bende yapmiyordum haslamayi normalde çok diye oyle yaptim oda olmadi :)Ben aksamdan islarim sabaha direkt duduklude pisiririm 20 dk da immm bayilirim.. Haslama yapmiyorum bende bimden alirim butun bakliyatimi..
Bilmem 25 e aldım gece parlayandan. Nerden aldın aldığın yerle alakalı olabilir.Avent indirime mi girmis ben aldigimda 33 tl idi
Ben farkettiysem çok pahalı demekkiesim haberlerde gormus
patatesin çuvali çeyrek altinla ayniymis , devlet mudahale etmis piyasaya
Yok beee. Kizima doğru düzgünkullanmadim sşuan persentilin de üstüne kilosuda boyunda.. Genetik bunlar senin gibi bir prof nasip olurdaboyle kkonuşurMaKizimda post: 40540727 .!.:ne bilem ben oyle dunsuyorum
kizima veriridim duzenli boyu çok guzel maasalalh
oglana iki çocukla ugrasmakdan unuttum vermedim boy fikarasi
unutma o zaaman çikdisini al sen bunun :)Ne güzel liste bu yaw. Baba liste yap dediklerinde kalıyorum hiç bunlar aklıma gelmiyor.
Evet o maçlar ne güzel olurdu.Basketboll da mı izliyorsun?
Ben izleyemiyorum basket maçı.aşırı heyecan yapıyorum kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor.
Sonra diyorum en iyisi izlememk.
Bir ara gençken maçlara giderdik
kara borsaya dusmus kizBen farkettiysem çok pahalı demekki
hahah ne profu kiz benden çomez olur ancak :=))Yok beee. Kizima doğru düzgünkullanmadim sşuan persentilin de üstüne kilosuda boyunda.. Genetik bunlar senin gibi bir prof nasip olurdaboyle kkonuşur
Bundan önceki yardımcıda sorunumuz alışverişi benim yapmamdı. Kadın eve yemek pişirmeye geliyordu pişirecek malzeme yoktu. Ben Migros'tan online alışveriş yaparsam anca malzeme geliyordu. Şimdi dicem yeni gelene. Market on dakikalık mesafede. Gidip günlük yapacağı yemekler için ihtiyaçları alsın.unutma o zaaman çikdisini al sen bunun :)
hafta nin her gunune bi yemek koy
pazartesi balik , sali tavuk, çarsamba kofte gunu gibi
bak daha makarna yok listede
lazanya gaz yapmaz
offffff olsada yesem lazanyayi
esim sevmiyor diye yapmiyorum
Iyi geceler canımHerkeslere iyi geceler anacim.. Sabah 6 da ayaktayiz biz... Her sabah aksama 8 de yatacam diye hayiflaniyorum uykudan gozumu acamayinca aksam da olunca 12 fen önce uyumuyorum ..
Haydenn selametle
Valla mı? Amanınnn.Bir iki ggündür pipili de hem emmek istiyor hem elleriyle beni itiyor ayakta dolaniyorum sakunleyince oturuyorum alismasin diye ..ama ben kullandigim d vitaminine görüyorum onu vermedigum gün gayet sakin verdiğim gün saatlerce agliyor ve hiçbirşey sakinlestiremiyor
İlk defa kkocanla ilgili iyi bbirşey duydum agzindan.. :))ben senin yerinde olsam soyle yemekler yapardim.. Kasaptan kusbasi et al domates biberle kavur al sana yemek.. yine kofte alabilirsin hemen tavada kizartip yuyebilirsin..Konserveden uzak dur derim ..ev tipi manti satanlar var buzlugunda bulundur ..yaza bisey kalmadi domates salatalikla karpuzla kavunla gun gecer.. Bi corba kaynatmak kac dk alir .. Biraz kaliteli beslen bi elinle bebegini tut bi elinle yemegini yap..herkes sen gibi kacimizin cocugu saatlerce uyuyor ki.. Bugun tam 3 ay so ra buzdolabinin ic ortuleini yikayabildigimi farkettim daha silemedim bile icini..
Yeni alışveriş yaptım gerçekten patatesin kilosuna çok şaşırdım bir kilo aldım.kara borsaya dusmus kiz
hakket pahali, parasi olmayan gariban ne yiycek
kiz litchi patates kizartmasi da ye :))))))))) senin paran çok dermisim
saka sakaa :))
gunluk almazsa haftalik alsinBundan önceki yardımcıda sorunumuz alışverişi benim yapmamdı. Kadın eve yemek pişirmeye geliyordu pişirecek malzeme yoktu. Ben Migros'tan online alışveriş yaparsam anca malzeme geliyordu. Şimdi dicem yeni gelene. Market on dakikalık mesafede. Gidip günlük yapacağı yemekler için ihtiyaçları alsın.
Ilkler cahilligimize gelio galiba cok anlamiyoruz sonrakileri ozenle buyutmeye calisalim diyoruz sakinan goze cop batar misali sonrakilere de yaranamiyoruz :)3. ler boyle mi oluyorki
bende basedemiyorum aglamalarla sussun diye emziriyprum hersey daha kotu oluyor
napacagimi sasiriyorum
adami niye kotuluyon kiz o zaman nazarmi edecez sankim :))))))))))))))Valla mı? Amanınnn.
Biri duysa bunu şok olur çünkü dışardan herkes özenir benim eşime.eve gelen misafir ağzı açık bakar çünkü bütün hizmeti o yapar. Gelen kişiye ne yedireceğini şaşırır.
Çok misafirperver ama bu hamilelik lohusalık beni çok etkiledi olumlu şeyleri gmrmüyorum.
Çöp atar,yediğini içtiğini ortada bırakmaz,her fırsatta seni seviyorum der,bütün maaşını bana verir.
Çok iyi özelliği varmış Valla
Bu arada benim bileğim çok acıyor yaw. Karpal tunel sendromu dedikleri doğumdan sonra geçmedi daha da Ağrılı olmaya başladı. Bebişi zor tutuyorum bazen.gunluk almazsa haftalik alsin
gidip 1 saatde gelmezse senin yemekler suya duser
eger bende alzeymer dercesinde unutkanlik yoksa hiç bu kadar zorlandigimi hatirlamiyorumIlkler cahilligimize gelio galiba cok anlamiyoruz sonrakileri ozenle buyutmeye calisalim diyoruz sakinan goze cop batar misali sonrakilere de yaranamiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?