2015 Şubat Anneleri

Ellerini seviyorlar bizimki resmen kendini yiyor, bas patmaktan basliyor en son yumruk yapip hepsini agzina sokmaya calisiyor,ilerde ayaklarini da kesfedeceklermis bakalim nasil yapacak

Bizimki yurtidisina giderken eve su et ne varsa depoluyor, meyve ne varsa depoluyor. Ama biz yemege firsat bulamiyoruz

Bizimki de tasir ama yer, istahinin masallahi var. Tipsiz bodurun :)

Valla bu kiyafetler bana cok, ben atlet giymem kulıtlu corap da giymem. Sadece mont alirim uzerime. Cok giyersem daralirim

Kan damlasi da koyu yesil yapardi bende, buyuykte yapşyorsa bebekte de yapar, mantikli geldi

Hayırlı geceler kızlar. Bebeğim uyuyor ama ben ayaktayım. Sırf sütüm çoğalsın diye 3 saatte bir kalkıp sağıyorum ben elimden geleni yapayımda gerisi Allaha kalmış.

Ben de aynı durumdayım.artık dayanamadım sağarak veriyorum sütümü. Elle sağmk da çok zor ama yara iyileşene kadar mecbur yapcam.
eczaneye gittim sordum.
dayanamıyorum artık dedim.halibut derma plus
sprey verdi. Ama bunu kullanırken emzirme sağarkende göğsünü çok iyi yıka dedi. İlaç iyi durulanmayabilirmiş.
her sağdıktan sonra sıkıyorum baya toparladı bugün 2.gün. bi 2güne tamamen geçer diye umut ediyorum.
tırnak ucu kadar kaldı kapanacak kısım.

Cnm yaparmisin bilmem sogani yemeklik dogra ic yagla kavur onu gogsune koy kapat bi gece beklet sabah hic bisey kalmiyo ve bi daha yara olmuyo
Benimki derin yarık gibi yara. Ucuyla birleştiği yer ayrık. 1 gecede toparlarmı gerçekten yapayım.

Senin gibi anneleri Fransa'ya yolladık mi tamamdır :))) orda nasıl Bez fiyatları :))

hemera9ost: 40541882 .!.:
Bizim burda cocuk doktoru yok aile hekimidw zeytinyagi kesinlikle vermeyin demis sizin doktorunuzun bilgisi varmizeytinyagi verilmesiyle ilgili
Canim bunu bana diyen medipol hastanesinin.yenidogan yogun bakim unitesinin doktoru benim bebis yogun bakimda kaldigi icin.kontrollerimizi hala yogunbakim unitesinin doktorlari yapiyo mamasina karistir demislerdi poposuna zeytinyagi ile masaj yap benimkide baya yapmadi her yapmadiginda icten.mudahalwyi pek onermiyolar mesela poposuna bisey sokmak gibi her yapmadiginda bunu yaparsan ilerde sorun olur dedi eger karni sert olursa ve kusarsa getir dediler bu kabizlik degil bebekler kaka yapmayi bilmedigi icin boyle olluyomus kac gun oldu senin karni sertmi[/QUOTE]
Karni srt bugun 5.gun bende kabizim benden mi geciyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…