Ususe belli eder mi acaba? Asiya gittigimizde sabah serindi kiyafetinin uzerine ince bir battaniyesi var onu aldik, battaniye dedigim de penye. Asiya gelen bizle ayni aydaki kiza kiyafeti dolamislar, sapka eldiven ne varsa gecirip bildigimiz kalın batteniyeye sarip portbebeye koymuslar, oha dedim.
3.200 dogduk bizde aybukesena hayirlisi ile buyusunler inslh benim ilk bebem.. o yüzden hep endiseliyim :-( sizinkinin ismi ne nerdesinz siz yer olark calisiyomusnz
Ahahhaha valla dogru.. İsin garip tarafi ben
tatliyi daha dogrusu sekerli yiyecekleri hic sevmezdim emzirirken resmen tatliya aseriyorum .. Deli gibi cikolata tayli yiyorum[/QUOTE] ayy bende öyleyim çayı şekersiz ama yanında mutlaka birşey olacak tatlı krizi başlıyor yoksa demek ki bünye istiyor ihtiyaç duyuyor diye düşüniyorum
benim kuzen çocuk doktorun yanıda calişiyor özel hastanede kesinlike ver ve unutma demişti ben farkını çok gördum dedi onu kullanan bebişler kafasini rahat tutıyor onu kullanmayan da dondermiyor bile ve gerçektende benim komşu ile 9 gün farkimiz var o kullanmiyordu kimse birşey demedi onun oğlu zor kaldırıyor kafayı