2015 Şubat Anneleri

Ben de battaniyeye sarıyorum ama şapka yok eldiven yok külotlu Çorap yok

Benim ki 03.20.doğum kilosu 3.400 du.ilk ay 900 gr almıştı.kaka CIS yeterli çıkıyor.mama vermiyorum.ismi ne prensesin
3.200 dogduk bizde aybukesena hayirlisi ile buyusunler inslh benim ilk bebem.. o yüzden hep endiseliyim :-( sizinkinin ismi ne nerdesinz siz yer olark calisiyomusnz

Çocuğun poposu ıslak kalırsa pişik oluyo ben bunu anladım. Pudra kullanıyorum bişey olmuyo yada bekletiyorum kuruyana kadar. Molfixte primada aynı yani.
Ben de kurutmak için ayrıca siliyorum şimdi. Ama yine de üç numara beze geçmeye cesaret edemedim Prima yeşil düşünüyorum sen yesil mi kullanıyırsun?

haha çayi sekersiz içiyon ama kurabiye dayanmiyor kitlamaya naberrr
Ahahhaha valla dogru.. İsin garip tarafi ben
tatliyi daha dogrusu sekerli yiyecekleri hic sevmezdim emzirirken resmen tatliya aseriyorum .. Deli gibi cikolata tayli yiyorum[/QUOTE]
ayy bende öyleyim çayı şekersiz ama yanında mutlaka birşey olacak tatlı krizi başlıyor yoksa demek ki bünye istiyor ihtiyaç duyuyor diye düşüniyorum

Off bana sağlık ocağı çok verme dedi. Doktora söyledim bıngıldakla d vitamının alakası yok dedi.
Kime ınanayıM yav
benim kuzen çocuk doktorun yanıda calişiyor özel hastanede kesinlike ver ve unutma demişti ben farkını çok gördum dedi onu kullanan bebişler kafasini rahat tutıyor onu kullanmayan da dondermiyor bile ve gerçektende benim komşu ile 9 gün farkimiz var o kullanmiyordu kimse birşey demedi onun oğlu zor kaldırıyor kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…