2015 Şubat Anneleri

Yeni oldu ya niye gicirdar ki baza :))) bezleri eczaneden almayan anneler var şekerim bezden kazanamiyoruz malesef :))))
valla onu bilemiycem iste
sen hamileyken çok kilo aldinda kirdinmi bi yerlerini yoksa :))))
yatagi kaldirip tekrar koyun ters cevirin duz yatirin ne biliyim pozisyon degisin iste :)
almazlar tabi o kadar pahaliya verirseniz
hele bide benim gibi anneler çogalirsa iste o zaman yandi gulum keten helvam :))))))))))

Hani o iz kalan aşı kalkmıştı.
Bende iz yok.

İz kalan aşıdan annelerimizde olan dirsekte olan çiçek aşışı o kalkan aşı. Bu omuzda yok mu senin? gerçi bizim dr eşimbde 2 tane var bende 1 tane iz.

Canım bazı belediyeler yolluyormuş öyle sizin ilçeye özeldir belki

Burda muhabbet devam ediomus :) hay masalah size :) madem oyle bende bi derdimi anlatayim sol gogusumun ucu kopacak gibi oldu alt kisim baktim kanio ve ayrilmaya baslamis sagi veriorim ama oda yetmio naparimda bu yarayi acil iyiiyilestiririm. Oglum büyüdü ve cok istahli masaallah dtek gogusle doyuramiorm aglaya aglaya emziriorum luffffeen bi akil verin. LAnolin lansinoh sudecrem kullaniorum ayrica ayva cekirdegi de yaptim pudra surdum kurusun die olmadi cildirdim en son bepanthol bile surdum yaa...

cimcimesultan

Alıntıbyalmıştım da gitmiş
Sende liteway vardı dimi yani karşılıklı iki tente kullanabiliyorsun.
bugün hava güzeldi tek tente kullandım hatta bi ara açtım da yüzüne güneş gelsin diye. Kilotlu çorap çıtçıtlı badi kıyafeti şapkası patiği bir de ince mont gibi bir şeyi var kapitone gibi onu giydiriyorum. Yazinca çok gibi oldu ama bizle aynı yani. üzerine de bi battaniyeyi 2 kat örtüyorum O kadar.

Tabii kur bakalım hayalleri

Neden son yarim saatlik surede yemek yapmiyosun keske benimde gunde uc kerelik yarim saatlik zamanim olsa ben butun gun uyku surelerini ayakta sallayarak gecirmek zorundayim sadece mama yapmak icin mutfaga gidebiliyorum

Bu gunler de gececek ins gunduz hicbir is yapamiyorum ancak aksam esim gelince o da bulasik yikmak butun gun cocukla ilgilendigim icin aksam pertim cikiyo ya tv izlemek istiyorum yada uyumak haftalar sonra bugun temizlik ve ütu yaptim esimin bebekle kriz gecirten atismalarina kulaklarimi tikayarak...

Ben Günde 3 tane İçiyorum genelde uyuduğunda ve yeni emzirdikten sonra onuda içmessem kafayı yerim herhalde çok bunalıyorum çünkü
Bende iciyorum mama yapmaya mutfaga kacabildigim zamanlar su ısınirken iki firt cekip sonduruyorum hemencik ellerimi yikayip dislerimi fircalattiriyorum kiyafetlerime siniyo ama bende bunaliyorum

Cnm yaparmisin bilmem sogani yemeklik dogra ic yagla kavur onu gogsune koy kapat bi gece beklet sabah hic bisey kalmiyo ve bi daha yara olmuyo

10 da vuruldu şimdilik ateş olmadı.
Feyza bir şey sorcam.sen hiç.sigara içtin mi?
Ben ictim ya baska icen varmi acaba hamileykende arada icmistim hergun olmasada ama canim cok istiyodu simdide basladim sayilir her gun iciyorum nerdeyse cok kiziyorum kendime ya nekdr iradesizim su konuda

Neden son yarim saatlik surede yemek yapmiyosun keske benimde gunde uc kerelik yarim saatlik zamanim olsa ben butun gun uyku surelerini ayakta sallayarak gecirmek zorundayim sadece mama yapmak icin mutfaga gidebiliyorum
Mutfakta pek becerikli degilim canim, yemek isinde elim agir ve cok gurultu yaparim. Bugun uyuyan kizi uyandirdim iyi halt ettim

Sigara icmeyin Kizlar Allah rizasi için bebeklerinize de icirmeyin.. Sizin caniniz istiyor da peki onlarin cani istiyor mu ? Bi düşünün.
Anneligin adi basindan sonuna kadar fedakarliksa onlar için yaptiklarinizin yaninda sigara nedir ki..

Bu zamanlar öyle yada boyle geçecek ama geriye içinizde yarin vicdan sizisi kalacak..

Allah korusun astim bronşit olsalar onunno cirpinisini gördükçe olseydim de icmeseydim bbelki de benim yüzündenoldu diyeceksiniz..

Ve daha neler neler..

Hakkinizi helal edin karismak istemem ama yyeğeninin ablamin içtiği o 3 5 sigara yüzünden yasadiklarini düşününce nacizane kkonuşmadan duramadim.

Evde sürekli eşimin sevdiği yemekler pişiyor amma şadtlandırmışım kendimi. Doğru tabii Söyleyeyim kadına öyle yapsın
Canim bizimkinin sevmedigi birsey varsa yemez, dedim ya gecen kabak yaptim ispanak yaptim, ispanagi ben yedim kabak da araya gitti.

[QUOTEgerçekten boypost: 40540889, member: 341682"]Valla mı? Amanınnn.
Biri duysa bunu şok olur çünkü dışardan herkes özenir benim eşime.eve gelen misafir ağzı açık bakar çünkü bütün hizmeti o yapar. Gelen kişiye ne yedireceğini şaşırır.
Çok misafirperver ama bu hamilelik lohusalık beni çok etkiledi olumlu şeyleri gmrmüyorum.
Çöp atar,yediğini içtiğini ortada bırakmaz,her fırsatta seni seviyorum der,bütün maaşını bana verir.
Çok iyi özelliği varmış Valla[/QUOTE]
Durum gercekten boyleyse acidim baknsimdi adama yazik hamislikte seninkiyle tubaninkine çok kizdiydim sizinle ilgilenmiyolar diye gunahini almisim adamin senin ruh halin yüzünden :))))

Ben üşüyünce o da üşüyor sanıyorum
Ususe belli eder mi acaba? Asiya gittigimizde sabah serindi kiyafetinin uzerine ince bir battaniyesi var onu aldik, battaniye dedigim de penye. Asiya gelen bizle ayni aydaki kiza kiyafeti dolamislar, sapka eldiven ne varsa gecirip bildigimiz kalın batteniyeye sarip portbebeye koymuslar, oha dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…