri duysa bunu şok olur çünkü dışardan herkes özenir benim eşime.eve gelen misafir ağzı açık bakar çünkü bütün hizmeti o yapar. Gelen kişiye ne yedireceğini şaşırır.
Çok misafirperver ama bu hamilelik lohusalık beni çok etkiledi olumlu şeyleri gmrmüyorum.
Çöp atar,yediğini içtiğini ortada bırakmaz,her fırsatta seni seviyorum der,bütün maaşını bana verir.
Çok iyi özelliği varmış Valla

kara borsaya dusmus kiz
hakket pahali, parasi olmayan gariban ne yiycek

kiz litchi patates kizartmasi da ye :))))))))) senin paran çok dermisim
saka sakaa :))
Yeni alışveriş yaptım gerçekten patatesin kilosuna çok şaşırdım bir kilo aldım.

gunluk almazsa haftalik alsin
gidip 1 saatde gelmezse senin yemekler suya duser

3. ler boyle mi oluyorki
bende basedemiyorum aglamalarla sussun diye emziriyprum hersey daha kotu oluyor
napacagimi sasiriyorum
Ilkler cahilligimize gelio galiba cok anlamiyoruz sonrakileri ozenle buyutmeye calisalim diyoruz sakinan goze cop batar misali sonrakilere de yaranamiyoruz :)

adami niye kotuluyon kiz o zaman nazarmi edecez sankim :))))))))))))))

gunluk almazsa haftalik alsin
gidip 1 saatde gelmezse senin yemekler suya duser
Bu arada benim bileğim çok acıyor yaw. Karpal tunel sendromu dedikleri doğumdan sonra geçmedi daha da Ağrılı olmaya başladı. Bebişi zor tutuyorum bazen.

Ilkler cahilligimize gelio galiba cok anlamiyoruz sonrakileri ozenle buyutmeye calisalim diyoruz sakinan goze cop batar misali sonrakilere de yaranamiyoruz :)
eger bende alzeymer dercesinde unutkanlik yoksa hiç bu kadar zorlandigimi hatirlamiyorum
hele su gazi avr diye memede aglamsi onu burdan ogrendim çocugun bogazi aciyor saniyordum ben daha once olmadiki boyle bisey
piyango bu garibana vurdu yazik
yarisi gitti , tek umudum uçn aylik olmasi
abisind edyedi aylik olana kadar gazini çiakrmadan yataga koyarsam kusup uyaniyordu, bakalim bu ne olcak

Yoğurt gaz yapar mı bilmen ama bugun düzgün yemek yemedim ama çocukta gaz o derece anlamadım ben bu isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…