2015 Şubat Anneleri

Hahahaha Paris mi diyorsun ya bizim bazada bi sıkıntı var yatakta dönünce gicirdiyor bırak Parise gitmeyi eylül uyanmasin diye yattigim gibi kalkıyorum şöyle döne döne uyumayi özledim :))))
Aynısj bizde var sinir oluyorum. Gece derin uykudan uyanmıyorda gündüz uykusundan Uyanıyor
Yağ süreceğim bugün.ilk fırsatta değiştirmek istiyorum

3 gundur fena halde kabizlik var makatim kaniyor ve sisti bu sezeryan mahvetti beni dogum oncesi biseyim yoktu ne yapmam lazim kizimada bdnden mi geciyordur acaba

Mustela göğüs kremi çare oldu bana. Bide silikon uç kullandım canım. Musteladan sonra bi müddet bepanthene kullandım. 40 gün çektim ben o acıyı. Ağlaya ağlaya emzirdim. Her gece yarın mamaya başlıycaz diyordum... Heeyy gidi hey. Anne olmak zor.

İçenlerde yazmasın ki burdaki içöeyenlere örnek olmasın cesaret gelmesin bence. Sabredip içmeyenleri kutluyorum.

Cnm yaparmisin bilmem sogani yemeklik dogra ic yagla kavur onu gogsune koy kapat bi gece beklet sabah hic bisey kalmiyo ve bi daha yara olmuyo
Suan herseyi yapacak durumdayim mamayi unutan bebegime mama verdim bugun yoksa kanli sut emio sagayim sutumu dedim nasi acio ama ic yagi nerden bulcam marketlerde olurmuki? Biz yemedigimiz icin kurbanda falan hep atarim ben...

Ben pompayla sagayim dedim yine kanio sute yine kan karısıo ve yine cok acio bugun mama vermeyi dusunuorum 1 gun dinlensin en azindan bakalim

Ya benim ilk 1 2 gun olmustu sonra bidaha hic olmadi bu hafta öldüm acisindan ooof offf

Ya benim ilk 1 2 gun olmustu sonra bidaha hic olmadi bu hafta öldüm acisindan ooof offf
Uzuuuuuuun süre çektim ben canım daha hastanede yarık yatık oldu. Kanamasından eziremedim mama verdiler yavruma. Sonra ağlaya ağlaya kanaya kanaya emzirdim hep. Bi çok yöntem denedim ama hiç biri işe yaramadı. En sonunda komşum getirdi bu kremi. 2 gün kullandım o dayanılmaz acı gitti bepanthene devam ettim iyice düzeldi yara yok şimdi. Ama silikon uç kullandım hep. Kullanmayınca yara oluyo yine. Benim evlatçığım parçalarcasına emiyoda biraz.

Ben pompayla sagayim dedim yine kanio sute yine kan karısıo ve yine cok acio bugun mama vermeyi dusunuorum 1 gun dinlensin en azindan bakalim
Pompayla sağma zaten aynı şey. Elinle sağ. Ben öyle yapıyoRum.mama vrmeden elinle sağıp verebilirsin sütünü. Biraz zor oluyo ama sütüm gitmesin diye mecburum.

[QUOTdoneminde icee eve, post: 40543527, member: 548985"]İçenlerde yazmasın ki burdaki içöeyenlere örnek olmasın cesaret gelmesin bence. Sabredip içmeyenleri kutluyorum.[/QUOTE]

Okul doneminde içen çok arkadasim vardi sayelerinde bende tanistim sigarayla.. Sonra birgün yemin ettim bir daha dudagima değmeyecek diye..son oldu..
Ama ablam içmeye devam etti o arkadaş ortamlarında..hamileliğin de ve sonrasında yine içti neymiş Dr 5 e kadar izin vermiş ..sonuç: yegenim 30 haftalık ciğerleri gelişmeden doğdu peşine bbronşit oldu ki daha gecen mevsim yoğun bakimda yatti uzun sure..aablam bir deri bir kemik kaldi o zaman uzuntuden. Ki hepimiz perisan olduk..ablam temizlik hastasidir hayiflaniyor ev piril piril bu çocuk neden sürekli hastalaniyir diye içtiği sigara sacinin teline cildine diş setlerine kadar işlemiş üstünü basini saymiyorum bile..o çocuk nasil olsun da iyi olsun..sürekli hastalanıyor sürekli antibiyotik ve agir astim ilaclari kullanıyor..

Elbette karisamam kimseye ama burada iyi kotu bi bağ kurduk sizin evladiniza bisey gelse hepimiz uzuluruz kendinizi dusunmuyorsaniz bile evlatlarinoz için cikarin hayatinizdan.. Cay için :)) acil ve şekersiz :))))

hhahahah hem pediatre hem cerrah varmi boyle bi dunya :))))))))
otekilerde sallaniyormi gel bakayim diyorum yanasmiyor elim pek hafif deil demekkkiii
Senin kız kadarken benim dişlerimi bir amca pense tarzı bir şeyle çekmişti canlı canlı.
Bir kez ağladım ağladım bırak anneme bakıp gelicem dedim kaçtım.
Sonrasında tekrar denedım yemediler.
Bana ağlama sana çektikten sonra fındık vericem derdi.
Yav dişsiz fındığı ne yapıcaM.
Çok derin yer etmiş içime ama yinede diş doktoru korkum yok,ağzımı oysun sesim çıkmaz.

bence çok yedigi için ve kan damlasi olabilir onu bilemiiycem bu kadr kuçuk bebege kan damlasi veriliyormuydu
niye kan vermisdinizki?
hgb si kaç?
Bebeğin kanına neden bakmışlar şimdi. Bizim aşı takviminde 6.ayda bakılır yazıyor.

Bende iz yok. O annemde var dediğin aşı benim doğduğum sene kalkmış.
Belkide olmadım aşı.

E-bebek, yakinda magazanin onune yatak atacam. Anca yetisirim indirimlere, ben aliyorum adamlar ertesi gun indirim yapiyor
Kız ben ordan almadım burda temizlik ürünleri satan bir yerden aldım.kim gidecek ebebk e işe gidiyorum koşarak eve geliyorum.artık internetten takılıyorum ve işyerime bitişik lcw var orda yaşıyorum artık internetten alacağım kıyafet yoksa lcw forma gibi oldu donuna kadar.

Ellerini seviyorlar bizimki resmen kendini yiyor, bas patmaktan basliyor en son yumruk yapip hepsini agzina sokmaya calisiyor,ilerde ayaklarini da kesfedeceklermis bakalim nasil yapacak
Kız yumruğu sokuyorya resmen korkuyorum artık diş etlerini acıtacak diye. Dün ağzını sileyim dedim gazlıbezle parmağımı nasıl ısırıyor sıktı sıktı rahatladı. Dişi olsa koparacak.

Ben sadece dilimle oynsdigimi hatirliyorum sallanan disle.yer etmez ins unuttu bile benim kiz.bi tsne dsha cekicemde isirsmaz diye korkuyorum.buyumesi aylar aliyot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…