Aynısj bizde var sinir oluyorum. Gece derin uykudan uyanmıyorda gündüz uykusundan UyanıyorHahahaha Paris mi diyorsun ya bizim bazada bi sıkıntı var yatakta dönünce gicirdiyor bırak Parise gitmeyi eylül uyanmasin diye yattigim gibi kalkıyorum şöyle döne döne uyumayi özledim :))))
Mustela göğüs kremi çare oldu bana. Bide silikon uç kullandım canım. Musteladan sonra bi müddet bepanthene kullandım. 40 gün çektim ben o acıyı. Ağlaya ağlaya emzirdim. Her gece yarın mamaya başlıycaz diyordum... Heeyy gidi hey. Anne olmak zor.Burda muhabbet devam ediomus :) hay masalah size :) madem oyle bende bi derdimi anlatayim sol gogusumun ucu kopacak gibi oldu alt kisim baktim kanio ve ayrilmaya baslamis sagi veriorim ama oda yetmio naparimda bu yarayi acil iyiiyilestiririm. Oglum büyüdü ve cok istahli masaallah dtek gogusle doyuramiorm aglaya aglaya emziriorum luffffeen bi akil verin. LAnolin lansinoh sudecrem kullaniorum ayrica ayva cekirdegi de yaptim pudra surdum kurusun die olmadi cildirdim en son bepanthol bile surdum yaa...
İçenlerde yazmasın ki burdaki içöeyenlere örnek olmasın cesaret gelmesin bence. Sabredip içmeyenleri kutluyorum.Sigara icmeyin Kizlar Allah rizasi için bebeklerinize de icirmeyin.. Sizin caniniz istiyor da peki onlarin cani istiyor mu ? Bi düşünün.
Anneligin adi basindan sonuna kadar fedakarliksa onlar için yaptiklarinizin yaninda sigara nedir ki..
Bu zamanlar öyle yada boyle geçecek ama geriye içinizde yarin vicdan sizisi kalacak..
Allah korusun astim bronşit olsalar onunno cirpinisini gördükçe olseydim de icmeseydim bbelki de benim yüzündenoldu diyeceksiniz..
Ve daha neler neler..
Hakkinizi helal edin karismak istemem ama yyeğeninin ablamin içtiği o 3 5 sigara yüzünden yasadiklarini düşününce nacizane kkonuşmadan duramadim.
Suan herseyi yapacak durumdayimCnm yaparmisin bilmem sogani yemeklik dogra ic yagla kavur onu gogsune koy kapat bi gece beklet sabah hic bisey kalmiyo ve bi daha yara olmuyo
Ben pompayla sagayim dedim yine kanio sute yine kan karısıo ve yine cok acio bugun mama vermeyi dusunuorum 1 gun dinlensin en azindan bakalimBen de aynı durumdayım.artık dayanamadım sağarak veriyorum sütümü. Elle sağmk da çok zor ama yara iyileşene kadar mecbur yapcam.
eczaneye gittim sordum.
dayanamıyorum artık dedim.halibut derma plus
sprey verdi. Ama bunu kullanırken emzirme sağarkende göğsünü çok iyi yıka dedi. İlaç iyi durulanmayabilirmiş.
her sağdıktan sonra sıkıyorum baya toparladı bugün 2.gün. bi 2güne tamamen geçer diye umut ediyorum.
tırnak ucu kadar kaldı kapanacak kısım.
Ya benim ilk 1 2 gun olmustu sonra bidaha hic olmadi bu hafta öldüm acisindan ooof offfMustela göğüs kremi çare oldu bana. Bide silikon uç kullandım canım. Musteladan sonra bi müddet bepanthene kullandım. 40 gün çektim ben o acıyı. Ağlaya ağlaya emzirdim. Her gece yarın mamaya başlıycaz diyordum... Heeyy gidi hey. Anne olmak zor.
Ne yaparsan yap ama mutlaka acik birak.. Butun gun acik durup hava aldir. Tek caresi buYa benim ilkçaresi buun olmustu sonra bidaha hic olmadi bu hafta öldüm acisindan ooof offf
Uzuuuuuuun süre çektim ben canım daha hastanede yarık yatık oldu. Kanamasından eziremedim mama verdiler yavruma. Sonra ağlaya ağlaya kanaya kanaya emzirdim hep. Bi çok yöntem denedim ama hiç biri işe yaramadı. En sonunda komşum getirdi bu kremi. 2 gün kullandım o dayanılmaz acı gitti bepanthene devam ettim iyice düzeldi yara yok şimdi. Ama silikon uç kullandım hep. Kullanmayınca yara oluyo yine. Benim evlatçığım parçalarcasına emiyoda biraz.Ya benim ilk 1 2 gun olmustu sonra bidaha hic olmadi bu hafta öldüm acisindan ooof offf
Pompayla sağma zaten aynı şey. Elinle sağ. Ben öyle yapıyoRum.mama vrmeden elinle sağıp verebilirsin sütünü. Biraz zor oluyo ama sütüm gitmesin diye mecburum.Ben pompayla sagayim dedim yine kanio sute yine kan karısıo ve yine cok acio bugun mama vermeyi dusunuorum 1 gun dinlensin en azindan bakalim
Normalde pahali ama ben ucuzluk olunca stok yspiyorum.daha hic indirimsiz slmadim uc cocukdada:)Senin gibindirimsix Fransa'ya yolladık mi tamamdır :))) orda nasıl Bez fiyatları :))
Ben normsl dogurdum bendede var.kayisi hosafi ic.dr a git ilaci var3 gundur fena halde kabizlik var makatim kaniyor ve sisti bu sezeryan mahvetti beni dogum oncesi biseyim yoktu ne yapmam lazim kizimada bdnden mi geciyordur acaba
Senin kız kadarken benim dişlerimi bir amca pense tarzı bir şeyle çekmişti canlı canlı.hhahahah hem pediatre hem cerrah varmi boyle bi dunya :))))))))
otekilerde sallaniyormi gel bakayim diyorum yanasmiyorelim pek hafif deil demekkkiii
Bebeğin kanına neden bakmışlar şimdi. Bizim aşı takviminde 6.ayda bakılır yazıyor.bence çok yedigi için ve kan damlasi olabilir onu bilemiiycem bu kadr kuçuk bebege kan damlasi veriliyormuydu
niye kan vermisdinizki?
hgb si kaç?
Bende iz yok. O annemde var dediğin aşı benim doğduğum sene kalkmış.İz kalan aşıdan annelerimizde olan dirsekte olan çiçek aşışı o kalkan aşı. Bu omuzda yok mu senin? gerçi bizim dr eşimbde 2 tane var bende 1 tane iz.
Canım bazı belediyeler yolluyormuş öyle sizin ilçeye özeldir belki
Kız ben ordan almadım burda temizlik ürünleri satan bir yerden aldım.kim gidecek ebebk e işe gidiyorum koşarak eve geliyorum.artık internetten takılıyorum ve işyerime bitişik lcw var orda yaşıyorum artık internetten alacağım kıyafet yoksa lcw forma gibi oldu donuna kadar.E-bebek, yakinda magazanin onune yatak atacam. Anca yetisirim indirimlere, ben aliyorum adamlar ertesi gun indirim yapiyor
Öyle bir şansın varsa çalışma zatenBen bu kizla calisamam heralde, tahammul sinirlari zorluyor cunku, bakiciya da emanet edilmez ayy allah korusun
Kız yumruğu sokuyorya resmen korkuyorum artık diş etlerini acıtacak diye. Dün ağzını sileyim dedim gazlıbezle parmağımı nasıl ısırıyor sıktı sıktı rahatladı. Dişi olsa koparacak.Ellerini seviyorlar bizimki resmen kendini yiyor, bas patmaktan basliyor en son yumruk yapip hepsini agzina sokmaya calisiyor,ilerde ayaklarini da kesfedeceklermis bakalim nasil yapacak
Ben sadece dilimle oynsdigimi hatirliyorum sallanan disle.yer etmez ins unuttu bile benim kiz.bi tsne dsha cekicemde isirsmaz diye korkuyorum.buyumesi aylar aliyotSenin kız kadarken benim dişlerimi bir amca pense tarzı bir şeyle çekmişti canlı canlı.
Bir kez ağladım ağladım bırak anneme bakıp gelicem dedim kaçtım.
Sonrasında tekrar denedım yemediler.
Bana ağlama sana çektikten sonra fındık vericem derdi.
Yav dişsiz fındığı ne yapıcaM.
Çok derin yer etmiş içime ama yinede diş doktoru korkum yok,ağzımı oysun sesim çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?