- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Yeni oldu ya niye gicirdar ki baza :))) bezleri eczaneden almayan anneler var şekerim bezden kazanamiyoruz malesef :))))bezlerin parasi nere gidiyor kiz kocana de yenilesin bazayi
gicir gicir nasil yatican oyle :)))
valla onu bilemiycem isteYeni oldu ya niye gicirdar ki baza :))) bezleri eczaneden almayan anneler var şekerim bezden kazanamiyoruz malesef :))))
Hani o iz kalan aşı kalkmıştı.
Bende iz yok.
Dun rota asımız yapıldı
boy 62cm kılosu 7 olmus masallah 2800 dogmustu guzel toparladı
gece uykusuna saat 21:00 22:00 arası yatıp bırkez kalkıyor emıp yatıyor. Sabahta tekrar 10 a kadar yatıyor sonra pek uyumuyor hep kucak ıstıyo gunduzlerı ılla bırı olacak yanında konusacak pasayla.
dun bız hastanedeyken beledıyeden hedıye paketı gelmıs oglusuma baska gelen varmı sasırdım gercı ıcınde kullanmıcagom seylerde var ama yınede sevındım
Ara ara okuyorum da yazmak zor oluyor
Benimkinin yeri bile belli olmuyo amaabilmiyorum ki tam ne zaman kabuk oldu hatırlamıyorum oğlumun ki. ama 3 ay falan sürmüştü tamamen iyileşmesi.
kabuk tutmayınca aşı tutmaz diye birşey de duymadım hiç
Tabii kur bakalım hayalleribugun çocuklarla okula giderken yuruyelim dedim, pilavin altini kapatmayi unuttugum aklima geldi yari yolda , kiizm yukari çikdi kapatti geri geldi
aksam çocuklari asagi gonderdim
komsularin çocuklariyla oynadilar
kizimi çagirdim ikiletmeden geldi eve, bide gelirken yenge ben eve giduyorum diye haber verdi komsuya ( ne ben nede komsu oyle bisey istemedik ondan )
ben kayboldum sanmasin diye dedim diyor :)
anasinin akilli kuzusu prensesim benim, bi iki seneye bu kiz benim her isimi yapar vallaa :)))) yasadim benn
Neden son yarim saatlik surede yemek yapmiyosun keske benimde gunde uc kerelik yarim saatlik zamanim olsa ben butun gun uyku surelerini ayakta sallayarak gecirmek zorundayim sadece mama yapmak icin mutfaga gidebiliyorumHersey hallolur, bizim kizin yarim saatlik uykusu var üç defa uyur, birinde kahvaltimi yapiyorum birinde evi topluyorum birinde de tvye bakiyorum. Onun disinda butun gun kucagimda, utu isini vs aksamlari taksit taksit yapiyorum. Yemek yapamıyorum, ne zaman yapmaya kalksam kiz krizlere giriyor disardan spyleyip yiyoruz
Bu gunler de gececek ins gunduz hicbir is yapamiyorum ancak aksam esim gelince o da bulasik yikmak butun gun cocukla ilgilendigim icin aksam pertim cikiyo ya tv izlemek istiyorum yada uyumak haftalar sonra bugun temizlik ve ütu yaptim esimin bebekle kriz gecirten atismalarina kulaklarimi tikayarak...Coook acaip tokezledim cok. Beceremiyorum sanirim. Ya da bu surec gecici. Annem varken ne guzeldi :/ benim sanssizligim esimin bazi geceler nobetci olmasi bi de. Kimse yok yanimda. Bunu bilmek bile kotu hissettiriyo.
Kiz artik eskisi gibi uyumuyo uc saat. Bu saat uyusa opup basima koyarim. O da kuş uykusu gibi ih mih ettikce sallayacaksin.
Surekli huysuz her an krize girecekmia gibi. Birakip gitsem tuvalete ikinci dakika aglamaya basliyo.
Yemesi icmesi cisi kakasi iyi. Bu o iyi zaten masallah. Off allahin gucune gidecwk cok sukur saglikli. Huysuz olsun napalimm.
Yarin kalca ultrasonu var. Yarin gece yine krizi tutacak kesin yandik.
Uc gundur yikanamadim. Yarin kirkimiz cikiyo artik yarin da yikanabilirim herhalde kiz izin verirse.
Gozlerimin alti mosmor. Kullandigimilaci bi gece icmesem kurdeseb geri geliyo. Her yerim şişiyo. Dişim antibiyotikle gecti ama cekilmesi lazim daha. Off.
Doktoruma kontrole gitmem lazim. Agda yapmam lazim ama nasil ne zaman.
Evi temizlemem lazim, utu yapmam lazim. Kv ve gorumce de yok ist a gezmeye gittiler iki hafta. Yardim isteyebilecegim kimse yok ve yetemiyorum tek basima. Allahtan kocam elinden geldigince yardimci evde oldugu zamanlarda.
Cok mu dertlenmisim ne.
Bende iciyorum mama yapmaya mutfaga kacabildigim zamanlar su ısınirken iki firt cekip sonduruyorum hemencik ellerimi yikayip dislerimi fircalattiriyorum kiyafetlerime siniyo ama bende bunaliyorumBen Günde 3 tane İçiyorum genelde uyuduğunda ve yeni emzirdikten sonra onuda içmessem kafayı yerim herhalde çok bunalıyorum çünkü
Cnm yaparmisin bilmem sogani yemeklik dogra ic yagla kavur onu gogsune koy kapat bi gece beklet sabah hic bisey kalmiyo ve bi daha yara olmuyoBurda muhabbet devam ediomus :) hay masalah size :) madem oyle bende bi derdimi anlatayim sol gogusumun ucu kopacak gibi oldu alt kisim baktim kanio ve ayrilmaya baslamis sagi veriorim ama oda yetmio naparimda bu yarayi acil iyiiyilestiririm. Oglum büyüdü ve cok istahli masaallah dtek gogusle doyuramiorm aglaya aglaya emziriorum luffffeen bi akil verin. LAnolin lansinoh sudecrem kullaniorum ayrica ayva cekirdegi de yaptim pudra surdum kurusun die olmadi cildirdim en son bepanthol bile surdum yaa...
Ben ictim ya baska icen varmi acaba hamileykende arada icmistim hergun olmasada ama canim cok istiyodu simdide basladim sayilir her gun iciyorum nerdeyse cok kiziyorum kendime ya nekdr iradesizim su konuda10 da vuruldu şimdilik ateş olmadı.
Feyza bir şey sorcam.sen hiç.sigara içtin mi?
Mutfakta pek becerikli degilim canim, yemek isinde elim agir ve cok gurultu yaparim. Bugun uyuyan kizi uyandirdim iyi halt ettimNeden son yarim saatlik surede yemek yapmiyosun keske benimde gunde uc kerelik yarim saatlik zamanim olsa ben butun gun uyku surelerini ayakta sallayarak gecirmek zorundayim sadece mama yapmak icin mutfaga gidebiliyorum
E-bebek, yakinda magazanin onune yatak atacam. Anca yetisirim indirimlere, ben aliyorum adamlar ertesi gun indirim yapiyorBilmem 25 e aldım gece parlayandan. Nerden aldın aldığın yerle alakalı olabilir.
Zaten bebekler sekerli tatlari direkt severlermis, eksi-tuzlu tatlar da ayrim yaparlarmis.Ayy ne komik bunlar ne çabuk hemen nutellayı tanıdı.
Canim bizimkinin sevmedigi birsey varsa yemez, dedim ya gecen kabak yaptim ispanak yaptim, ispanagi ben yedim kabak da araya gitti.Evde sürekli eşimin sevdiği yemekler pişiyor amma şadtlandırmışım kendimi. Doğru tabii Söyleyeyim kadına öyle yapsın
Ben bu kizla calisamam heralde, tahammul sinirlari zorluyor cunku, bakiciya da emanet edilmez ayy allah korusunAynı valla işte.ben birde çalışıyorum
Ususe belli eder mi acaba? Asiya gittigimizde sabah serindi kiyafetinin uzerine ince bir battaniyesi var onu aldik, battaniye dedigim de penye. Asiya gelen bizle ayni aydaki kiza kiyafeti dolamislar, sapka eldiven ne varsa gecirip bildigimiz kalın batteniyeye sarip portbebeye koymuslar, oha dedim.Ben üşüyünce o da üşüyor sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?