Ellerini seviyorlar bizimki resmen kendini yiyor, bas patmaktan basliyor en son yumruk yapip hepsini agzina sokmaya calisiyor,ilerde ayaklarini da kesfedeceklermis bakalim nasil yapacakBen de geri aldım emziği vermiyorum elini emme çıkardı illa emecek birşeyler.
2 gün misafirim geldi biraz uzak kaldık sürekli elden ele gezdi ondan sonra emmeye başladı elini.
benim yokluğumu onunla mı tatmin etmek istedi anlamadm. Ya da emeceği vardı bilemiyorum.
normalde evim sessiz sakin bi kızım ben sürekli birlikteyiz. her uyandığında benim kucağımdaydı.
ogün belki de yine o davranışları aradı ama beni bulamadı ondan elini emdi.
bilmiyorum kafamda kurup duruyorm illa psikolojk bi sebep bulacam.
Kiz benim kuzenimin 4. de tuplerini baglatttilar, niye bAglattiniz ben daha dogururdum diyor, esi issiz kalinca teyzem yeter artik dedi o zaman.haha 4 çocukdan eminmisin peki?
ikinciyi yap gorrum ben seni dort istiyonmu hala :))
Bu adamin filmleri guzel oluyorCok severim hem de :)
Sulama kanali gibiYok yav bağırsaklarında sadece süt var Çıkar elbet ses.
Ben emzirirken sırtından tutuyorum elimde sesleri hareketleri hissediyorum
Büyük akım, faaliyet var içerde
Trde de ceyrek altin takacakmis hukumetemin degilim iste gonlumuzdeki ama 3 tane olsa cok iyi olurducocuk parasindan burda ev alanlar super gecinenler var bilirsin
Nılduki neyi var şokunYuhhh bu kadar olur
Bizimki yurtidisina giderken eve su et ne varsa depoluyor, meyve ne varsa depoluyor. Ama biz yemege firsat bulamiyoruzEvet :) ama çok sert davranmadım gecenin dördünde yurt dışından gelip havaalanından dönerken evde su yok diye bir benzinciyr girip almış. Akşam bişey yemediği için de aç olduğundan ikisini de yemiş.
Bizimki de tasir ama yer, istahinin masallahi var. Tipsiz bodurun :)Bilmiyor demek. Benimki almayı çok sever. Her akşam arar şunu alayım bunu alayım diye. Abur cubur pasta lokum sanki ihtiyacım var. Fırçalayana kadar taşır
Bütün yaz bana dondurma almadan gelmez
Kendi Ağzına sürmez.
Valla bu kiyafetler bana cok, ben atlet giymem kulıtlu corap da giymem. Sadece mont alirim uzerime. Cok giyersem daralirim@cimcimesultan
Alıntıbyalmıştım da gitmiş
Sende liteway vardı dimi yani karşılıklı iki tente kullanabiliyorsun.
bugün hava güzeldi tek tente kullandım hatta bi ara açtım da yüzüne güneş gelsin diye. Kilotlu çorap çıtçıtlı badi kıyafeti şapkası patiği bir de ince mont gibi bir şeyi var kapitone gibi onu giydiriyorum. Yazinca çok gibi oldu ama bizle aynı yani. üzerine de bi battaniyeyi 2 kat örtüyorum O kadar.
Kan damlasi da koyu yesil yapardi bende, buyuykte yapşyorsa bebekte de yapar, mantikli geldislm kızlar benim kız 2 günden beri koyu yeşil kakasini yapıyor ben netden okudum kafam karişti iyice kimisi diyor ki üşütmekten kimisi çok tok olduğundan kimisi aç olduğundan kimisi yeşilik yediğin zaman olur dedi ama en mantiklisi şu geldi bana kan damlasından diye yazmış bizde 3 günden beri kullanıyoruz çünkü az bir kan eksikliği çıktı sizce hangisi doğru sizece???
Ben de aynı durumdayım.artık dayanamadım sağarak veriyorum sütümü. Elle sağmk da çok zor ama yara iyileşene kadar mecbur yapcam.Burda muhabbet devam ediomus :) hay masalah size :) madem oyle bende bi derdimi anlatayim sol gogusumun ucu kopacak gibi oldu alt kisim baktim kanio ve ayrilmaya baslamis sagi veriorim ama oda yetmio naparimda bu yarayi acil iyiiyilestiririm. Oglum büyüdü ve cok istahli masaallah dtek gogusle doyuramiorm aglaya aglaya emziriorum luffffeen bi akil verin. LAnolin lansinoh sudecrem kullaniorum ayrica ayva cekirdegi de yaptim pudra surdum kurusun die olmadi cildirdim en son bepanthol bile surdum yaa...
Şaka mi yapiyosunTrde de ceyrek altin takacakmis hukumet
Canım yanlış yazmışım 7 haftalık :)hey maaşallah benimki ole çok tombul deıl aslında görüntüde. 7aylik olunca kaç kg olur bilmiyorum
Canım yanlış yazmışım 7 haftalık :)hey maaşallah benimki ole çok tombul deıl aslında görüntüde. 7aylik olunca kaç kg olur bilmiyorum
Benimki derin yarık gibi yara. Ucuyla birleştiği yer ayrık. 1 gecede toparlarmı gerçekten yapayım.Cnm yaparmisin bilmem sogani yemeklik dogra ic yagla kavur onu gogsune koy kapat bi gece beklet sabah hic bisey kalmiyo ve bi daha yara olmuyo
Bir ara tvye cikti basbakan uc cocuk yapana toplam 600 tl verilecek diye bir defaya mahsus!!!Şaka mi yapiyosun
Valla bu kiyafetler bana cok, ben atlet giymem kulıtlu corap da giymem. Sadece mont alirim uzerime. Cok giyersem daralirim
Senin gibi anneleri Fransa'ya yolladık mi tamamdır :))) orda nasıl Bez fiyatları :))valla onu bilemiycem iste
sen hamileyken çok kilo aldinda kirdinmi bi yerlerini yoksa :))))
yatagi kaldirip tekrar koyun ters cevirin duz yatirin ne biliyim pozisyon degisin iste :)
almazlar tabi o kadar pahaliya verirseniz
hele bide benim gibi anneler çogalirsa iste o zaman yandi gulum keten helvam :))))))))))
Canim bunu bana diyen medipol hastanesinin.yenidogan yogun bakim unitesinin doktoru benim bebis yogun bakimda kaldigi icin.kontrollerimizi hala yogunbakim unitesinin doktorlari yapiyo mamasina karistir demislerdi poposuna zeytinyagi ile masaj yap benimkide baya yapmadi her yapmadiginda icten.mudahalwyi pek onermiyolar mesela poposuna bisey sokmak gibi her yapmadiginda bunu yaparsan ilerde sorun olur dedi eger karni sert olursa ve kusarsa getir dediler bu kabizlik degil bebekler kaka yapmayi bilmedigi icin boyle olluyomus kac gun oldu senin karni sertmi[/QUOTE]hemera9ost: 40541882 .!.:Bizim burda cocuk doktoru yok aile hekimidw zeytinyagi kesinlikle vermeyin demis sizin doktorunuzun bilgisi varmizeytinyagi verilmesiyle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?