benimkdie agriyor ama kucakda çocuk tasimakdan benimki :)Ya benim bacaklarım belim sırtım bütün kemiklerim ağrıyor. Hamileyeken olduğu gibi oturdumu kalkıp yürüyemiyoru
Yaşayan var mı yoksa kilodan mı oldu?
he kiz gozum seni aradi ozlemisim demekkiiburdayım bebisim :)) arkadaşlar vardı bgn :)) anca okudum geçmişi :)) özledin mi beni :)))
Ben de seni özledim dayanamadim hasretine yrni bekleyemedim geldim :)) gitmezsin artık :))he kiz gozum seni aradi ozlemisim demekkii
iyide niye geldin sen simdi ben gidecekdimm
Çocuğun poposu ıslak kalırsa pişik oluyo ben bunu anladım. Pudra kullanıyorum bişey olmuyo yada bekletiyorum kuruyana kadar. Molfixte primada aynı yani.2 numara beyaz primadan pişik oldu. Bir numarada olmamıştı.3 numarada yine olursa diye ödüm kopuyor
pudra kullanılıyor mu hala ? pek kullanan duymadım da sağlıklı mı ?Çocuğun poposu ıslak kalırsa pişik oluyo ben bunu anladım. Pudra kullanıyorum bişey olmuyo yada bekletiyorum kuruyana kadar. Molfixte primada aynı yani.
hhahaah olmaz kizBen de seni özledim dayanamadim hasretine yrni bekleyemedim geldim :)) gitmezsin artık :))
Oriflameden yeni hamileyken bebeğime diye almıştım. Onu kullanıyorum arada. Boğazına kaçması zararlıymış. Elime döküyorum öyle popopsuna değdiriyorum ben.pudra kullanılıyor mu hala ? pek kullanan duymadım da sağlıklı mı ?
Yerim Onu ya bayılıyorum kız çocuklarına :)) geçen gün koyduğun fotoda gördüm çektiğin dişin boşluğunu :))) başarılı bi cerrah olacaksın aynen devam :)))bugun çocuklarla okula giderken yuruyelim dedim, pilavin altini kapatmayi unuttugum aklima geldi yari yolda , kiizm yukari çikdi kapatti geri geldi
aksam çocuklari asagi gonderdim
komsularin çocuklariyla oynadilar
kizimi çagirdim ikiletmeden geldi eve, bide gelirken yenge ben eve giduyorum diye haber verdi komsuya ( ne ben nede komsu oyle bisey istemedik ondan )
ben kayboldum sanmasin diye dedim diyor :)
anasinin akilli kuzusu prensesim benim, bi iki seneye bu kiz benim her isimi yapar vallaa :)))) yasadim benn
Ben de uykum geldi mi yatiyorm ama kocissiz uyuyamam diye onu da peşimden sürüklüyorum..uykum yok falan diyor ama hep de benden önce uyuyor nasıl is anlamadim :))))hhahaah olmaz kiz
ben uykum geldimi kocayi bile bekkemiyorum gidip yatiyorum
gunduzler çuvalami girdi yarin grsrz
hhahahah hem pediatre hem cerrah varmi boyle bi dunya :))))))))Yerim Onu ya bayılıyorum kız çocuklarına :)) geçen gün koyduğun fotoda gördüm çektiğin dişin boşluğunu :))) başarılı bi cerrah olacaksın aynen devam :)))
:))))) kirkin çikmadimi senin benim bile çikdiBen de uykum geldi mi yatiyorm ama kocissiz uyuyamam diye onu da peşimden sürüklüyorum..uykum yok falan diyor ama hep de benden önce uyuyor nasıl is anlamadim :))))
bende kullanmadim hiç daha pişik olmadi çok şükür sadece zeytin yaği kullaniyorumpudra kullanılıyor mu hala ? pek kullanan duymadım da sağlıklı mı ?
82Evet lekeli eşofman ama 350 tl atakkabı.
Sen kaç kilosun
D vitaminin düşüktür. kemik ağrısı ondan oluyorYa benim bacaklarım belim sırtım bütün kemiklerim ağrıyor. Hamileyeken olduğu gibi oturdumu kalkıp yürüyemiyoru
Yaşayan var mı yoksa kilodan mı oldu?
Hahahaha Paris mi diyorsun ya bizim bazada bi sıkıntı var yatakta dönünce gicirdiyor bırak Parise gitmeyi eylül uyanmasin diye yattigim gibi kalkıyorum şöyle döne döne uyumayi özledim :)))):))))) kirkin çikmadimi senin benim bile çikdi
uyutma sende adami :))
bezlerin parasi nere gidiyor kiz kocana de yenilesin bazayiHahahaha Paris mi diyorsun ya bizim bazada bi sıkıntı var yatakta dönünce gicirdiyor bırak Parise gitmeyi eylül uyanmasin diye yattigim gibi kalkıyorum şöyle döne döne uyumayi özledim :))))
bence çok yedigi için ve kan damlasi olabilir onu bilemiiycem bu kadr kuçuk bebege kan damlasi veriliyormuyduslm kızlar benim kız 2 günden beri koyu yeşil kakasini yapıyor ben netden okudum kafam karişti iyice kimisi diyor ki üşütmekten kimisi çok tok olduğundan kimisi aç olduğundan kimisi yeşilik yediğin zaman olur dedi ama en mantiklisi şu geldi bana kan damlasından diye yazmış bizde 3 günden beri kullanıyoruz çünkü az bir kan eksikliği çıktı sizce hangisi doğru sizece???
Bizim burda cocuk doktoru yok aile hekimidw zeytinyagi kesinlikle vermeyin demis sizin doktorunuzun bilgisi varmizeytinyagi verilmesiyle ilgili[/QUOTE]Canim ben gunlerce verdim drmamaya karistir demisti burdada yazdilar direk vermek tehlikeliymis ben direkde verdim ama ise yaramamisti kendiliginden 5, gunde yapti zeytinyagiyla poposuna masaj da yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?