- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Valla senin gibi dayanıklı hatun görmedim helal sana dişini cekesim geldi :))))Senin kız kadarken benim dişlerimi bir amca pense tarzı bir şeyle çekmişti canlı canlı.
Bir kez ağladım ağladım bırak anneme bakıp gelicem dedim kaçtım.
Sonrasında tekrar denedım yemediler.
Bana ağlama sana çektikten sonra fındık vericem derdi.
Yav dişsiz fındığı ne yapıcaM.
Çok derin yer etmiş içime ama yinede diş doktoru korkum yok,ağzımı oysun sesim çıkmaz.
Benim oglan sokmadi ayaklarini agzina. 6 aylikken yuvarlanarak geziyordu yerde. Ozaman konussun buyusun diye bekledim simdi sussa der oldum. Sabrim tukendi benim. Tatil matil birsey lazim banaBenikide sokuyor yumruhunu .kangruda tam onune geliyor elleri
Cork cork nasil emiyor.birsz daha soksa kusacak.6. Ayda ayaklarini agzins sokuyolar
bizim ikimizin yattığı tarafta da var hamislikten olmamıştır yani :))))) yatak odasını degistiresim var ztn bahane olabilir bu gicirti :))))Açıp bakıcam neresinde gıcırtı kesilirse.
Zannımca kesilir diye düşünüyorum. Bir tarafta var o da hamişken benim yattığım tarafta.
Ben biraz otoriterim daha doğrusu annemden nazil gordumse oyleyim diyim.. Kizimda bakisim yeter konu komsu oğlana hamileyken dalga geçiyordu sen daha karninda bileterbiye edersin cçocuğu diye .. Ama bu pek terbiyesiz cikti ne yalan diyimhaha hiç gulecegim yokdu :)))) beniminede ogret bebekligi :)
ben çocuklara kofte yapicam kiyma çikardim bizede dolma yapicam , esim varken yapmam lazim tabii
Disariya dogru nohut buyuklugunde meme var fissuru ne bilmiyorum bird dogumcumu bakiyor baska bolum mu bakiyorhemoroid mi , fissure mu?
disarda meme varsa bakmasina gerek yok herhalde
fissur de ne veriliyor bilmiyorum
Benim ki 03.20.doğum kilosu 3.400 du.ilk ay 900 gr almıştı.kaka CIS yeterli çıkıyor.mama vermiyorum.ismi ne prensesintam cuma vakti bir bucuk iki sizin... nasil büyümesi sütünüz varmi ya ben mama da veriorum arada :-(
ben hava isinsin değil de hsonu gelsin diyorum sürekli nihayet geldi :)))Hava isinsin isinsin dedim. Isindi iste. Ne degisti ev de sicak oldu terle dur.
Bunalimdayim ben of
tatil çozum olmazzki çocuk senle gelmeyecekmi :)Benim oglan sokmadi ayaklarini agzina. 6 aylikken yuvarlanarak geziyordu yerde. Ozaman konussun buyusun diye bekledim simdi sussa der oldum. Sabrim tukendi benim. Tatil matil birsey lazim bana
oyyy sen bana ogret o zaman o bakis nasil atiliyor :))))))Ben biraz otoriterim daha doğrusu annemden nazil gordumse oyleyim diyim.. Kizimda bakisim yeter konu komsu oğlana hamileyken dalga geçiyordu sen daha karninda bileterbiye edersin cçocuğu diye .. Ama bu pek terbiyesiz cikti ne yalan diyim
Yav sigara içmiyozda şu çayı koyu ve şelerli içek barii.[/QUOTE]esonikotint: 40546390 .!.:Okul doneminde içen çok arkadasim vardi sayelerinde bende tanistim sigarayla.. Sonra birgün yemin ettim bir daha dudagima değmeyecek diye..son oldu..
Ama ablam içmeye devam etti o arkadaş ortamlarında..hamileliğin de ve sonrasında yine içti neymiş Dr 5 e kadar izin vermiş ..sonuç: yegenim 30 haftalık ciğerleri gelişmeden doğdu peşine bbronşit oldu ki daha gecen mevsim yoğun bakimda yatti uzun sure..aablam bir deri bir kemik kaldi o zaman uzuntuden. Ki hepimiz perisan olduk..ablam temizlik hastasidir hayiflaniyor ev piril piril bu çocuk neden sürekli hastalaniyir diye içtiği sigara sacinin teline cildine diş setlerine kadar işlemiş üstünü basini saymiyorum bile..o çocuk nasil olsun da iyi olsun..sürekli hastalanıyor sürekli antibiyotik ve agir astim ilaclari kullanıyor..
Elbette karisamam kimseye ama burada iyi kotu bi bağ kurduk sizin evladiniza bisey gelse hepimiz uzuluruz kendinizi dusunmuyorsaniz bile evlatlarinoz için cikarin hayatinizdan.. Cay için :)) acil ve şekersiz :))))
hemoroid o zamanDisariya dogru nohut buyuklugunde meme var fissuru ne bilmiyorum bird dogumcumu bakiyor baska bolum mu bakiyor
Olmaz kiza nikotin yükleme demliYav sigara içmiyozda şu çayı koyu ve şelerli içek barii.
haha çayi sekersiz içiyon ama kurabiye dayanmiyor kitlamaya naberrrMaRaL_ .!.:Olmaz kizdoğrusu in yükleme demli
içerek..şekerli çikolata hayli yiyorumna zarar kilo yapar sık dişini 1 ay şekersiz ve acik sonra ben gibi günde 30 bardağa kadar serbest
1- alışveriş derken biz öyle pazara çıkıp ya da marketten sebze falan almıyoruz. Kırk yılın başı yemek yaparsam yani harbi yemek gidip 3 patlıcan 2 kabak vb.alırım.
2-hiç Bir şeyin fiyatını bilmem.sadece geçen gün 4 tane patates aldım 5 tl dedi pahalı geldi.
3-cebimdeki paradan haberim yok.para üstü alıp büzüştürüp cebime sokarım biri alsa gitse ya da düşse hiç haaberim olmaz.
4-pişik çişle ilgiliymiş. Ablam diyo ek gıdaya geçince çişinde içeriği değiştiğinden o zamaan daha çok pişik olurmuş
kiz ona kontes deil zengin denir :)))))Maddelendirdigin iyi olmuşharbi kontesmişsin desene
dazha once dikkat etmemistim ama bencede insanin cani tatli çekiyor emzirirken :)tatliyi daha dogrusu sekerli yiyecekleri hic sevmezdim emzirirken resmen tatliya aseriyorum .. Deli gibi cikolata tayli yiyorum
hgb si kaç bilmiyorum ama kani az çıktı doktor da kullanin iyi olur dedi bizde kullaniyoruz şimdibence çok yedigi için ve kan damlasi olabilir onu bilemiiycem bu kadr kuçuk bebege kan damlasi veriliyormuydu
niye kan vermisdinizki?
hgb si kaç?
Yediğin yoğurt şekerli miydi? Ben de bişey yemeyip Meyveli yoğurt yemiştim şeker vardı bebişte gaz olduYoğurt gaz yapar mı bilmen ama bugun düzgün yemek yemedim ama çocukta gaz o derece anlamadım ben bu isi
Gidicem bebişi götürdüğümüzde ortopediste görüneyim diyorumo ne ben bilmiyorumki o dedigini
dr agittinmi
kremi falan vardir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?