2015 Şubat Anneleri

Bu arada benim bileğim çok acıyor yaw. Karpal tunel sendromu dedikleri doğumdan sonra geçmedi daha da Ağrılı olmaya başladı. Bebişi zor tutuyorum bazen.
o ne ben bilmiyorumki o dedigini
dr agittinmi
kremi falan vardir belki

Yoğurt gaz yapar mı bilmen ama bugun düzgün yemek yemedim ama çocukta gaz o derece anlamadım ben bu isi
benimkide çok gazliydi uyudu sonunda hemde aç karnina
emmek istiyor her yudumda agliyor
çok uzuluyorum el kadar masum yavrum karnini doyuruncaya kadar helak oluyor
bide genzine kaçiyorki dakkalrca oksuruyor kipkirmizi oluyor

benimkide oyle bi body pyjamayla goturuyorum parka, battaniyeye bile hep sarmiyorum
su çocugu SIKI giydirme isi bana gore deil,iyiki usutmeyle hasta olunmuyor yoksa benim çocuklarin saglam gunu olmazdi hiç
Bende öyle düşünüyorum ama olmuyor işte.çok sarmıyorum ama kafası açıkken rahat edemiyorum.
Hande ataizi kışın bir kafenin bahçesinde kahve içiyordu çocuğun üstüne bebek arabasında kar yağıyordu demekki hasta olmuyorlar.
Bende montumun önünü hiç kapatmam yaz kış rüzgar vurur göğsüme olsa olsa sadece tutulurum hiç hasta olmam.
Doktorun biri üşümekten hasta olunmaz demişti ondan beri kafama yer etti. Kimisi varya 40 derece sıcakta cereyan yapıyor diye cam kapı açtırmaz.akıllara zarar.

aksam yemegim hosuma gitmedi ama aç oldugum için yedim
canim tatli biseyler sitiyor
ne yesemki

irem gibi bende her sabah kalkarken aksam olsada yatsam diye dusunuyirum ama çocuklar uyyali bi saat oldu ben yatmiyorum: (

dogudundan beri kafasini hiç ortmedim ben, bi disari çikarken tulumu var onu ortuyordum mart ayinda hem kuçukdu hem çok asiri sogukdu
simdi hiç ortmuuyorum :)))

benim dr diyorki,usutmekle hasta olunmuyor , mikroplarla viruslerle hsta olunuyor, birnin hapsurmasi oksurmesi vs gibi ..
ama biz soguga maruz kalip o mikroplarla karsilasirsak o zaman ahsta oluyoruz, sogukda vucudun savunma mekanizmasi yavasliyormus mikroplarada kapi açiliyor
ususek etrafta ahsta kimse yoksa bulastiracak hasta olmuyoruz :)

Off bana sağlık ocağı çok verme dedi. Doktora söyledim bıngıldakla d vitamının alakası yok dedi.
Kime ınanayıM yav

Bende hiç şapka takmadım takınc a kıyamet kopuyor

benimkide çok gazliydi uyudu sonunda hemde aç karnina
emmek istiyor her yudumda agliyor
çok uzuluyorum el kadar masum yavrum karnini doyuruncaya kadar helak oluyor
bide genzine kaçiyorki dakkalrca oksuruyor kipkirmizi oluyor
Az kaldı diye diye 3 aya yaklaşık biz valla inş arkası gelir. İki gündür evdeyim parka çıkarıyorum temiz hava iyi geliyordu yalnız biraz isilik olmuş çok sıcak tuttum demek ki ; (

Az kaldı diye diye 3 aya yaklaşık biz valla inş arkası gelir. İki gündür evdeyim parka çıkarıyorum temiz hava iyi geliyordu yalnız biraz isilik olmuş çok sıcak tuttum demek ki ; (
neyin arkasi gelicek kiz
ins biter gaz olayiniz
biz bugun parka çikmadik, asagida komsular avrdi buyukleri gonderdim yarim saaat oynadilar kapinin onunde, oglenden yagmurluydu gitmedik parka
normalde uyyorsada agidiyorum pusetde uyumaya devam ediyor, ordada emziriyorum durmzasa sorun olmuyor

Ya benim bacaklarım belim sırtım bütün kemiklerim ağrıyor. Hamileyeken olduğu gibi oturdumu kalkıp yürüyemiyoru
Yaşayan var mı yoksa kilodan mı oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…