2015 Şubat Anneleri

Kız yumruğu sokuyorya resmen korkuyorum artık diş etlerini acıtacak diye. Dün ağzını sileyim dedim gazlıbezle parmağımı nasıl ısırıyor sıktı sıktı rahatladı. Dişi olsa koparacak.
Benikide sokuyor yumruhunu .kangruda tam onune geliyor elleri
Cork cork nasil emiyor.birsz daha soksa kusacak.6. Ayda ayaklarini agzins sokuyolar

Suan herseyi yapacak durumdayim mamayi unutan bebegime mama verdim bugun yoksa kanli sut emio sagayim sutumu dedim nasi acio ama ic yagi nerden bulcam marketlerde olurmuki? Biz yemedigimiz icin kurbanda falan hep atarim ben...
Canim.ayni durumdaydim yapmadigim sey kalmadi benim. Gogus ucun kaniyorsu . bebegim hep kan emmis bir gun bir kustu hep kan. Kostuk acile. Emdigi kani kusmis meger. Aklim cikti. Ne denediysem olmasi. En son kantaron yagi surdum surekli once bir tarafa . o tarafla hic emzirmedim sadece sagdim. Sonra diger tarafa. Dinlendirerk gogusleri. Cok sukur 1 hafta da gecti tamamen. Simdi rahatim cok sukur. Insallah etkisi olur.

Evimi toparladim aksam islattigim kuru fasulyeyi pisirdim ..Kosa Kosa bakkkala gidip ekmek aldim kiza yunurtali ekmek yaptim ..

Bu arada ahmet tuna beyler kicini yirtti tabiri caizse gecede uyumadi zaten saplagi yicek totoya onu istiyo dana.

Hyr yat demi bi 10 dk etrafına bak agular yap..bebekliğide ben ogretecem sipaya..

Benim de cok kotu yarik olustu 2 defa dr gittim simdi yavas yavas geciyor emzirirken acimiyor daha yarik kapanmadi ama ins duzelme yolunda.madecassol ve coresatin mor renkli olan.birde kuru tut kremi sur camasirinin icine sargi bezi koy ben nemli olunca daha az aciyor diye gogus koruyucu ile kapatiyordum ama hic iyilesmiyordu.ins bu kremleri kullan gecer.senin kullandigin seyler hafif yaralarda ise yariyor.

Bilmem yanlis degerlendirdiler kesin.her yasn ayri refrrans degeri oluyor.iki aylik bebekde kansizlik olurmu

Bizim dr ( kadir bey) bebeklerdeki kan değeri referans araligiyla yetiskinlerdeki bir olmaz o yüzden de bebeklerin kan değerinin bakilmasi anlamsizdir diyor.. Turkiyede boyle değerlendirildiği için kansizligi olmayan bebeklere çocuklara fazladan kab ilaci stokluyorlar diyor..
Oğluma kullanmicam kan ilaci bu yüzden ..

Kız yumruğu sokuyorya resmen korkuyorum artık diş etlerini acıtacak diye. Dün ağzını sileyim dedim gazlıbezle parmağımı nasıl ısırıyor sıktı sıktı rahatladı. Dişi olsa koparacak.
Diş çıkınca memeler bitti gitti artik :))

dogru soyluyor dr
benim iki çocugumada durup dururken dr kan degeri hiç bakmadi fransada ( bi kere kizima baska degerlere bakiyolardi ameliyat için ben istedim hgb ye bakalim diye )
ne gordum ne duydum burda rutin kan tahlili, demir ilaci vs
TR de oksurene kan tahlilu yapip hapsurana demir ilaci veriyolar çok yazik gerçekten : (

haha hiç gulecegim yokdu :)))) beniminede ogret bebekligi :)
ben çocuklara kofte yapicam kiyma çikardim bizede dolma yapicam , esim varken yapmam lazim tabii

birde kan ilacini hastayken gripken verdinizmi mikroplari besliyor ustelik

Hayırlı geceler kızlar. Bebeğim uyuyor ama ben ayaktayım. Sırf sütüm çoğalsın diye 3 saatte bir kalkıp sağıyorum ben elimden geleni yapayımda gerisi Allaha kalmış.
Canım benimde geçen azaldı cezerye yedim ve meyvesuyunu çoğalttım biraz geri geldi
Tabii sürekli sağdım belki ondan artmıştır.

[QUOTdoneminde icee eve, post: 40543527, member: 548985"]İçenlerde yazmasın ki burdaki içöeyenlere örnek olmasın cesaret gelmesin bence. Sabredip içmeyenleri kutluyorum.

Okul doneminde içen çok arkadasim vardi sayelerinde bende tanistim sigarayla.. Sonra birgün yemin ettim bir daha dudagima değmeyecek diye..son oldu..
Ama ablam içmeye devam etti o arkadaş ortamlarında..hamileliğin de ve sonrasında yine içti neymiş Dr 5 e kadar izin vermiş ..sonuç: yegenim 30 haftalık ciğerleri gelişmeden doğdu peşine bbronşit oldu ki daha gecen mevsim yoğun bakimda yatti uzun sure..aablam bir deri bir kemik kaldi o zaman uzuntuden. Ki hepimiz perisan olduk..ablam temizlik hastasidir hayiflaniyor ev piril piril bu çocuk neden sürekli hastalaniyir diye içtiği sigara sacinin teline cildine diş setlerine kadar işlemiş üstünü basini saymiyorum bile..o çocuk nasil olsun da iyi olsun..sürekli hastalanıyor sürekli antibiyotik ve agir astim ilaclari kullanıyor..

Elbette karisamam kimseye ama burada iyi kotu bi bağ kurduk sizin evladiniza bisey gelse hepimiz uzuluruz kendinizi dusunmuyorsaniz bile evlatlarinoz için cikarin hayatinizdan.. Cay için :)) acil ve şekersiz :))))[/QUOTE]
Yav sigara içmiyozda şu çayı koyu ve şelerli içek barii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…