Bende var kiz sen benden kucukmusunBende iz yok. O annemde var dediğin aşı benim doğduğum sene kalkmış.
Belkide olmadım aşı.
Benikide sokuyor yumruhunu .kangruda tam onune geliyor elleriKız yumruğu sokuyorya resmen korkuyorum artık diş etlerini acıtacak diye. Dün ağzını sileyim dedim gazlıbezle parmağımı nasıl ısırıyor sıktı sıktı rahatladı. Dişi olsa koparacak.
Bilmem yanlis degerlendirdiler kesin.her yasn ayri refrrans degeri oluyor.iki aylik bebekde kansizlik olurmuBebeğin kanına neden bakmışlar şimdi. Bizim aşı takviminde 6.ayda bakılır yazıyor.
Canim.ayni durumdaydim yapmadigim sey kalmadi benim. Gogus ucun kaniyorsu . bebegim hep kan emmis bir gun bir kustu hep kan. Kostuk acile. Emdigi kani kusmis meger. Aklim cikti. Ne denediysem olmasi. En son kantaron yagi surdum surekli once bir tarafa . o tarafla hic emzirmedim sadece sagdim. Sonra diger tarafa. Dinlendirerk gogusleri. Cok sukur 1 hafta da gecti tamamen. Simdi rahatim cok sukur. Insallah etkisi olur.Suan herseyi yapacak durumdayimmamayi unutan bebegime mama verdim bugun yoksa kanli sut emio sagayim sutumu dedim nasi acio ama ic yagi nerden bulcam marketlerde olurmuki? Biz yemedigimiz icin kurbanda falan hep atarim ben...
Burda muhabbet devam ediomus :) hay masalah size :) madem oyle bende bi derdimi anlatayim sol gogusumun ucu kopacak gibi oldu alt kisim baktim kanio ve ayrilmaya baslamis sagi veriorim ama oda yetmio naparimda bu yarayi acil iyiiyilestiririm. Oglum büyüdü ve cok istahli masaallah dtek gogusle doyuramiorm aglaya aglaya emziriorum luffffeen bi akil verin. LAnolin lansinoh sudecrem kullaniorum ayrica ayva cekirdegi de yaptim pudra surdum kurusun die olmadi cildirdim en son bepanthol bile surdum yaa...
Benim de cok kotu yarik olustu 2 defa dr gittim simdi yavas yavas geciyor emzirirken acimiyor daha yarik kapanmadi ama ins duzelme yolunda.madecassol ve coresatin mor renkli olan.birde kuru tut kremi sur camasirinin icine sargi bezi koy ben nemli olunca daha az aciyor diye gogus koruyucu ile kapatiyordum ama hic iyilesmiyordu.ins bu kremleri kullan gecer.senin kullandigin seyler hafif yaralarda ise yariyor.Burda muhabbet devam ediomus :) hay masalah size :) madem oyle bende bi derdimi anlatayim sol gogusumun ucu kopacak gibi oldu alt kisim baktim kanio ve ayrilmaya baslamis sagi veriorim ama oda yetmio naparimda bu yarayi acil iyiiyilestiririm. Oglum büyüdü ve cok istahli masaallah dtek gogusle doyuramiorm aglaya aglaya emziriorum luffffeen bi akil verin. LAnolin lansinoh sudecrem kullaniorum ayrica ayva cekirdegi de yaptim pudra surdum kurusun die olmadi cildirdim en son bepanthol bile surdum yaa...
Bilmem yanlis degerlendirdiler kesin.her yasn ayri refrrans degeri oluyor.iki aylik bebekde kansizlik olurmu
Diş çıkınca memeler bitti gitti artik :))Kız yumruğu sokuyorya resmen korkuyorum artık diş etlerini acıtacak diye. Dün ağzını sileyim dedim gazlıbezle parmağımı nasıl ısırıyor sıktı sıktı rahatladı. Dişi olsa koparacak.
Utanirim ben ya bakmadan ilac veriyir muBen normsl dogurdum bendede var.kayisi hosafi ic.dr a git ilaci var
dogru soyluyor drBizim dr ( kadir bey) bebeklerdeki kan değeri referans araligiyla yetiskinlerdeki bir olmaz o yüzden de bebeklerin kan değerinin bakilmasi anlamsizdir diyor.. Turkiyede boyle değerlendirildiği için kansizligi olmayan bebeklere çocuklara fazladan kab ilaci stokluyorlar diyor..
Oğluma kullanmicam kan ilaci bu yüzden ..
hemoroid mi , fissure mu?Utanirim ben ya bakmadan ilac veriyir mu
haha hiç gulecegim yokdu :)))) beniminede ogret bebekligi :)Evimi toparladim aksam islattigim kuru fasulyeyi pisirdim ..Kosa Kosa bakkkala gidip ekmek aldim kiza yunurtali ekmek yaptim ..
Bu arada ahmet tuna beyler kicini yirtti tabiri caizse gecede uyumadi zaten saplagi yicek totoya onu istiyo dana.
Hyr yat demi bi 10 dk etrafına bak agular yap..bebekliğide ben ogretecem sipaya..
Candaş market??Nılduki neyi var şokun
Haha, Bizimkide sırık.Bizimki de tasir ama yer, istahinin masallahi var. Tipsiz bodurun :)
Canım benimde geçen azaldı cezerye yedim ve meyvesuyunu çoğalttım biraz geri geldiHayırlı geceler kızlar. Bebeğim uyuyor ama ben ayaktayım. Sırf sütüm çoğalsın diye 3 saatte bir kalkıp sağıyorumben elimden geleni yapayımda gerisi Allaha kalmış.
neresine süreceksin yağı ben de deniyimAynısj bizde var sinir oluyorum. Gece derin uykudan uyanmıyorda gündüz uykusundan Uyanıyor
Yağ süreceğim bugün.ilk fırsatta değiştirmek istiyorum
[QUOTdoneminde icee eve, post: 40543527, member: 548985"]İçenlerde yazmasın ki burdaki içöeyenlere örnek olmasın cesaret gelmesin bence. Sabredip içmeyenleri kutluyorum.
Açıp bakıcam neresinde gıcırtı kesilirse.neresine süreceksin yağı ben de deniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?